تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 28 از 50 اولاول ... 1824252627282930313238 ... آخرآخر
نمايش نتايج 271 به 280 از 493

نام تاپيک: سریال قلب یخی

آخر فروم باز mahdy2021's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    Iran-Tehran

پيش فرض

در مورد مرگ فرزاد (حمید گودرزی) به نظرم خواسته روند کشته شدن یک بی گناه رو نشون بده.انتظار داشتید مثلا بریده شدن گلوش بشه یک سکانس؟
    بالاخره فیلم در مورد فراماسونری هست و اگر بخواد واقعیات رو بگه خیلی تلخ خواهد بود
    برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد فراماسونری این مستند را ببینید :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    البته یه فرضیه ضعیف هم هست که با وجود کشته نشدن فرزاد ، به علت امنیتی شدن پرونده ؛ اعلام کردند کشته شده تا قاتلها بیخیالش بشن و البته شناسایی

در مورد اعدام حامد که این آخری خیلی تابلو توهمی بود.بعید می دونم اعدامی در کار باشه
    ولی نمی دونم چرا با وجودیکه همه شواهد از بی گناهی حامد حکایت میکنه من یکمی بهش مشکوکم

2. این کاربر از mahdy2021 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه genius_islamic's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    بروجن

پيش فرض

سلام من میگم اگه اخرش قابل پیش بینی نباشه و همه چیز خوب نشه شاهکاره یعنی ادم بدا داغون نشن و ادم خوبا عروسی نکنن

این تیکه مرگ این باباهه خیلی خوب بود توجه کردین خیلی تلاش میشه هنوز روند داستان رو نشه؟

آخر فروم باز mohammadirani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    Iran..Rasht

پيش فرض

راستی اون اوایل میگفتن 12 قسمته
    الان 10 قست داده

یعنی فقط 2 قسمت تا پایان فصل یک مونده؟

بعد فصل دو چی میشه
    ساخته میشه اصلا
    چرا هیچ جا چیزی نمیگند درباره اش

آخر فروم باز persian365's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اینترنت

پيش فرض

اينجوري كه قبلا گفتن 3 فصل 12 قسمتي هست

آخر فروم باز RoYaYeEe_NiIiLi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    >>زندان<<

پيش فرض

سلام دوستان
    میگم که نظرتون در مورد این سریال چیه؟
    در حد قابل قبول هست؟
    برم تو کار دانلودش؟

آخر فروم باز mahdy2021's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    Iran-Tehran

پيش فرض

سلام دوستان
    میگم که نظرتون در مورد این سریال چیه؟
    در حد قابل قبول هست؟
    برم تو کار دانلودش؟
    در نوع خودش کم نظیره.چنین سریالی تا الان در ایران ساخته نشده
    ولی انتظارت نباید خیلی بالا باشه در حد سریالای خارجی نیست

Scientific Moderator farshidshd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ๑۩۞۩๑̴

پيش فرض

کلا در مورد چی حرف میزنه؟؟

8 قسمتشو دارم ولی حس دیدنشو ندارم

اگه نباشه جاش خالی می مونه dehtoday's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    انقلاب سوم

پيش فرض

کلا در مورد چی حرف میزنه؟؟
    در مورد يه سري قتل و اتفاقاتي هست كه به هم مرتبطن ! يعني كلا همه آدماي اين سريال يه جورايي به هم ربط دارن !
    بعدشم همه رو به فراماسونري و اين چيزا ربط ميدن !!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه dehtoday's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    انقلاب سوم

پيش فرض

حضور غیاث‌الدین کاشانی در «قلب یخی»

با پیوستن وحید جلیلوند به گروه بازیگران "قلب یخی"، محمد حسین لطیفی فصل دوم این سریال را جلوی دوربین می‌برد.
    به گزارش شبکه ایران، تصویربرداری فصل دوم "قلب یخی" به کارگردانی محمد حسین لطیفی اول آذرماه در لوکیشن دفتر وکالت بهرنگ آغاز می‌شود.
    وحید جلیلوند که با ایفای نقش غیاث‌الدین کاشانی در مجموعه تاریخی "نردبام آسمان" به چهره شناخته شده برای مخاطبان تلویزیون تبدیل شد، از جمله بازیگرانی است که برای حضور در این سریال قرارداد بسته است. علاوه بر جلیلوند تمامی بازیگران بخش اول نیز در فصل دوم "قلب یخی" حضور خواهند یافت.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    بخش‌هایی از گفتگوی همشهری سرنخ شماره 67 با حامد عنقا نویسنده اولین سریال ویژه شبکه نمایش خانگی که به تازگی قسمت دهم آن به بازار آمده است :

• چند سال قبل در یکی از شهرستان‌های دور بودم. یک شب داشتم به قصه دو خواهر فکر می‌کردم، یکی از آنها وکیل بود و وکالت یک قاتل را برعهده داشت که رفته رفته به او علاقه‌مند شده بود، اما بعد از مدتی فهمید خواهرش با آن قاتل ارتباطاتی دارد. قرار بود من این قصه را برای تلویزیون بسازم اما مدام کار پیش می‌آمد و این پروژه به تعویق افتاد تا اینکه بخش خصوصی از ما خواست که یک سریال کار کنیم. آنها فکر می‌کردند که زوج من و حسین لطیفی بهترین گزینه است برای اولین سریال بخش خصوصی که بتواند خارج از تلویزیون ساخته شود. همان موقع هم به آنها گفتم دلم می‌خواهد سریالی بسازیم که از ساده‌پسندی و ساده‌انگاری دور باشد، برای همین قصه قلب یخی را با یک نگاه دیگر، شخصیت‌ها و فضای متفاوت ساختیم. من می‌دانستم که قرار است برای تماشاگرانی سریال بسازیم که در حال حاضر به‌صورت غیررسمی و از طریق شبکه‌های زیرزمینی می‌توانند به وفور سریال‌های خارجی ببینند، برای همین دلم نمی‌خواست که با سریالی مقایسه شویم و قلب یخی را پیشنهاد دادم.

• بیننده اگر بخواهد این مسابقه را ببرد باید حتی یک پلان را هم از دست ندهد تا بتواند به آن لذت و حظی که ما دلمان می‌خواهد برسد. دیگر گذشته آن زمان که مردم فرق کار خوب با کار دم دستی را ندانند.

• ما من عاشق این گره‌ها هستم. خب روابط آدم‌ها ساده نیست که من بخواهم در سریالم ساده به آن نگاه کنم و هیچ گره‌ای در آن ایجاد نکنم. یک زن و یک مرد به شکل خیلی اتفاقی با هم دیدار می‌کنند و این رابطه اصلا ساده نیست. حامد و ستاره در قصه ما هزار نوع پیچیدگی دارند، این گره‌ها لازم بود.

• واقعیت این است که من از همه چیز تاثیر می‌گیرم؛ از اتفافاتی که در خیابان می‌افتد، قصه‌هایی که پدرم در کودکی برایم خوانده، صفحات روزنامه‌ها و خیلی چیزهای دیگر. من به ادبیات چرک یا به قول شما جنایی خیلی علاقه دارم، شخصیت مورد علاقه من از همان زمان کودکی شرلوک هولمز بوده همیشه در اتاق کار من یک پوستر بزرگ از این آدم است و همه اینها باعث شده من نسبت به ژانر جنایی یکسری تعلقات فکری داشته باشم، مثلا وقتی در دادگاه می‌بینم زنی شوهرش را کشته، از یک بعد دیگر به این قضیه نگاه می‌کنم و برایش قصه می‌سازم.

• تریلر نویسی (تریلر گونه‌ای از ژانر جنایی است که در آن تعلیق و دلهره حرف اول را می‌زند) را دوست دارم. به نظر من قلب یخی جزو معدود کارهایی است که در این ژانر ساخته شده است. من از کودکی گرفتار ادبیات پلیسی بودم.

• صفحه حوادث روزنامه‌ها جزو اولین صفحاتی نیست که می‌خوانم اما معمولا از آن رد نمی‌شوم. بعضی از پرونده‌های خوب مثل پرونده شهلا جاهد را دنبال کردم حتی در دادگاهش هم حضور داشتم و شاهد محاکمه بودم. من در رشته حقوق درس خواندم و یاد گرفته‌ام که به سهولت درباره آدم‌ها قضاوت نکنم. اگر روزی قرار باشد این قصه را بنویسم، قصه زندگی یک عاشق را می‌نویسم که در زندگی‌اش پاگیر یک قتل شده است.

• یک بخشی از داستان قلب یخی درباره قاچاق دختران به دلیل سودجویی، به کشورهای عربی است. در سریال به وضوح به این مساله اشاره نمی‌کنم چون غیرت ایرانی بودنم اجازه این کار را به من نداده است اما این اتفاق تلخ افتاده و پرونده‌های واقعی وجود دارد. پرونده گروه‌های زیرزمینی که در ایران فعالیت می‌کنند را خواندم چون می‌خواستم در قلب یخی به آن اشاره کنم، گروه فراماسونری از این نوع بودند،اما نمی‌دانم چرا بقیه به این موضوعات نمی‌پردازند.

• الان که هرکدام از شبکه‌های تلویزیونی را باز می‌کنید راجع به آخرالزمان و مستند‌های شیطان‌پرستی حرف می‌زنند، پس خط قرمزی برای هشدار دادن وجود ندارد. آدم‌ها بدون دلیل دست به قتل نمی‌زنند، یک نفر باید به مرزی از ویرانی برسد که دست به قتل بزند، ما می‌خواهیم در این سریال هشدار بدهیم که آدم‌ها به ته خط نرسند. هرکدام از شخصیت‌های این سریال را که دنبال کنید می‌بینید که ظواهرشما را به کجا ممکن است برساند. جوان‌های قلب یخی نماینده‌های واقعی جامعه ما هستند. نباید مثل کبک سرمان را توی برف کنیم و مدام بگوییم ما عالی هستیم و مشکلی نداریم. بعضی از ما مشکلاتی هم داریم، چرا نباید اینها را نشان بدهیم.

• قلب یخی نه قرار است پاسخ دهد، نه راه‌حلی برای مشکلات ارائه بدهد نه مثل خیلی از سریال‌ها با شعارزدگی دیگران را نصیحت کند، قلب یخی می‌خواهد سوال ایجاد کند و بعد بینندگان خودشان سعی کنند جواب بگیرند.

• مشغول نوشتن فیلمنامه فصل دوم هستم. هر روز هم یک ایده تازه برای سریال دارم، سرنوشت شخصیت‌هایم را مشخص کرده‌ام. من با شخصیت‌های فیلمنامه‌ام زندگی می‌کنم، آنها را من آفریده‌ام و خودم هدایتشان می‌کنم تا به سرانجام برسند.

• قلب یخی اسم اولیه‌ای بود که انتخاب شد، من می‌خواستم صندل آبی و خانه عروسک را جایگزین کنم اما تهیه‌کنندگان و دوستانمان در تصویر دنیای هنر احساس کردند قلب یخی موفق‌تر است، من هم قبول کردم. قلب یخی یک تعارض دارد؛ قلب منبع گرماست و یخ منبع سرما، این اسم می‌خواهد بگوید قلب آدم‌ها وقتی آن گرمی خاص خودش را از دست می‌دهد سرد می‌شود و یخ می‌زند و آن‌وقت است که همه چیز وحشتناک می‌شود. شخصیت‌های قلب یخی، رفته رفته تبدیل به انسان‌هایی می‌شوند که قلبی از یخ دارند.

• مردم خوب ما نباید فکر کنند داستان قلب یخی یک داستان دور از دسترس است که اتفاق نمی‌افتد، این اشتباه است. من به همه می‌گویم اگر صفحات روزنامه یا همین سرنخ را می‌خوانید و چشم‌تان به حادثه‌های دردناک می‌خورد، باور کنید که این حادثه‌ها در کمین شما هستند و مرگ فقط برای همسایه نیست. خودتان را برای یک لحظه جای آنها بگذارید. اگر درسریال قلب یخی می‌بینید که یک نفر زنش را می‌کشد، یا دختری دست به کار خطا می‌زند، این اتفاق‌ها ممکن است برای ما هم رخ دهد. پس باید همیشه با چشم باز زندگی کرد.
    Last edited by dehtoday; 07-11-2010 at 13:13.

آخر فروم باز molaali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    همين نزديكي

پيش فرض

سطح بازي بازيگرا چطوره؟ چون بيشتر بازيگرا سينمايي هستند رويه ي فيلم سينماييه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •