تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 28 از 48 اولاول ... 1824252627282930313238 ... آخرآخر
نمايش نتايج 271 به 280 از 473

نام تاپيک: ✔ وضعیت خوابگاه دانشگاه ها

اگه نباشه جاش خالی می مونه amir_70's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    به امید روزی که ایران نباشم

پيش فرض

سلام .میدونم وضعیت خوابگاه تو ایران افتضاحه ولی توی این عکسا یه چیزی مشهود که دانشجو های این خوابگاه چیزی از بهداشت فردی و عمومی نمیدونن!یعنی واقعا نمیتونن خوابگاهشونو حداقل یه گرد گیری کنن؟یا زباله هاشونو بیرون بذارن؟هر چی باشه چند سالی میخوان اونجا زندگی کنن!
    ۱.بارها گفته ام و بار دگر میگویم که هر روز اینو به خودتون گوشزد کنید که اینجا ایرانه

۲.این دیدت از این نشات میگیره که هنوز خوابگاه نرفتی وقتی رفتی خودت برات روشن میشه چرا ایجوریه

۳.اگه خوابگاه رفتی که معلومه از اون بچه های پاستوریزه و استریلیزه و بدون هیچ مواد نگهدارنده هستی که بعد خوابگاه رفتن تو ایران هنوز تفکر بچه های خوابگاه نرفته رو داری

تعریف کتاب درسی:خوابگاه خودگردان به خوابگاهی میگویند که خودشون میگردوننش.به عبارت ساده تر دانشگاه میره به علت کمبود خوابگاه یه ساختمان رو رهن میکنه و هر ماه از دانشجو ها کرایه میگیره

فرقشم با خوابگاه دولتی اینه که معمولا و نه همیشه خودگردانا امکانات کمتری دارن و اینکه تو خوابگاه دولتی شما ترمی حدود ۱۰۰ تومن شهریه میدی ولی اونجا ماهی ۵۰ به بالا کرایه میدی و اینکه معمولا بیرون دانشگاه هستن و مشکلات رفت و نرفت هم بهش اضافه میشه

2. 2 کاربر از amir_70 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

صنعتی اصفهان حرف مفت زده تا دلت بخواد خوابگاه خالی هست.ما هم که ورودی 90 هستیم برای امسال بردن یه ساختمون دیگه که جا باز بشه برای ورودی های جدید!

4. این کاربر از behnamrizi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال SuB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    سابستان

پيش فرض

سلام

فکر کنم یکم دیر باشه برای گفتنش اما اینی که می‌خوام بگم یه چیز کلی هست.

من خودم ۴ سال پیش دانشگاه شهید بهشتی (علوم پزشکی نه) قبول شدم. موقع انتخاب واحد نگران اینکه خوابگاه میدن یا نه بودم. چون بعضی دانشگاهها مثل شریف نوشته بودن خوابگاه میدن، بعضیا چیزی ننوشته بودن، بعضیا هم مثل شهید بهشتی نوشته بودن تعهدی در تامین خوابگاه ندارند.
    یادم نیست همون زمان انتخاب واحد بود یا زمانی که نتایج اومد؛ خواهرم زنگ زد در مورد خوابگاه پرسید، بدون تعلل گفتن میدن. و به قولشون وفا کردند و دادن. البته سال اول رو توی خوابگاه سطح شهر گذرندونیم اما از سال دوم تا آخرش خوابگاه کوی بودیم. از اون موقع هیچ سالی نبوده که خوابگاه ندن! حتی بعضی وقتا در این ظرفیت زیاده که به بچه‌ها استان تهران هم خوابگاه میدن و البته قیمت آزاد باهاشون حساب می‌کنند. هم دخترونه و هم پسرونه مشکلی نیست و خوابگاه میدن. البته دخترا یکم وضعیت‌شون بدتر هست و گاهی اوقات مازاد بر ظرفیت توی اتاق هستند (مثلاً ۵ نفر تو اتاق ۴ نفره) که تو سالهای بعد حتماً درست میشه. پس فوق فوقش کم بیارن اتاقا رو ۵ نفره میکنن. تازه خوابگاه جدید هم داره ساخته میشه که برای ورودی‌های ۹۲ حتماً قابل استفاده هست.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

دوستان وضعیت دانشگاه غیر انتفاعی ارم شیراز چطوریه ؟ هم از نظر سطح علمی و هم از نظر خوابگاه و امکانات دانشگاه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

خيلي بد در باره ي خوابگاه هاي دانشجويي ايران شنيدم !!
    يعني همه مي گن ما مي خوايم خونه بگيريم...
    جريان چيه ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه amir_70's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    به امید روزی که ایران نباشم

پيش فرض

خيلي بد در باره ي خوابگاه هاي دانشجويي ايران شنيدم !!
    يعني همه مي گن ما مي خوايم خونه بگيريم...
    جريان چيه ؟
    اره خوب بستگی داره شما کجا باشید و بخواید با چه کشوری مقایسه کنید

در کل باید بگم که اره واقعا اوضاع خوابگاه اصلا خوب نیست تو ایران مخصوصا بعضی دانشگاه ها که به نظرم (با عرض معذرت از همه دانشجویان عزیز) تویله هم تحویلت نمیدن چه برسه به خوابگاه... واقعا توهینیه به دانشجو

به هر حال نسبت به خوابگاه کشورهای پیشرفته تر واقعا خیلی داغونن اینم که میگی همه میخوان خونه بگیرن اولای دانشگاهه که میری و تا اون حد تو ذوقت میزنه میری تو کار خونه و بعدشم میفهمی هزینت خیلی میره بالا دوباره به همون خوابگاه قناعت میکنی

داره خودمونی میشه cancer140's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اینقدرا هم که میگید خوابگاه بد نیست ،به نظر من کسی که قدرت تحملش پایینه نباید بره ،من خودم ورودی 90 هستم .2 ترم قبل 5 نفر بودیم که 2 تاشون ورودی 88 بودن ،
    خلاصه خیلی ما رو اذیت کردن ،وقتی می اومدن تو اتاق ،جا برای سوزنم نبود!!توی این 1 سال اتاقو اصلا تمیز نکردن میگفتن هرکس میخواد تمیز کنه خودش اینکارو بکنه
    در ضمن خیلی هم منحرف بودن ! ولی ما 3 تا کار خودمونو میکردیم
    پیشنهاد میکنم اگه با اینطور آدما هم اتاقی شدین باهاشون صمیمی نشید و اصلا هم باهاشون بحث نکنید چون اونطوری اونا خودشون نمیان طرفتون و مسلما نمیتونن روی شما
    تاثیر منفی بذارن.

داره خودمونی میشه onlinefarhad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

بچه های عزیز !!!! ببخشید دانشجویان عزیز!
    در مورد خوابگاه نگران نباشید!!
    دانشگاهی که میگه اصلا خوابگاه نداریم دو تا خوابگاه داره یکی پسرونه اون یکی هم حتما....
    پس... چی ... ؟؟؟ دنت ورری!!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

سلام از اهل شریف یه سوال دارم
    به نظرتون کدوم خوابگاهش بهتره؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

سلام
    من ورودی 90 صنایعم، دانشگاه صنعتی بیرجند
    خیلی هم از خوابگاهمون و جوش راضی هستم. اتاق هامون خیلی بزرگ نیست. تخت های ساده داریم. امکانات هم در حد معمول (اتاق مطالعه ، اینترنت وایرلس ، آشپزخونه و یخچال و چیزای دیگه که همه جا داره) اما بچه های فوق العاده خوبی که داره باعث میشه ما راضی باشیم.
    خوشبختانه به نسبت تعداد دانشجویی که داره، اتاق زیادی داره و به اکثر بچه ها تو خود دانشگاه خوابگاه می رسه. اولش میگن جا نداریم و اینا ولی آخر میدن. حتی به خیلی از شبانه ها هم اتاق میرسه

خلاصه اگر کسی می خواد انتخاب رشته کنه، صنعتی بیرجند که از نظر خوابگاه خوبه (حداقل من یکی که از حضور در اونجا خیلی لذت می برم. الانم دارم لحظه شماری می کنم تابستون تموم بشه و برگردم خوابگاه)

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •