وسترن دیجیتال یک ترا بایت بدون ادابتور 179 تومن . با قابلیت پسورد گذاری روی اطلاعات
وسترن دیجیتال یک ترا بایت بدون ادابتور 179 تومن . با قابلیت پسورد گذاری روی اطلاعات
من از رشت خریدم عجله ام داشتم 108 تومن خریدم قیمت همکار./
تهران کمتره
سلام .
دوستان نظرتون در مورد این مدل چیه ؟
این هاردهای آداپتوری خیلی بزرگن ؟ یعنی تو کیف لپ تاپ جا میشن ؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این مدل هم قیمتش خوبه و 1 ترا هم هستش ! این چطوره ؟
مخلصیم .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by S A M S U N G; 09-11-2010 at 20:04.
مدل اولی رو که خودم دارم و راضیم.دومی هم جنسش خوبه.این 2 تا خیلی باهم تفاوت ندارن.
توی کیف لپ تاپ جا میشن ولی اگه با لپ تاپ کار میکنی چرا اداپتوری؟البته اداپتوری خیلی خیلی بهتره ها اما معمولا از لپ تاپ در جاهایی استفاده میشه که پریز برق خیلی دم دست نیست.پس از هارد هم نمیشه استفاده کرد.
دوست عزیز این آداپتور میخوره یا پرتابل هست؟؟
پست قبلی گفتید مدلهای آداپتوردار خیلی خیلی بهتره ....اینا همون مدلهای رومیزی 3.5 اینچی هستن درسته؟ میشه برتریشون رو نسبت به پرتابل بگید؟
و در آخر بهترین مدل پرتابل و آداپتور دار بین محصولات سیگیت از نظر شما؟؟
ممنون!![]()
تجربه ثابت كرده به پستهاي آخره صفحه كمتر توجه ميشه.لطفا به سوال من جواب بدين.پست ٢٧٠
تجربه درست میگه اما دیدم و به دلایل زیر جواب ندادم:
من در مورد هارد اول اطلاعات کاملی ندارم.
از قیمت هارد ها هم اطلاعات کمی دارم اخه قیمت هایی که من دارم مال یک ماه پیشه و نمیدونم تا الان قیمت ها چطور تغییر کرده!به همین دلیل معمولا به سوال های مربوط به قیمت جواب نمیدم!
میتونی مدل های ترنسند که به اصطلاح ضد ضربه است رو بگیری.البته A-Data هم در این رابطه محصولات با کیفیتی رو زده که من با چند مدلش کار کردم خوب بوده.
با اجازتون به بقیه سوال ها بعدا جواب میدم و الان وقت ندارم!!!
هاردهای 7200 rpm با 5400 rpm سرعتشون چقدر نفاوت داره؟واینکه بهترین مارک هارد اکسترنال چیه؟
سلام
من Seagate FreeAgent GoFlex دارم ۱tb
قسمت پایینش لق هست.. همونجایی که چراغ داره... آیا همش همینجوره یا واسه من ایراد داره؟
با تشكر از تمام كاربران سايت و مخصوصا اين بخش
يه راهنمايي سريع براي خريد هارد ميخوام
بين دو مدل زير كدوم رو بخرم بهتره
ببخشيد به علت كند بودن اينترنت نمي تونم تمام بخش ها رو مطالعه كنم لطفا همين جا سريع جوابمو بدين
بازم ممنون
WD My Book Essential - 1T - 2years gurantee - 1 000 000 rials
Seagate Expantion Desktop - 1T - 5years gurantee - 890 000 rials
Seagate FreeAgent Desktop - 1T - 5years gurantee - 890 000 rials
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)