تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 28 از 42 اولاول ... 1824252627282930313238 ... آخرآخر
نمايش نتايج 271 به 280 از 412

نام تاپيک: بررسی NX700 LED سونی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

با سلامی دوباره
    دوستان با محافظ برق هم امتحان کردم حتی از پریز های دیگر هم استفاده کردم وتمام دستگاههای برقی را از پریز در آوردم ولی نویز های سفید رنگ عمودی در تصویر وجود دارد خواهش میکنم برای رفع این مشکل راهنمائیم کنید . سپاسگذارم

2. این کاربر از iranyirany بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان تلویزیون خودشون رو با محافظ برق به پریز وصل کردن ؟ (یعنی محافظ برا نوسانات برق دارید ؟)

دوستان کسی هست که یه سری مشخصات برای محافظ یا مارک یا مدل خوب معرفی کنه ؟

مال ما الان نداره میترسم یه مشکلی پیش بیاد .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

دوستان اگه کسی تونسه انجام بده - خبری - عکسی بزاره - ممنون [
    سلام دوست عزیز
    من نرم افزار را دانلود کردم. ولی کار نمی کند. یعنی ------ نمی دهد. اگر نرم افزار درست و حسابی داردید اینجا آپلود کنید تا بردارم و امتحان کنم.
    مرسی

5. این کاربر از fafarnana بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

با سلامی دوباره
    دوستان با محافظ برق هم امتحان کردم حتی از پریز های دیگر هم استفاده کردم وتمام دستگاههای برقی را از پریز در آوردم ولی نویز های سفید رنگ عمودی در تصویر وجود دارد خواهش میکنم برای رفع این مشکل راهنمائیم کنید . سپاسگذارم
    سلام:
    فکر کنم مربوط به آنتن باشه اگر منطقه ی شما دیجیتال زمینی راه افتاده میتونید تیونر دیجیتال TV رو فعال کنید و کیفیت شبکه ها رو خیلی بهتر داشته باشید بدون کوچکترین پارازیت و این چیزا >

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

دوستان اگه کسی تونسه انجام بده - خبری - عکسی بزاره - ممنون [

برای من هم جواب نداد > البته ADSL من سرعتش 256 هست نباید مشکلی پیش میومد <
    سپاس

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

آقایان با عر ض معذرت از بانه برام آوردن وساخت مالزی است
    مبارک باشه

چند خریدید با پایه فلزی .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

دوستان گرامی سلام من یک nx700 چهل اینچ دارم که در آن کشور سازنده نوشته نشده وچند روزی است که در وسط تصویر یک خط عمودی با نویز سفید و وز وز کم و زیاد میشود ورژن آن قدیمی است وفکر میکنم نیاز به آپدیت دارد برنامه را از سایت دانلود کردم ولی وقتی یو اس بی را میزنم پیغامی در کنار تصویر میآید وشروع به آپدیت نمیشود البته همین مشکل را یکی از دوستان در پستهای قبلی مطرح کرده وجوابی داده نشده از استادان عزیزخواهش میکنم در مورد این نویز مرا راهنمایی کنند سپاسگذارم
    آقایان با عر ض معذرت از بانه برام آوردن وساخت مالزی است

دوست عزیز روش آپدیت NX700 در پست 153 همین تاپیک هست. ولی دوباره بازگو میکنم . اگر مراحل گفته شده رو دقیق انجام بدید راحت آپدیت میشه .

1- فایل رو از سایت سونی دانلود میکنید این هم آدرسش

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    بعد از دانلود کردن فایل فشرده با این نام sony_tvupdate_2010_0487_gah_.zip رو باید از حالت فشرده خارج کنید وروی فلش که قبلآ با FAT32 فرمت شده کپی کنید چک کنید ببینید این پوشه با این نام
    sony_dtv0FA00A00A0A0_00010201 روی فلش حجمش 41.6 MB باشه .

2-TV رو روشن میکنید و فلش رو به TV وصل میکنید پیغامی رو میبینید که TV در حال آپدیت هست فقط یادتون باشه از زمانی که فلش رو به تی وی وصل میکنید تا آخرین مرحله به هیچ عنوان دکمه های روی ریموت کنترول رو نزنید .

3- تی وی در هنگام آپدیت خاموش میشه و کنار چراغ قرمز یک چراغ زرد روشن میشه باید صبر کنید و به هیچ عنوان دکمه های روی ریموت کنترول رو نزنید .

4-در این مرحله TV خودش روشن میشه و بعد از چند ثانیه یک پیغام میده The system update is complete که آپدیت با موفقیت انجام شده وشما باید OK روبزنید . حالا کار تمام هست ولی دو الی سه دقیقه دیگه هم صبر کنید بعد فلش رو از tv جداکنید .

این رو هم بگم که بعد از آپدیت تغییر ظاهری رو در منو ندیدم فقط احساس میکنم که سرعت منوها بیشتر شده احتمالآ ایراداتی رو رفع کرده تو سایت سونی گفته شده که کارایی اینترنت بهتر شده وچند سایت اضاف .

موفق باشید
    Last edited by baghbanzadeh; 03-02-2011 at 14:16.

10. 3 کاربر از baghbanzadeh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

درود بر دوستان گرامی
    دوستان من با نرم افزار 15-12-2010 آپدیت کردم ولی نویز ها در تصاویر آنالوگ و دیجیتال وجود دارد حتی در تصاویر دی وی دی هم نویز ها بصورت عمودی در تقریبا وسط تصویر دیده میشود البته نرم افزار 29-12-2010 هم در سایت سونی هست که با آن آپدیت نشد اگر چاره ای برای رفع نویزها دارید راهنمایی کنید

12. این کاربر از iranyirany بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه shkz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

میگفت این محافظایی که تو بازار هست به افت ولتاژ حساسن اما این به نوسان آمپر حساسسه و به به و چه چه [/]
    سلام

اون محافظ ظاهرا" درست کار کرده چون همونطوری که فروشنده گفته به تغییر جریان حساسه نه ولتاژ.

و چون تی وی شما خاموش بوده پس تغییر جریان نداشته که عمل بکنه.

ولی محافظهای معمولی هم که به تغییرات لحظه ای ولتاژ عکس العمل نشون میدن کافی هستند و نیاز نیست در این مورد پول خیلی زیادی داد.

---------- Post added at 10:27 PM ---------- Previous post was at 10:24 PM ----------

درود بر دوستان گرامی
    دوستان من با نرم افزار 15-12-2010 آپدیت کردم ولی نویز ها در تصاویر آنالوگ و دیجیتال وجود دارد حتی در تصاویر دی وی دی هم نویز ها بصورت عمودی در تقریبا وسط تصویر دیده میشود البته نرم افزار 29-12-2010 هم در سایت سونی هست که با آن آپدیت نشد اگر چاره ای برای رفع نویزها دارید راهنمایی کنید
    سلام.

دوست عزیز بهرحال خرید از بانه و وسایل غیر گارانتی ممکنه همچین اشکالاتی بوجود بیاره من فکر میکنم اشکال شما سخت افزاری باشه.

14. این کاربر از shkz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض تنظیم کانال NX-800

سلام دوستان خسته نباشید
    من کانال های دیجیتال TV رو کامل تنظیم می کنم،اما وقتی خاموشش می کنم و د.باره روشن می کنم همه چی به حالت اولیه برمی گرده و دوباره باید تنظیمش کنم
    ازاساتید و دوستن درخواست راهنمایی در مورد حل این مشکل دارم
    لطفا دقیق و کامل بفرمایید که دیگه اشتباه نکنم و اطلاعاتم کامل باشه
    ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •