تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 28 از 51 اولاول ... 1824252627282930313238 ... آخرآخر
نمايش نتايج 271 به 280 از 507

نام تاپيک: هـک PS3 به کمک PS Jailbreak

آخر فروم باز J A V I D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    محل زندگی قلب تپنده ایران تهران

پيش فرض

در مورد آموزش بازی های PSN باید بگم که روش اجرا کردنشون از ساخت PS jail breaker هم سخت تره . به خاطر همین فعلا نتونستم روش آسونی پیدا کنم .
    چرا می گین سخته اونا هم که به صورت pkg هستن ، خوب اینستالش می کنیم بعدشم اجرا می شه دیگه !

El Capitano Amir M.ohAma.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

چقدر مسخره ميشه يو اس بيرو از كار بندازه
    يعني فقط دسترو بشناسه؟

حـــــرفـه ای sonixax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

من یک چیزی رو برای دوستان عزیز روشن کنم .

حتی اگر دانگا قابلیت Update کردن داشته باشه دیگه به درد نمی خوره .

Sony در Update جدید اتصال USB های ناشناس رو کلا حذف کرده و حتی سازنده های PS jail breaker هم فکر نکنم انتظار یک همچین چیزی رو داشته باشند .

الان PS3 شما یک نمونه کامل از PSP می باشد که از این به بعد باید بازی هایش رو پچ کنید .

نمی خوام نا امیدتون کنم ولی کسانی که می خوان PS jail break اصل بخرن بگم نسخه ی دست ساز با نسخه ی اصل فرقی نداره .

فقط اگه دست ساز هم که گرفتید حتما قابلیت Update داشته باشه شاید ( به احتمال خیلی کم ) فریم ویر های جدید هم
    H A C K شد .دلیلشم همین چند خط بالاتر گفتم .

در مورد آموزش بازی های PSN باید بگم که روش اجرا کردنشون از ساخت PS jail breaker هم سخت تره . به خاطر همین فعلا نتونستم روش آسونی پیدا کنم .
    دوست عزیز بارها و بارها و بارها توضیح داده شده که Ps3 Jail Break قبل از فرمور که شما بهش میگید آپدیت بوت میشه و سونی با آپدیت های جدید فقط و فقط جلوی نصب برنامه های ساین نشده (Backup Manager) و بسته های مربوطه رو میگیره نه جلوی دانگل رو .

یک توضیحی هم در مورد JailBreak بدم : این طوری که شایع هست گفته شده اگر فرمور های بعدی اجازه نصب Backup Manager رو هیچ مدله ندند ، کاستوم فرمور براش میدند بیرون . تنها راه سونی برای از کار انداختن این دانگل تولید سخت افزار جدیده .

دیوایس USB ناشناس رو هم خیلی راحت میشه با تهیه یک USB دیوایس شناس و برداشتن امضاش و ایمپورت کردن توی MBR دیوایس نا شناس ، شناسش کرد ، همین طور تمام فلش مموری ها باید برای کنسول قابل شناسایی باشند ، و گرنه سونی و Ps3 اش باید برند جلوی 360 لونگ بندازند چون تمام هارد های اکسترنال و فلش درایو ها رو از دست میده و در نتیجه کسی سراغ Ps3 نمیره . و میدانیم که با یک فلش مموری ساده هم میشه کنسول رو هَک کرد . دیگه خیلی شما سر دیوایس نا شناس گیر بودی ، میری یه فلش مموری سونی میخری هر کاری خواستی میکنی

پ.ن : میدونید چرا سگا دریم کست با اینکه از نظر سخت افزاری و گرافیک حتی از PS2 هم بهتر و بالاتر بود و با اینکه در زمان تازاندن PSX و قبل از PS2 عرضه شد با شکست روبرو شد ؟ چون همینطوری الکی و زیادی سفت و سخت گرفت و ساپورت مشتری و دولوپرش به قدری کم شد که از رده خارج شد . (البته این رو فقط برای آگاهی عرض کردم و ربطی به هَک شدن یا نشدن PS3 با دانگل نداره)
    Last edited by sonixax; 02-10-2010 at 14:42.

4. 13 کاربر از sonixax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه hamhami_333's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

به نظر من مهم تلسم -- نشدن PS3 بود که شکست مطمینا دیگه سونی هر کاری کنه این پروسه در اینده پیشرفت خواهد کرد اگه سونی یه حرکت جدید بزنه اونام یه فکر جدید میکنند نمونه کوچیکش قفل شرکت ubisoft بود که روی اسیسنس گزاشت و تا مدتها کسی هکش نکرد اما وقتی تلسمش شکست اول باید یه فایلو همش جدیدشو میگرفتیم تا بتونیم مرحلاتو جلوترو بریم بعد چند وقت کرک نهایی عرضه شد و فاتحه

6. 3 کاربر از hamhami_333 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Hunter lord's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    PS3 FAN BOYS HOOD

پيش فرض

دوست عزیز بارها و بارها و بارها توضیح داده شده که Ps3 Jail Break قبل از فرمور که شما بهش میگید آپدیت بوت میشه و سونی با آپدیت های جدید فقط و فقط جلوی نصب برنامه های ساین نشده (Backup Manager) و بسته های مربوطه رو میگیره نه جلوی دانگل رو .

یک توضیحی هم در مورد JailBreak بدم : این طوری که شایع هست گفته شده اگر فرمور های بعدی اجازه نصب Backup Manager رو هیچ مدله ندند ، کاستوم فرمور براش میدند بیرون . تنها راه سونی برای از کار انداختن این دانگل تولید سخت افزار جدیده .

دیوایس USB ناشناس رو هم خیلی راحت میشه با تهیه یک USB دیوایس شناس و برداشتن امضاش و ایمپورت کردن توی MBR دیوایس نا شناس ، شناسش کرد ، همین طور تمام فلش مموری ها باید برای کنسول قابل شناسایی باشند ، و گرنه سونی و Ps3 اش باید برند جلوی 360 لونگ بندازند چون تمام هارد های اکسترنال و فلش درایو ها رو از دست میده و در نتیجه کسی سراغ Ps3 نمیره . و میدانیم که با یک فلش مموری ساده هم میشه کنسول رو هَک کرد . دیگه خیلی شما سر دیوایس نا شناس گیر بودی ، میری یه فلش مموری سونی میخری هر کاری خواستی میکنی

پ.ن : میدونید چرا سگا دریم کست با اینکه از نظر سخت افزاری و گرافیک حتی از PS2 هم بهتر و بالاتر بود و با اینکه در زمان تازاندن PSX و قبل از PS2 عرضه شد با شکست روبرو شد ؟ چون همینطوری الکی و زیادی سفت و سخت گرفت و ساپورت مشتری و دولوپرش به قدری کم شد که از رده خارج شد . (البته این رو فقط برای آگاهی عرض کردم و ربطی به هَک شدن یا نشدن PS3 با دانگل نداره)
    سلام داش میلاد من یک سوال دارم .

اگه شما می گی ربطی به USB نداره پس چرا روی فریم 3.41 به بالا Load نمی شه ؟

شما اگه توضیح مناسبی پیدا کردی قبول می کنم .

در مورد بازی های PSN چون این بازی ها Install نشده هستند باید یک سری تغییراتی صورت بگیره که انجامش تقریبا مشکله و یک سری عیب هایی هم داره .

8. 3 کاربر از Hunter lord بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت

11

در مورد بازی های PSN چون این بازی ها Install نشده هستند باید یک سری تغییراتی صورت بگیره که انجامش تقریبا مشکله و یک سری عیب هایی هم داره .
    برای بازی های مختلف متفاوته ، ولی اساس همشون اینه که فایل رو بریزیم تو /dev_hdd0/vsh/task بعد دستگاه رو از حالت جیل بریک در بیاریم و بریم نصبش کنیم ! من شیش تا بازی پی اس ان رو همین جوری نصبیدم ، البته اسم فولدر مهمه که اونم یه نرم افزار سیزده کیلو بایتی بود فایل pkg می انداختیم توش اسم فولدر رو می داد !! البته رو کنسول یکی دیگه ، جیل بریک خودم رو به علت نیاز مالی فروختم ، نوشته روشم داشت پاک می شد انگار با چسب روش نوشتن !!!! شایدم تقلبی بود کی به کیه اینجا ایرانه ... هفته دیگه یکی دیگه می خرم ...

پیچیده ترینشون این بود که اونم به خاطر اینه که نسخه تریالش رو نصب می کنیم بعدا جنیونش می کنیم !

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by J A V I D; 03-10-2010 at 13:56.

10. این کاربر از J A V I D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

سلام داش میلاد من یک سوال دارم .

اگه شما می گی ربطی به USB نداره پس چرا روی فریم 3.41 به بالا Load نمی شه ؟

شما اگه توضیح مناسبی پیدا کردی قبول می کنم .

توضیح مناسب ؟ عزیزم روی فرمور های بالای 3.41 شما نمیتونی Backupmanager نصب کنید . دیوایس داره کار خودش رو میکنه ، تکنیکال اینفورمیشن دانگل رو بخونید متوجه میشید .

بازی های PSN رو هم من متوجه نشدم چه ربطی به من داشت

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت

پيش فرض

میلاد جان اون قسمتش به من ربط داشت ! می گم ممکنه که دستگاه بعضی از چیزای اکسترنال رو نشناسه یه فلش TDK زدیم که fat 32 هم بود (البته فورمت سریع شده بود) ولی محتویاتش که فایل های Pkg بود رو نیاورد تو فولدر Install pkg فایل بعد همون فایلا رو ریختیم رو یه فلش سامسونگ آورد !!!!!

13. این کاربر از J A V I D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

میلاد جان اون قسمتش به من ربط داشت ! می گم ممکنه که دستگاه بعضی از چیزای اکسترنال رو نشناسه یه فلش TDK زدیم که fat 32 هم بود (البته فورمت سریع شده بود) ولی محتویاتش که فایل های Pkg بود رو نیاورد تو فولدر Install pkg فایل بعد همون فایلا رو ریختیم رو یه فلش سامسونگ آورد !!!!!
    بله جاوید جان ممکنه ، چیپ برخی از فلش درایو ها منحصر به فرده و در نتیجه درایورش به صورت Global موجود نیست . برای همین کنسول نمیشناسه . من 3-4 تا ازشون دارم که حتی PC به زور میشناستش

15. این کاربر از sonixax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت

پيش فرض

من می خواستم برای پلی سه از اون فلشه استفاده کنم خورد تو پرو بالمون ! پس یعنی ممکنه هارد اکسترنال ADATA منم نشناسه ؟!؟ الان که فکر می کنم پلی استیشن دو هم اون فلش TDK رو نشناخت !

17. این کاربر از J A V I D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •