تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: آیا شما اعتقاد دارید که 2012 پایان دنیاست؟

راي دهنده
547. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بلی؟

74 13.53%
  • خیر؟

473 86.47%
صفحه 28 از 157 اولاول ... 182425262728293031323878128 ... آخرآخر
نمايش نتايج 271 به 280 از 1562

نام تاپيک: 2012_ پایان زندگی؟

داره خودمونی میشه guzga's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    back street

پيش فرض

2012 هیچ وقت پایان دنیا نیست دوستان
    میخوان مارو به مرگ بگیرن که به درد قانع شیم
    همه چی داره توسط فراماسونا و سردستشون ابلیس هدایت میشه
    پیشنهاد میکنم سخنرانیهای دکتر راعفی پور رو گوش کنید بعد تا حدودی متوجه میشید چه خبره
    در ضمن 11 سپتامبر هم که من اونقدر سند دربارش دیدم و شنیدم که اطمینان دارم دسته خودشون تو کار بوده
    فقط و فقط سوتی های جورج بوش راجبه این قضیه کافیه

کاربر فعال تالار .Net senaps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

میخوان مارو به مرگ بگیرن که به درد قانع شیم
    فعلا که یکی دیگه داره درد رو اعمال میکنه!!

همه چی داره توسط فراماسونا و سردستشون ابلیس هدایت میشه
    خوشم میاد تا تقی به توقی میخوره،سریع میان میگن فراماسون ها!!!
    کاش چند تا فراماسون میدیدم!!!اینها که اینقدر قوی و باهوش هستن،مسلما ارزش اینکه باهاشون باشی رو دارن....اونها سایت ها و فیلم های چندین میلیاردی دارن،ایده های بکر و تجملات بزرگ دارن و نمادشون یه پرگاره!!کسانی که افرادی رو که سالانه میلیارد ها دلار از یه ساختمون نون میخورن رو متقاعد میکنن که باید ایده های مهندسی فراماسونی هم توش به کار ببرن...
    بهترین کارگردان،سایت،مهندس معمار و دستگاه ها و باهوش ترین افراد و ثروت مند ترین ادم ها فراماسون هستند!!کاش من هم فراماسون بودم!

11 سپتامبر هم 3000کشته داشت که نتجش از بین رفتن دیکتاتوری صدام و دیکتاتوری قوم وحشی طالبان شد!!پس دست هر کسی تو کار بود،دمش گرم...!!!

3. 6 کاربر از senaps بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه guzga's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    back street

پيش فرض

فعلا که یکی دیگه داره درد رو اعمال میکنه!!

خوشم میاد تا تقی به توقی میخوره،سریع میان میگن فراماسون ها!!!
    کاش چند تا فراماسون میدیدم!!!اینها که اینقدر قوی و باهوش هستن،مسلما ارزش اینکه باهاشون باشی رو دارن....اونها سایت ها و فیلم های چندین میلیاردی دارن،ایده های بکر و تجملات بزرگ دارن و نمادشون یه پرگاره!!کسانی که افرادی رو که سالانه میلیارد ها دلار از یه ساختمون نون میخورن رو متقاعد میکنن که باید ایده های مهندسی فراماسونی هم توش به کار ببرن...
    بهترین کارگردان،سایت،مهندس معمار و دستگاه ها و باهوش ترین افراد و ثروت مند ترین ادم ها فراماسون هستند!!کاش من هم فراماسون بودم!

11 سپتامبر هم 3000کشته داشت که نتجش از بین رفتن دیکتاتوری صدام و دیکتاتوری قوم وحشی طالبان شد!!پس دست هر کسی تو کار بود،دمش گرم...!!!
    به این میگن فرافکنی دوسته من
    نطر هرکس محترم من که نه توهین کردم نه متعصبانه حرف زدم.فقط نطرمو گفتم

---------- Post added at 06:00 PM ---------- Previous post was at 05:59 PM ----------

در ضمن کسی که فراماسونه نمیاد تو خیابون بلند اعلام کنه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

آقا در مورد 2112 حرف بزنیم ، 4 تا عرب شپشو WTC رو منهدم کردن یا نکردن مهم نیست ، مهم اینه که خوب شد آمریکا جلوی تروریست رو گرفت و خودش رو سپر بلا کرد

در مورد 2012 باید بگم که :

من شخصا مطمئنم که خیلی از بزرگ نمایی های انجام شده در مورد پیشگویی های نوسترآداموس و 2012 و غیره ، کار یهودی هاست

کلا یهودی ها و عرب ها (( نژاد های سامی )) مرخرف ترین مردمان این دنیا هستن و فقط توی کار خونریزی و توطئه و استیلای بر جهان هستن ، اندیشه Antisamist در اروپا با همین تفکر نژاد پرستانه یهودی ها و مسلمون ها رو آزار و اذیت میکردن

هیتلر با همین تفکر یهودی ها رو قتل عام میکرد چون واقعا یهودی ها مردمان سوسه بیا و مار موزی هستن ، (( البته من خودم هم دلم به حال قربانیان یهودی جنگ جهانی دوم میسوزه )) اما اگر خوب دقت کنیم یهودی ها و عرب ها پدر دنیا رو دی میارن ، این جنگی هم که همیشه بین یهود و مسلمون هست به اصطلاح دعوا سر لحاف ملا است

پی نوشت : باز جای شکرش باقیه یهودی ها به ایران و ایرانی کاری ندارن و خیلی از متنفذ های یهودی ایرانی هستن و ایران براشون محترم و مقدسه وگرنه واویلا بود

و اما ، طبق تمام شواهد و قراین ، 2012 کره سبز و آبی ما از همیشه معصوم تر و آسیب پذیر تر خواهد بود ، توقان خورشیدی و گرمای بی سابقه و احتمالا برخورد شهاب سنگ بسیار محتمل خواهد بود اما گمون نکنم پایان کار ما انسان ها باشه

دوستانی که از نجوم اطلاع دارن در مورد Apophis تحقیق کنن ، میفهمن که اگر هم پایانی در کار باشه در سال 2029 یا 2036 خواهد بود

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

۹۹۹۴۲ آپوفیس

از ویکی‌پدیا، دانشنامهٔ آزاد

۹۹۹۴۲ آپوفیس (به انگلیسی: Apophis 99942) (قبلاً با نام موقت ۲۰۰۴ ام ان ۴ نامیده میشد) یک سیارک نزدیک به زمین است. این سیارک در ۱۳ آوریل ۲۰۳۶ با فاصلهٔ خطرناکی از کنار زمین خواهد گذشت. این سیارک قطری نزدیک به ۳۹۰ متر دارد که از کمربند کویپر به سمت زمین حرکت می کند. نیروی نظامی ایالات متحده آمریکا و روسیه به فکر منحرف کردن این سیارک هستند.

این هم مقاله انگلیسیه ویکی که کامل تره و نیاز به ترجمه داره (( جالب اینه که در این مورد هم مقاله برگزیده ویکی به زبان عبری نوشته شده ، هیتلراااا بادت بخیر ))

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    حالا داستان چیه ؟؟

این سیارک آپوفیس ، یک بار در سال 2029 از کنار زمین رد میشه ، ستاره شناسا میگن به زمین نمیخوره و از کنار زمین رد میشه ، اما اینقدر بزرگه که ممکنه در میدان گرانش زمین تغییراتی ایجاد کنه

بار بعدی که این آقای آپوفیس از کنار زمین رد میشه ، 2036 هست ، که میگن میخوره به زمین و ... احتمالی که دادن اینه که بلایی که سر دایناسور ها میاد سر ما بیاد ، به دلیل برخورد یک ابر عظیم زمین رو میگیره و کشاورزی درطر چند سال نابود میشه ، قحطی و جنگ دنیا رو میگیره و خلاص ...

تکنولوژی نابود میشه ، قحطی و جنگ و ... (( تازه اینا در بهترین حالت برخورد هست ، یه جا خوندم ممکنه زمین رو نصف کنه ))

این هم از سایت ناسا (( شاید ناسا 2012 رو رد کنه ، اما خود ناسا هم از 2036 واهمه جدی داره ))

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    یه چیز دیگه ، تقریبا 4 سال پیش یه سری فیلم دیدم از همین اتفاقات ، اونجا میگفت که قبل از 2029 یا 2036 ، یک شهاب سنگ کوچک به زمین میخوره و باعث تخریب نه چندان وسیع میشه ، اما شرایط جوی رو خراب میکنه ( همون ابر و نابودی کشاورزی و بارندگی و ... ) و جنگ میشه و قحطی میشه ، بعد زندگی نکبت بار در اون شرایط ادامه داره ، تا اینکه آپوفیس میاد و کارو یک سره میکنه

من الان از اون شهاب سنگ اولی چیزی ندیدم ، اما آپوفیس خیلی منو ترسونده ها ، این لینک ناسا خیلی هولناک بید
    Last edited by skyline00; 16-01-2011 at 19:09.

7. این کاربر از skyline00 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

اقا منم حرف های برخی دوستان و شایدم سازمانها رو که یه سیاره اگه نزدیک بشه،باید دیده بشه رو قبول دارم!!!
    یعنی این سیاره به هر حال باید دیده بشه دیگه!!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

اقا منم حرف های برخی دوستان و شایدم سازمانها رو که یه سیاره اگه نزدیک بشه،باید دیده بشه رو قبول دارم!!!
    یعنی این سیاره به هر حال باید دیده بشه دیگه!!
    کدوم سیاره ؟؟ اگه من بودین که باید بگم سیاره (( شی فضایی بگیم بهتره )) آپوفیس ، دیده شده ، الکی که اسم نداره که

اجسام فضایی دیده میشن ، کشف میشن ، اسم دار میشن

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    17آباد

پيش فرض

دروغ بزرگ قرن!

11. این کاربر از ALI-17 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

خوب این الان قابل رویت هست؟!!
    یه بابایی با یه تلسکوپ تو فظا اینو دیده که نمیشه دیدن که!!!
    هموطنوری که ماه به این کوچیکی و نزدیکی،به سادگی دیده میشه،سیاره،ستاره یا جرم فظایی که قراره اونقد بزرگ باشه که زمین رو نابود کنه،باید دیده بشه!!!درسته؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

خوب اين الان قابل رويت هست؟!!
    يه بابايي با يه تلسکوپ تو فظا اينو ديده که نميشه ديدن که!!!
    هموطنوري که ماه به اين کوچيکي و نزديکي،به سادگي ديده ميشه،سياره،ستاره يا جرم فظايي که قراره اونقد بزرگ باشه که زمين رو نابود کنه،بايد ديده بشه!!!درسته؟
    عزيزم من که لينک ناسا رو دادم که ، اين يه تهديد طبيعي / فضايي هست براي کره زمين

با يه احتمال ساده ميشه در نظر گرفت که : در فضا N شيء فضايي در حال گردش هستن ، زمين يکي از اين شيء هاست ، پس احتمال و منطق ميگه بسيار محتمل هست که يک روزي ، روزگاري زمين ما با يک شيء ديگه برخورد کنه ، اين اتفاق در زمان دايناسور ها هم افتاده ، حفره اون شهاب سنگ هنوز در مکزيک قابل رويته ...

ايشالا تا 2036 دانش بشري اينقدر پيشرفت ميکنه که اين تهديد رو خنثي کنه (( همونطوري که در لينک ها گفته شد ، پنتاگون و ناسا ميخوان توي فضا بترکونش تا به زمين نرسه (( يا اينقدر تکه هاش کوچش بشه که مثل هزاران شهاب سنگي که روزانه به سمت زمين ميان ، در جو ذوب شن و خورد بشن ))

14. 2 کاربر از skyline00 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •