آقایون فقط همین چند کشوره کنیا،فرانسه سویس فنلاند و دو سه تا کشور دیگه هست تو بازی یا جلوتر که بریم جاده هایی از کشورهای دیگه هم اضافه میشن؟؟؟ جاده ی خاکی و کویری فقط کنیا؟!!!
آقایون فقط همین چند کشوره کنیا،فرانسه سویس فنلاند و دو سه تا کشور دیگه هست تو بازی یا جلوتر که بریم جاده هایی از کشورهای دیگه هم اضافه میشن؟؟؟ جاده ی خاکی و کویری فقط کنیا؟!!!
کشور جدیدی که اضافه نمیشه..چون اگه وارد پوشه location بازی بشی فقط اسامی این کشورها وجود داره..فقط احتمال داره پیست های جدیدی تو همین کشورها آنلاک بشه
البته واقعا جاده های بازی از نظر طراحی فوق العاده ان ولی ای کاش میشد پیست های بازی DIRT2 رو هم به بازی اضافه کرد...مسیرهای مغرب، مالزی، کرواسی ، چین و مسیر یوتاه و اون مسیر رالی که حالت پیست داشت واقعا فوق العاده بودن..کاش این مسیرها تو شماره جدید بود دلم میومد بازیه قبلی رو پاک کنم![]()
بعد از سری PES بازی DIRT2 تنها بازیی بود که همیشه به صورت مستمر بازیش می کردم![]()
همش باید یه ضدحال تو بازی بذارن!! آخه جاده خاکیو کویری که نباید فقط از یه کشور باشه!!! شماره قبلی که بیشتر داشت. مغرب یوتا فکر کنم یکی دیگم بود. جنگلهای مالزیش که پر از گلو لای بود که واقعآ فوق العاده بود. حیف... گفته بودن تنوع جاده ها بیشتر میشه کمتر شد!!! جاده جدید تو یه کشور تکراری بازم همون نوع طبیعتو داره زود تکراریو یکنواخت میشه محیط بازی
Last edited by Behnam_o2; 08-06-2011 at 15:46.
تو اونجا که میخوای لول بازی رو تعیین کنی میتونی ترمز اتوماتیک رو خاموش کنی.
بازی واقعا شاهکاره
من 40 درصد از Career رو تمام کردم
یعنی 93 مسابقه که 90 درصدش رو هم اول شدم
جدا لذت بخشه مخصوصا که 8X CSAA هم زده باشی
گرافیک بازی به خصوص تو شب و جاده های برفی واقعا چشم نواز شده
donut زدن و spin زدن ها مخصوصا وقتی 2x یا 3x میشه و به بالا خیلی لذت بخش هست
موسیقی بازی هم کمتر Racing ای دیدم که موزیک هاش تو این نسل اینقدر قشنگ باشه
پ.ن :
یکی از اهنگ های البوم جدید بهرام ( رپر ) به نام یکی طعمست یکی گرگ هم از این بازی cover شده اینم جالب بود !
گرافیکش به اندازه ی نسخه ی قبلی چشم نواز نیست.
منوها و Presentation هم همین طور.
اون زنه و مرده هم که یک دم فک می زنند! مخم رو خوردند.
این دو تا گفتین، چی هست؟ چه جوریه؟
چه جوری می شه دور یه سطون دریفت کشید و چرخید؟
به نظر من codemasters شاهکار کرده !
بازی فوق العاده است مخصوصا قسمت DC
تو بعضی از قسمت ها که event های پشت سر هم هست اون قسمت هایی که باید دور مانع های سبز رنگ بچرخی donut هست و اون قسمت هایی که وسط اون 4 تا مانع بنفش رنگ باید دور بزنی هم spin هست
که وقتی نزدیک اون سبزه بشی باید ترمز دستی رو اروم بزنی تا ماشین سر بخوره و بعدش با مقداری گاز تمام اون خطی که دور اون مانع ایجاد میشه رو دور بزنی تا کامل بشه برای spin هم همین طور
داخل اون محوطه باید یک دور بزنی و از اون محوطه بیرو ننیای که اونم با handbreak شروع میشه
جاهایی که خاکی هست و spin و donut میزنی واقعا گرافیک mindblowing هست با این engine خوف ناکش
سلام ببخشيد آيا اين بازي براي ps3 هم اومده و روي فريمور 3.55 بالا مياد؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)