نه قبول ندارم.
خواب در مورد دیگران. میبینی فلان اتفاق افتاده. به تو هم مربوط نیست اون اتفاق. اصلا در مورد تو نیست. تاثیر هم روی تو نداره. اینکه خودمون آینده رو نقاشی میکنیم و اون اتفاق میوفته قابل قبول نیست.
نه قبول ندارم.
خواب در مورد دیگران. میبینی فلان اتفاق افتاده. به تو هم مربوط نیست اون اتفاق. اصلا در مورد تو نیست. تاثیر هم روی تو نداره. اینکه خودمون آینده رو نقاشی میکنیم و اون اتفاق میوفته قابل قبول نیست.
خوب دوستان قبل از هر چیز یه کتاب معرفی میکنم اگه تونستید بین کتابایی که مطالعش میکنید جاش بدید . کتاب فلسفه ذهن ، نوشته این ریونزکرافت ، از نشر صراط. در مورد این موضوع به تفضیل صحبت کرده. بسیار کتاب خوبیه.
کتاب 12 تا فصل داره .. در همون فصل اول نظریه دوگانگی جوهر (وجود روح و جسم) رو رد میکنه ... در فصل دوم نظریه دوگانگی ویژگی (اینکه مغز ویژگی های غیر فیزیکی داره) رو هم ب باد انتقاد میگیره . همین دید کلی نشون میده چقدر وجود روح غیرکارآمده در نظریات فلسفی. حالا دلایل و ... رو ایشالله در ادامه بشه بررسی کنیم.
خواب دلیل بر وجود روح نیست. علم پزشکی و فیزیولوژی اینو اثبات کرده.
برعکس حرف شما دلیل اینکه بعد از از کار افتادن اجزای فیزیکی بدن (مثل قلب و مغز) حیات انسان از بین میره ، نشون میده اگر هم روحی وجود داشته باشه ، موخر بر جسم هست .
رویاهای صادقانه خودش بحثیه ... اصلا من کسی رو ندیدم رویای کاملا صادقانه ببینه. همه یه چیزی دیدن و بعدا یه چیزی اتفاق افتاده ، اومدن مچش کردن بهم و بالاخره بزرگ نمایی و ... . خیلی از خواب ها هم از ناخوداگاه ذهن جریان پیدا میکنه. ممکنه چیزی در ناخودآگاه باشه که ما ازش بی اطلاعیم ولی جزو برنامه های روزهای آینده ما قرار بگیره. مثلا فرض کنید قراره مسئله ای رو حل کنیم. تمام روز بهش فکر میکنیم که راه حل رو پیدا کنیم. می خوابیم ف خواب میبینیم راه حل اینجوریه. بعد میگیم رویای صادقانه. درحالی که این ناخوداگاهه که حتی در زمان خواب هم داره سرچ میکنه تا اون راه حل که تو مغز هست رو پیدا کنه. همین.
پیشگویی که اصلا بحث فلسفی نیست ... هیچ کس هم حاضر نیست ازش دفاع کنه ... مثل موضوع قبلی اصلا صد درصد نیست .
نتیجه گیری هاتون عجولانه ، و بدون داشتن اطلاعات کافیه. حتما کتابی که گفتم رو یه نگاه بهش بندازید.
بله ، تا حدودی موافقم. ممکنه وجود داشته باشه و ممکنه نباشه. مهم اینه که تجربه نشون میده اگر روح رو حذف کنیم ، دلایل مادی مناسبی داریم که مسائل رو توجیه کنیم. بحث هاش یخورده پیشرفتست و نیاز به مطالعه کافی داره که من خودم هنوز اطلاعاتم کافی نیست.
هیپنوتیزم و .... از نظر فلسفی چه جوری قابل توجیهه
یا همه ی اینا رو به کل رد میکنن
این احساساتی که در انسان وجود داره مثلا من اگر فکرم اینجور باشه که مرگ پایان زندگی همست از شدت ناراحتی برای عزیزی که مرده افسرده میشم این حس از کجا میاد تلقین. روحیه دادن که دکترا بهش خیلی اعتقاد دارن و مریض خودشونو با روحیه دادن دوباره زنده میکنن چی چه جوری افکار ما بر جسم اثر میزاره به این قدرت فکر چی میگن
یا همه ی اینا رد میشه !!! خوب شاید ساده ترین راه همین باشه
ما یه روز نزدیکی های صبح خواب دیدیم یکی مرده. صبح زود تلفن زنگ زد برداشتم گفتن فلانی مرد بیاین اینجا. طرف زمینه مرگ نداشت و من هم 5 سال یه بارم بهش فکر نمیکردم. نمیدونم چه جوریه قضیه خلاصه.
اون کتاب رو هم نخوندم اگه پیدا کردم حتما میخونم. البته کتابهای زیادی در جهت اثبات روح خوندم. ولی متاسفانه همشون چرت از آب در اومدن.
در مورد پیشگویی هم من از مدافعان سرسختش هستم و حاضرم بحث کنم و دفاع خواهم کرد.
از نظر فلسفی؟! توجیه قضایا کاملا علمیه...
در مورد هیپنوتیزم:
http://www.youtube.com/watch?v=TKaNK0IlvOA
http://www.youtube.com/watch?v=EMsCZt2Mvkc
◙
خوب من می خواستم اینا رو به وجود روح ربط بدم
اون آدرسایی هم که گذاشتین فیلتر بودن
بله درسته
خوب بود مرسی
یه توضیح کوتاهی هم بدم
عمومآ پیش گویی هایی درست از آب در میان که ابعاد جهانی داشته باشن!
برای مثال پیشگویی های نوستر آداموس که خودش یک ماسون بوده و همینطور پیش گویی هاش هم تحریف شده!
خب اینطور افراد به سرانی که دنیا رو ادراه میکنن وصل هستن و اصلآ از خودشون هستن و در واقع جهان رو طوری پیش میبرن که خودشون از قبل برنامه ریزی کردن و...
بله درسته
اینکه به وجود فرستنده های انرژی بیشتر مربوط میشن تا خواب! یا همون حس ششم و...
به به
عالیه
توضیح دادم این موارد مربوط به حس ششمه نه خواب و آینده بینی و از این حرفا...
در اون کتابی که گفتم تقریبا تمام سوالات شما پاسخ داده شده. نظریاتی هست مبنی بر اینکه ذهن مانند یک دستگاه محاسباتی عمل میکنه. مثل یه کامپیوتر (البته نه کاملا ولی مشابه اون). یعنی بهش ورودی می دی ، خروجی میده. مثلا من شما رو قلقلک بدم میخندی. نخروجی مغز شما اینه. حالا هیپنوتیزم کنم اینطوری میشی. هیچ چیز اینجا عجیب نیست. ما فقط یه ورودی جدید و یه خروجی جدید رو کشف کردیم.
روحیه و ... هم از نظر پزشکی توجیه داره. روحیه خوب در بهبود وضع بدن ، مخصوصا در مبارزه با بیماری ها اثر داره. بخاطر اتفاقات فیزیکی که در بدن میوفته. مثلا فلان هورمون ترشحش نرمال میشه و سیستم ایمنی تقویت میشه (مثال میزنم. وگرنه خیلی از این روال ها کشف نشده ، فقط میدونیم عامل فیزیکی داره). نمونه کاملا شناخته شدش سندرم روده تحریک پذیره. یه جورایی هممون تجربش کردیم. وقتی اسرس داریم ، اوضاع کل بدنمون مثل بیمارا میشه. سر درد ، کمر درد ، مخصوصا مشکلات گوارشی که همشون در ظاهر علتی ندارن. ولی کمی دقیق که میشیم روابط رو کشف میکنیم.
شما خواب دیدی ... من که ندیدم. در فلسفه چیزی رو بگو که برای همه قابل تجربه و درک باشه.
پیشگویی که بحثش اینجا نباشه بهتره... ایشالله در فرصتی مناسب و جایی مناسب. البته من زیاد مطالعه ندارم در این باب ، ولی قبول هم ندارم.
واژه حس ششم رو به معنیش دقت کنید. و در لغت نامه یا ویکی پدیا معنیش رو نگاه کنید.
بله حق با شماست. ما قادر به اثبات این موضوع نیستیم.
مثل کسایی که میگن جن وجود داره و قادر به اثبات برای ما نیستن.
اوکی.
بحث پیشگویی رو من خودم باز خواهم کرد.
Last edited by shabe.saket; 03-11-2010 at 23:31.
در مورد اعتقاد اشخاص هيچ وقت نميشه قضاوت كردبرای مثال پیشگویی های نوستر آداموس که خودش یک ماسون بوده و همینطور پیش گویی هاش هم تحریف شده!
در مورد قسمت دوم هم نميشه گفت كدوم قسمت تحريف شده !شايد اون قسمتي كه شما فكر ميكنه تحريف نشده تحريف شده !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)