تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: به نظر شما كدام نسخه از اين سري بهترين بود؟

راي دهنده
73. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • BioShock

19 26.03%
  • BioShock 2

1 1.37%
  • BioShock: Infinite

53 72.60%
صفحه 28 از 62 اولاول ... 1824252627282930313238 ... آخرآخر
نمايش نتايج 271 به 280 از 620

نام تاپيک: BioShock: Infinite

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

وگرنه خودت همین الان فکر کن و نظر بده و به هیچ سایتی هم کار نداشته باش: تو چه مورد HL2 بهتر از Bioshock هست؟ گیم‌پلی؟ صداگذاری؟ گرافیک؟ داستان؟ ارزش تکرار؟ ارزش‌های هنری؟ بعضی از چیزها اثبات کردن نمی‌خوان.
    من خیلی نمی خوام وارد این بحث بشم اما 779 عزیز با توجه به شباهت هایی که این دو عنوان با هم دارن از بعضی جهات با هم کاملا متفوت هستند و این تفاوت ها باعث نمی شه یه عنوانی بالاتر از اون یکی قرار بگیره. HL2 یه شوتر خالص و کاملا خطی هست در نوع خودش ارزش تکرار بسیار بالایی داره ( جالبه بعد از 8 سال هنوز هم تو لیست بازی های محبوب استیم قرارمی گیره با وجود اینکه بخش مولتی جداگانه داره ) نبود قابلیت های ارتقا توانایی های شخصیت اصلی و سلاح هم برای چنین شوتری اصلا نکته منفی محسوب نمی شه .برخی از موراد دیگه ( مثل انیمشن ها و یا تعامل با محیط بازی و . . .) چیزی نیست که تا سال ها بی رقیب باشه بالاخره روز به روز تکنولوژی و تکنیک های پیشرفته تر و بهتری میاد و بنظرم درست نیست تو این موارد مقایشه بشن. باقی موراد هم که دوست بالایی به بهترین شکل توضیح دادن
    Last edited by ξα6ηερ; 29-03-2013 at 02:16.

2. 4 کاربر از ξα6ηερ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 779's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    In The World of Game

پيش فرض

خب اینجا نشون میده توی داستان HL لنگ می زنی : دی
    کلا علاقه دارین بگین که فقط خودتون یک چیز رو میدونین و هیچ کس دیگه هیچی نمیدونه؟ این مورد رو تو هر پستی که برا من میزنین هی تکرار میکنین. پست قبلیتون هم میگه که من فقط GTA بازی میکنم نه هیچ چیز دیگه!
    باید بگم که این شمایین که در داستان بایوشاک لنگ میزنین. چون اگه داستان این بازی رو تمام و کمال بدونین, مطمئنن نمیاین اونو با HL مقایسه کنین (مگر اینکه خوشتون نیاد, که در اون حالت کلا از بایوشاک خوشتون نمیاد) کسی نمیاد داستان فلسفی-فانتزی-دراما و ... با اون همه پیچیدگی با یک بازی علمی-تخیلی مقایسه کنه.
    اگه به جمله های به یاد ماندنی باشه, مطمئن باشید بایوشاک در این مورد کم که هیچی, بیش تر هم داره. از همون ابتدای ورود شما به رپچر که با جمله ی a community where "the artist would not fear the censor, where the scientist would not be bound by petty morality, where the great would not be constrained by the small," شروع شده و با شعارهای No gods or King, only man ادامه میابد و جملات زیاد دیگه ای از جمله "We all make choices. But in the end, our choices make us." و گفته های او در مورد "Parasite"هایی که روی زمین زندگی میکنن (مخصوصا تجربه ی آتیش زدن جنگلی که داشت) و در آخر هم با جمله ی به یاد ماندنی a man chooses, a slave obeys تموم میشه. توی نوارهای بازی هم بسیار بسیار جمله های زیبا پیدا میشه که الان The Wild Bunny Sander Cohen و Mind Control suchong یادم هست. تو این موارد هم باز بحث سایت میکنین که من هیچ علاقه ای به دنبال کردنشون ندارم مخصوصا IGN و لیست های عجیب قریبش. مطمئنا هم شما کتاب اقتباسی Bioshock: Rapture از John Shirley رو که در مورد قبل جنگ داخلی 1959 و در مورد دوران شکوفا و زندگینامه ی رایان هست رو نخوندید.

بحث نمره ها رو که فقط به خاطر اعتقاد شدیدت به متا (رجوع شود به بحث های گذشته) و Edge عنوان کردم و در عین حال به اندازه کافی توی پست قبل بهش پرداختم
    و اکتفا کردن به یه جمله در جواب با یه روال سیستماتیک مثل اون پست نشون میده که خیلی موارد رو نادیده گرفتی.
    ولی بهت اطمینان میدم که من نه اون زمانی که HL1 و نه زمانی که HL2 رو تجربه می کردم، توجهی به نمرات نداشتم و صرفا سلیقه و علاقه شخصیم باعث جذب شدنم
    به این عنوان بود و اولین برخوردم با نمرات متا و ... (به جز گیم اسپات) شاید دو سال بعد از عرضه ی HL2 بود، الان هم مبنای قضاوتم نمرات نیست، کما اینکه بعضا شده
    بازی ها با متای 80 رو به بازی هایی با متای 90 ترجیح بدم و وقت به مراتب یشتری روی اون ها بگذارم.
    هیچ علاقه ای به نمره ی متا ندارم و اونی که دیدی هم صرفا یک شرط بندی بین یکی از دوستام بوده و هیچ ربطی به اینکه من تمام منابع حرف بر اساس متا هست, نداره. درسته که بازی مورد علاقم متای 98 گرفته, ولی دلیل نمیشه متا رو به عنوان مدرک درجه ی قبول کنم. اول نکاتی که واضح هست رو میگم, اگه دیدم طرف به بیراهه میره, میرم سراغ بقیه منابع. (البته در مورد متا هم بایوشاک هیچ کم و کسری نداره)

گیم پلی HL خسته کننده نمیشه و مرتب با تغییر محیط، ضرب آهنگ و ... اجازه نمیده احساس تکرار به گیمر دست بده، اینکه HL از نظر مبارزه مواردی مثل Plasmid یا
    ه*ک کردن دوربین ها ، دستگاه های خرید مهمات و ... رو نداره دلیلی بر ضعیف تر بودن نیست، بلکه بیشتر حفظ کردن اون احساس رئالیسم بیشتر هست چون اونج
    ا رپچر یا کلمبیایی وجود نداره، به چنین مواردی هم احتیاج نداره چون توجیه قابل قبولی نمی تونه داشته باشه، برای مقایسه ی گیم پلی ، معیار تعدد نیست.
    گیم پلی COD هم خسته کننده نیست, باید بگیم پس بهترین گیم پلی رو داره؟ چجور رئالیسمی هست که فقط برروی گیم پلی اثر کرده و روی شخصیت اصلی که لال هست, هیچ اثری نداشته؟ مگه بایوشاک حس تکراری شدن به بازیکن میده؟ با اون همه Plasmid خلاقانه چجوری حس تکراری شدن میده؟ اون همه راه و روش برای کشتن؟!!

انقلابی عمل نکرد. گرافیک هنری HL2 فوق العادست، لوکیشن هایی مثل Ravenholm یا Citadel از نظر گرافیک هنری(تکنیکی به کنار) و اتمسفر (یکی فوق العاده مرموز و یکی فوق العاده
    عظیم و با صلابت که احساس حقارت به گیمر منتقل میشه : دی) کم نظیرند. در کنار اون گرافیک ترکیبی از گرافیک تکنیکی و هنری هست و این ترکیب و بالانس هست
    که اهمیت داره که توی HL اگه نگیم بی نقص، واقعا کم نقص از آب در اومد ، توی بایوشاک به خاطر فضای فانتزی که داره، این بالانس به شدت به سمت هنری پیش رفته
    بود(هم نقطه قوت هم نقطه ضعف) ولی دلیلی بر برتری (چه رسد به ادعای اختلاف زیاد!) وجود نداره.
    یعنی فن بازی اعلا میکنین! گرافیک هنری بایوشاک و یونیک بودنش رو تو بازی که هیچی, تو فیلم و رمان و نقاشی هم به سختی میشه پیدا کرد, بعد میگین اختلاف چندانی نیست؟؟!؟ شما احتمالا The Art of Bioshock 1 رو دیدین؟
    در مورد تکراری شدن گیم پلی بایوشاک بگم, بایوشاک یک تجربه ی کاملا جدید بود. همونطور که Dark Souls با اون پردازش داستانیش ممکنه برای یک عده گنگ باشه, بایوشاک هم گیم پلی خاص خودشو داره. در این بازی قرار نیست که شما شاهد صحنه های اسکریپت شده باشین! در عوض اتفاقات بازی کاملا در جریان بازی میفته و احساس میکنین هیچی نشده! وقتی که توی بازی در حال راه رفتن هستید, یکدفعه به یک اتاق میرسین که Splicerها در حال رقص والتز هستند, اونجا هیچ توجهی نمیکنین, درحالیکه همین موارد در بازی های دیگه به صورت اجباری, به شما تحمیل میشه! حتی زمانی که Fitzpatrick پیانیست معروف رپچر توسط Cohen ترکیده میشه, هنوز هم مجبور به دیدن این صحنه نیستید.ارزش این قسمت به هنری بودنش ربط داره, اینکه Cohen هی میگه Alegro... allegro... Presto ... Presto... (تمپوهای بالای سرعت در مترونوم) و Fitzpatrick هم اون رو دیوانه خطاب میکنه, برای یک پیانیست و یا حداقل یک هنرمند مثل خودم, لذتی غیر قابل وصف داره, چون دقیقا میتونه درک کنه که اون پیانیست چه دردی رو میکشه که آخرش اونجوری بترکه. یا زمانی که Masterpiece Cohen رو تکمیل میکنی و آهنگ Watlz of Flowers پخش میشه, اینجا فن های COD هیچ توجهی نه به آهنگ دارن و نه به مفهوم اون. نه به اینکه در اون قسمت خاص ترکیب Spider Splicerها با این آهنگ چقدر درست و دقیق انتخاب شده و چگونه با اون رقص هایی که به طرز عجیبی ضرب یکسانی با آهنگ دارن, شما رو به وجد میارن. یکی که COD بازی میکنه در این لحظه فکر میکنه یک آهنگ هیجانی گذاشتند و تو هم باید مثل Gears of War یک Wave از حمله ی دشمنان رو بزنین. تک تک المان های بایوشاک توی محیط, موسیقی و داستان خلاصه شده که ارتباط مستقیمی با خسته نشدن و LVL Design بازی داره. شاید وقتی وارد یک اتاق سوخته بشین, توی بازی های دیگه سریعا یک Cut Scene که فلش بکی به قبل زده ببینین. اما توی بایوشاک همه چی دست شماست. میرین میبینین که بله اتاق سوخته!؟ چرا؟ یک نوار پیدا میکنین. فلان اتفاق افتاده و میرین میبینین بعله آثارش هم مشخص هست. تاثیر گذاریه این مورد دو چندان از اون حالت اول بیشتر هست.

4. 5 کاربر از 779 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال manuelcalavera's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

در محیطه بی روح و بعضا خسته‌کنندش (در برخی جاها) ضعف داره. در ضمن بایوشاک یونیک‌ترین داستان و دنیا رو وارد بازی‌های کامپیوتری کرد، درحالیکه بحث کلی HL در مورد حمله‌ی موجودات فضایی هست.
    آقا شما چرا انقدر سلیقه ای حرف میزنی ؟ شما اینو باید توی فروم ها ببینی اگه نقد رو قبول نداری. شما اگه به CLS میگی ماشین ِ زشتیه ، خب این قضیه رو باید توی جامعه ، در واقعیت بهش رسید دیگه ؟ ولی نمیشه رسید.
    از طرفی این محیط بی روح رو خیلی خنده داره. آقا ، Invasionـه روی زمین ، میخوای محیط ِ نارنیا رو برامون ترسیم کنن ؟!

[QUOTE=779;7555595 وقتی توی دکمه‌های بایوشاک میان دکمه‌ی زوم رو به صورت Default میزارن روی RS، یعنی چی؟ یعنی اینکه سازنده هدفش یک شوتر به سبک Halo یا COD نیست. [/QUOTE]

این حرف شما اتفاقا" ممکنه برداشت ِ منفی بشه ازش کرد. این که یک بازی ِ اکشن رو طوری بسازن که زوم لازم نداشته باشه ( واقعا" هم من کمتر زوم میکنم ، ماشالله بدون زوم هم هد شات میکنم از دور ) نشون میده که شاید اصن نباید بهش گفت FPS. میبینی ؟ این هم یک تعبیره و اگه آدم بخواد اینطوری نقد کنه خیلی جای کار داره.

گیم‌پلی بایوشاک بسیار بسیار جای مانور زیادتری نسبت به HLداره. شما به هر حالتی که دوست داشته باشید، با Trap، با Plasmid، با کاربرد اسلحه‌های گوناگون، Torretها و Bot ها و حتی دوربین‌ها می‌تونین دشمنانتونو بکشین. در حالیکه اگه Gravity Gun رو از HL فاکتور بگیریم، فقط شاهد یک سری چیزای تکراری هستیم.
    این هم یک دلیل اینه که شما اتمسفر و جیست ِ کلی قضیه رو باهاش ارتباط برقرار نکردی ... درسته من با شما موافقم ، HL از این جور ژانگولر بازی ها نداره ... ولی فک میکنی چی داره که شده HL ؟ شده بهترین FPS توی نقد ها ؟ شما به نقد ها کاری نداری ؟ برو ببین فن های هاردکورشو . این یعنی با همه ی این چیزایی که شما میگی و میگ مثلا" Trap نمیسازه و فلان ، یه چیزی داره که مسلما" شما باهاش نتونستی ارتباط برقرار کنی.

میمونه بحث گرافیک،‌ که باز در گرافیک هنری، کاملا برتریت بایوشاک رو داریم. در گرافیک تکنیکی هم در نسخه‌ی اول، افکت‌های خاص آب رو دیدیم. هرچند که در بحث تکنیکی نسبت به HL انقلابی عمل نکرد.
    اینجا رو اصلا" انتظار نداشتم ازت.

حرف نزدن کاراکتر رو استانداردهای امروزی نمیپذیره چیزیه که کاملا ثابت شدست.
    میشه بگی در کجای قوانین بازی ، اصل ِ "کرکتر ِ FPS لزوما" باید صحبت کند" نوشته شده که میگی کاملا" ثابت شده ست ؟ اگه کاملا" ثابت شده ست یعنی الان شما اگه توی Google بزنی Booker DeWitt ، فید بک بیشتری باید بگیری تا Gordon Freeman. اینطوریه ؟ نیست ! پس این حرف شما کاملا روهواییه
    شما داری حرف هایی رو میزنی که 95 درصد آدم های دنیای نت نمیزنن. خودتم داری میگی x و y و اینا دوسش دارن. چرا دوسش دارن ؟ خب یه چیزی بوده که مثکه شما در جریانش نیستی دیگه. وگرنه چه دلیلی داره پافشاری کنی روی مسئله ای که بالای 90 درصد آدمایی که یک جانبه به قضیه نگاه نمیکنن باهات موافق نیستن.

ولی HL طرف حرف میزنه، 5 ثانیه وای میسته آخرش میگه آدم پرحرفی نیستی!!!
    اینو هستم باهات.

نه اینکه یک مرحله بری تو فاضلاب، یک مرحله بری تو دشت و دمن و ...
    آقا این حرفا دیگه خیلی عجیبه. شما داری برای بازیساز و بازیباز تعیین تکلیف میکنی که چه محیطی رو باید ببینن چه محیطی نببینن ؟ آخه این چه حرفیه میزنی ؟

شما یک بار سر به ویکی ِ HL بزن. مخت سوت میکشه. برو صفحه هاشو درو کن. برو تایملاینشو بخون. برو زندگی ِ دونه دونه ی اون دکتر هایی که وسط بازی حرف میزنن رو ببین تا متوجه بشی داستان چیه. همین الانش اگه بحث GTA نباشه که خب عمه ی من هم منتظرشه ، مطمئن باش HL بعدی Most Anticipated هست. این یعنی مردم درگیر یه چیزی هستن. من ، مراد ، اون آقای شهر 17 و خیلیای دیگه ... نقد دوست نداری ، خب برو یه سر به فروم ها بزن، ببین چطوری ملت زجه میزنن. داستان رو وقتی شما ورود ِ فضاییا میبینی ، آخه چه توضیحی باید داد ؟ واقعا" چی میشه گفت وقتی داستان رو اومدن ِ فضاییا میبینی.

چون اگه داستان این بازی رو تمام و کمال بدونین, مطمئنن نمیاین اونو با HL مقایسه کنین (مگر اینکه خوشتون نیاد, که در اون حالت کلا از بایوشاک خوشتون نمیاد) کسی نمیاد داستان فلسفی-فانتزی-دراما و ... با اون همه پیچیدگی با یک بازی علمی-تخیلی مقایسه کنه.
    اتفاقا" این در مورد شما صادقه. HL فلسفی نیست ؟ چقدر نقد راجع به G-Man خوندی ؟ میدونی چقدر از لحاظ فلسفی رفرنس داره ؟
    یه چیزی هم بگم ، نقش ها و طراحی های سورئال داشتن ،لزوما" بهش نمیگن فانتزی . فانتزی چیزیه که ورای ذهن واقع گرا باشه و معنیش بسیار به سورئال نزدیگه. درسته ، بایوشاک Fantasyـه ولی شما HL رو فانتزی نمیبینی چون توش قیافه ها غیر عادی نیستن ، توش آدما کارای عجیب غریب نمیکنن ولی از این غافلی که کلا" اتفاقی که در داستان داره میافته ، همون فضاییا همون جی-من ، Xen و هزاران چیز دیگه سورئالن. شما ممکنه کارای سالوادور دالی رو ببینی بگی بابا این آخر سورئاله ولی من کارهای رئالی بهتون نشون میدم که در عین حال سورئال تر از کارهای دالی هست. اگر هم تعریف Drama رو بدونید نمیگید که HL دراما نیست. ببینید ، BioShock بخاطر المان های طراحیش ، اینهارو به شما القا میکنه. مث ِ فیلمی که پیچیدگی نداره و شما بدون فکر کردن به راحتی و با کمک کارگردان حسی که باید بگیری رو میگیری ، ولی خیلی فیلم ها هستن ممکنه برات بورینگ باشه اما از نقد و نمره و اینا میترکونه ...

اگه به جمله های به یاد ماندنی باشه, مطمئن باشید بایوشاک در این مورد کم که هیچی, بیش تر هم داره. از همون ابتدای ورود شما به رپچر که با جمله ی a community where "the artist would not fear the censor, where the scientist would not be bound by petty morality, where the great would not be constrained by the small," شروع شده و با شعارهای No gods or King, only man ادامه میابد و جملات زیاد دیگه ای از جمله "We all make choices. But in the end, our choices make us." و گفته های او در مورد "Parasite"هایی که روی زمین زندگی میکنن (مخصوصا تجربه ی آتیش زدن جنگلی که داشت) و در آخر هم با جمله ی به یاد ماندنی a man chooses, a slave obeys تموم میشه. توی نوارهای بازی هم بسیار بسیار جمله های زیبا پیدا میشه که الان The Wild Bunny Sander Cohen و Mind Control suchong یادم هست. تو این موارد هم باز بحث سایت میکنین که من هیچ علاقه ای به دنبال کردنشون ندارم مخصوصا IGN و لیست های عجیب قریبش. مطمئنا هم شما کتاب اقتباسی Bioshock: Rapture از John Shirley رو که در مورد قبل جنگ داخلی 1959 و در مورد دوران شکوفا و زندگینامه ی رایان هست رو نخوندید.
    این جمله ها رو که عزیز من نصف بازیا دارن. از این جمله ها از بازیهای Epic مث ِ درگن ایج بگیر تا Mass Effect ریخته. شما برای من میتونی جمله بیاری وارد دیکشنری شده باشه ؟

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

این جمله ی The Cake is a Lie ، درسته واسه پورتال هست ولی جالبه بدونی داستان پورتال و HL بهم ربط داره.
    یا همون Rise and Shine ، یه سرچ بکن توی گوگل. جمله ی قشنگ رو که کتابای ایرانی هم دارن. جمله ای که یه مفهوم رو باهاش به یاد بیاری داره بایوشاک ؟ چیزی داره که اگه جایی بشنوی بگی "اِ ، اینو از بایوشاک ورداشتن ؟"
    یه سرچ واسه این دو تا جمله توی سایت ها بزنی میبینی که چه طوفانی به پا میشه ...

در این بازی قرار نیست که شما شاهد صحنه های اسکریپت شده باشین! در عوض اتفاقات بازی کاملا در جریان بازی میفته و احساس میکنین هیچی نشده! وقتی که توی بازی در حال راه رفتن هستید, یکدفعه به یک اتاق میرسین که Splicerها در حال رقص والتز هستند, اونجا هیچ توجهی نمیکنین, درحالیکه همین موارد در بازی های دیگه به صورت اجباری, به شما تحمیل میشه!
    اگه اینطوریه خوبه من بگم چرا وقتی روی Dock مثلا" راه میره نمیافته توی آب ؟ هر چی Arrow Key فشار میدم ، جلوتر نمیره. این تحمیله دیگه ! این مسخره ست. آقا من دوست دارم بیافتم توی آب. یا از اون طرف یه جا که آتیش گرفته ، من دوست دارم برم توی آتیش بسوزم. یا وقتی قراره یه مسیری رو نری ، 4 تا آدم میان جلوت وایمیسن که مثلا" دارن حرف میزنن و تو نمیتونی از بینشون رد بشی در صورتی که چهارتا فیل از لاشون میتونه رد بشه. . .

ببینید ، متاسفانه الان زمان خوبی برای بحث نیست. بایوشاک جدیدی اومده و ملت دارن بازی میکنن و بالاخره نقد ها رو متاثر از این قضیه قرار میده و باعث میشه طرفداران ِ بایوشاک جانبدارانه به قضیه نگاه کنند ...

6. 7 کاربر از manuelcalavera بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای City 17's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    HEV suit

پيش فرض

هیچ علاقه ای به نمره ی متا ندارم و اونی که دیدی هم صرفا یک شرط بندی بین یکی از دوستام بوده و هیچ ربطی به اینکه من تمام منابع حرف بر اساس متا هست, نداره. درسته که بازی مورد علاقم متای 98 گرفته, ولی دلیل نمیشه متا رو به عنوان مدرک درجه ی قبول کنم. اول نکاتی که واضح هست رو میگم, اگه دیدم طرف به بیراهه میره, میرم سراغ بقیه منابع. (البته در مورد متا هم بایوشاک هیچ کم و کسری نداره(
    من اصلا منظورم به این شرط بندیت یا ... نبوده، اعتقادت به متا، گیم اسپات و Edge رو توی یه صحبت رو در رو که قبلا داشتیم بهش اشاره کردی، احتمالا معیارهات عوض شدن : دی

باید بگم که این شمایین که در داستان بایوشاک لنگ میزنین. چون اگه داستان این بازی رو تمام و کمال بدونین, مطمئنن نمیاین اونو با HL مقایسه کنین (مگر اینکه خوشتون نیاد, که در اون حالت کلا از بایوشاک خوشتون نمیاد) کسی نمیاد داستان فلسفی-فانتزی-دراما و ... با اون همه پیچیدگی با یک بازی علمی-تخیلی مقایسه کنه
    اینجا اگه جایی صحبت از داستان شده، در ستایش داستانش بوده، تا حالا سابقه نداشته از داستان بایوشاک بد بگم!
    اما اخیرا یکی پیدا شده که مرتب میگه داستان HL اصلا قابل مقایسه نیست با بایوشاک ... و بایوشاک ظاهرا چندین سر و گردن بالاتره!
    گیم پلی COD هم خسته کننده نیست, باید بگیم پس بهترین گیم پلی رو داره؟ چجور رئالیسمی هست که فقط برروی گیم پلی اثر کرده و روی شخصیت اصلی که لال هست, هیچ اثری نداشته؟
    شایان جان تا وقتی بخوای بازی مقابل رو هیت کنی نمیشه سازنده بحث کرد. من فن هر دو عنوان هستم(یه حالت خوب و خوبتر)، لوین از محبوب ترین دیولوپرهای منه، توی بحث ها
    هم نمیام بازی رو که دوست دارم هیت کنم ولی تو داری بحث ها رو مرتب با تخریب یکی از عنوان ها ادامه میدی.
    این نقل قول پایینی از صحبت هات رو اگه یکی بخونه احتمالا به جای HL از CoD سر در میاره!
    محیط‌های متنوع HL چیز خاصی نمیتونه باشه…یک مرحله بری تو فاضلاب، یک مرحله بری تو دشت و دمن و ... در محیطه بی روح و بعضا خسته‌کنندش (در برخی جاها) ضعف داره... اگه باز بخوایم از نظر هنری و اتمسفر در نظر بگیریم، باز هم بایوشاک با اختلاف زیاد سرتر از HL هست… گه Gravity Gun رو از HL فاکتور بگیریم، فقط شاهد یک سری چیزای تکراری هستی
    +
    اینجا فن های COD هیچ توجهی نه به آهنگ دارن و نه به مفهوم اون… یکی که COD بازی میکنه در این لحظه فکر میکنه یک آهنگ هیجانی گذاشتند و تو هم باید مثل Gears of War یک Wave از حمله ی دشمنان رو بزنین
    ...
    شما احتمالا The Art of Bioshock 1 رو دیدین؟
    اتفاقا Breaking The Mold آرت بوک خیلی زیبایی هم هست، مخصوصا آرت های Little Sisters رو خیلی دوست دارم، اونجا که پشت ماسک اون چهره ی معصوم و عروسکی یه
    قیافه ی افسرده، پیر و خسته ای هست... ولی نمی دونم کسی از در اوج نبودن بایوشاک از نظر هنری صحبتی کرد؟

با اومدن بایوشاک، اگه سلیقه‌ی یکی با اون سازگار باشه (چون به شدت سلیقه‌ای هست)، نمیتونی برتری‌ای در HL پیدا کنی
    تو چه مورد HL2 بهتر از Bioshock هست؟ گیم‌پلی؟ صداگذاری؟ گرافیک؟ داستان؟ ارزش تکرار؟ ارزش‌های هنری؟ بعضی از چیزها اثبات کردن نمی‌خوان
    این چند تا جمله یعنی ادعایی در این ابعاد، خصوصا که میگی به اثبات نیاز نداره پارادوکس بزرگی داره و نمونه بارز bias هست. (اصلا میشه توی مقاله ی bias ویکی این قسمت رو
    به عنوان بهترین مصداق برا تفهیم بیشتر و بهتر اون آورد : دی)

8. 5 کاربر از City 17 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای mjorh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

بچه ها این بحث ها نتیجه ای نداره ، هر دو شاخ هستن حالا به نظر یکی یکی بیشتر شاخه به نظر یکی دیگه یکی کم تر شاخه ...(عجب چیزی گفتم !دی!)

10. 5 کاربر از mjorh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

جالبه دو ساله شب و روز منتظر بودیم که بازی منتشر بشه. حالا که بازی منتشر شده توی تاپیک به جای صحبت در مورد قسمت های مختلف بازی ، بیشتر شاهد مقایسه بایوشاک و نیمه جان هستیم!

دو تا سری که به هم نزدیک هستن رو سخته با هم مقایسه کرد و این مقایسه مستلزم اینه که همه جنبه ها رو در نظر بگیرین و ساعت ها در مورد اون بحث کنید. ولی توصیم به شما اینه:

1- BioShock: Infinite رو کامل تموم کنید.
    2- صبر کنید Half-Life 3 منتشر بشه.
    3- بعد این دو تا شماره از این دو سری رو میشه دقیق با هم مقایسه کرد و این مقایسه به مراتب راحتر از این مقایسه ای هست که الان انجام میدین.

+
    احساس می کنم پیش بینیم توی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پست درست بودش.(قابل توجه حامد )
    در حال حاضر من کلا به هیچ بازیی فکر نمی کنم و هر بازیی منتشر بشه مهم نیست
    میشه گفت بازی از همه لحاظ بیسته!

+

Soundtrack های بازی که شامل 28 ترک میشه رو می تونید از اینجا دانلود کنید:

البته پیشنهاد میشه تا بازی رو تموم نکردید به اینا گوش ندین چون حتی موسیقی بازی هم اسپویل داره!
    هیچ وقت آهنگای تاثیرگذار دو شماره قبلی(به خصوص شماره یک) رو یادم نمیره. این شماره هم به احتمال زیاد از این لحاظ اگه قویتر نباشه دیگه ضعیفتر هم نیست...

12. 14 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 779's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    In The World of Game

پيش فرض

با وجود افرادی که همچنین جملاتی میگن :
    اصن HL/Portal و کلا" دنیای Valve ، قدیسه ی دنیای بازی هست. من همه ی این کفر گو ها رو مث ِ اونایی میدونم که واقعیت رو میدونن ولی کتمان میکنن... اینا هر وقت یه هیرو رو پیدا کردن که حرف نمیزد ولی کاریزماش میچسبید به طاق ( گوردن فریمن ) اونوقت میتونن به این عبث گویی ها ادامه بدن.
    مشخص است که کی اینجا هیتر هست و کی بت پرست.
    متاسفانه HL همچون بتی شده که دیگه کسی نمیتونه در موردش صحبت کنه.
    من دارم با اطلاعات صحبت میکنم، دارم با مدرک صحبت میکنم، میاین اینجا چنین جملاتی میگین :

این هم یک دلیل اینه که شما اتمسفر و جیست ِ کلی قضیه رو باهاش ارتباط برقرار نکردی ... درسته من با شما موافقم ، HL از این جور ژانگولر بازی ها نداره ... ولی فک میکنی چی داره که شده HL ؟ شده بهترین FPS توی نقد ها ؟ شما به نقد ها کاری نداری ؟ برو ببین فن های هاردکورشو . این یعنی با همه ی این چیزایی که شما میگی و میگ مثلا" Trap نمیسازه و فلان ، یه چیزی داره که مسلما" شما باهاش نتونستی ارتباط برقرار کنی.
    یه چیزی داره دیگه!

میشه بگی در کجای قوانین بازی ، اصل ِ "کرکتر ِ FPS لزوما" باید صحبت کند" نوشته شده که میگی کاملا" ثابت شده ست ؟ اگه کاملا" ثابت شده ست یعنی الان شما اگه توی Google بزنی Booker DeWitt ، فید بک بیشتری باید بگیری تا Gordon Freeman. اینطوریه ؟ نیست ! پس این حرف شما کاملا روهواییه
    شما داری حرف هایی رو میزنی که 95 درصد آدم های دنیای نت نمیزنن. خودتم داری میگی x و y و اینا دوسش دارن. چرا دوسش دارن ؟ خب یه چیزی بوده که مثکه شما در جریانش نیستی دیگه. وگرنه چه دلیلی داره پافشاری کنی روی مسئله ای که بالای 90 درصد آدمایی که یک جانبه به قضیه نگاه نمیکنن باهات موافق نیستن.
    یکم خودتون نظر بدین بهتره. یکم به دنیای بیرون کار نداشته باشین و خودتون فکر کنید. اینکه 95% آدمای نت چی میگن هم آخه اشتباه هست. همین اواخر نویسنده ی Deus Ex شخصیت Gordon رو رقت انگیز میدونست.

آقا این حرفا دیگه خیلی عجیبه. شما داری برای بازیساز و بازیباز تعیین تکلیف میکنی که چه محیطی رو باید ببینن چه محیطی نببینن ؟ آخه این چه حرفیه میزنی ؟
    حرف های منو کامل نمیخونین دیگه! من میگم ارزش هنری کسی که یک همچین چیزی خلق کرده، کمتر از ارزش هنری کسیه که توی یک شهر زیر آب، جنگل درست میکنه. یعنی واقعا با این موافق نیستید؟ دیگه خیلی فنین شما!

شما یک بار سر به ویکی ِ HL بزن. مخت سوت میکشه. برو صفحه هاشو درو کن. برو تایملاینشو بخون. برو زندگی ِ دونه دونه ی اون دکتر هایی که وسط بازی حرف میزنن رو ببین تا متوجه بشی داستان چیه. همین الانش اگه بحث GTA نباشه که خب عمه ی من هم منتظرشه ، مطمئن باش HL بعدی Most Anticipated هست. این یعنی مردم درگیر یه چیزی هستن. من ، مراد ، اون آقای شهر 17 و خیلیای دیگه ... نقد دوست نداری ، خب برو یه سر به فروم ها بزن، ببین چطوری ملت زجه میزنن. داستان رو وقتی شما ورود ِ فضاییا میبینی ، آخه چه توضیحی باید داد ؟ واقعا" چی میشه گفت وقتی داستان رو اومدن ِ فضاییا میبینی.
    خوندم، مطمئن باش خوندم. وگرنه اپنمیومدم اینجا بحث کنم. در مورد اون Most Anticipated هم شوخی کردی دیگه.

اتفاقا" این در مورد شما صادقه. HL فلسفی نیست ؟ چقدر نقد راجع به G-Man خوندی ؟ میدونی چقدر از لحاظ فلسفی رفرنس داره ؟
    یه چیزی هم بگم ، نقش ها و طراحی های سورئال داشتن ،لزوما" بهش نمیگن فانتزی . فانتزی چیزیه که ورای ذهن واقع گرا باشه و معنیش بسیار به سورئال نزدیگه. درسته ، بایوشاک Fantasyـه ولی شما HL رو فانتزی نمیبینی چون توش قیافه ها غیر عادی نیستن ، توش آدما کارای عجیب غریب نمیکنن ولی از این غافلی که کلا" اتفاقی که در داستان داره میافته ، همون فضاییا همون جی-من ، Xen و هزاران چیز دیگه سورئالن. شما ممکنه کارای سالوادور دالی رو ببینی بگی بابا این آخر سورئاله ولی من کارهای رئالی بهتون نشون میدم که در عین حال سورئال تر از کارهای دالی هست. اگر هم تعریف Drama رو بدونید نمیگید که HL دراما نیست. ببینید ، BioShock بخاطر المان های طراحیش ، اینهارو به شما القا میکنه. مث ِ فیلمی که پیچیدگی نداره و شما بدون فکر کردن به راحتی و با کمک کارگردان حسی که باید بگیری رو میگیری ، ولی خیلی فیلم ها هستن ممکنه برات بورینگ باشه اما از نقد و نمره و اینا میترکونه ...
    یعنی واقعا دارین فلسفه ی بایوشاک رو با HL مقایسه میکنین؟؟؟!!! واقعا؟ کل بایوشاک در مورد فلسفه ی Objectivism هست، تمام المان های بازی به این فلسفه مربوط میشه، بعد حتمی این قسمت هم میخواین بگین HL هم فلسفی تر بود؟ بله تو هربازی ای فلسفه وجود داره، دلیل نمیشه اون بازی فلسفی باشه! شما اصلا برو تو گوگل سرچ کن G-Man Philosophy بعدش برو سرچ کن Andrew Ryan Philosophy، ببین چی برات میاره.
    سبک Sci-Fi اصولا خودش دارای المان های فانتزی هست و دیگه لزومی نداره بهش اشاره کنیم. اصلا خود علمی- تخیلی از فانتزی نشئت میگیره. معمولا در فانتزی ایده های جدید سورئال رو میبینیم. البته بایوشاک خودش به خاطر اینکه یک جورایی خواسته با دلایل علمی واکنش های بازی رو اثبات کنه یک Sci-Fi هست.

این جمله ها رو که عزیز من نصف بازیا دارن. از این جمله ها از بازیهای Epic مث ِ درگن ایج بگیر تا Mass Effect ریخته. شما برای من میتونی جمله بیاری وارد دیکشنری شده باشه ؟

این جمله ی The Cake is a Lie ، درسته واسه پورتال هست ولی جالبه بدونی داستان پورتال و HL بهم ربط داره.
    یا همون Rise and Shine ، یه سرچ بکن توی گوگل. جمله ی قشنگ رو که کتابای ایرانی هم دارن. جمله ای که یه مفهوم رو باهاش به یاد بیاری داره بایوشاک ؟ چیزی داره که اگه جایی بشنوی بگی "اِ ، اینو از بایوشاک ورداشتن ؟"
    یه سرچ واسه این دو تا جمله توی سایت ها بزنی میبینی که چه طوفانی به پا میشه ...
    Portal هم بیاین با Half Life مقایسه کنین دیگه! داستان هاشون مرتبط باشه، من چیکار به ارتباطشون دارم. وگرنه فردا بیاین بگین Portal Gun هم هست، چون به هم ربط دارن! من دارم بازی نسل پیش رو مقایسه میکنم، نه یک پازل رو. خودم به شدت از داستان پردازی پورتال خوشم میاد.
    در مورد معروقیت هم بازم بگم، HL خیلی مردم پسندتر از Bioshock بوده و هست. همچنین به خاطر کارای انقلابی ای که انجام داد کسی نمیاد اونو مقایسه کنه و چشم و گوش بسته اون رو بهترین میدونن.
    درضمن من علاقه ای به وب گردی و پیدا کردن اینجور موارد ندارم، وگرنه در اولین سرچم از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سایت ها زیاد میبینم.

اگه اینطوریه خوبه من بگم چرا وقتی روی Dock مثلا" راه میره نمیافته توی آب ؟ هر چی Arrow Key فشار میدم ، جلوتر نمیره. این تحمیله دیگه ! این مسخره ست. آقا من دوست دارم بیافتم توی آب. یا از اون طرف یه جا که آتیش گرفته ، من دوست دارم برم توی آتیش بسوزم. یا وقتی قراره یه مسیری رو نری ، 4 تا آدم میان جلوت وایمیسن که مثلا" دارن حرف میزنن و تو نمیتونی از بینشون رد بشی در صورتی که چهارتا فیل از لاشون میتونه رد بشه. . .
    من چی میگم شما چی میگی! من از صجنه های اسکریپت شده میگم، شما از Invisible Wall صحبت میکنی!!!!!

معراج :

اینجا اگه جایی صحبت از داستان شده، در ستایش داستانش بوده، تا حالا سابقه نداشته از داستان بایوشاک بد بگم!
    اما اخیرا یکی پیدا شده که مرتب میگه داستان HL اصلا قابل مقایسه نیست با بایوشاک ... و بایوشاک ظاهرا چندین سر و گردن بالاتره!
    هنوزم میگم، داستان بایوشاک برای یک بازی، از تمام بازی ها، نه تنها HL بلکه از همشون یک سر و گردن بالاتر هست. شما یک تک بازی به من نشون بده نویسندگیش در اون حد عالی باشه و ارزش تکرار داستانی داشته باشه.
    به تایم لاین باشه که سری TES بزرگترین تایم لاین رو داره. شما هرچیزی رو نسبت به خودش بسنج، نه اینکه کلا سری HL رو که در عرض 10 سال دست شده، با یک تک بازی بسنجی.

شایان جان تا وقتی بخوای بازی مقابل رو هیت کنی نمیشه سازنده بحث کرد. من فن هر دو عنوان هستم(یه حالت خوب و خوبتر)، لوین از محبوب ترین دیولوپرهای منه، توی بحث ها
    هم نمیام بازی رو که دوست دارم هیت کنم ولی تو داری بحث ها رو مرتب با تخریب یکی از عنوان ها ادامه میدی.
    این نقل قول پایینی از صحبت هات رو اگه یکی بخونه احتمالا به جای HL از CoD سر در میاره!
    من نمیدونم چرا نفر قبلی هم موقعی که بحث به سمت گیم پلی رفت، زد تو یک خط دیگه! من دارم بحث میکنم، حالا چه هیتری و یا چه هرچیزه دیگه ای، ولی دارم مدرک میارم، ترول که نمیکنم شما هم صاف و ساده بگین چه چیزی گیم پلی HL رو از بایوشاک سرتر میکنه، من قبول میکنم، دووشواری نداره. پای نقل قول خودمم هستم، چون تو HL2 حداقل تا اواسط بازی، بازی کاملا محیط های بی روح و کسل کننده ای داشت و خالی از جزئیات بود عملا بعضی از جاهاش. هنوز HL2 رو سیستمم نصب میخوای یک دور دیگه میرم بهت میگم دقیقا. در مورد اون فاضلاب و دشت و دمن، قصد من مقایسه ی ارزش هنری بازی بود، نه چیز دیگه. وگرنه کی هست که دوست نداشته باشه یک مرحله تو فاضلاب باشه، یک مرحله تو پادگان و ...
    یک چیز دیگه هم بگم، واقعا منتظر دیدن یک HL توی این نسل بودم که ببینم چجوری با وجود بازی هایی مثل MW1 و MW2، قراره یک بازی اسکریپت شده ی هیجان انگیز بسازه. چون هیچ FPSای به پای اون 2تا نمیرسن از این نظر.

این چند تا جمله یعنی ادعایی در این ابعاد، خصوصا که میگی به اثبات نیاز نداره پارادوکس بزرگی داره و نمونه بارز bias هست. (اصلا میشه توی مقاله ی bias ویکی این قسمت رو
    به عنوان بهترین مصداق برا تفهیم بیشتر و بهتر اون آورد : دی)
    بله بعضی چیزها اثبات نیاز ندارن. اینکه من بگم ارزش هنری بازی ای مثل بایوشاک از HL بیشتره، اثبات نیاز نداره، داره؟ یک چیز مشخصی هست. در ضمن من هیچ وقت ارزش هنری HL رو زیر سوال نبردم، ولی چون اینجا بحثمون بین بزرگان سبک FPS هست، مسلما نمیتونه از بایوشاک بهتر باشه. خودتم میدونی این مورد رو.

راستی در مورد بیراهه رفتن بحث، باید بگم که آره بحث بیراهه میره، ولی خیلی وقته بحث مفیدی صورت نگرفته. اگر معراج یکم این تیکه انداختناشو کم تر کنه مطمئنن بحث به جاهای باریک کشیده نمیشه و خیلی هم آموزنده خواهد بود.

پ.ن : یک نگاهم به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بندازین.

14. 2 کاربر از 779 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

این قضیه خیلی پیچیده شده ، نمی خوام بگم بحث نکنید و حتا منتظر موندم تا از هر دو طرف که منتظر فرصت جواب هستن بیان و مدارک خودشون رو رو کنن اما دیگه ادامش زیاد نتیجه نمیده مخصوصا که طرفداران هر دو بازی برای اثبات مجبورا نقص های بازی های محبوب خودشون رو بیان کنن که اینم قابل توجه هستش ، اگه تمایل دارین ادامه بدین میتونین در بخش متفرقه یک تاپیک برای گفتگو براش بزنین و صحبتتون رو اونجا ادامه بدید من هم در بحث شرکت خواهم کرد. از این به بعد ادامه بحث های این تاپیک فقط در مورد موضوع اصلی تاپیک خواهد بود.
    Last edited by Layken; 29-03-2013 at 13:19.

16. 7 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Leon-117's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    on eath

پيش فرض

جا داره بین بحث دوستان اشاره کنم که وقتی الیزابث موهاش بلند بود بیشتر دوسش داشتم...........
    +
    به نظرم بهتره هموطنرو که حامد گفت یه تاپیک توی بخش متفرقه بزنیم و این پست های مقایسه رو هم منتقل کنیم اونجا.الان من احساس میکنم تاپیک یکم زیادی منحرف شده..............

18. این کاربر از Leon-117 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز AlexMercer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

اقا یک سوال مسخره! این سری بایوشاک چند بازی داره غیر این نسخه؟ سال نو همگان مخصوصا فرد خیری که جواب میده مبارک!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •