تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 28 از 48 اولاول ... 1824252627282930313238 ... آخرآخر
نمايش نتايج 271 به 280 از 475

نام تاپيک: پژو 405 با موتور کم مصرف TU5

کـاربـر بـاسـابـقـه MehranVB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

سلام دوست عزیز منم پنجشنبه تحویل گرفتم حالا چند تا سوال دارم
    1 عقبش خیلی بالاست به نظر شما یکم کار کنه میاد پایین یا بیارمش پایین
    2 لاستیک هم کویر استلا هست به نظر شما عوض کنم بهتره میخوام پهناش به حدی باشه که تو شهر خوب باشه و برای ماشین هم ضرری نداشته باشه
    3 قیمت لاستیک هم با ذکر بنام لطفا بفرمایید
    4تایر های خودشو چند برمیدارند

خیلی ممنون
    1-من برای این گفتم به عقبش دست نزنی چون با این کار باید جلوش هم بیاد پایین. و احتمال خراب شدن جلوبندی هست. البته توی این پستی که خود شما دادی اطلاعات کاملی توی این زمینه نوشته شده.
    2- برای 405 با موتور 1.8 سایز استاندارد تایر طبق گفته خود شرکت پژو 185/65/14 هست، برای 206 با موتور 1.6 هم 195/55/15 هست. 405 یه موتور 2 لیتر 16 سوپاپ هم داره (به نام Mi6) که برای اون هم از همون 195/55/15 استفاده میشه. نهایتاً با توجه به اینکه موتور ماشین Tu5 هست من پیشنهاد میکنم 195/55/15 رو بندازید که به اندازه کافی پهن و خوشگل هست. 16 و 17 رو پیشنهاد نمیکنم چون ممکنه به ABS صدمه بزنه!
    3- بهترین مارک برای پژو میشلن انژریه (یا هر میشلنی) که فکر نمیکنم بتونید همچین سایزی رو با این مارک گیر بیارید! فبمتش جفتی 200 به بالاست. مارکای خوب دیگه هم هست مثل گودیر یا یوکوهاما که قیمت اونا هم بالاست. ولی من پیشنهاد میکنم از کومهوی کره ای استفاده کنید که قیمت کمتری داره و جفتی زیر 200 هم گیر میاد.
    4- اگه تا قبل از 300 تا کار کرده باشه 80درصد قیمت بازار میخرن. از قیمتای الان خبر ندارم.

2. این کاربر از MehranVB بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال hamed999's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

1-صحبت های دوستمون کاملا درست است اما واقعا نمیشه با این شتری بودن کنار اومد واسه من اولی که تحویل گرفتم فاصله لاستیک تا گلگیر عقب و جلو تقریبا 8 انگشت بود -
    دوست عزیز خودش افت میکنه اما فوقش دو انگشت یعنی عقب میشه 6 انگشت و جلو 8 انگشت که اینطوری ماشین دقیقا صاف دیده مبشه و از اون حالت شتری خبری نیست اما خوب ماشین زیاد رخ نداره
    من الان بعد از افتی که کرده و ارتفاعی که برا جلو خیلی کم زدم عقب 3.5 انگشت و جلو 3 انگشت که یه ارتفاع کاملا استانداردی هست - پزو تو خارج ارتفاع استانداردش 4 انگشت هست
    2- دوستمون بهترین سایز رو پیشنهاد دادن چون نسبت به فابریک اصلا خطا نداره و تو ABS هم مشکلی که نداره هیچ بلکه اگه جنس خوب بندازی عملکردش رو بهتر هم میکنه
    3- میشلن گیر نمیاد یا خیلی کم - خیلی هم گرون هست جفتی 330 به بالا
    به نظرم من روداستون بخر خیلی خوبه هم نرم هم چسبندگی داره - بعدشم کومهو یا هانکوک
    4- ماله من HIFLY بود لاستیکام و به زور 4 حلقش رو 230 میخرید کلا بز خری میکنن منم نفروختم و همینا زیرش هست اما وقتی خراب شد صد در صد روداستون میندازم
    ماشینت چه رنگی هست دوست من ؟
    به نظرم من اگه پولش رو داری یه دست رینگ و لاستیک خوب با یه یکم ارتفاع بزن رخ ماشینت خیلی قشنگ میشه

4. این کاربر از hamed999 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mmf66's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

1-صحبت های دوستمون کاملا درست است اما واقعا نمیشه با این شتری بودن کنار اومد واسه من اولی که تحویل گرفتم فاصله لاستیک تا گلگیر عقب و جلو تقریبا 8 انگشت بود -
    دوست عزیز خودش افت میکنه اما فوقش دو انگشت یعنی عقب میشه 6 انگشت و جلو 8 انگشت که اینطوری ماشین دقیقا صاف دیده مبشه و از اون حالت شتری خبری نیست اما خوب ماشین زیاد رخ نداره
    من الان بعد از افتی که کرده و ارتفاعی که برا جلو خیلی کم زدم عقب 3.5 انگشت و جلو 3 انگشت که یه ارتفاع کاملا استانداردی هست - پزو تو خارج ارتفاع استانداردش 4 انگشت هست
    2- دوستمون بهترین سایز رو پیشنهاد دادن چون نسبت به فابریک اصلا خطا نداره و تو ABS هم مشکلی که نداره هیچ بلکه اگه جنس خوب بندازی عملکردش رو بهتر هم میکنه
    3- میشلن گیر نمیاد یا خیلی کم - خیلی هم گرون هست جفتی 330 به بالا
    به نظرم من روداستون بخر خیلی خوبه هم نرم هم چسبندگی داره - بعدشم کومهو یا هانکوک
    4- ماله من HIFLY بود لاستیکام و به زور 4 حلقش رو 230 میخرید کلا بز خری میکنن منم نفروختم و همینا زیرش هست اما وقتی خراب شد صد در صد روداستون میندازم
    ماشینت چه رنگی هست دوست من ؟
    به نظرم من اگه پولش رو داری یه دست رینگ و لاستیک خوب با یه یکم ارتفاع بزن رخ ماشینت خیلی قشنگ میشه
    رنگش سفیده

ممنون از راهنمایی حالا برم بازار ببینم قیمت تایر چنده

با همین رینگ 14 تایر 205 بگیرم خوبه

داره خودمونی میشه amins2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    گیلان - لاهیجان

پيش فرض

سلام
    من حدود بهمن ماه ماشینم رو تحویل گرفتم (405 slx tu5)
    امروز با تماس گرفتنه بودن از ایران خودرو. جایی بودم نمیتونستم صحبت کنم، دقیقا متوجه نشدم چی گفتش.
    ولی انگار گفت یه پیچی اشتباه بسته شده، 27ام بیارید نمایندگی براتون تعویض کنه.
    گفت طرح فراخوان تعویض .... دقیقا متوجه نشدم چی رو میگفت.
    شما خبری ندارین از این موضوع؟ با کسی دیگه تماس نگرفتند؟؟؟

آخر فروم باز A.IvI.I.N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    من حدود بهمن ماه ماشینم رو تحویل گرفتم (405 slx tu5)
    امروز با تماس گرفتنه بودن از ایران خودرو. جایی بودم نمیتونستم صحبت کنم، دقیقا متوجه نشدم چی گفتش.
    ولی انگار گفت یه پیچی اشتباه بسته شده، 27ام بیارید نمایندگی براتون تعویض کنه.
    گفت طرح فراخوان تعویض .... دقیقا متوجه نشدم چی رو میگفت.
    شما خبری ندارین از این موضوع؟ با کسی دیگه تماس نگرفتند؟؟؟
    زنگ بزن 09644 قسمت فراخوان شماره شاسی ازت میپرسه بهت میگه باید چکار کنی

8. این کاربر از A.IvI.I.N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

English | Active member sajjad1973's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اقا کسایی که الان دارن از این ماشین استفاده میکنن بگن مصرف بنزینش توی شهر چنده ( من یه بار دیگه هم این رو پرسیدم ولی کسی جواب نداد)

پروفشنال hamed999's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

mmf66 عزیز
    چراغ های عقب رو اون قسمت سفیدش رو برچسب مسکی بزن قشنگ میشه و چراغ جلو هم داخل تلق رو مشکی کن
    اگه میخوای سایز رو دست نزنی
    14/60/205 بگیر اما به نظر من اگه میخوای یکم قشنگتر بشه 15/55/195 یا 205 یگیر که 205 یکم خطا داره تو رینگ 15
    ----------------------------sajjad1973 عزیز
    مصرفش کاملا به رانندگی شما بستگی داره
    اگه خیلی خیلی پر گاز بری یعنی دنده ها رو همش رو دور موتور بالای 5000 تا عوض کنی مصرفش 10
    اگه معمولی ورو 3500 عوض کنی و دنده مرده زیاد نری 7.8 تا 8.2 میشه
    من کمترین مصرفم همین 7.8 بوده و بیشترین هم 10 البته همه با بنزین معمولی

11. 2 کاربر از hamed999 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

اقا کسایی که الان دارن از این ماشین استفاده میکنن بگن مصرف بنزینش توی شهر چنده ( من یه بار دیگه هم این رو پرسیدم ولی کسی جواب نداد)
    دوست عزیز حالا تست میکنم میگم ولی چون صفره یکم بیشتره

اگه نباشه جاش خالی می مونه pishooo2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خوب دیگه الان بعد از تولید این 405 با موتور tu5 الان دیگه موقع نظر رسیده دوستان گلم بگین تجربه هاتون رو که نسبت به 405 1800 رانندگی با این ماشین چه حس و حال تازه ای داره ؟
    و یه سوال دیگه : ایا میشه اون بال عقب رو برداشت؟
    چون ایراد این ماشین اینه که بال عقب و چراغ هاش خیلی زشتش کرده اگه بشه بال رو برداری و چراغ 405 بندازی خوب میشه
    در ضمن یه سوال دیگه صندلی های این ماشین همون 405 ؟
    چون اصلا نسبت به سمند 405 صندلی راحتی نداره و این که ایا میشه با صندلی سمند عوضش کرد؟
    یعنی به هم میخورن ؟
    در ضمن مصرف جادش چند تا شد ؟ البته نه صفرش! کارکردشو میگم
    ممنون

تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

خوب دیگه الان بعد از تولید این 405 با موتور tu5 الان دیگه موقع نظر رسیده دوستان گلم بگین تجربه هاتون رو که نسبت به 405 1800 رانندگی با این ماشین چه حس و حال تازه ای داره ؟
    و یه سوال دیگه : ایا میشه اون بال عقب رو برداشت؟
    چون ایراد این ماشین اینه که بال عقب و چراغ هاش خیلی زشتش کرده اگه بشه بال رو برداری و چراغ 405 بندازی خوب میشه
    در ضمن یه سوال دیگه صندلی های این ماشین همون 405 ؟
    چون اصلا نسبت به سمند 405 صندلی راحتی نداره و این که ایا میشه با صندلی سمند عوضش کرد؟
    یعنی به هم میخورن ؟
    در ضمن مصرف جادش چند تا شد ؟ البته نه صفرش! کارکردشو میگم
    ممنون
    رانندگی با این از 1800 که بهتره کم صدا تر سرحال تر نرم تر
    بال عقب رو میشه برداشت 2 تا پیچ داره
    چراغ ها رو هم میشه دودی کرد اگه دوست داشتی
    راستش صندلی هاش مال من کرمه و هم رنگ داخل صندلیهاش خوبه ولی گودی کمر نداره تعویض هم نمیدونم ولی فکر کنم بخوره چون دو تا ماشین یک سایزن
    مصرف رو هم تست نکردم چون ماشین صفره ولی طبق گفته دوستان بین 5.5 تا 6.5

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •