تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: پیش‌بینی قهرمان؟

راي دهنده
210. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • آرسنال

11 5.24%
  • اینتر

7 3.33%
  • بارسلونا

61 29.05%
  • بایرن مونیخ

24 11.43%
  • چلسی

9 4.29%
  • رئال مادرید

59 28.10%
  • رم

2 0.95%
  • لیون

1 0.48%
  • منچستر یونایتد

26 12.38%
  • میلان

10 4.76%
  • وردربرمن

0 0%
  • تیمی دیگر

0 0%
صفحه 28 از 91 اولاول ... 182425262728293031323878 ... آخرآخر
نمايش نتايج 271 به 280 از 901

نام تاپيک: لیگ قهرمانان اروپا (UEFA Champions League) | فصل 2010-2011

آخر فروم باز Dr.FANOOS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

nw_nk وقتي ميگي فينال فرگوسن گوارديولا رو چه طور ديدي منظورت اينه كه گوارديولا از فرگوسن بيشتر ميفهمه؟؟؟!!!!!!
    اين حرفت ديگه يك جك واقعي بود
    در اون بازي هم ما تاكتيك خاصي از بارسلون نديديم جز همون بازي معموليش...با همون بازي معموليش فصل قبل شكست خورد فصل بعدش جبران كرد...ولي تاكتيك خاصي نداشت....گوارديولا مربي بدي نيست و بايد قبول كنيم كه از مورينيو و فرگوسن و بقيه بزرگان كم تجربه تر هست و اون طوري كه تو بازي ها مشخص خست فقط ميخواد از تيكي تاكاش نتيجه بگيره كه تا حدودي موفق ميشه...اما وقتي مقابل مورينيو قرار ميگيره شرايط فرق ميكنه ...وقتي بازيكن هاي بارسا تو زمين خودشون و بعضا تو زمين حريف پاس كاري ميكنن طبيعتا تيم مقابل تو فشار پاس كاري به عقب ميره و تو زمين خودش سعي بر گرفتن توپ ميكنه....كلا بارسلونا از اين روش فوتبال استفاده ميكنه و تاكتيك ديگه اي نداره...ما تو منچستر ميبينيم تو يه بازي فرگوسن فقط از پاس هاي قطري استفاده ميكنه واسه تغذيه مهاجم هاش...تو يه بازي از بالهاش استفاده ميكنه...يه بازي ضد حمله و ... يعني يه فوتبال چند بعدي....من از اين روش بارسا ايراد نميگيرم چون خيلي از كارشناسا تاييدش ميكنن...ولي ميخوام بگم مقابله با اين روش همون دفاعي بود كه مورينيو تو اينتر گذاشت...ببينيد اكثر گل هاي بارسا كه زده ميشه چه طوري هست...پاس پاس پاس ‍‍ژابي مسي گل....يا ژابي اينيستا ويا گل...كلا بارسلونا با همبن تاكتيكش فقط عالي بازي ميكنه واگه مثلا يه بازي بخواد از توپ هاي قطري از دفاع به مهاجم يعني بازي مستقيم استفاده بكنه مطمئنا موفق نميشه...كلا استراتژي بارسا همين پاس كوتاه هست كه با همين هم نتيجه ميگيره و تو تاكتيك هاي مختلف زياد موفق نيست كه من عاملش رو گوارديولا ميدونم..كه احساس ميكنم هنوز خيلي راه تا مورينيو داره هرچند افتخارات زيادي كسب كرده تو اين 2 سال ولي به تجربه بيشتري احتياج داره...
    حتما بازی رو مجددا نگاه کن ....ببین چه غوغایی کردن ژاوی و اینیستا و مسی و اتوئو.شاید اون موقع از شدت ناراحتی نتونستید بازی رو خوب مشاهده کنید.فرگوسن بعد بازی اومد گفت گواردیولا ره صد ساله رو یه شبه رفت.
    باز خدا رو شکر قبول دارید که بارسلونا داره عالی بازی می کنه و با همین تاکتیکش داره عالی نتیجه می گیره.
    منچستر هم نهایتش تا وسط زمین خودش پاسکاری کنه از اونجا به بعد به قول خودت شروع می کنه به زدن زیر توپ و توپ رو می ریزه چپ و راست دفاع مقابل.
    گواردیولا با این دوسال تجربه اش اینطوری داره جام ها رو درو می کنه حالا تصورش کن که تجربه اش به فرگوسن و مورینیو و هیدینگ برسه...دیگه کسی اون ها را با وجود پپ به یاد هم نمی یاره.مربی خوش فکری که همیشه به فکر یک چاره است و هیچ وقت به بازی عالی بازیکنانش نمی نازد در حالتی که خیلی از تیم ها حسرت این شکلی بازی کردن رو می کشند.همین آقای مورینیو یکیش که چند بار گفته دوست دارم مثل گواردیولا بازی کنم ولی ازش تقلید نمی کنم.فرگوسن هم چندین و چند بار گفته بهترین جانشین من گواردیولاست.
    زیاد سخت نیست یه مقدار انصاف خرج کنید!

اگه نباشه جاش خالی می مونه errmii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

بابا چه خبره!!
    هنوز لیگ قهرمانان شروع نشده این تاپیک 28 صفحه رفته جلو
    اگه این روند بخواد ادامه پیدا کنه تا فینال امسال فکر کنم این تاپیک هزار صفحه ای بشه

پروفشنال shutdown's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    your behind

پيش فرض

حتما بازی رو مجددا نگاه کن ....ببین چه غوغایی کردن ژاوی و اینیستا و مسی و اتوئو.شاید اون موقع از شدت ناراحتی نتونستید بازی رو خوب مشاهده کنید.فرگوسن بعد بازی اومد گفت گواردیولا ره صد ساله رو یه شبه رفت.
    باز خدا رو شکر قبول دارید که بارسلونا داره عالی بازی می کنه و با همین تاکتیکش داره عالی نتیجه می گیره.
    منچستر هم نهایتش تا وسط زمین خودش پاسکاری کنه از اونجا به بعد به قول خودت شروع می کنه به زدن زیر توپ و توپ رو می ریزه چپ و راست دفاع مقابل.
    گواردیولا با این دوسال تجربه اش اینطوری داره جام ها رو درو می کنه حالا تصورش کن که تجربه اش به فرگوسن و مورینیو و هیدینگ برسه...دیگه کسی اون ها را با وجود پپ به یاد هم نمی یاره.مربی خوش فکری که همیشه به فکر یک چاره است و هیچ وقت به بازی عالی بازیکنانش نمی نازد در حالتی که خیلی از تیم ها حسرت این شکلی بازی کردن رو می کشند.همین آقای مورینیو یکیش که چند بار گفته دوست دارم مثل گواردیولا بازی کنم ولی ازش تقلید نمی کنم.فرگوسن هم چندین و چند بار گفته بهترین جانشین من گواردیولاست.
    زیاد سخت نیست یه مقدار انصاف خرج کنید!
    انصاف رو شما داشته باشيد...گوارديولا رو از بارسا بگيري بزاري يه تيم ديگه مثلا منچستر هيچ كاري نميكنه...وقتي از سايت گل خبر ميخوني همين ميشه ديگه....ديگه به من نگو فرگوسن چي گفته...در مورد جا نشيني همش از مورينيو و هري ردنپ سرمربي تاتنهام صحبت ميكنه نه گوارديولا...در مورد ره صد ساله رو يه شب رفتن منظورش گرفتن 6جام بود نه بازي در مقابل منچستر...بارسا تازه اول راهه....همش كه ژاوي و مسي نيستن....
    شما اگه يكي بياد از پاس كاري بارسا انتقاد كنه غيافت ديدني ميشه حالا مياي با تمسخر ميگي منچستر به زور تا وسط زمين مياد توپ ها رو ميفرسته چپ يا راست...بنده خيلي اروم بهتون ميگم تاكتيك منچستر يك تاكتيك چند بعدي هست...پاس هاي قطري از جانب هافبك هاي دفاعي و هافبك وسط در دستور كار هست...خواستي بگو لينك هاي بازي امسال يونايتد رو برات بزارم تا ببيني كه 80% پيروزي هاي منچستر رو همين حركات هست...هر باشگاهي به يه چيزي معروفه...

آخر فروم باز L.A.M.P.A.R.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    i s f a h a n

پيش فرض

من بهتون امسال ثابت میکنم که گواردیولا مربی بزرگی نیست......

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    your behind

پيش فرض

شما ميگيد تيم ملي اسپانيا بارسلونا بود درسته؟؟؟
    ولي سر مربيش گوارديولا نبود...ولي كاملا مشابه بارسلونا بازي ميكرد..چرا؟چون اين بازيكن هاي بارسلونا هستن كه رو اين سبك بازي ميكنن...پس هركي سرمربي بارسا بشه سبك بازي همينه...چند سال قبل بارسا همچين بازيكن هايي نداشت..پس قدرت پاسكاريش كمتر بوده...ولي امسال تو تركيب اصليش 5 فوق ستاره داره...من ميگم گوارديولا يك مربي تك بعدي هست كه فقط رو تيكي تاكاي بازيكن هاش نتيجه گرفته...نه فكر و تاكتيك هاي خودش...نمونش مقابل اينتر...اصلا نميدونست كه مقابل يه تيم دفاعي چه جوري بازي كنه...دقيقا همون سبك بازي هميشگيش رو بازي ميكرد....ولي امسال شرايط فرق ميكنه...به نظر من تيم ها خيلي قوي تر شده و قهرماني كار ساده اي نيست...البته تيم مسيلونا هم از مدعي ها بوده و هست كسي منكر نميشه...من ميگم بارسا فقط يه تاكتيك داره تو 90 دقيقه

---------- Post added at 08:03 PM ---------- Previous post was at 08:01 PM ----------

تيم هايي كه امسال واسه همه تيم ها از جمله بارسلونا خطر ساز هستند از رئال كه امسال بخاري بلند نميشه اول از همه چلسي بعد يونايتد ميلان امسال و همين اينتر خواهد بود...

تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

انصاف رو شما داشته باشيد...گوارديولا رو از بارسا بگيري بزاري يه تيم ديگه مثلا منچستر هيچ كاري نميكنه...وقتي از سايت گل خبر ميخوني همين ميشه ديگه....ديگه به من نگو فرگوسن چي گفته...در مورد جا نشيني همش از مورينيو و هري ردنپ سرمربي تاتنهام صحبت ميكنه نه گوارديولا...در مورد ره صد ساله رو يه شب رفتن منظورش گرفتن 6جام بود نه بازي در مقابل منچستر...بارسا تازه اول راهه....همش كه ژاوي و مسي نيستن....
    شما اگه يكي بياد از پاس كاري بارسا انتقاد كنه غيافت ديدني ميشه حالا مياي با تمسخر ميگي منچستر به زور تا وسط زمين مياد توپ ها رو ميفرسته چپ يا راست...بنده خيلي اروم بهتون ميگم تاكتيك منچستر يك تاكتيك چند بعدي هست...پاس هاي قطري از جانب هافبك هاي دفاعي و هافبك وسط در دستور كار هست...خواستي بگو لينك هاي بازي امسال يونايتد رو برات بزارم تا ببيني كه 80% پيروزي هاي منچستر رو همين حركات هست...هر باشگاهي به يه چيزي معروفه...
    شما وقتی که پست می زنید متاسفانه هیجان توی پست شما موج می زنه خواهش می کنم آرامش خود را حفظ کنید اینطوری راحت تر می تونید فکر کنید و بنویسید.
    من نمی دونم خیلیا از دست سایت گل شاکی هستند ولی وقتی بهشون می گیم یه خبرگزاری معتبر معرفی کنید می مونند چی بگن!!!!
    عزیز، من با فرگی بیش از 10 سال هست که دارم زندگی می کنم زیاد نمی خواد توی اینجور مباحث برای من مانور بدی.شما به خوبی نتونستید که اخبار رو دنبال کنید اما ایراد نداره من کمکتون می کنم:
    سال اول گواردیولا که تموم شد چون قراردادش یک ساله بود با مسئولان بارسا برای تمدید قرارداد کمی به مشکل خورد و شایعاتی مبنی بر جدایی او زمزمه می شد و در یک مصاحبه ی خبری هم خوده گواردیولا گفت که من دوست ندارم مثل فرگوسن بیشتر عمرم را در یک باشگاه بگذرونم و از اونجا بود که فرگوسن به مسئولان منچستر گفت که به دنبال پپ بروید.خوزه و هری ردنپ رو فرگوسن امسال مطرح کرد این موضوع برای پارساله زمانی که هیچ کس حرفی از خوزه نمی زد اما حالا....
    املای صحیح: قیافه
    هر تیمی یک تاکتیک داره و اگر تاکتیک اون تیم رو ازش بگیرم در واقع اون تیم رو غیرمسلح کرده اید.یک چیز بدیهی که نمی دونم شما چرا دوست دارید ازش فرار کنید.اگر تیکی تاکای بارسا رو ازش بگیری به مشکل می خوره اگر زیرتوپ زدن منچستر هم ازش بگیری و همون وسط زمین ببندیش اون هم به مشکل می خوره.کاری که بارسا در فینال به شکل عالی انجام داد!
    خواهش می کنم در کل شما خیلی لطف دارید!
    من بهتون امسال ثابت میکنم که گواردیولا مربی بزرگی نیست.....
    پست های شما من رو یاد دیالوگ های زورو می ندازه.
    شما ميگيد تيم ملي اسپانيا بارسلونا بود درسته؟؟؟
    ولي سر مربيش گوارديولا نبود...ولي كاملا مشابه بارسلونا بازي ميكرد..چرا؟چون اين بازيكن هاي بارسلونا هستن كه رو اين سبك بازي ميكنن...پس هركي سرمربي بارسا بشه سبك بازي همينه...چند سال قبل بارسا همچين بازيكن هايي نداشت..پس قدرت پاسكاريش كمتر بوده...ولي امسال تو تركيب اصليش 5 فوق ستاره داره...من ميگم گوارديولا يك مربي تك بعدي هست كه فقط رو تيكي تاكاي بازيكن هاش نتيجه گرفته...نه فكر و تاكتيك هاي خودش...نمونش مقابل اينتر...اصلا نميدونست كه مقابل يه تيم دفاعي چه جوري بازي كنه...دقيقا همون سبك بازي هميشگيش رو بازي ميكرد....ولي امسال شرايط فرق ميكنه...به نظر من تيم ها خيلي قوي تر شده و قهرماني كار ساده اي نيست...البته تيم مسيلونا هم از مدعي ها بوده و هست كسي منكر نميشه...من ميگم بارسا فقط يه تاكتيك داره تو 90 دقيقه

---------- Post added at 08:03 PM ---------- Previous post was at 08:01 PM ----------

تيم هايي كه امسال واسه همه تيم ها از جمله بارسلونا خطر ساز هستند از رئال كه امسال بخاري بلند نميشه اول از همه چلسي بعد يونايتد ميلان امسال و همين اينتر خواهد بود...
    دل بوسکه خودش از اساتید مکتب تیکی تاکا هست.با وجود اینکه من آراگونس رو به دل بوسکه ترجیح می دهم.ولی دل بوسکه دقیقا لقمه ای که گواردیولا دو سال براش زحمت کشید رو تناول کرد.
    مدیریت ستاره یکی از مهمترین صفات گواردیولاست که رایکارد با این موضوع مشکل داشت پلگیرینی مربی اسبق رئال هم همینطور.پس هر مربی نمی تونه در بارسا نتیجه بگیره.ما بقی نظراتتان هم محترم هست و من ترجیح می دهم صبر کنم و بازی ها رو تماشا کنم تا اینکه بخواهم برای شما از شایستگی های مربی جوان و پر افتخارم صحبت کنم.
    در مورد جملات آخر هم اول اینکه خوشحالم که همه دوست دارند جام رو از بارسا بگیرند و مدعی اول رو بارسا می دونند در مورد رئال هم اضهار نظر نمی کنم چون این تیم طرفدار داره که با شما صحبت کنه.
    Last edited by Dr.FANOOS; 01-09-2010 at 21:06.

تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

البته تيم مسيلونا هم از مدعي ها بوده و هست كسي منكر نميشه
    من بعنوان یک هوادار بارسا نمی دونم مسی چه کره که طرفدارای تیمهای دیگه انقدر درد می کشند از دست این عجوبه.
    عزیز منچستر زمانی افت کرد که رونی مصدوم شد و وقتی مصدوم شد هم لیگ انگلیس رو از دست داد هم لیگ قهرمانان اروپا!
    حالا درسته که من بگم رونی یونایتد....نه من هیچ وقت این کار رو نمی کنم چون هر تیمی ستاره ای داره و به اون ستاره اش خیلی متکی هست.
    به جرئت می گم من دوتا تیم رو می شناسم که اگر ستاره هاش باشن با نباشن به حالشون فرقی نمی کنه:
    1-رم
    2-آرسنال
    شما اگر در مباحث آرومتر باشید خیلی فنی تر می تونید بحث کنید.
    ممنون

کاربر فعال انجمن ریاضیات *M!L4D*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    The Hell

پيش فرض

در این که بارسلونا تو مسی و ژاوی خلاصه میشه شکی نیست .... نمونشم تو پارسال بازی با اینتر دیدیم !

حـــــرفـه ای davy jones's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    کشتی مرد هلندی

پيش فرض

در این که بارسلونا تو مسی و ژاوی خلاصه میشه شکی نیست .... نمونشم تو پارسال بازی با اینتر دیدیم !
    به نظر من فقط تو ژاوی خلاصه میشه. نمونه اش هم همین بازی دوستانه میلان با بارسلونا که هفته پیش برگزار شد. میلان با تیمی متشکل از همه ی خریدهای جدید این فصلش + چند تا از بازیکنای تیم اصلی واقعا با بارسلونا پایاپای بازی کرد. در عوض بارسا خصوصا تو نیمه دوم ترکیب اصلیش رو به زمین آورد ولی چون ژاوی نبود اصلا نظم همیشگی رو نداشت و مسی مدام تک روی میکرد. گل بارسا روی حرکت خریدهای تازه ی این تیم به ثمر رسید و نمیشه گفت که تاکتیک همیشه موفق تیکی تاکای بارسا تونست به گل برسه. پس زیاد به این تاکتیک ننازید.

مطمئنم دوستان بارسایی الان میان به جای منطقی بودن، کل حرف رو تخطئه میکنن بعدشم قیافه ی منطقی به خودشون میگیرن و به همه میگن که احساسی بحث نکنین!

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    your behind

پيش فرض

به يك كلمه از حرفاتون فكر نكردم..چون تا زماني كه فقط يك تيم رو برتر ميدونيد اونم بارسلوناس تك سلولي بودنتون مشخص ميشه...شما ميگيد همه تيم ها هيچ فقط بارسا...از پست دادنتون مشخص هست...من كاملا اروم هستند اين شماييد كه هيجان زده ميشيد و فكر ميكنيد همه مثل خودتون هيجان زده اند...كجاي منچستر با فرگوسن زندگي ميكنيد؟؟تو اتاقش؟؟؟!!!
    كلا ميبينيد كه فقط تويي كه مخالفي دوستان همه موافق هستند...منچستر مثل بارسا تك بعدي نيست تو 90 دقيقه از چند تاكتيك مختلف استفاده ميكنه...بازي مستقيم نشد از دفاع هاي كناري قويش استفاده ميكنه تا بقيه رو متمركز كنه به يه گوشه و از خالي شدن فضاي ديگه استفاده ميكنه...نمونش گل دوم ناني به ساندرلند...گل سوم گيگز به نيوكاسل...يا مياد وقتي 10 نفره ميشه دفاعي بازي ميكنه مثل بازي با بايرن كه بايرن 90 دقيقه يه تيم 10 نفره رو نتونست ببره و رو هنر فردي روبن دروازه منچستر باز ميشه...فوتبال نوين يعني اين...يك تيم تو شرايط مختلف تاكتيك هاي مختلف به كار ببره و همشون رو عالي انجام بده...ميبينيد كه من كارشناسي بحث ميكنم و سعي بر توهين ندارم ولي شما اگه نميتوني جواب بدي چرا توهين ميكنيد به تيم هاي ديگه...منچستر هيچوت زير توپ نميزنه...اگه منظورتون از پاس هاي قطري و پخش كردن توپ به تمام نقاط زير توپ زدن هست پس سانتر كردن هم زير توپ زدن ميشه ديگه؟؟؟
    من ميگم بارسلونا چه تيم حريف دفاع كنه حمله كنه هر كاري بكنه بارسا فقط يك تاكتيك رو خوب انجام ميده اونم تيكي تاكا هست..در مورد بازي فينال هم ما تاكتيك جديدي از بارسا نديديم جز همون تيكي تاكا و همين باعث ميشد كه توپ گيري خيلي دير صورت بگيره و خيلي زود از دست بره....تو اون بازي اگه جاي اندرسون فلچر بازي ميكرد شرايط فرق ميكرد...البته مطمئنن فرگوسن بهتر از من و شما ميدونه كه چي واسه تيمش خوب هست...تو اون بازي 3تا از مدافعان بارسلون فقط رو رونالدو مارك شدن كه نتونه از حركاتش استفاده كنه كه تنها نكته جديد بود و شايد اگه هر كسي جز رونالدو تو تيم حريف بود انقدر تدابير براش نميچيدن...به هر حال رونالدو ترسيدن هم داره...رونالدو منچستر...نه رونالدو رئال...به هر حال...شما فقط ميگيد يه تيم خوبه اونم بارساس بقيه يا زير توپ ميزنن يا دفاع ميكنن؟؟؟اين خيلي بده فقط تاكتيك بارسا خوبه....
    الان تيم هايي مثل چلسي ميلان ارسنال و رئال...شما تو پست هاي قبلي همه اين ها رو مسخره ميكردين كه اون تيم دفاع اون تيم فلان هست...فكر ميكنم دوستان نظرشون دور از نظر من نباشه...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •