کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام خسته نباشید
من یه فرم تو اکسس درست کردم یه ستون نوع کالا و ستون بعدی قیمت هستش می خوام وقتی نوع کالا وارد شد خودکار توستون بعدی قیمت واردشه.
ممنون
شاید دیره ولی ممنونم
aziz bayad sarasari motagheyerto tarif koni
getnum3 به صورت private تعریف شده و خارج از کلاس MyTools قابل دستیابی نیست.یا public کن یا internal
Last edited by Ahmad24; 27-04-2012 at 19:24.
سلام مرسی از مطالب خوب شما.
اگه میشه مطالبی راجع ب 3Dmax هم بذارید.
با تشکر
نازنین
سلام دوستان من رشتم ارشد عمران خاک و پی میخونم..میخوام برم برنامه نویسی یاد بگیریم...بنظرتون سی شارپ برم یا متلب؟؟؟ لیسانسم هم فیزیک بوده با برنامه نویسی کلی یه آشنایی دارم
در ضمن کلاس برم یا خودم از رو کتاب بخونم؟؟ خوآموزی منم خوبه ها!!!
سلام میشه برنامه ای که میشه با اون ضرایب معادله درجه دو رو بهش داد و ریشه های معادله رو دریافت کرد و برام بنویسید
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
اینم کد برنامه ی معادله ی درجه 2
فقط ضرایب معادله رو بدین![]()
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)