تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 28 از 107 اولاول ... 182425262728293031323878 ... آخرآخر
نمايش نتايج 271 به 280 از 1070

نام تاپيک: فوتبال باشگاهی در ایتالیا | فصل 2010-2011

اگه نباشه جاش خالی می مونه kamy_R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

بازیه هفته دیگه فضاییه
    منتظر لوله شدن یووه باشید
    یووه لوله هم بشه اسمش یووس و همه دنیا میدونن که تیم بزرگتریه
    راستی یادم رفته اینتر چند تا اسکودتو داره؟
    فکر کنم 10تا کمتر از یووه باشه نه؟
    کوپا چی؟
    چی؟ اونم 5تا کمتر؟

آخر فروم باز L.A.M.P.A.R.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    i s f a h a n

پيش فرض

چه خبر از بوفون ؟!

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

فعلا مصدومه و تا نیم فصل نمیتونه بازی کنه
    احتمالا با شروع نیم فصل دوم میتونه بازی کنه

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

یووه لوله هم بشه اسمش یووس و همه دنیا میدونن که تیم بزرگتریه
    راستی یادم رفته اینتر چند تا اسکودتو داره؟
    فکر کنم 10تا کمتر از یووه باشه نه؟
    کوپا چی؟
    چی؟ اونم 5تا کمتر؟
    به این حرفا باشه که هر تیمی یه چیزی تو چنته داره! (ضمنا آمار بالات هم غلط بید!)
    این هم مقادیری از چیزایی که ما اینتری ها تو آستین داریم!
      محتوای مخفی: فقط سخت نگیر، چون یه کل کل سادست! 

آخرین اسکودتوی یووه کی بوده؟ 7 سال پیش؟! باشه! جام نپذیرفتتونو هم ما می پذیریم! 5 سال پیش!
    آخرین کوپایی که بردید کی بوده؟! اوه اوه! 15 سال پیش؟!
    راجع به CL هم نحرفیم بهتره!
    اصلا بذار ببینم آخرین کاپی که یووه بوده کی بوده!؟! باریکلا! سه سال پیش! اوه اوه! بگم؟!

ولی خارج از این کل کل ها و کری ها من امیدوارم دربی دی ایتالیای این فصل دیدنی تر از همیشه از آب دربیاد!
    ایشالا که با برد اینتر همراه باشه!
    یاعلی

اگه نباشه جاش خالی می مونه kamy_R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

عزیزم اگه یوونتوس و میلان بحرانزده نبودن این 5سال هم اینتر هیچ جامی نمیگرفت
    ولی واقعا امیدوارم بازی قشنگی باشه
    ایشالا یووه به اینتر هم 4تا بزنه
    (خودمونیم اما امیدوارم عین همیشه دفاع نکنه چون اینتر تیمی نیست که بشه اینجوری جولوش دفاع کرد)
    کاش بوفون بود
    Last edited by kamy_R; 28-09-2010 at 01:04.

آخر فروم باز hojjatinho's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نزدیکی های کویر

پيش فرض

دیدم بحث یووه و اینتر شد گفتم بد نیست یه خبر بزاریم:
    ..........................................
    پارس فوتبال:
    آلبرتو آکوئیلانی، هافبک تیم یوونتوس، پس از پیروزی 4-2 تیمش مقابل کالیاری گفت که صحبت از آینده در حال حاضر زود است و اعلام کرد که همچنان اینتر تیمی است از بیشتری شانس برای قهرمانی برخوردار است.

آکوئیلانی که این فصل به طور قرضی از لیورپول به یوونتوس پیوست، در دیدار مقابل کالیاری برای اولین بار در ترکیب اصلی یووه قرار گرفت.

در حالی که به نظر می رسد یوونتوسی ها اندک اندک به روزهای خوب شان برمی گردند، آکوئیلانی معتقد است که مشکلات تیم هنوز به طور کامل به پایان نرسیده است.

او در مصاحبه با خبرنگاران گفت:" برای من بسیار مهم است که بعد از فصل بدی که در لیورپول داشتم، برای یوونتوس به میدان بروم. ما تلاش می کنیم که هفته آینده به اینتر نزدیک تر شویم اما هنوز نمی توانیم با آنها رقابت کنیم. ما تلاش می کنیم به تعادل برسیم.

من باید از نظر روحی و فیزیکی به شرایط بهتری برسم و البته مهمترین مسئله بازی کردن است.

دستاوردهای یوونتوس در این فصل چه خواهد بود؟ نمی دانم. من به دیدار مقابل منچسترسیتی فکر می کنم. دیدار دشواری خواهد بود اما دیداری است که من در آن نمی توانم بازی کنم."

آخر فروم باز sAeEd_kHaAn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    اینور آب

پيش فرض

ممنون حسین جون دمت گرم چه حالی کنیم هفته دیگه
    خوبه خود یوونتوسی ها هم قبول دارن اینتر و نمیشه برد گر چه امیدوارم یووه بشه همون یووه مقتدر ولی اگه این فصل چند تا بازیکن درست و حسابی میخرید وضعیتش بهتر میشد به قول یکی از بچه ها احتمالا این فصل فقط میخوان سهمیه cl رو بگیرن و فصل بعد خرید کنن ببینیم چی میشه ( امیدوارم سهمیه cl رو بگیره هرچی باشه اعتبار میده به باشگاه های ایتالیایی تو cl )

آخر فروم باز H A M A S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

سايت گل- الكساندر پاتو، مهاجم جوان ميلان، كه سه بازي اخير تيمش را به دليل مصدوميت از ناحيه ران از دست داد، احتمالا مي تواند تيمش را در ديدار هفته آينده مقابل پارما همراهي كند.

آدريانو گالياني، نايب رئيس باشگاه ميلان در مصاحبه با خبرنگاران گفت:" الكساندر از شرايط بسيار خوبي برخوردار است و حتي مي تواند در ديدار روز يكشنبه مقابل پارما به ميدان برود.

بايد ديد ماسيميليانو آلگري، سرمربي ميلان، با بازگشت پاتو به تركيب تيم چه تصميمي براي آرايش تيمش خواهد گرفت. او در غياب اين ستاره برزيلي نتوانست آرايش قابل قبولي براي خط حمله پيدا كند و در دو ديدار مقابل كاتانيا و لاتزيو نتيجه اي بهتر از تساوي به دست نياورد.

با اين وجود، ميلاني ها در ديدار فرداشب مقابل آژاكس در ليگ قهرمانان نمي توانند از پاتو استفاده كنند.

آخر فروم باز H A M A S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

بازی با آزاکس 1-1 شد
    نتیجه بدی نیست چون خارج از خانه با یه تیم بسیار خوب بازی داشتیم
    خوشحالم باز ابرام گلزنی کرد
    دوستانی که بازی رو دیدن نظراشون رو بگن
    تشکر...

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

مديربرنامه هاي زلاتان: او در ميلان خوشحال است

سايت گل- مينو رايولا، مدير برنامه هاي زلاتان اعلام كرد كه اين مهاجم سوئدي از اينكه در تيم ميلان بار ديگر به ستاره اصلي تيمش تبديل شده، بسيار خوشحال است.

ايبرا در شش بازي براي ميلان پنج بار گلزني كرده است و اين مسئله موجب شده تا عده اي ادعا كنند ميلاني ها براي نتيجه گرفتن به او متكي هستند.

رايولا در مصاحبه با كالچو مركاتو گفت:" مي توانم ببينم كه زلاتان خوشحال است و اين من را راضي مي كند. او كمك بزرگي براي تيمش است و از زماني كه به ميلان پيوسته بسيار خوشحال است.

او هنوز به روزهاي اوجش بازنگشته است اما در مسير صحيحي قرار دارد و مي تواند بيش از اين ها بدرخشد."

او در مورد اينكه آيا ميلاني ها با خريد زلاتان ريسك بالايي انجام دادند، گفت:" اين سوال را بايد از آلگري بپرسيد."

محتوای مخفی: منبع خبر 
    http://www.goal.com/iran/news/1833/%D8%A7%DB%8C%D8%AA%D8%A7%D9%84%DB%8C%D8%A7/2010/09/29/2142597/%D9%85%D8%AF%D9%8A%D8%B1%D8%A8%D8%B1%D9%86%D8%A7%D 9%85%D9%87-%D9%87%D8%A7%D9%8A-%D8%B2%D9%84%D8%A7%D8%AA%D8%A7%D9%86-%D8%A7%D9%88-%D8%AF%D8%B1-%D9%85%D9%8A%D9%84%D8%A7%D9%86-%D8%AE%D9%88%D8%B4%D8%AD%D8%A7%D9%84-%D8%A7%D8%B3%D8%AA

گالياني: رونالدينيو مشكلي در ميلان ندارد

سايت گل
    - عدم حضور رونالدينيو در تركيب اصلي ميلان در ديدار شب گذشته مقابل آژاكس شايعات زيادي را موجب شد اما آدريانو گالياني، نايب رئيس باشگاه ميلان، تاكيد كرد كه هيچ مشكلي در رختكن تيم وجود ندارد.

آلگري، سرمربي روسونري درباره دليل نيمكت نشيني ستاره برزيلي تيمش گفت كه به او استراحت داده زيرا به آن نياز داشت.

گالياني نيز تاكيد كرد كه نيمكت نشيني رونالدينيو تنها به دليل مسائل تاكتيكي بوده و مسئله ديگري در ميان نبوده است.

او در مصاحبه با مدياست گفت:" رونالدينيو در ميلان مشكلي ندارد. از اين به بعد او مي تواند در همه بازي ها حضور داشته باشد. اگر در يك بازي به او استراحت داده شده، آسمان كه به زمين نيامده است.

او احتمالا در ديدار مقابل پارما به ميدان خواهد رفت. رونالدينيو در تيم مشكلي ندارد."

محتوای مخفی: منبع خبر 
    http://www.goal.com/iran/news/1833/%D8%A7%DB%8C%D8%AA%D8%A7%D9%84%DB%8C%D8%A7/2010/09/29/2142383/%DA%AF%D8%A7%D9%84%D9%8A%D8%A7%D9%86%D9%8A-%D8%B1%D9%88%D9%86%D8%A7%D9%84%D8%AF%D9%8A%D9%86%D 9%8A%D9%88-%D9%85%D8%B4%D9%83%D9%84%D9%8A-%D8%AF%D8%B1-%D9%85%D9%8A%D9%84%D8%A7%D9%86-%D9%86%D8%AF%D8%A7%D8%B1%D8%AF

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •