تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 28 از 83 اولاول ... 182425262728293031323878 ... آخرآخر
نمايش نتايج 271 به 280 از 830

نام تاپيک: کلوپ ASUS G73

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سعی کنید منبع یدا کنید که این مدل اینجوری شده
    شاید اون طرف برای فروش محصولاتش این حرفارو میزنه !

دوست عزیز
    این اقا که تو ایران فروشگاه نداره که بخواد محصولاتش رو اینجوری بفروشه.
    تو امریکا و کانادا فعال هست.
    چون من گفتم از این مدل هم بیاره در جواب من اینطوری گفت.
    الان تمام مدلهای اسوس رو موجود داره.
    اما اونجا هرکی هر مدلی بگیره و احیانا مشکلی داشته باشه با گارانتی تعویض اسوس اینا درجا مرجوع میکنن.
    اما وقتی یکی از اینا رو بیاره اینجا و به مشکل بر بخوره خوب برای خودشم مشکل ساز میشه که بخواد برگردونه و اونجا تعویض کنه.
    پس اصلا هدفش خراب کردن یک مدل نیست.چون هر دو مدل رو داره و برای اونجا فرقی نمیکنه که مشتری کدوم مدل رو بخواد.

حالا حرف این اقا به کنار.
    شما همین مورد اومدن مدل جدید و تغییر نسل کارتهای انویدیا سری 400 رو اصلا نشنیدین؟
    خبرش تو تمام وب و اخبار کامپیوتری موجوده.
    شما خودتون قضاوت کنید که چرا انویدیا باید یک نسل کارتهای گرافیک خودش رو هنوز 6 ماه نشده عرضه کرده باید خبر اومدن نسل بعدی رو بده و بگه نسل بعدی مشکلات نسل 400 رو برطرف میکنه بجای اینکه بگه قویتره و مثلا تکنولوژی خواصی داره؟
    فقط داره مطرح میکنه که سری جدید که هنوز نام این سری رو دقیق بیان نکرده و فعالان کامپیوتری با حدس از اون بعنوان سری 500 نام میبرن میگه فقط رو کم کردن مصرف و حرارت کار شده و حتی در بعضی از مدلها از قدرت چیپ گرافیکی کم شده و دقیقا قید کرده بعد از پخش سری جدید تولید سری 400 متوقف میشه؟
    این مسئله که به این لب تاپ های این بنده خدا مربوط نمیشه و یک مسئله کلی هستش؟

فقط از روی تجربه خودم میگم که حرارت بزرگترین دشمن عمر لب تاپ هست.
    Last edited by farzad4; 20-11-2010 at 04:12.

اگه نباشه جاش خالی می مونه linekhat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    AHVAZ

پيش فرض

با شرایط فعلی می خوام msi gx740h بگیرم
    کسی این لپتاپ رو داره؟

پروفشنال Bobby Sands's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

با شرایط فعلی می خوام msi gx740h بگیرم
    کسی این لپتاپ رو داره؟
    من پنجشنیه که رفته بودم پایتخت با یکی از فروشنده هاش صحبت کردم . گفتم باا این مشخصات که gx740 هست چرا gx660 رو تولید میکنن گفت مهمترین دلیلش مشکل گرمای740 . گفت مراجعه کننده برای مشکل گرای این مدل زیاد داریم. با این اوصاف خود دانید . این فروشنده که اصلا توصیه نمیکرد. فکر نمیکنم بیخودی هم میگفت چون اون بالاخره میخواد جنسش رو بفروشه . اگرم میخواین msi بگیرین یکی از دو مدل gt660 یا gx660 رو بگیرین چون اونا این مشکلات رو نداره.

اگه نباشه جاش خالی می مونه naser_2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    !Heimuro!

پيش فرض

توی انجمن PT تو قسمت بازارچش یکی هست که این مدل رو با 2400 تا 2600 براتون می تونه بیاره بازدیدش ضرر نداره
    شرایط هم گذاشته

آخر فروم باز Mehrdad092000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

دوست عزیز
    این اقا که تو ایران فروشگاه نداره که بخواد محصولاتش رو اینجوری بفروشه.
    تو امریکا و کانادا فعال هست.
    چون من گفتم از این مدل هم بیاره در جواب من اینطوری گفت.
    الان تمام مدلهای اسوس رو موجود داره.
    اما اونجا هرکی هر مدلی بگیره و احیانا مشکلی داشته باشه با گارانتی تعویض اسوس اینا درجا مرجوع میکنن.
    اما وقتی یکی از اینا رو بیاره اینجا و به مشکل بر بخوره خوب برای خودشم مشکل ساز میشه که بخواد برگردونه و اونجا تعویض کنه.
    پس اصلا هدفش خراب کردن یک مدل نیست.چون هر دو مدل رو داره و برای اونجا فرقی نمیکنه که مشتری کدوم مدل رو بخواد.

حالا حرف این اقا به کنار.
    شما همین مورد اومدن مدل جدید و تغییر نسل کارتهای انویدیا سری 400 رو اصلا نشنیدین؟
    خبرش تو تمام وب و اخبار کامپیوتری موجوده.
    شما خودتون قضاوت کنید که چرا انویدیا باید یک نسل کارتهای گرافیک خودش رو هنوز 6 ماه نشده عرضه کرده باید خبر اومدن نسل بعدی رو بده و بگه نسل بعدی مشکلات نسل 400 رو برطرف میکنه بجای اینکه بگه قویتره و مثلا تکنولوژی خواصی داره؟
    فقط داره مطرح میکنه که سری جدید که هنوز نام این سری رو دقیق بیان نکرده و فعالان کامپیوتری با حدس از اون بعنوان سری 500 نام میبرن میگه فقط رو کم کردن مصرف و حرارت کار شده و حتی در بعضی از مدلها از قدرت چیپ گرافیکی کم شده و دقیقا قید کرده بعد از پخش سری جدید تولید سری 400 متوقف میشه؟
    این مسئله که به این لب تاپ های این بنده خدا مربوط نمیشه و یک مسئله کلی هستش؟

فقط از روی تجربه خودم میگم که حرارت بزرگترین دشمن عمر لب تاپ هست.
    خارج یا اینجا فرقی نداره فروشنده اول از همه سود خوذشو نگاه میکنه بعد دلش به حال شما میسوزه
    در موره اون بحث گرافیک هم که گفتی من ندیدم منبع بزارید که من و بقیه دوستان ببنیم
    برای همین میگم منبه بزارید همین
    موفق باشید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

توی انجمن PT تو قسمت بازارچش یکی هست که این مدل رو با 2400 تا 2600 براتون می تونه بیاره بازدیدش ضرر نداره
    شرایط هم گذاشته

راهنمایی خوبی بود.
    من پستهای این شخصی که شما فرمودید رو تو اون انجمن دیدم.
    اما من شخصا برای 200-300 هزار تومان نمیام رو 2600000 تومان ریسک کنم.
    اگر کسی میخواد 2600000 تومان پول به اونا بده. حالا چه چک بده یا نقد؟ فرقی نمیکنه . داره رو کل 2600000 تومان ریسک میکنه. اگر مثل گارانتی یا بیمه یک کالا فقط 10 درصد در نظر بگیریم میشه همین که اینجا از موجودی ها بخوایم بخریم و شسته رفته کالای مورد نظر رو میبینیم و پولش رو بعد از تست دستگاه پرداخت میکنیم و روزه شک دار نمیگیریم.
    تازه ایشون دارن از بازار هند وارد میکنن که اصلا با بازار امریکای شمالی قابل مقایسه نیست از نظر کیفیت و گارانتی 2 ساله گلوبال هم نداره.
    و به اصل بودن قطعات هم نمیشه اطمینان صد در صد داشت چون تو هند هم یکی از مراکز دستکاری کامپیوتر حالا چه نرم افزار و چه سخت افزار هستش.
    البته من هیچ تهمتی به اون دوستان نمیزنم و ظاهرا کارشون شسته رفته هستش.
    صحبتهای من کلی هستش نه اینکه اونا رو زیر سوال ببرم.
    اینم که میگن 5 روز وقت دارید تا برید جلوی چک رو بگیرید نشون میده طرف اصلا اینکاره نیست.
    چون جلوی چک رو نمیشه بی دلیل گرفت و تازه باید کل مبلغ چک رو هم تو حسابتون داشته باشید و بانک اون مبلغ رو بلوکه میکنه. بعد 10 روز وقت دارید تا از مراجع قضایی نامه بیارید.
    اگرم بخوان چک رو عطف به قرارداد کنن که چک از جنبه کیفری خارج شده و جنبه حقوقی پیدا میکنه که باید 2 سال طرف تو دادگاه دوندگی کنه.

اگر میگفتن 100000 تومان بیعانه بپردازید من بیشتر اطمینان میکردم تا اینکه بگن کل مبلغ رو چک بدید و بعد تازه هزینه حمل و گمرک هم جداگانه حساب میشه. چون نهایتا 100000 تومان ضرر میکردم نه 2600000 تومان.

خوب با این قیمتهایی که اینا میدن و چک میگیرن بازم قیمت 3 میلیون توجیه اقتصادی داره.
    یکی با پول خودش ریسک میکنه اینا رو میاره با هزینه حمل و گمرک و غیره و اماده تست برای خریدار.
    کسی که نزدیک به 3 میلیون میخواد هزینه کنه لنگ اون 200-300 بالا و پایینشه؟ اینجوری با خیال راحت خرید میکنه و 20 روزم اعصابش خورد نمیشه که اخرش چی میشه و نگرانی بابت چک و این حرفهاشم نداره.
    Last edited by farzad4; 21-11-2010 at 00:02.

آخر فروم باز night lord's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

دوستان من این لپتاپو asus G73 JW به همراه یه n61jq رو از چین سفارش دادم برام بیارن . به نظرتون اونجا گیر میاد؟ قیمتش چنده ؟ و میرزه بیارم؟
    Last edited by night lord; 21-11-2010 at 00:59.

آخر فروم باز Mehrdad092000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

دوستان من این لپتاپو asus G73 JW به همراه یه n61jq رو از چین سفارش دادم برام بیارن . به نظرتون اونجا گیر میاد؟ قیمتش چنده ؟ و میرزه بیارم؟
    100 درصد پیدا میشه تو سایتشم بری هست

آخر فروم باز night lord's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

100 درصد پیدا میشه تو سایتشم بری هست
    خدا کنه این طرف که گفتم بیاره بتونه پیدا کنه . چون برای یه کار دیگهای رفته منم بهش 1.5 دادم برای g73 و گفتم بیاره بقیه پولشو اگه بیشتر شد بهش میدم .
    خیلی نا امیدم که بتونه پیدا کنه تو پکن . چون بنده خدا اصلا از کامپیوتر هیچ سر رشته ای نداره .

حالا قیمتش اونجا چند هست؟ میشه لینکش رو بزارید؟

پروفشنال farhad200's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    International Network

پيش فرض

تا حالا کسی از طریق این اشخاصی که پول میگیرن و با استفاده ار کردیت کارت و یا همون کارت اعتباریشون از خارج خرید میکنن, خرید کرده؟ یکی هست asus g73 a1 رو 2,330,000 تومن میگه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •