سلام
مبارک باشه. چند؟
آخرین ورژن بدون مشکل سیانوژن نسخه stable 6.5.8 هست (اندروید 2.3.7) که از لینک زیر می تونین دانلود کنین:نرم افزار و بازی هم فراوون توی همین فروم هستکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
مبارک باشه. چند؟
آخرین ورژن بدون مشکل سیانوژن نسخه stable 6.5.8 هست (اندروید 2.3.7) که از لینک زیر می تونین دانلود کنین:نرم افزار و بازی هم فراوون توی همین فروم هستکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
سلامت باشید
من خیلی طبقه های بالا گشتم ولی به چشمم نخورد
5 شنبه همکف علایدین صبح زود بود رفتم پرشیدم گفتن 230
فروشنده گفت 220 شرکت میده من 10 سود میگیرم
منم که دیگه گفتم به این نمیرزه که برم دوباره بگردم سرگیچه میگیرم
خلاصه گفتم بدون نرم افزار این بازیارو در نیارین
گفت من پلمپ کامتل میدم ببر
230 شد
اگه لطف کنید یه مقدار فعال تر بشیم تو کلوپ خوب میشه
من هرچی گشتم این ریکاوری کاستومر رو نفهمیدم نرم افزار هست یا خود گوشی داره
منظورم همین کلید پاین رو بگیریم
چون یه بار 3 تا رو با هم گرفتم ریسیت شد گوشی
تشکر بابت پست سیانوژن
وقتی رام سیانوژن نصب میکنیم چکار کنیم این رادیو اش اصلا سرچ نمیکنه کانال ها را پیدا کنه میخواد با بلوتوث کار کنه و اصلا تو ناحیه هاش ایران را نداره
کاستوم ریکاوری یک چیزیه تو مایه های داس در کامپیوتر و رام هم یک چیزیه تو مایه های سیستم عامل کامپیوتر وقتی میخوای رام را عوض کنی همونطور که تو کامپیوتر از محیط ویندوز میایی بیرون و تو محیط داس ویندوز را عوض میکنی تو گوشی هم تو محیط کاستوم ریکاوری باید رام را عوض کنیمن هرچی گشتم این ریکاوری کاستومر رو نفهمیدم نرم افزار هست یا خود گوشی داره
من یک بار رام را عوض کردم شما باید کاستوم ریکاوری را نصب کنی و بعد اون سه دکمه را بعد از نصب کاستوم بگیری
Last edited by masoudtr; 15-10-2011 at 01:06.
سلام
ممنون برای راهنمایی
ولی من لینک نرم افزار کاستوم ریکاوری رو پیدا نکردم
ممنون میشم لینکش رو بزارین یا یه لینک یه منبع بدین که مزاحم شما نشم
تشکر از شما و دوستان
من با lg سافتوار آپدیتش کردم
قبلآ ورژن نرم افزاریش 10 بود
آپدیت 119 مگش شد ورژن 20
یادم رفت بگم ورژن آندرویدشم شد 2.3.3
kernel version : 2.6.35.10
build number : GRI40
Last edited by kalepoook; 15-10-2011 at 23:32.
سلام. دوستان من بین انتخاب گوشی LG P500 و Sony ericsson W8 موندم! به نظرتون کدوم بهتره؟
LG ها از نظز گارانتی چطورین؟ گارانتی خوب داره؟ چقدر هزینه تعویض سیستم عاملش میشه؟ ممنون میشم دوستان جوابمو بدن![]()
الوووووووووووو بابا یکی کمک کنههههههههههههه
ال جی از نظر گارانتی خیلی خوبه, ٢ سالم گارانتی داره, اپتیموس وان اگه پیدا کردی با گارانتی بگیر هم خوش ساخت تره هم صفحش بزرگتره هم اندروید ٢.٢ داره که اپدیت ٢.٣ اومده, ایکس ٨ اندروید ٢.١ کیفیت صفحش کمتره
اگه وان پیدا نکردی با گارانتی کامتل اپتیموس می بگیر فقط صفحش کوچیکتره ٢۰۰ تومن
سلام دوستان.
دوربینش در چه حدیه؟ شرمنده پستای قبلی رو نخوندم.
قابلیت زوم داره؟ با دکمه یا مث دکمه شاتر تاچه؟ چند برابر زوم؟؟
دوست عزیز هر دوی این گوشی ها آشغالن و رنج قیمتشون بین 220-230 تومنه!!!!
تو میتونی 30 تومن دیگه رو پولت بزاری و از طبقه 5 علائدین گوشی xperia mini تهیه کنی که امکاناتش در حد گوشی های high-END هست. یعنی دوربین 5 و فیلمبرداری HD ، پردازنده 1Ghz و پردازنده گرافیکی قدرتمند + موتور گرافیکی براویای سونی! ، رم 512 مگابایت، آندروید 2.3 فارسی (که به زودی به آندروید 4 هم آپدیت میشه) و بسیاری امکانات دیگه فقط با 265 تومن!!!!!!
(خداییش اگه htc با این مشخصات گوشی میزد قیمتش زیر 450 نبود!!!!)
حالا قضاوت با خودته![]()
سلام
ممنون از راهنماییتون
ولی کلمه آشغال مناسب حال این انجمن نیست
و اینکه این 2 گوشی در زمان خوذشون گوشی های خوبی بودن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)