اثبات درسته . ممنون آقای hadi asiay .
اثبات درسته . ممنون آقای hadi asiay .
ببخشید . من یه جورایی احساس کردم سوال و گذاشتی من حل کنم . از دفعه ی بعد اول چند روز سب می کنم ، اگه کسی جواب نداد ، اونوقی جواب می دم . اگر هم دیدید که بعد از چند روز من هم جواب ندادم لطفا خودتون جوابشو بگید .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
21) عباس می خواهد شکل 1 را با 6 قطعه از قطعاتی که در شکل 2 نشان داده شده بپوشاند،به طوری که درست یک شش ضلعی پوشیده نشده در آن باقی بماند. او به چند طریق می تواند این کار راانجام دهد؟
الف) 1 ب) 2 ج) 4 د) 3 ﻫ) 8
جواب : گزینه ب جواب ضحیح ه . اگر شکل و با سه رنگ بپوشونید به طوری که هیچ دو رنگی کنارهم نباشند اونوقت می بینید که یک رنگ یک بار بیشتر از بقیه ظاهر شده . پس خونه ی خالی باید اونرنگی باشه . با یک کم چک کردن می بینید که فقط خونه ی وسط می تونه خالی بمونه . برای پر کردن بقیه ی جا ها هم به دو طریق می تونیم این کار رو بکنیم . (یکی از گوشه ها رو در نظر بگیرید ، جوابش در می یاد)
اول تعداد حالت هایی که همه در روز های متفائتی متئلد سوند راحساب میمنیم بهد این مقدار رااز یک کم میکنیم
کلن 7^6 حات یبرای تولد افراد وجود داررد که در7*6*5*...2حالت روز های تولد متفاوتی دارند
پس احتمال اینکه در روز های متفاوتی متولد شوند براراست با!7تقسیم بر7^6
حالا احتمال تولد در روزهای متفائت برابر است با 1 منهای عدد بالا
اول تعداد حالت هایی که همه در روز های متفاوتی متولد شوند راحساب میکنیم بعد این مقداررا از 1کم میکنیم.
کلن 7^6 حالت برای تولد افراد وجود داررد که در7*6*5*...2حالت روز های تولد متفاوتی دارند
پس احتمال اینکه در روز های متفاوتی متولد شوند براراست با!7تقسیم بر7^6
حالا احتمال تولدحداقل دونفردریک روز برابر است با 1 منهای عدد بالا
حل اولی ویرایش نشده بود ببخشین!
سلام
یک جدول m*n شطرنجی داریم . در هر حرکت می تونیم یک مستطیل(و نه یک مربع) را انتخاب کرده و رنگ همه ی خانه های اونو عوض کنیم . به ازای کدام n ها و m ها این کار امکان پذیر است؟
22) آیدین یک ماشین حساب یک رقمی دارد که با 7 لامپ باریک و دراز،هر یک از ارقام 0 تا 9 و علامت «-» (به معنای خطای محاسبه) را مطابق شکل زیر نشان می دهد.
متأسفانه به دلیل فرسودگی ماشین حساب، همه ی 7 لامپ آن هم زمان سوخته اند. اکنون آیدین می خواهد k تا از این لامپ ها را طوری با لامپ های سالم عوض کند که بتواند با دیدن روشن یا خاموش بودن لامپ های سالم، پی به مقدار دقیق ماشین حساب ببرد. دقّت کنید که اگر یک لامپ سالم در ماشین حساب قرار داده شود، دیگر نمی توان جای آن را تغییر داد. حداقل مقدار k برای این منظور چند است؟
الف) 3 ب) 4 ج) 5 د) 6 ﻫ) 7
جواب : در پاسخنامه ای که سایت باشگاه داده گزینه ی ج جواب ه . ولی من با کمتر از 6 تا نتونستم این کار و بکنم . اگر کسی تونست به من هم بگه.
23) در ابتدا یک مثلث متساوی الاضلاع داریم که طول اضلاعش برابر 4 است (مانند شکل سمت چپ).
در هر مرحله می توانیم یک تکه از شکل باقی مانده که شروط زیر را دارد بِکنیم و دور بریزیم.
* تکه باید یک مثلث متساوی الاضلاع باشد.
* اضلاع تکه باید روی خطوط کشیده شده در شکل باشد.
* با حذف کردن این تکه از شکل نباید هیچ سوراخی در آن ایجاد شود. (یعنی باید حداقل یکی از اضلاع تکه ای که می خواهیم حذف کنیم، کاملا مجاور ناحیه ی بیرونی باشد.)
بدیهی است در صورتی که شکل باقی مانده یک مثلث متساوی الاضلاع باشد می توان در یک مرحله همه ی آن را دور ریخت. در شکل زیر یک مثال تا دو مرحله نشان داده شده است.
می خواهیم در k مرحله کل شکل اولیه را دور بریزیم. این کار به ازای چند تا از مقادیر زیر به عنوان ِمقدار ِ k، امکان پذیر است؟
4، 5، 7، 10، 14
الف) 1 ب) 2 ج) 3 د) 4 ﻫ) 5
جواب : گزینه ی ج . اگر دقت کنید اعدادی که می تونن جواب باشن به صورت 3k+1 هستند یعنی 4 ، 7 و 10 .
از آقای hadi asiay هم به خاطر شرکتشون در بحث ممنون ام .
(می خواستم بگم دفعه ی بعد اگر دیدید متنتون ویرایش نشده می تونید همون متن و ویرایش کنید . )
Last edited by m_honarmand_j; 27-05-2007 at 16:24.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)