خواهش میکنم .gif)
اینم یه سری عکس:

کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:
کد:
کد:
کد:
کد:
کد:
کد:
کد:
کد:
همه ی عکس ها مربوط به فیلم های 720p هست نه full hd ! متاسفانه فول چیزی ندارم فعلا ! در ضمن کیفیت از این خیلی بهتر هست ولی متاسفانه تو عکس مشخص نیست ! اگه عکس ها خوب نیستن به بزرگیتون ببخشین...
کنترلش لمسی نیست! ولی دکمه ای هم نیست به طور کامل! چطور بگم یه چیزی ما بینش هست ولی واقعا خوبه و مشکلی نداره...
تنظیماتش رو دیدم تو قسمت تیونرش گزینه ای نبود که انتخاب کنم یعنی اصلا خاموش بود اون گزینش و ثابت و غیر قابل تغییر! نمیدونم والا شاید با اپدیتش درست بشه!
تا جایی که میدونم این تلوزیون چه از نمایندگی بگیری چه از همین بانه و جوانرود و... منوهاش زبان فارسی نداره! دقیق مطمئن نیستم فکر میکنم t_tanhayam بتونه بهتر کمک کنه در این زمینه! در هر صورت زبان فارسی واسه چته انگلیسی به این خوبی خز نکن تی وی رو
منوهاش کاملا اسونه و پیچیدگی نداره...
تلتکس رو هنوز نتونستن ببینم چون آنتن نداریم هنوز و تی وی ایران رو نگرفتم ولی ربطی نداره که! تلتکس مشکلی نیست تا جایی که میدونم مثل یه حالت عکسه تا نوشته! ولی بالا توضیح دادم هیچ گونه مشکلی با زیرنویس فارسی SRT نداره و به راحتی اجرا میشه تو عکس ها هم مشخصه !
در مورد صدا نه من با سینما تستش نکردم با همون اسپیکرهای خودش تست کردم و مطمئن باش عالیه اسپیکرهاش ! همچین انتظاری از اسپیکرهاش نداشتم ولی واقعا منو راضی کرد...
نه متاسفانه هنوز وقت نکردم با اینترنت تی ویش ور برم!