بله اگه مصرفش قطع بشه چه بسا ریزشتون شدیدتر بشه
راستیاتش یکی از دوستان گفتند که روگین آمریکایی خیلی خبه ولی من تا حالا مصرف نکردم
توی ایرانی ها به نظر من بهترینش پاک دارو هستش که 2 درصد و 5 درصد داره بازم 5 درصدش بهتره قیمت هم در حال حاضر 5500 تومن![]()
بله اگه مصرفش قطع بشه چه بسا ریزشتون شدیدتر بشه
راستیاتش یکی از دوستان گفتند که روگین آمریکایی خیلی خبه ولی من تا حالا مصرف نکردم
توی ایرانی ها به نظر من بهترینش پاک دارو هستش که 2 درصد و 5 درصد داره بازم 5 درصدش بهتره قیمت هم در حال حاضر 5500 تومن![]()
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام دوستان من از تاپیک(پر پشت کننده مو) استفاده می کنم میخواستم مصرف ماینوکسیدیل را هم شروع کنم به نظر شما باید تاپیک را بذارم کنار؟ سوال دوم اینه که موهای من لخته برای ثابت نگه داشتنش به غیر از تافت چی باید استفاده کنم که برای مو ضرر نداشته باشه؟
درود
یکی قیمت این روگین رو گیر بیارهاصلن گیر میاد؟
من که آلوپکسی ماینوکسیدیل می زدم الان دیگه گیر نمی اد
سپاس![]()
با سلام به دوستان عزیز
برای افزایش رشد ریش واسه ریش های کم پشت چه داروئی پیشنهاد میکنین؟
از راهنمایی دوستان بی نهایت سپاسگزارم
چند سالته؟
1 ماینوکسیدیل ایرانی (پاک دارو) 5500 تومن می خری. به ریش میمالی،بعد در میاد
فقط ممکنه پوستت خشک بشه و سفید بشه،شبا بمال که تا صبح جذب بشه که صبح بتونی بشوری و اگه خواستی بیرون بری کرم یا مرطوب کننده ای چیزی بمال(اگه سفیدک زده)
![]()
مرسی دوست خوبم . 30 سالمه
قیمت ماینوکسیدیل فوم رو کسی از دوستان میدونه؟ ساخت کجا باشه بهتره؟ نسبت به محلول زودتر جذب میشه درسته؟ فوم هم درصد های مختلفی داره مثه محلولش 2 / 5 /12 .... ؟؟؟
قیمت ماینوکسیدیل روجین / روژین یا همون روگین که دوستان میگن چنده؟
یعنی بهتر همون پاک دارو مصرف کنم از لحاظ برتری کمی پایین تر از روگین هست درست میگم
شما خبر قیمت های جدید رو داری؟!!!!!ماینوکسیدیل ایرانی 5% صرفا 2500 تومان هستش اما روگین اصل قیمتش بالای 20 هزارتومان هستش![]()
یادش بخیر؛یه زمانی برند پاک دارو 2500 تومان عرضه میکرد ماینوکسیدیل هاشو!!
ولی جدا از شوخی؛
حق با شماست؛هم از نظر کیفیت ؛ هم از نظر سرعت جذب ؛ ماینوکسیدیل های خارجی واقعا بهتر هستن به خاطر حلال های خاص خودشون؛
اما برند پاک دارو هم ماینوکسیدیل های با کیفیتی رو ارائه میده؛
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)