تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 28 از 45 اولاول ... 1824252627282930313238 ... آخرآخر
نمايش نتايج 271 به 280 از 447

نام تاپيک: تبادل نظر در مورد سفرهای انسان به مــــاه

آخر فروم باز MR.CART's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

این روبات ها تصاویر آنلاین هم پخش میکنند ما هم ببینم از سطح کره؟

پزشک انجمن S0R3N4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

مرسی آرمان جان
    تقریبا قانع شدم....

و با خوندن این تیتر بی ادبانه :
    حتي يک تفاله اي از کيسه ي زباله ي زمين مانند آدولف هيتلر
    کاملا برام روشن شد این نویسنده چه مغز محدودی میتونه داشته باشه و نیاز نبود ادامه ی مطلب رو بخونم تا 100 درصد قانع بشم چقدر خوندن مطلبش بیهوده اس...!!!

پروفشنال 8nights&7days's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012
    محل سكونت
    nella citta

پيش فرض

مرسی آرمان جان
    تقریبا قانع شدم....

و با خوندن این تیتر بی ادبانه :

کاملا برام روشن شد این نویسنده چه مغز محدودی میتونه داشته باشه و نیاز نبود ادامه ی مطلب رو بخونم تا 100 درصد قانع بشم چقدر خوندن مطلبش بیهوده اس...!!!
    من که از وقتی اومدم مطالب بی ادبانه زیادی دیدم که حتی به خودشون هم توهین کرده بودن:::::
    بگذریم
    --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    دوستانی که می گید سفر به کره ماه دروغ بوده!!!
    نطرتون برای من کاملا محترم هست اما بشینید یک دلیل قانع کننده برای خودتون پیدا کنید.((دلیلی علمی یا هر چیز دیگه))
    چون کسایی که می گن راست بوده حتما یه دلیل دارن
    یکی می گه فیلمش هست
    یکی می گه خود فردی که رفته میاد می گه و...

آخر فروم باز Zeitgeist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    on the edge of a super-massive black-hole

11

این روبات ها تصاویر آنلاین هم پخش میکنند ما هم ببینم از سطح کره؟
    تعداد rover ـهای روباتیک بر سطح ماه کم بودن و اغلب اهداف تصویر برداری نداشتن و هدفشون یا فقط تست بوده یا جمع آوری نمونه؛ بعضاً هم توسط سازمان های فضایی مثل شوروی انجام شدن که چندان تصاویری منتشر نکرده و نمیکنن و مدیای ضعیفی داشتن همیشه...

اغلب مأموریت ها، به صورت orbiter هستن که میرن و به عنوان یک ماهواره دور ماه چرخیده و اغلب هدفشون تصویر و نقشه برداری دقیق در بازه های متفاوت امواج الکترومغناطیس (یا دیگر میدان ها) هست تا پایه های مستحکم اطلاعاتی با بررسی دقیق شرایط، برای مأموریت های مهم آینده (از قبیل ساخت پایگاه های دائمی بر سطح ماه)، به وجود بیارن.

معروف ترینشون LRO هستش (Lunar Reconnaissance Orbiter). اغلب تصاویر با کیفیت بالای معروف از سطح ماه که میبینید، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یا تصاویری که در برنامه ای مثل Google Earth اگر سوییچ کنید به moon، تصاویری هستن که توسط این ماهواره ی تصویر و نقشه برداری گرفته شدن: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ماهواره های دیگری هم هستن متعلق به ESA, JAXA, Roscosmos و دیگران که در آرشیوهاشون اگر پیدا کنید، میتونید تصاویر منتشره رو ببینید.

برای مثال، آرشیو مأموریت ماهواره ی مدار-پایین KAGUYA ، انجام شده توسط JAXA (آژانس فضایی ژاپن): [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

یه دوربین فیلمبرداری HD هم روی این ماهواره نصبه که فیلم هاش رو میتونید روی کانال jaxa در یوتوب یا روی سایتشون ببینید: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مثل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . روی یوتوب سرچ کنید "kaguya hdtv" برای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .

سایت زیر هم حاوی تصاویر و اخبار بسیاریه؛ توی سایت، سمت چپ صفحه در قسمت categories میتونید تمام مأموریت هایی که ازشون اطلاعاتی توی این سایت قرار داده شده رو ببینید و انتخاب کنید (از جمله تصاویر گرفته شده از مکان های فرود مأموریت های آپولو و تجهیزات باقیمانده):

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

همچنین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

# آرشیو بزرگ و منظمی از تعداد بسیار زیادی تصاویر مأموریت های Apollo و مأموریت های مرتبط به آنها رو هم میتونید در این لینک ببینید: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (منبع بسیاری از تصاویر: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
    Last edited by Zeitgeist; 14-07-2013 at 14:47.

5. 7 کاربر از Zeitgeist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Zeitgeist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    on the edge of a super-massive black-hole

پيش فرض

توصیه میکنم اگر اتصال پرسرعت اینترنت دارید، Google Earth رو از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بگیرید.

پس از نصب، به منوی view > explore رفته و moon رو انتخاب کنید (گزینه های دیگه، earth, mars, sky / زمین، مریخ، و آسمان هستن).

از پنل سمت چپ صفحه، همه موارد رو تیک بزنید از جمله Apollo Missions.

به این شکل میتونید تصاویر گرفته شده توسط مأموریت های Apollo (یا از بالا توسط امثال lro) رو در نقاطی که با یک آدمک مشخص شدن ببینید.

یکی از ویژگی های جالب این برنامه (بر روی سطح هر سه کره)، قابلیت دیدن تصاویر panorama با نمای 360 درجه هست که میتونید اینگونه تصاویر رو در محل های فرودهای apollo ها پیدا کرده و مشاهده کنید؛ تجربه ی قشنگیه...

علاوه بر این، این برنامه میتونه کمک خوبی باشه برای شروع یادگیری و بدست آوردن اطلاعات درباره ی مکان های مختلف، نام هاشون، و خصوصیاتشون بر سطح ماه.

همچنین مسیرهای دقیق حرکت rover ـها یا اشخاص در مأموریت های مختلف از کشورهای مختلف، مشخص شدن + تصاویر از هر نقطه بر روی سطح (درصورت وجود).
    Last edited by Zeitgeist; 14-07-2013 at 14:15.

7. 6 کاربر از Zeitgeist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه majid4mi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

اولا اگر طرف شما به قول شما یه کودک خردسال هم باشه قانع کردن و چیزی بهش یاد دادن بستگی به قدرت و مهارت و سطح سواد شما داره و اگر قانع نشد و چیزی یاد نگرفت شما باید بخودتون و منطق و سوادتون باید شک کنین نه به اون کودک
    پس اصلا مهم نیست طرف شما چند سالشه و بزرگسال یا کودک ولی حداقل بنده که نه کودک و نوجوان هستم و نه بیسواد بلکه هم سنم به اندازه ای رسیده که مسائل رو درک کنم و هم سوادم و تحصیلاتم انقدر هست که بتونم مسائل و تجزیه و تحلیل کنم و نظر بدم
    هرچند همونطور که قبلا گفتم در علوم فضایی و یا عکاسی تخصصی ندارم ولی در رشته خودم خوب میتونم درست رو غلط تشخیص بدم مثل مثال انتقال حرارت که توضیح دادم

کاملاا مشصخه بحث با شما تلف کردن وقت هست
    وقتی موردی رو عنوان میکنید در مورد همون مورد سوال میشه یا طفره میرید یا عنوان میکنید بجز یک خط لازم نداره
    این نشون میده یا شما واقعا هیچ اطلاعات دیگه ای ندارید که بیان کنید یا خودتون هم میدونید مطالبتون غلط و دروغ هست و نمیخواید بیشتر بازش کنید
    ولی واقعا دوست داشتم که بیشتر از یه خط میتونستین بیان کنید که بشه بحث کرد شاید چیزی یاد گرفت

من واقعا علاقه مند هستم که واقعیت رو بدونم و در این مورد هم شواهد و مدارک و صحبت موافق وم خالف رو کنار هم میزارم و نتبجه میگیرم
    ولی تا حالا که صحبت مخالفین مثل شما نه بار علمی داشته نه با منطق سازگار بوده و نه هیچ مبنا و پایه ای درشون هست و در مقابل صحبت موافقان و دانشمندان ناسا کاملا علمی و منطبق با عقل و منطق بوده

من نمیگم شما هم از همون 7هزارتومنی ها هستین ولی نوع مطلب گذاشتنتون و اینکه جواب درست نمیدیدن ولی فقط مطلب جدید بدون جواب دادن به مطالب قبلی میزارید میتونه فقط نشون از غیرمنظقی بودن مطالب شما داشته باشه که هنوز مسئله قبلی رو روشن نکردین میپرین به مطلب دیگه که اونم باز بدون نتیجه رها میکنین

کاش حداقل حرفاتون سر و ته داشت مثلا شما همش کمربند Van Allen رو مطرح میکنید برای هرچیزی بعد میگید هم انسان پودر میشه تو اون کمربند و هم عکس و همه چیز بعد میگید بقیه سفرهای فضایی رو قبول دارید بجز این سفر به کره ماه
    اگه سفر به کره ماه دروغ باشه و بقول شما 5هزار و اندی عکس همش دروغه و روی زمین گرفته شده پس تمام اکتشافات فضایی دروغه چون همه از اون کمربند رد شدن

بهرحال بازم میگم واقعا دوست داشتم کسی با بار علمی و با منطق درست بتونه بحث کنه و مسائل رو باز کنه که حداقل توی جامعه ایرانی مخالفان این سفر که کسی رو ندیدم
    مگه اینجا مهد کودکه! کسی که مطلبی رو باور می کنه باید برای خودش برهان داشته باشه. حداقل این هست که چهار صفحه تحقیق کرده باشه. برهان شما چی هست غیر از اینکه دائما" تکرار میکنید مگه میشه NASA دروغ گفته باشه! مگه میشه این همه آدم کسی صداش در نیاد! مگه میشه ... مگه میشه ... نه خیر میش نیست، بزه! (شوخی)

این جمله، جمله آشنای یکی از دوستان هست که قبلا" پاسخش رو هم دریافت کرد.

مشکل میدونین کجاست؟
    همینکه این ادماها اینقدر شجاعت ندارن که بگن چون کتاب ما گفته نمیشه ما میگیم دروغه بلکه میان اسمون ریسان بهم میبافن که مثلا ثابت کنن که موضوعه دروغه ولی توی مطالبشون هیچ چیز علمی و منطقی وجود نداره و فقط یه سری چیزای بی سر و ته هست
    اگه اینقدر شجاعت داشتن این دسته که رک بگن چون پروردگار ما به ما گفته نمیشه ما هم میگیم دروغه من بیشتر براشون احترام قائل بودم تا اینجوری رو به دروغ گفتن و پشت هم گذاشتن چیزای نامربوط میکنن بعدا دیگران رو به نفهمی و بی عقلی و کور بودن هم متهم میکنن
    کلا برای بعضی افراد یک سری وقایع با همه مدارک و تائیدهای علمی که داره , دروغ و توطئه محسوب میشه و همیشه در باور دوستان یک سری افراد هستن که نمیخوان اخبار حقیقی منتشر بشه.
    پس وظیفه این دوستانه که بیان و افشاگری کنن و حقایق ناگفته و پنهان و سری رو با کلی از جان گذشتگی و تلاش شبانه روزی بدست بیارن و در اختیار مردمی قرار بدن که عقلشون به چشمشونه!!!
    توی یکی از روزنامه های داخلی هم یک مقاله گذاشته بود در همین باب و گفته بود که سفر به ماه دروغه و همه چیز ساختگی بوده ... آخرش هم به اصطلاح برای اعتبار بخشیدن به مطلب لینک داده بود به یکی از کتب دی.نی که همچین واقعه ای که انسان بتونه به فضا بره رو غیر ممکن دونسته .
    الان هم به همین صورته ... چون در یک سری کتاب {....} عنوان شده که انسان نمیتونه به آسمان ها نفوذ کنه و به خارج از زمین بره , پس یک سری افراد برای حمایت از اون گفته های کتاب همه تلاششون رو میکنن که همچین مواردی رو با هر روشی تکذیب کنن .
    تا اینجا که فقط تهمت، انگ، منحرف کردن بحث، مغالطه و ...

افراد دچار توهم تئوری توطعه همیشه وجود داشتن و خواهدن داشت(همون دایی جان ناپلونی های خودمون)
    ولی مشکل اونجاست که افرادی از موضوع برای اهداف خاص خودشون سواستفاده میکنن
    من خیلی زیاد در این مورد تحقیق ندارم و تخصصی هم ندارم ولی با همین مطالعه کم براحتی میشه فهمید که این تئوری چیزی جز توهم نیست
    در عصری که سری ترین مسائل جاسوسی و نظامی کشورها بسرعت فاش میشه که هر روز داریم نمونش رو میبینیم و اخبارش میشنویم برام جالبه که رخدادی که 40سال پیش اتفاق افتاده و هزاران نفر از دانشمند و متخصص و افراد عادی(400هزارنفر در طی 10سال) درش فعالیت داشتن حتی یک نفر درباره جعلی بودنش چیزی نگفته یا مدرکی به بیرون از سازمان درز نکرده و فقط افراد خارج از سازمان ناسا هستن که این تئوری رو ارائه دادن اونم نه کسایی که دانشمند و متخصص سطح بالا باشن
    این فرضیه کاملا مشخصه که ساخته ذهن افراد متوهم هست و افرادی هم برای مقاصد گروهی و جناهی خودشون بیشتر بهش دامن میزنن
    خواهش من اینه که حداقل یکم تحقیق کنید ببینید اصلا" مطلب اصلی چی هست؟ بعد کامنت بزارید.

مطلب جالبی رو بهش اشاره کردین.

ادوارد اسنودن اسنادی رو منتشر کرد. مبنی بر جاسوسی، تجاوز به حریم خصوصی کاربران، سوء استفاده از ایمیلها، چتها و ... و در اختیار گذاشتن این مطالب به سازمان CIA از سوی چند شرکت گوگل، اپل، مایکروسافت، فیسبوک و ... و قبل ترش هم نوکیا و ...
    ولی در عمل ما چی میبینیم؟

اریک اشمیت، تیم کوک، استیو بالمر، مارک زاکربرگ، استفان الوپ و ... روئسای گوگل، اپل، مایکروسافت، فیسبوک، نوکیا و ... همه میگن همه چی آرومه! من چقدر خوشبختم! به ما اعتماد کنید. ما امنیم. ما الیمم. ما بلیم! غیر از اینه؟

حالا سوال من از شما اینه که هم گوگل چند تا کارمند داره؟
    آیا کسی نمی خواسته این مطالب رو بر ملا کنه؟

این سوال تا حالا توی این تایپیک چند دفعه پرسیده شده؟!

................
    در جریان آپولو 11 حدود 45 هزار دانشمند، کارمند، هرچی...از ملیت های مختلف دخیل بودند
    چجوری میشه سر همشون و شیره مالید؟ در جریان مستقیم این پروژه هستند.....

چجوری میشه بهشون گفت میخوایم دنیا رو گول بزنیم
    شما هم حق ندارید چیزی بگید؟
    چجوری دهن این همه آدم و میشه بست؟
    .....
    فکر میکنم اریک اشمیت (میر ارشد گوگل) پاسخ این سوال رو بهتر بدونه!

« یَامَعْشَرَ الجْنّ‏ِ وَ الْانسِ إِنِ اسْتَطَعْتُمْ أَن تَنفُذُواْ مِنْ أَقْطَارِ السَّمَاوَاتِ وَ الارْضِ فَانفُذُواْ لا تَنفُذُونَ إِلَّا بِسُلْطَانٍ؛[الرحمن/33]
    اى گروه جنّ و انس! اگر مى ‏توانید از مرزهاى آسمانها و زمین بگذرید، پس بگذرید، ولى هرگز نمى ‏توانید، مگر با نیرویى (فوق العاده)! »
    خودتون(موافقان سفرهای تخیلی آپولو) آیه قرآن میزارین،

از نگاه محمد (در کتابش به نام قران) سفر ماه که ممکن نیست و جالب تر دیدگاهش نسبت به زمین و آسمان هست. متعجب هستم از کسانی که به این کتاب استناد میکنن و حتی یک بار هم این کتاب رو مطالعه نکردن!

در رابطه با دروغ بودن سفر به ماه هم خوشبختانه به قدری دلیل و مدرک وجود داره که ادعاهای دوستان که ناشی از خطاهای عکاسی و ساده انگاری و همینطور ذهن توهم نگاه دوستان (همون ذهنی که هر چیزی رو به توهم توطئه، فریمیسین ها و ... نسبت میده) کار به جایی نبره.
    خودتون هم با استناد به همون مطلب، دیگران رو متهم می کنید!

................ یک نیم نگاهی به عکس هایی که LRO از سطح ماه گرفته و رد پای افراد و سفینه ها و حتی پرچم ها و سفید شدنشون هم روی ماه هست بد نیست.
    دوست عزیز پس تصاویری گه زاپنی ها از محل فرود آپولو تهیه کردن چی؟؟
    بهتره صفحات قبلی رو مرور کنید
    دیگه کپی پیست نکنم، فکر کنم بهتر باشه. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

.......................
    در مورد کتابهای مذهبی و مطالبش حرفی ندارم چون همه چیز مشخصه و کسی یکبار مطالبشون رو خونده باشه میفهمه چه درسته چی غلط که در این مورد هم همینطور هست و خوده مطلب ایه کاملا گویا هست و لازم به تفسیر(یا همون ماله کشی )نداره و حتی اگر شما رفتن به ماه رو بتونین انکار کنین ولی اصل رفتن انسان به خارج از زمین و ایستگاه های فضایی رو که دیگه نمیتونین انکار کنین پس باید قبول کنین که اون مطلب اشتباه هست و باور بهش فقط کور بودن هست.

حالا منم این تفسیر رو خدممتون میدم که اگه بخواید قبول کنید که انسان رفته به فضا پس قبول کردید که سلطان با امریکا (لا تنفذون الا بسلطان ) هست نه شما پس مجبورید هرطور شده باهاش مقابله کنید

بحثهای تکراری کاملا بی فایده هست و من فبلا هم گفتم من مثل شما نمیگم 100درصد باور دارم سفر به ماه رو چون من در جریان اون تحقیقات نبودم و فقط چیزی که دارم شنیده ها هست
    پس با توجه به شنیده هام و تجزیه و تحلیلی که دارم 99.5درصد نتیجم این هست که این سفر انجام شده
    حالا شما میخواید منو قانع کنید که این درست نیست باید مدرک مستند و درست بزارید که منو قانع کنه نه چندتا عکس بزارید بعد که من سوال کنم بگید توضیح لازم نداره
    واقعا باور دارید به حرفاتون مثلا درباره اون عکسهای پرچم باقی سوالاتم رو جواب بدید تا بتونم باورتون کنم
    این سوال که اسم افراد دانشمند و متخصص در زمینه هوا فضا و علم رو نام ببرید که دروغ بودن سفر به ماه رو قبول کردن(بازم میگم دانشمند علمی نه نویسنده کتاب یا کشیش قلابی فهاش)
    بگید چطوره که امروزه هر روز توی اخبار میشنویم که اطلاعات سری و نظامی کشورها توسط افراد درون سازمانی لو میره ولی پروژه به این عظمت که در طی 10سال 400هزار نفر از تمام کشورهای جهان در اون شرکت داشتن حتی یک نفر از اون 400هزارنفر چیزی از دروغی بودن نگفته یا مدرکی به بیرون درز نداده؟
    پس هروقت به سوالات جواب دادید یا جوابی داشتید میشه بحثو ادامه داد وگرنه مطالبتون و نظریه دروغین بودن این سفر بجز دروغ شما و غرزورزی شما با امریکا و ناسا چیزی بیشتر نیست چون مطلب علمی ندارید و فقط دروغگویی هست براب پرکردن مغز عوام بیسواد و روی افراد باسواد و دارای قدرت تجزیه و تحلیل اثری نداره
    فکر کنم شما خودتون آیه قرآن گذاشتین! خودتون جواب خودتون رو میدین!

شما تفسی خودتون رو گفتین، حالا من هم تفسیر خودم رو میگم. با استدلال شما پس باید طایفه جن هم زیر سلطه آمریکا باشه دیگه!! تازه توی آیه جن جلوتر از انسان اومده.

مطالب سبز رنگ.

فکر میکنم به اندازه کافی مطالب مستند گذاشته شده. حالا شما با یک دلیل من رو قانع کنید.

من تقریبا تمام پستارو نگاه انداختم حق با شماست این دوستمون ( majid4mi ) هر بار فقط یه سری مسائل رو بیان میکنه و چند تا دلیل بی حساب میگه و میره سراغ عکس بعدی من اولش بی طرف این تاپیک رو خوندم ولی هر چی به آخرش نزدیک شدم از دلایل دوستمون majid4mi قانع نشدم....
    دوست عزیز
    توی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فارسی نوشتم لینک عکس توسط ناسا پاک شده. بعدش شما میگی لینکت باز نمیشه!:

اولا لینکت باز نمیشه
    ثانیا میخوای بگی ناسا به اون بزرگی فکر نکرده یه روز حقیقت بر ملا میشه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    دلیلی نمیبینم که به حقیقتی به این بزرگی شک کنم
    من اینو کجای دلم بذارم؟!

بر خلاف ادبیات بی ادبانه و دور نزاکت شما که دیگران رو احمق و بی شعور خطاب میکنید من فقط براتون یه مقدار از همون شعور و ادب و نزاکت رو ارزو میکنم
    من همون بار اول هم گفتم نه توی این مورد بلکه در کلیت تمام موارد من شخصا ادم شکگرایی هستم و تا اطلاعات از از دو طرف یه موضوع بدست نیارم نظر قطعی نمیدم و بازهم توی مسائل هرگز چیزی رو مطلق نمیدونم

ولی من مطالب شما رو هرگز و هزگز نمیتونم قبول کنم و کاملا مغرض هستین در این مورد و هیچ ربطی مطالب شما به اگاهی رسوندن نداره که دلایل زیادی برای این موضوع هست
    شما هربار موضوعی رو مطرح میکنین بعد که بحث میشه و ازتون سوال میشه میرین و دیگه پیداتون نیست و هیچ جوابی به سوالات نمیدین و دوباره بعده چند روز به یه عکس و مطلب جدید میاین
    هرگز مطالبتون پایه علمی نداشته و فقط حدس و گمان مطرح میکنید
    هرگز سندی ارائه نمیدین بلکه فقط یه عکس قرار میدین و بعد هم که همون عکس بررسی میشه و شبهه شما جواب داده میشه شما غیب میشین

بر خلاف تصور شما ناسا یه سازمان با 2تا کارمند توی یه زیرزمین نیست بلکه تشکیل شده از هزاران انسان که همه در عالیترین سطح علمی در کل جهان هستن که به این راحتی بخوان همچین دروغی رو به این راحتی که شما میگین با یه ماکت بسازن و خورد مردم جهان بدن
    پس اگر شما هم میخواین این موضوع زیر سوال ببرین و ماها رو روشن کنین باید مدارک و دلایل مستند و درست داشته باشین نه این مدارک و عکسهای بی ارزش

دوست عزیز اتفاقا دقیقا به اون جمله زیبا اخر مطلبتون موافقم ولی دقیقا خوده شما در همون دسته قرار دارید
    مطالب سبز رنگ.

برخلاف دوستان من با صحبت های توهین آمیز و حاشیه ای شما کاری ندارم.
    در مورد حذف تصاویر اونهم بعداز اینهمه سال به نظر من که هیچ مشکلی وجود نداره و اگر تصاویر به قول شما مشکل داشت از همون اول قرار داده نمیشد و نه اینکه قرار داده بشه و بعداز چندین سال حذف بشه.
    در مورد جزئیات! هم لطفن به ما بگید لطفن که این تصویر چه جزییاتی داره؟! و چه چیز غیر معمول و اشتباهی در اون دیده میشه؟

به عزیزان هم میگم که اصلن نیازی نیست شما صحبت های بیهوده ی ایشون رو نقد کنید و در واقع از افرادی که گرایشات دینی دارن (مخصوصن اسلام) غیر از این هم انتظار نمیره. این دوستان مطلقن درست هستند وبقیه در اشتباه.
    قبلن هم گفتم من با بزرگان این افراد بحث داشتم و اونها هم جز به حاشیه بردن و استفاده از مغلطه ی توسل به عواطف (یعنی از احساسات در جهت اهداف) پاسخی نداشتند.

فکر کنم دوستان، آرشیو NASA رو با پروفایل فیسبوک خودشون اشتباه گرفتن!

عزیز من، NASA تک تک این عکسها رو به عنوان سند توی آرشیو قرار داده. تک تک عکسها شماره گذاری شده. تک تک عکسها شناسنامه داره. توی همون معتبرترین ژورنال های علمی به تک تک این عکس ها استناد میشه. اونوقت شما میگین در مورد حذف تصاویر هیچ مشکلی وجود نداره! مگه رفتن پیکنیک که چند تا عکس بذارن و بعد پاک کنند؟ من بعضی وقت ها فکر می کنم دوستان اصلا" توی باغ نیستند. عجیبه واقعا".

قبلا" NASA دلیل اینکه چرا در مکالمات رادیویی ماموریت آپولو 11 هیچ تاخیری مشاهده نمیشه؟ این طور پاسخ داده بود که:

“البته در برخی از فیلمهای ویرایش شده توسط تلویزیونهای محلی و یا سایت‌های خبری دیده می‌شود که این تأخیر مورد انتظار دیده نشده است که می‌تواند به دلیل نیاز آنها برای کوتاه‌تر کردن مدت زمان نمایش و یا پخش این فیلم‌ها با حجم کمتر روی اینترنت بوده باشد. اما در تمامی فیلم‌ها و فایلهای صوتی اصلی ناسا (که البته در اختیار خودشون هست!) می‌توان به وضوح وجود چنین تأخیری را در مکالمه‌های بین فضانوردان با ایستگاه کنترل زمینی شنید.”

و بعدش هم که کار بالا گرفت به یک باره NASA اعلام کرد نوار ویدئویی اصلی آپولو 11 گم شده! یعنی چی؟!
    حالا هم که عکسهای NASA داره در سایت ها و فروم های مختلف برسی میشه ناگهان عکسها شروع میکنن به غیب شدن!

احتمالا" تا چند سال دیگه هم چیزی غیر از اسم باقی نمی مونه! و مثلا" فکر کنید 50 سال دیگه یکی باخودش فکر میکنه میبینه واقعا" چه جوریه که الان به کرات دیگه نمی رن، اما 100 سال پیش رفتن؟! و بعد مثل اون دوستمون ربطش میده به UFO و آدم فضایی و دانشهای گم شده! و ... .
    Last edited by majid4mi; 14-07-2013 at 15:23.

حـــــرفـه ای MasterGeek's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

مجید عزیز بعد از پاکسازی که کردیم و سعی کردیم تاپیک متعادل بشه لطفا دیگه به مسائل گذشته باز نگردید و بحث‌های حاشیه‌ای نه شما و نه بقیه‌ی دوستان باز نکنید. وقتی در یک پست ۲۵ مورد قابل بحث عنوان بشه خوب جواب دادن و روند تاپیک به هم میخوره پس لطفا این مسئله رو در نظر داشته باشید

از باقی دوستان هم می‌خوام که اگر در این پست به اونها به هر شکل اشاره‌ای شده و دوست دارن جواب بدن لطفا این‌بار برای اتمام روندی که آغاز شد و سعی کردیم تمومش کنیم از پاسخ به موارد مطرح شده خودداری کنند. هدف ما این نیست که دست به حذف و ویرایش گسترده‌ی پست‌ها بزنیم و سعی می‌کنیم تا حد امکان کمتر در روند بحث دخالت کنیم. اما امیدوارم همه‌ی دوستان پایبندیشون به روشن شدن قضیه رو دنبال کنن و به دنبال حاشیه و جنجال سازی نباشند/ممنون

پس اگر اجازه بدید راجع به این موضوع که باز مطرح شده بحث کنید و به سرانجام برسونید سعی کنید بحث حاشیه‌ای هم نکنید:

قبلا" NASA دلیل اینکه چرا در مکالمات رادیویی ماموریت آپولو 11 هیچ تاخیری مشاهده نمیشه؟ این طور پاسخ داده بود که:

“البته در برخی از فیلمهای ویرایش شده توسط تلویزیونهای محلی و یا سایت‌های خبری دیده می‌شود که این تأخیر مورد انتظار دیده نشده است که می‌تواند به دلیل نیاز آنها برای کوتاه‌تر کردن مدت زمان نمایش و یا پخش این فیلم‌ها با حجم کمتر روی اینترنت بوده باشد. اما در تمامی فیلم‌ها و فایلهای صوتی اصلی ناسا (که البته در اختیار خودشون هست!) می‌توان به وضوح وجود چنین تأخیری را در مکالمه‌های بین فضانوردان با ایستگاه کنترل زمینی شنید.”

و بعدش هم که کار بالا گرفت به یک باره NASA اعلام کرد نوار ویدئویی اصلی آپولو 11 گم شده! یعنی چی؟!
    حالا هم که عکسهای NASA داره در سایت ها و فروم های مختلف برسی میشه ناگهان عکسها شروع میکنن به غیب شدن!
    دوستان هم همونطوری که گفتیم در ادامه سعی کنید هر موضوع و شبهه رو بحث کنید. سریع موضوع رو عوض نکنین. ما تجربه‌ی خوبی در تاپیک ufoها داشتیم اونجا هم قرار بر این نبود که یک موضوع به نتیجه‌ی قطعی برسه ولی مدتی بحث میشد و بعضا شواهد مثلا فلان عکس دستکاری شده بود و عکس اصلی در میومد و خوب بحث تمام میشد گاهی هم هردو طرف استدلال‌های خودشونو مطرح می‌کردند و به عهده‌ی خوانننده بود که کدوم رو انتخاب کنه اما هر موضوع مدتی بحث میشد. پس لطفا ازین به بعد به این مسئله پایبند باشید...

10. 10 کاربر از MasterGeek بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه majid4mi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

اما در مورد پاسخ شما به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

چه خوب که تاپیک دوباره بازگشایی شد
    اقای ارش فکر میکنم کاملا مشکلات موجود رو تشریح کردن پس دیگه تکرار مکررات ارزشی نداره
    من فقط چندتا پیشنهاد دارم تا تایپیک واقعا صحیح جلو بره و هم کسایی که دنبال میکنن چیز جدیدی یاد بگیرن و هم کسایی که جدید میان مطالعه میکنن سوال و مطالب تکراری رو مطرح نکنن
    اول اینکه هر کس از هر طرف اگر دلیل یا مدرکی ارائه میده باید به سوالات و شبهات طرف مقابل کامل جواب بده و اگر دیگه سوالی نبود و شبهات بر طرف شد بره سراغ مدرک و استدلال بعدی و اگر هم جواب قانع کننده ای نداشت به صراحت عنوان کنن که در این مورد دیگه اطلاعاتی ندارن و قادر به پاسخگویی نیستن
    دوم اینکه خیلی از دوستان عادت دارن فقط عنوان تاپیک رو میخونن و حتی یک پست رو نمیخونن و سریع پست میدن و اظهار نظر میکنن و نمیشه ایرادی هم گرفت
    اگر کسی سوال تکراری و مطلب تکراری عنوان کرد دوستان فقط ارجاع بدن به پستهای گذشته تا برن و مطالعه کنن و دوباره همون موضوعات گذشته دوباره بازگشایی نشه
    سوم اینکه هر دوطرف رو به فقط دوست دارم یه مطلب رو در نظر داشته باشن و اون اینکه علم مثل دین و فلسفه نیست و در علم هیچ مطلقی وجود نداره و حتی اساسی ترین قوانین علمی هم کسی باهاشون مطلق برخورد نمیکنه و هر روزی ممکنه کشفی جدید قوانین گذشته نقض کنه
    مثالش سرعت نور که علم فیزیک نوین یه جوریای بر مبنای سرعت نور شکل گرفته ولی حالا میبینیم که کشفیات جدید نشون میشه سرعت بالاتر از سرعت نور هم داریم
    پس کسایی که میگن مطلقا یک نظر رو قبول دارن حالا یا دروغین بدون این موضوع یا حقیقی بودنش باید بگم متاسفانه از علم و مباحث علمی شناختی ندارن پس بحث کردن باهاشون راه بجایی نمیبره

فکر میکنم این موارد رعایت بشه خیلی چیزها میشه اینجا یاد گرفت از دوستان
    این واقعا" حرف من هم هست.

هر چه پیش میریم جالب تر میشه!
    شما میگین:
    علم، مثل دین و فلسفه مطلق نیست.

عزیز من
    NASA با همین علم ناقص ادعا میکنه که 44 سال پیش انسان به کره ماه فرستاده.
    این مطالب شما شاید برای کارهای انجام نشده صادق باشه، اما مطمئنا" برای توجیه کارهای انجام شده دلیل بی ربطی هست.

چطور ممکنه ما یک کاری رو انجام بدیم و بعد بگیم در آینده به علم انجام اون کار دست خواهیم یافت؟!
    Last edited by majid4mi; 14-07-2013 at 15:41.

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohammad ahmadi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    'P30WORLD'

پيش فرض

مجید جان میدونم منظورت از لینک خراب چی بود ولی یه لینک خراب به هیچ وجه هیچ چیز رو ثابت نمیکنه

13. این کاربر از mohammad ahmadi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

majid4mi عزیز
    با توجه به پست هایی که zeitgeist عزیز توی 4 تا پست بالاتر گذاشتن من به اون سایت ها مراجعه کردم . مخصوصا سایت های آرشیو . واقعا تعداد عکس ها و مدیاهایی که هست بسیار زیاد هست .
    1 - شما میگید که ناسا چندتا از عکس ها رو پاک کرده . میشه منبع این مطلب رو بگید ؟ قبلا یه لینک داده بودبد که عکسش پاک شده بود . این رو من نمیتونم به عنوان دلیل قبول کنم . لینکی از یه سایت خبری دارید ؟ یا یک سایت علمی ؟ و اینکه دقیقا چندتا عکس بوده ( یا حدودا )
    2 - شما میگید ناسا دروغ گفته . الان سازمان فضایی متعلق به کشورهای ژاپن ، روسیه و سازمان فضایی اروپا این حرف ناسا رو رد نمیکنن بلکه ماهواره های کشورهای دیگه هم این حرکت رو تایید میکنن . نظرتون در مورد کشورها و سازمان های فضایی دیگه چیه ؟ اگه سازمان هوا فضای کشور خودمون هم این رو قبول داشته باشه ، نظر شما چیه ؟
    3 - با توجه به اینکه گوگل ارث هم این قابلیت رو داره شما به این نرم افزار هم شک دارید ؟
    ممنون

15. 3 کاربر از مصطفی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •