تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 28 از 421 اولاول ... 182425262728293031323878128 ... آخرآخر
نمايش نتايج 271 به 280 از 4206

نام تاپيک: تجربه خرید Dell Inspiron N5010

آخر فروم باز sayanermia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوستان من تصیم گرفتم بخرمش ولی چند تا سوال دیگه: من اصلا بازی نمی کنم و اهل گیم نیستم(فقط به counter strike علاقه دارم!!!!!). کار گافیکی اگه انجام بدم autocad و این چیزا هستش. به نظرتون اونی که گرافیکه 5470 داره رو بگیرم یا اونی که گرافیکش intel هستش؟ اونی که گرافیکش intel هستش core i3 سی پی یوشه، نمی خوام ولی لپ تاپ کم بیاره. core i3 خوبه؟سریعه؟ با core i5 خیلی اختلاف داره؟ گرافیکه intel چی؟ مشکل کاهش سرعت یا داغ کردن و از این چیزا به وجود نمیاره؟
    به نظرم با گرافیک 5470 و سی پی یو Cor i3 بگیر!! سی پی یو های cor i3 طبق سوال و پرسش هایی که قبل از خرید انجام دادم جزو کم مصرف ترین ها هستند و یه جورایی استفاده از باتریت هم بهینه میشه!! از نظر سرعت هم من که تا به الان کمبود و کندی ای احساس نکردم!! توضیح اینکه من با فتوشاپ و 3dsmax کار میکنم!!

پروفشنال sheytoon001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

دوستان من تصیم گرفتم بخرمش ولی چند تا سوال دیگه: من اصلا بازی نمی کنم و اهل گیم نیستم(فقط به counter strike علاقه دارم!!!!!). کار گافیکی اگه انجام بدم autocad و این چیزا هستش. به نظرتون اونی که گرافیکه 5470 داره رو بگیرم یا اونی که گرافیکش intel هستش؟ اونی که گرافیکش intel هستش core i3 سی پی یوشه، نمی خوام ولی لپ تاپ کم بیاره. core i3 خوبه؟سریعه؟ با core i5 خیلی اختلاف داره؟ گرافیکه intel چی؟ مشکل کاهش سرعت یا داغ کردن و از این چیزا به وجود نمیاره؟
    پیشا پیش تبریک می گم
    بله اونی که 5470 داره رو بگیر ، یه تجربه میگه یه کم از نیاز خودت بالاتر رو بگیرتا فردا پشیمون نشی
    من i3 دارم ،سرعتش هم خیلی خوبه
    تو بازی یه خورده گرم میشه ، نه زیاد
    سعی کن موقع کار باهاش زیرش هوا در جریان باشه ، همین که فرضا رو یه میز هم باشه کافیه

تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

منم چند روزی میشه به کلوب 5010 دارها پیوستم!!! ولی یک سوال خیلی داره اذیتم میکنه!!!

مگه گرافیک 5470 یک گیگ نیست؟؟ مگه نباید به صورت dedicate یک گیگ باشه؟؟ پس چرا توی قسمت display adapter برای من مشخصات گرافیک و نوشته dedicate 512 MB ؟؟؟

مشکل از کجاست؟؟ توضیح اینکه کافیگ من به این صورته :

cpu cor i3 2.13 3mb

ram : 3g

vga ati 5470

hdd 500

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

منم چند روزی میشه به کلوب 5010 دارها پیوستم!!! ولی یک سوال خیلی داره اذیتم میکنه!!!

مگه گرافیک 5470 یک گیگ نیست؟؟ مگه نباید به صورت dedicate یک گیگ باشه؟؟ پس چرا توی قسمت display adapter برای من مشخصات گرافیک و نوشته dedicate 512 MB ؟؟؟

cpu cor i3 2.13 3mb

vga ati 5470

hdd 500
    مثل اینکه کلا کانفیگ 5010 شما یه جور دیگست
    چند و با چه گارانتی خریدی؟
    این مسیر رو میری lکه نوشته 512 دیگه؟
    control panel>display>screen resolution>Advanced settings>Adapter
    برا من همونجا نوشته
    dedicate video memory =1024
    به این لینک برو
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    و سرویس تگ لپتاپت رو وارد کن بعد از قسمت سمت چپ رو گزینه system configuration رو بزن تا مشخصات کامل لپ تاپت رو بیاره ، اگه جلو graphic نوشته 512mb که درسته وگرنه باید بهش شک کنی برا من اینو نوشته
    GRAPHICS : 1GB ATI MOBILITY RADEON HD 54
    کانفیگ شما چرا رمش 3گیگه؟
    Last edited by sheytoon001; 19-08-2010 at 17:04.

تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

مثل اینکه کلا کانفیگ 5010 شما یه جور دیگست
    چند و با چه گارانتی خریدی؟
    این مسیر رو میری lکه نوشته 512 دیگه؟
    control panel>display>screen resolution>Advanced settings>Adapter
    برا من همونجا نوشته
    dedicate video memory =1024
    به این لینک برو
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    و سرویس تگ لپتاپت رو وارد کن بعد از قسمت سمت چپ رو گزینه system configuration رو بزن تا مشخصات کامل لپ تاپت رو بیاره ، اگه جلو graphic نوشته 512mb که درسته وگرنه باید بهش شک کنی برا من اینو نوشته
    GRAPHICS : 1GB ATI MOBILITY RADEON HD 54
    کانفیگ شما چرا رمش 3گیگه؟
    رفتم دیدم!! نه درسته گرافیک زده 512 !!!

GRAPHICS : 512MB ATI MOBILITY RADEON HD

من اینو 700 خریدم!! چون هم عجله داشتم هم باید کاری و پیش می بردم دیگه بدون گارانتی گرفتم! نیازی هم به گارانتیش ندارم!!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

cpu cor i3 2.13 3mb

vga ati 5470

hdd 500
    هم 1g داره هم 512

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

رفتم دیدم!! نه درسته گرافیک زده 512 !!!

GRAPHICS : 512MB ATI MOBILITY RADEON HD

من اینو 700 خریدم!! چون هم عجله داشتم هم باید کاری و پیش می بردم دیگه بدون گارانتی گرفتم! نیازی هم به گارانتیش ندارم!!
    خوب پس مشکلی نیست، کانفیگی که شما خریدید حافظه گرافیکش 512 مگابایته ، ابن کانفیگ تو 5010 ها یه مقدار کمیابه
    مهم اینه تو سایت dell چی ثبت شده که دیدین درسته

8. 2 کاربر از sheytoon001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

جا داره اینجا از همه بچه هایی که در زمینه مشکلات لپ تاپ 5010 به هم کمک می کنن ، خسته نباشید بگم
    مطمئنم با همکاریه شما تمام مشکلات بچه ها حل میشه

10. 2 کاربر از sheytoon001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه armanjoon_gh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

سلام
    این لپ تاپ که فعلا تمام بازیهای شاخ رو میکشه.از نظر بازی خیال دوستان جمع باشه.یه سوال داشتم :
    من تقریبا همیشه وقتی روشنش میکنم میزنمش به برق و تا حالا اصلا با باتری کار نکردم. مشکلی پیش نمیاد؟
    وقتی هم که از برق میکشم و فول شارژ میشه میزنه 2 ساعت 47 دقیقه شارژ داره.واسه شما هم همین میزان شارژ میزنه ؟

کاربر فعال انجمن موسیقی و فوتبال داخلی Gilopa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

سلام
    این لپ تاپ که فعلا تمام بازیهای شاخ رو میکشه.از نظر بازی خیال دوستان جمع باشه.یه سوال داشتم :
    من تقریبا همیشه وقتی روشنش میکنم میزنمش به برق و تا حالا اصلا با باتری کار نکردم. مشکلی پیش نمیاد؟
    وقتی هم که از برق میکشم و فول شارژ میشه میزنه 2 ساعت 47 دقیقه شارژ داره.واسه شما هم همین میزان شارژ میزنه ؟
    خواب این اشتباهه خیلی بدیه دوست من ..
    شما درهر هفته حداقل یک بار باید از باتریتون کار بکشید اگر این کارو نکنید ایجاد مشکل میکنه واسه باتری و به مرور فاسد میشه .. البته یادت باشه باتری لیتیومی نباید هرگز بصورت کامل خالی بشه که خوشبحتانه ویندوز هفت یه گزینه داره که مشکل رو حل میکنه :

با تایپ Power در منوی استارت ،انتخاب Power Option و سپس کلیک بر روی هرکدام از Change Plan Settings ها ، بازکردن گزینه Battery Option و در نهایت باز کردن گزینه Critical battery level ....
    این گزینه تعیین می کنه که زمان خاموش کردن خودکار دستگاه بر اساس چقدر از شارژ باقی مانده باتری باشه که گزینه منطقی و پیش فرض آن 5 درصده

در مورد زمان شارژ واسه منم همین مقدارو میزنه که من نور led رو کاهش میدم و خیلی زمان خالی شدن شارژ رو کاهش میده ..

ببین یه توصیه میکنم که البته اگردوست داری بیشتر تحقیق کن .. درسته که باتریهای جدید پس از شارژ کامل از مدار خارج میشند اما همچنان گرمای لپتاپ به باتری آسیب میرسونه .. پس زمانی که باتریت فول شارژ هستش اگر زیاد از برق استفاده میکنی باتری رو بکن .. و یادت نره حتی باتری وقتی به دستگاه وصل هم نباشه به مرور زمان شارژ تخلیه میکنه ... نری چند روز باتری رو یه گوشه بزاری پدرش رو در بیاری!

یه نکته ای رو هم اضافه کنم ..
    شما سعی کن زمانی که به برق وصله همیشه 100 درصد شارژ باتریت پر باشه .. اگر باتری دستگاه به زیر 80 درصد به هر دلیلی رسید سعی کن از برق در بیاری و تا زمانی که low battery نشده به برق وصلش نکن ..
    Last edited by Gilopa; 20-08-2010 at 12:50.

13. این کاربر از Gilopa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •