چرا می گین سخته اونا هم که به صورت pkg هستن ، خوب اینستالش می کنیم بعدشم اجرا می شه دیگه !در مورد آموزش بازی های PSN باید بگم که روش اجرا کردنشون از ساخت PS jail breaker هم سخت تره . به خاطر همین فعلا نتونستم روش آسونی پیدا کنم .
چرا می گین سخته اونا هم که به صورت pkg هستن ، خوب اینستالش می کنیم بعدشم اجرا می شه دیگه !در مورد آموزش بازی های PSN باید بگم که روش اجرا کردنشون از ساخت PS jail breaker هم سخت تره . به خاطر همین فعلا نتونستم روش آسونی پیدا کنم .
چقدر مسخره ميشه يو اس بيرو از كار بندازه
يعني فقط دسترو بشناسه؟
دوست عزیز بارها و بارها و بارها توضیح داده شده که Ps3 Jail Break قبل از فرمور که شما بهش میگید آپدیت بوت میشه و سونی با آپدیت های جدید فقط و فقط جلوی نصب برنامه های ساین نشده (Backup Manager) و بسته های مربوطه رو میگیره نه جلوی دانگل رو .
یک توضیحی هم در مورد JailBreak بدم : این طوری که شایع هست گفته شده اگر فرمور های بعدی اجازه نصب Backup Manager رو هیچ مدله ندند ، کاستوم فرمور براش میدند بیرون . تنها راه سونی برای از کار انداختن این دانگل تولید سخت افزار جدیده .
دیوایس USB ناشناس رو هم خیلی راحت میشه با تهیه یک USB دیوایس شناس و برداشتن امضاش و ایمپورت کردن توی MBR دیوایس نا شناس ، شناسش کرد ، همین طور تمام فلش مموری ها باید برای کنسول قابل شناسایی باشند ، و گرنه سونی و Ps3 اش باید برند جلوی 360 لونگ بندازند چون تمام هارد های اکسترنال و فلش درایو ها رو از دست میده و در نتیجه کسی سراغ Ps3 نمیره . و میدانیم که با یک فلش مموری ساده هم میشه کنسول رو هَک کرد . دیگه خیلی شما سر دیوایس نا شناس گیر بودی ، میری یه فلش مموری سونی میخری هر کاری خواستی میکنی
پ.ن : میدونید چرا سگا دریم کست با اینکه از نظر سخت افزاری و گرافیک حتی از PS2 هم بهتر و بالاتر بود و با اینکه در زمان تازاندن PSX و قبل از PS2 عرضه شد با شکست روبرو شد ؟ چون همینطوری الکی و زیادی سفت و سخت گرفت و ساپورت مشتری و دولوپرش به قدری کم شد که از رده خارج شد . (البته این رو فقط برای آگاهی عرض کردم و ربطی به هَک شدن یا نشدن PS3 با دانگل نداره)
Last edited by sonixax; 02-10-2010 at 14:42.
به نظر من مهم تلسم -- نشدن PS3 بود که شکست مطمینا دیگه سونی هر کاری کنه این پروسه در اینده پیشرفت خواهد کرد اگه سونی یه حرکت جدید بزنه اونام یه فکر جدید میکنند نمونه کوچیکش قفل شرکت ubisoft بود که روی اسیسنس گزاشت و تا مدتها کسی هکش نکرد اما وقتی تلسمش شکست اول باید یه فایلو همش جدیدشو میگرفتیم تا بتونیم مرحلاتو جلوترو بریم بعد چند وقت کرک نهایی عرضه شد و فاتحه![]()
سلام داش میلاد من یک سوال دارم .
اگه شما می گی ربطی به USB نداره پس چرا روی فریم 3.41 به بالا Load نمی شه ؟
شما اگه توضیح مناسبی پیدا کردی قبول می کنم .
در مورد بازی های PSN چون این بازی ها Install نشده هستند باید یک سری تغییراتی صورت بگیره که انجامش تقریبا مشکله و یک سری عیب هایی هم داره .
برای بازی های مختلف متفاوته ، ولی اساس همشون اینه که فایل رو بریزیم تو /dev_hdd0/vsh/task بعد دستگاه رو از حالت جیل بریک در بیاریم و بریم نصبش کنیم ! من شیش تا بازی پی اس ان رو همین جوری نصبیدم ، البته اسم فولدر مهمه که اونم یه نرم افزار سیزده کیلو بایتی بود فایل pkg می انداختیم توش اسم فولدر رو می داد !! البته رو کنسول یکی دیگه ، جیل بریک خودم رو به علت نیاز مالی فروختم ، نوشته روشم داشت پاک می شد انگار با چسب روش نوشتن !!!! شایدم تقلبی بود کی به کیه اینجا ایرانه ... هفته دیگه یکی دیگه می خرم ...در مورد بازی های PSN چون این بازی ها Install نشده هستند باید یک سری تغییراتی صورت بگیره که انجامش تقریبا مشکله و یک سری عیب هایی هم داره .
پیچیده ترینشون این بود که اونم به خاطر اینه که نسخه تریالش رو نصب می کنیم بعدا جنیونش می کنیم !
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by J A V I D; 03-10-2010 at 13:56.
توضیح مناسب ؟ عزیزم روی فرمور های بالای 3.41 شما نمیتونی Backupmanager نصب کنید . دیوایس داره کار خودش رو میکنه ، تکنیکال اینفورمیشن دانگل رو بخونید متوجه میشید .
بازی های PSN رو هم من متوجه نشدم چه ربطی به من داشت![]()
میلاد جان اون قسمتش به من ربط داشت ! می گم ممکنه که دستگاه بعضی از چیزای اکسترنال رو نشناسه یه فلش TDK زدیم که fat 32 هم بود (البته فورمت سریع شده بود) ولی محتویاتش که فایل های Pkg بود رو نیاورد تو فولدر Install pkg فایل بعد همون فایلا رو ریختیم رو یه فلش سامسونگ آورد !!!!!
بله جاوید جان ممکنه ، چیپ برخی از فلش درایو ها منحصر به فرده و در نتیجه درایورش به صورت Global موجود نیست . برای همین کنسول نمیشناسه . من 3-4 تا ازشون دارمکه حتی PC به زور میشناستش
![]()
من می خواستم برای پلی سه از اون فلشه استفاده کنم خورد تو پرو بالمون ! پس یعنی ممکنه هارد اکسترنال ADATA منم نشناسه ؟!؟ الان که فکر می کنم پلی استیشن دو هم اون فلش TDK رو نشناخت !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)