ببخشید اگه خیلی سوال آماتوریی هست ولی
دوستان نمیشه کاری کرد که اسم اپراتور از صفحه اصلی حذف بشه ؟
ببخشید اگه خیلی سوال آماتوریی هست ولی
دوستان نمیشه کاری کرد که اسم اپراتور از صفحه اصلی حذف بشه ؟
دوستان در مورد دوربین این گوشی تو رویو ها تعریف زیادی شده و همینطور صدای گوشی ( تو هدفون )
تو این تاپیک نظرات متفاوتی شنیدم در مورد دوربین ! آیا دوربین گوشی کیفیت مناسبی داره یا نه ؟ و همینطور صدای گوشی با یه هدفون سری W رو میشه به عنوان یه کیفیت مناسب روش حساب کرد ؟
و اینکه دکمه هاش برای اس ام اس زدن سریع مناسب هست ؟
ممنون !
کسی بلده این کار رو انجام بده ؟
نه همچین چیزی امکان نداره.(از طریق تنظیمات گوشی)کسی بلده این کار رو انجام بده ؟
باید تو سیستم عامل گوشی دستکاری کرد که یه کار تخصصیه و ریسک بالایی هست چون ممکنه کل سیستم گوشی به هم بریزه.
حالا اصلا چرا میخوای این کار رو بکنی؟
راستي مرورگر گوشي از فلش كاملا پشتيباني ميكه ؟ از سايت هاي معروف دانلود كه ثانيه شمار انتظار براي دانلود دارن ميشه استفاده كرد؟ مثل سايتهاي Rapidshare يا 4shared
كسي درباره فلش مرورگر اين گوشي اطلاعي نداره؟
همه چیزش عالیه این گوشی... من چند روزه خریدم و خیلی راضیم... فقط اگه بشه تقویم اصلی گوشی رو تبدیل به شمسی کرد دیگه بهترین گوشی توی این رنج قیمته![]()
سلام.
چکارکنم وقتی باطری گوشی رو درمیارم و سیم کارت عوض میکنم تاریخ و زمان بهم نخوره؟
باسپاس...
سلام دوستان. من این گوشی رو خریدم خیلیم از امکانات و کیفیت دوربین و . . . اون راضیم. فقط هر کاری میکنم نمی تونم با wi fi از کامپیوترم اینترنت رو به گوشیم انتقال بدم. می شه راهنماییم کنین که اینترنت رو از کامپیوتر به گوشیم انتقال بدم (هم از طریق wifi هم از هر راه ممکن دیگه). البته با جزئیات کامل و اگه بشه تنظیمات مربوط به انتقال سریع فایل از این طریق ( WiFi) رو هم بفرمایید.
پیشاپیش از همه دوستان تشکر میکنم. ضمنا گوشی من هم ELM است (k970) و وایرلس usb ادیمکس دارم برای کامپیوترم.
گمان میکنم مشکل از تعریف آی پی باشه.
Last edited by mm2m; 08-07-2011 at 12:55.
به نظر من دوربینش در حد 5 نیست و واقعا" ضعیف کار شده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)