تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 28 از 449 اولاول ... 182425262728293031323878128 ... آخرآخر
نمايش نتايج 271 به 280 از 4487

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات COMODO - || آرشیو شماره 1 ||

پروفشنال edi2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    hogwarts

پيش فرض

دوستان من نسخه کامل کومودو رو به کمک یکی از دوستان بسیار عزیزبدست اوردم و نصب کردم و بعد از اسکن کردن کمودو فایل های rar که داخلشون ویروس بود و پسورد نداشت همه رو شناخت و بعد هم حذف کردم
    تا اونجایی که من قبلن انتی ویروس داشتم هیچ انتی ویروسی و حتی کومودو رایگان نمیتونست فایل های rar رو که حاوی مخرب هستن رو بشناسه
    ایا این ویژگی برای نسخه کامل هست یا نسخه رایگان کومودو و انتی های دیگه هم این ویزگی رو دارن

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    ►► ◘ ◄◄

پيش فرض

نسخه رایگان هم همین کار رو انجام میده من دیروز یه فایل rar حاوی 7 ویروس از تاپیک دانلود ویروس گرفتم بعد با کمودو تست کردم همشونو از داخل فایل rar شناخت

3. 2 کاربر از alidata2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Dr Hannibal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    Sandbox

پيش فرض

دوستان من نسخه کامل کومودو رو به کمک یکی از دوستان بسیار عزیزبدست اوردم و نصب کردم و بعد از اسکن کردن کمودو فایل های rar که داخلشون ویروس بود و پسورد نداشت همه رو شناخت و بعد هم حذف کردم
    تا اونجایی که من قبلن انتی ویروس داشتم هیچ انتی ویروسی و حتی کومودو رایگان نمیتونست فایل های rar رو که حاوی مخرب هستن رو بشناسه
    ایا این ویژگی برای نسخه کامل هست یا نسخه رایگان کومودو و انتی های دیگه هم این ویزگی رو دارن
    نسخه رایگان

5. 3 کاربر از Dr Hannibal بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز M E H R A N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    سوئد

پيش فرض

نسخۀ رایگان با نسخه های دیگر Comodo Internet Security از لحاظ فایروال, آنتی ویروس, سند باکس, Defense+ و حتی دیتابیس آنتی ویروس با هم فرقی ندارند و کاملا یکی هستند. فرقهاشو در پست دوم قبلا توضیح دادم. پس اگر دنبال چیز دیگه ای هستید بدونید که فرق نداره چون فرقهاش همونهایی هست که قبلا گفتم نه بیشتر و نه کمتر.

در ضمن اکثر آنتی ویروسها داخل فایل های فشرده شده رو میتونند اسکن کنند و این فقط مربوط به کمودو نمیشه. اگر آنتی ویروسی رو داشتید که نتونسته اسکن بکنه یکی از دلایلی که خیلی میتونه برای اسکن نکردنش وجود داشته باشه اینه که اسکن فایل های فشرده شده در تنظیمات پیشفرض بعضی آنتی ویروسها فعال نشده و کاربران خودشون باید بر اساس نیازشون اون رو فعال بکنند.

7. این کاربر از M E H R A N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت

پيش فرض

محتوای مخفی: امنیت99.999درصد 

این هم توصیه های کاملا دوستانه که از تجربیات خودم سرچشمه می گیره
    ===>رفتار منطقی داشته باشیم،قبل از هر کاری کمی فکر کینم،فایل های مشکوک را اجرا نکنیم،از هر سایتی دانلود ننمائیم،فایل های مشکوک را قبل از اجرا به سایت ویروس توتال بفرستیم،حداقل نرم افزارهای امنیتیمان را همیشه آپدیت نمائیم
    ===>با مراجعه به انجمن های مثل اینجا همیشه خودمان را به روز نگه داریم و سطح علمیمان را ارتقا دهیم و در یک جمله "داشته هایمان را به اشتراک بگذاریم تا به نداشته ها برسیم و تجربه و علمان رابه اشتراک بگذاریم تا پیشرفت نمائیم"
    ===>در این تاپیک دوستان همیشه راهنمای ما وشما خواهند بود...

لینک دانلود سوئیت امنیتی کومودو
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    لینک دانلود Panda USB Vaccine 1.0.1.4
    کد:
    لینک دانلود Malwarebytes Anti-Malware 1.46
    کد:

توجه:در نوشتن این پست از ضمیر اول شخص استفاده کردم تا به نوعی از این پست برداشت نصیحت گونه نشود،از دوستان خوبم هم ممنونم....

+در ضمن به نظر من افرادی که همیشه Max Protection رو دوست دارند،باید بگم مرورگر وبی هم که استفاده می نمائیم،نقش بسزایی در افزایش امنیت دارند،به نظر من سعی کنید از یکی ازسه مرورگر اپرا(مرورگر خودم)،فایرفاکس و گوگل کروم استفاده کنید،ولی این جمله تکراری و قدیمی است!!!
    پیشنهاد من استفاده از مرور گر وب شرکت کومودو است که بر مبنای هسته مرورگر گوگل کروم طراحی شده،و لقب امنترین مرور گر وب
    جهان را یدک می کشد،

سرعت و خلاقیت گوگل کروم+امنیت کومودو=Comodo Dragon Internet Browser

لینک دانلود:
    کد:
    Last edited by santamove; 09-10-2010 at 00:12.

9. 2 کاربر از santamove بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال edi2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    hogwarts

پيش فرض

من هم مروگر کومودو رو دارم و ازش استفاده میکنم اما فارفاکس با قابلیتpersona یه چیزه دیگه هست هرچند که هروقت به سایت مشکوکی یا کار باامنیت بالا خواستم تو وب انجام بدم از مرورگر کومودو استفاده میکنم
    راستی کسی از قابلیت های امنیتیش خبر داره؟

آخر فروم باز outpost's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

من موندم تا به این کاربر چه جوابی بدم،آقا مهران شما قضاوت کن،من کجا تنظیمان defense+رو گذاشتم؟؟؟؟
    خوبه که عکسم گذاشتم،چه جوری وارد تنظیمات بشیم،ولی ظاهرا....

از زمانی که آقا مهران این تاپیکو باز کرده،این آقا هر روز میاد یه پست میزنه وکومودو رو با outpost مقایسه می کنه
    و از کومودو بد میگه و هی ....
    شما پست خودتونو رو با دقت بخونيد .

شما اومدي براي ياهو اين عكس رو گذاشتي كه مربوط به تنظيمات بخش Defence + هستش:

همچنان منتظر هستم كه يكنفر Network Policy هاي مربوط به ياهو رو بزاره.

( البته با توجه به ضعفي كه كمودو توي اين قسمت داره ، فكر نميكنم كسي اينكار رو بكنه )

12. این کاربر از outpost بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت

پيش فرض

شما پست خودتونو رو با دقت بخونيد .

شما اومدي براي ياهو اين عكس رو گذاشتي كه مربوط به تنظيمات بخش Defence + هستش:

محتوای مخفی: عکس 

همچنان منتظر هستم كه يكنفر Network Policy هاي مربوط به ياهو رو بزاره.

( البته با توجه به ضعفي كه كمودو توي اين قسمت داره ، فكر نميكنم كسي اينكار رو بكنه )
    من در عکس اولم نشون دادم کومودو در قسمت برنامه های قابل اعتماد به صورت دیفالت برنامه های شرکت یاهو رو از قبل تنظیم کرده و در عکس دوم نشون دادم که چگونه می توان nsp برنامه های قابل اعتماد رو کاستومایز کرد....
    از بس من و دوستانم به شما گفتند که این تاپیک تاپیک مقایسه نیست خسته شدیم،اگه شما outpost رو دوست داری برو همونو استفاده کن،اکثر افرادی که از کومودو استفاده می کنن،کاربرای basic نیستن.....
    Last edited by santamove; 09-10-2010 at 11:25.

14. این کاربر از santamove بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز outpost's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

من در عکس اولم نشون دادم کومودو در قسمت برنامه های قابل اعتماد به صورت دیفالت برنامه های شرکت یاهو رو از قبل تنظیم کرده و در عکس دوم نشون دادم که چگونه می توان nsp برنامه های قابل اعتماد رو کاستومایز کرد....
    از بس من و دوستانم به شما گفتند که این تاپیک تاپیک مقایسه نیست خسته شدیم،اگه شما outpost رو دوست داری برو همونو استفاده کن،اکثر افرادی که از کومودو استفاده می کنن،کاربرای basic نیستن.....

يه نرم افزار حتي اگه معتبر هم باشه ، بايد بشه Network Poilcy هاشو به صورت دستي ويرايش كرد.

يعني اگر نرم افزار شناخته شده باشه ، هيچ راهي براي Edit قوانينش وجود نداره ! ( اين حرفتون واقعا غيرقابل قبوله)

بايد قسمت Network Poilcy براي تمام نرم افزارها ( حتي نرم افزارهاي قابل اعتماد ) قابل ويرايش باشه اگر نباشه يه ضعف بزرگه.

بريد تو سربرگ فايروال كمودو اونجا Network Poilcy هاي كمودو رو انتخاب كنيد. اونجا قوانين نرم افزارها گذاشته شده. يه عكس از قوانين ياهو بگيربد و اينجا بزاريد.

اينم بخش Network policy در كمودو

حالا شما بريد و قسمت ياهو رو بزاريد اينجا .

=====
    من قبلا Comodo رو به خاطر همين ضعف Network Poilcy گذاشتم كنار. اگه اين قسمت رو درست كرده باشن ( كه بعيد ميدونم ) منم ميام جزو كاربران كمودو.

پست لطف كنيد و بخش Network Policy ياهو رو بدون دخل و تصرف بزاريد اينجا.
    Last edited by outpost; 09-10-2010 at 13:36.

حـــــرفـه ای Dr Hannibal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    Sandbox

پيش فرض

يه نرم افزار حتي اگه معتبر هم باشه ، بايد بشه Network Poilcy هاشو به صورت دستي ويرايش كرد.
    يعني اگر نرم افزار شناخته شده باشه ، هيچ راهي براي Edit قوانينش وجود نداره ! ( اين حرفتون واقعا غيرقابل قبوله)
    بايد قسمت Network Poilcy براي تمام نرم افزارها ( حتي نرم افزارهاي قابل اعتماد ) قابل ويرايش باشه اگر نباشه يه ضعف بزرگه.
    کد:
    کد:
    کد:

17. 5 کاربر از Dr Hannibal بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •