تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 28 از 194 اولاول ... 182425262728293031323878128 ... آخرآخر
نمايش نتايج 271 به 280 از 1935

نام تاپيک: تاپیک جامع LED C6000,C7000,C8000,C9000 سامسونگ (لطفا در مورد قیمت صحبت نکنبد)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

با سلام
    امروز از بانه یه c8000 55 اینچ گرفتم . دیروز تلفنی سفارش دادم و امروز صبح هم رسید دستم و بعد از تست های مختلف پولشو دادم و حالا دارم ازش استفاده میکنم.
    قیمتش هم 3800 با 3 عینک و یک فیلم
    باید به اطلاع تون برسونم که با ps3 خیلی خوب کار میکنه و با همون کابل hdmi 1.3 که تست کردم خیلی راحت هم ps3 و هم tv سیگنال 3d رو تشخیص دادند ( توصیه به دوستانی که بلوری پلیر میخوان بخرن این هست که متونن استفاده از ps3 رو هم بعنوان بلوری پلیر و هم گیم پلیر فوق العاده قوی در نظر داشته باشند )
    در قسمت مدیا پلیر دستگاه چند فرمت فیلم گذاشتم که همه رو خوب با زیر نویس فارس نشون داد ( mkv avi )
    نقاط ضعف از نظر من این هست که اولا تیونر دیچیتال نداره و مهم تر از همه اینکه internet tv کار نمیکنه و زنگ زدم سام سرویس که چرا کار نمیکنه گفت این قابلیت برای منطقه ایران غیر فعال شده . حالم گرفته شد چون این قسمتش مخصوصا skype برای من خیلی مهم بود البته بعدا با منوی مخفی ور میرم ببینم میشه کاریش کرد یا نه و اگر جواب گرفتم حتما اطلاع میدم
    اگر سوالی بود بفرمایید
    ضمنا از راهنمایی t_tanhayam بابت پاسخ های سریعشون تشکر میکنم

2. 9 کاربر از reza-habibi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال pandora tomorro's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

خب تلوزیون رو وصل کردم ولی هنوز آنتن درست حسابی ندارم (شایدم رسیورHD بگیرم) !
    هارد 1ترابایتم رو بهش وصل کردم و چند تا فیلم HD پلی کردم فوق العادست واقعا کیفیت بی نظیری داره مخصوصا رنگ مشکیش! من تابستون اولین بار 7000 رو تو نمایندگی مشهد سامسونگ دیدم عاشق همین رنگ مشکیش شدم الانم که 8000 دارم مثل همونه یعنی فوق العاده ! در مورد کنترل باید بگم هر کی گفته وحشتناک واقعا خره کنترلش خیلی خوب و خوش دست هست و واقعا باکلاسه تنها مشکلی که باهاش دارم دکمه های navigator ش (راست چپ بالا پایین) هست اونم مشکل نیست من عادت ندارم بعضی وقت ها که میخوام enter بزنم دکمه ی کناریش رو میزنم من خودم فکر میکنم به دلیل اینه که گوشیم لمسیه و باید یکم بگزره تا بتونم راحت استفاده بکنم ازش!
    این media player واقعا عالیه یعنی اصلا همچین انتظاری نداشتم ازش! یه سینما خانگیه فوق العادست به تنهایی ! هر فرمتی که جا افتاده رو راحت اجرا میکنه ! ما میخواین باهاش فیلم ببینیم فیلمم یا Avi هست یا mkv که جفتش رو ساپورت میکنه ! اول که پلی کردم زیرنویس اجق وجق() نمایش داده میشد کلی ضد حال خوردم ولی وقتی که تو tools ش رفتم بسی حال بردم چون یه قسمت encoding داره که گزاشتمش روی Arabic و درست شد حتی قابلیت sync زیرنویس هم داره و میتونی زیرنویست رو جلو عقب کنی ولی آپشنی واسه عوض کردن رنگ زیرنویس پیدا نکردم که اصلا مهم نیست همون سفیدش عالیه و اندازه و فونتشم کاملا استاندارد هست ! راستی یادم رفت بگم اولین چیزی که تا تی وی رو روشن میکنین میرین تو کفش اسپیکرهای این تی وی هست ! واقعا عالیه صدای بلند و کاملا شفاف که خیلی لذت بخشه وقتی صدا رو روی 100 میزاری! منوها خیلی خوب و راحت کار شده و یه ادم مبتدی هم راحت میتونه باهاش اشنا بشه ! انیمیشن های منو ها هم در سطح خیلی خوبی قرار داره...
    متاسفانه هنوز 3D ش رو نتونستم تست کنم باید PS3 دوستم رو ازش قرض بگیرم و یکم باهاش ور برم در مورد رسپانس تایمشم همون موقع نظر میدم...
    دیگه چی مونده ؟! هر چی مونده بگین تا توضیح بدم در صورتی که بدونم!

4. 4 کاربر از pandora tomorro بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه qazplm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

با سلام
    امروز از بانه یه c8000 55 اینچ گرفتم . دیروز تلفنی سفارش دادم و امروز صبح هم رسید دستم و بعد از تست های مختلف پولشو دادم و حالا دارم ازش استفاده میکنم.
    قیمتش هم 3800 با 3 عینک و یک فیلم
    باید به اطلاع تون برسونم که با ps3 خیلی خوب کار میکنه و با همون کابل hdmi 1.3 که تست کردم خیلی راحت هم ps3 و هم tv سیگنال 3d رو تشخیص دادند ( توصیه به دوستانی که بلوری پلیر میخوان بخرن این هست که متونن استفاده از ps3 رو هم بعنوان بلوری پلیر و هم گیم پلیر فوق العاده قوی در نظر داشته باشند )
    در قسمت مدیا پلیر دستگاه چند فرمت فیلم گذاشتم که همه رو خوب با زیر نویس فارس نشون داد ( mkv avi )
    نقاط ضعف از نظر من این هست که اولا تیونر دیچیتال نداره و مهم تر از همه اینکه internet tv کار نمیکنه و زنگ زدم سام سرویس که چرا کار نمیکنه گفت این قابلیت برای منطقه ایران غیر فعال شده . حالم گرفته شد چون این قسمتش مخصوصا skype برای من خیلی مهم بود البته بعدا با منوی مخفی ور میرم ببینم میشه کاریش کرد یا نه و اگر جواب گرفتم حتما اطلاع میدم
    اگر سوالی بود بفرمایید
    ضمنا از راهنمایی t_tanhayam بابت پاسخ های سریعشون تشکر میکنم
    دوست عزیز اکثر این سایت ها که با این تلویزیون میشه بهش وصل شد فیلتره یا برعکس ای پی ایران رو از اونور بستن ربطی به منطقه ایران و این حرف ها نداره شما برای این که بتونی از اینترنت استفاده کنی باید --- بگیری

6. این کاربر از qazplm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز shahin666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    البرز

پيش فرض

خب تلوزیون رو وصل کردم ولی هنوز آنتن درست حسابی ندارم (شایدم رسیورHD بگیرم) !
    هارد 1ترابایتم رو بهش وصل کردم و چند تا فیلم HD پلی کردم فوق العادست واقعا کیفیت بی نظیری داره مخصوصا رنگ مشکیش! من تابستون اولین بار 7000 رو تو نمایندگی مشهد سامسونگ دیدم عاشق همین رنگ مشکیش شدم الانم که 8000 دارم مثل همونه یعنی فوق العاده ! در مورد کنترل باید بگم هر کی گفته وحشتناک واقعا خره کنترلش خیلی خوب و خوش دست هست و واقعا باکلاسه تنها مشکلی که باهاش دارم دکمه های navigator ش (راست چپ بالا پایین) هست اونم مشکل نیست من عادت ندارم بعضی وقت ها که میخوام enter بزنم دکمه ی کناریش رو میزنم من خودم فکر میکنم به دلیل اینه که گوشیم لمسیه و باید یکم بگزره تا بتونم راحت استفاده بکنم ازش!
    این media player واقعا عالیه یعنی اصلا همچین انتظاری نداشتم ازش! یه سینما خانگیه فوق العادست به تنهایی ! هر فرمتی که جا افتاده رو راحت اجرا میکنه ! ما میخواین باهاش فیلم ببینیم فیلمم یا Avi هست یا mkv که جفتش رو ساپورت میکنه ! اول که پلی کردم زیرنویس اجق وجق() نمایش داده میشد کلی ضد حال خوردم ولی وقتی که تو tools ش رفتم بسی حال بردم چون یه قسمت encoding داره که گزاشتمش روی Arabic و درست شد حتی قابلیت sync زیرنویس هم داره و میتونی زیرنویست رو جلو عقب کنی ولی آپشنی واسه عوض کردن رنگ زیرنویس پیدا نکردم که اصلا مهم نیست همون سفیدش عالیه و اندازه و فونتشم کاملا استاندارد هست ! راستی یادم رفت بگم اولین چیزی که تا تی وی رو روشن میکنین میرین تو کفش اسپیکرهای این تی وی هست ! واقعا عالیه صدای بلند و کاملا شفاف که خیلی لذت بخشه وقتی صدا رو روی 100 میزاری! منوها خیلی خوب و راحت کار شده و یه ادم مبتدی هم راحت میتونه باهاش اشنا بشه ! انیمیشن های منو ها هم در سطح خیلی خوبی قرار داره...
    متاسفانه هنوز 3D ش رو نتونستم تست کنم باید PS3 دوستم رو ازش قرض بگیرم و یکم باهاش ور برم در مورد رسپانس تایمشم همون موقع نظر میدم...
    دیگه چی مونده ؟! هر چی مونده بگین تا توضیح بدم در صورتی که بدونم!
    ممنون دوست عزیز اطلاعات خوبی بود
    فقط اگر امکانش هست چند تا عکس از TV هم بذارید خوبه
    و کنترلش که میگن وحشتناکه و به قوله شما چقدر خرن که میگن وحشتناکه
    درضمن کنترلش به صورت لمسی هست یا نه؟!!

در ضمن تو تنظیماتش بیبنید اصلا بحث ----T هست یا نه
    البته شما چون با گارانتی نگرفتید فکر کنم زبان فارسی برای منوها رو هم ندارید درست میگم یا نه ؟
    یعنی میخواستم بیبینم این TV کاملا
    زبان فارسی رو ساپورت میکنه در تمام زمینه ها (تلتکست فارسی - زیر نویس فارسی- منوهای فارسی و کلا زبان فارسی)
    در ضمن شما با سینمای خانوادگیش تست کردید ؟؟! بدون سینمای خانوادگیش چی ؟؟ بدون اون هم صدا همون طور که گفتید عالی هست ؟

بعد این که شما با Internet@TV هم کار کردید هنوز یا نه؟

ببخشید سوالام زیاد شد

تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

خواهش میکنم
    اینم یه سری عکس:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    کد:
    کد:
    کد:
    کد:
    کد:
    کد:
    کد:
    کد:
    همه ی عکس ها مربوط به فیلم های 720p هست نه full hd ! متاسفانه فول چیزی ندارم فعلا ! در ضمن کیفیت از این خیلی بهتر هست ولی متاسفانه تو عکس مشخص نیست ! اگه عکس ها خوب نیستن به بزرگیتون ببخشین...

کنترلش لمسی نیست! ولی دکمه ای هم نیست به طور کامل! چطور بگم یه چیزی ما بینش هست ولی واقعا خوبه و مشکلی نداره...
    تنظیماتش رو دیدم تو قسمت تیونرش گزینه ای نبود که انتخاب کنم یعنی اصلا خاموش بود اون گزینش و ثابت و غیر قابل تغییر! نمیدونم والا شاید با اپدیتش درست بشه!
    تا جایی که میدونم این تلوزیون چه از نمایندگی بگیری چه از همین بانه و جوانرود و... منوهاش زبان فارسی نداره! دقیق مطمئن نیستم فکر میکنم t_tanhayam بتونه بهتر کمک کنه در این زمینه! در هر صورت زبان فارسی واسه چته انگلیسی به این خوبی خز نکن تی وی رو منوهاش کاملا اسونه و پیچیدگی نداره...
    تلتکس رو هنوز نتونستن ببینم چون آنتن نداریم هنوز و تی وی ایران رو نگرفتم ولی ربطی نداره که! تلتکس مشکلی نیست تا جایی که میدونم مثل یه حالت عکسه تا نوشته! ولی بالا توضیح دادم هیچ گونه مشکلی با زیرنویس فارسی SRT نداره و به راحتی اجرا میشه تو عکس ها هم مشخصه !
    در مورد صدا نه من با سینما تستش نکردم با همون اسپیکرهای خودش تست کردم و مطمئن باش عالیه اسپیکرهاش ! همچین انتظاری از اسپیکرهاش نداشتم ولی واقعا منو راضی کرد...
    نه متاسفانه هنوز وقت نکردم با اینترنت تی ویش ور برم!

9. 6 کاربر از pandora tomorro بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    البرز

پيش فرض

ممنون دوست عزیز
    البته دوست عزیز فکر نمیکنم ساپورت فارسی یعنی فارسی بودن منوها یه TV رو خز بکنه !! یا این مورد فقط برای چت کردن باشه!!
    نمی دونم جای انگار دیدم گفته شد منوها هم به صورت فارسی در میان حالا نمی دونم برای این مدل بود یا نه

یه سوال
    برای دیدن یه فیلم به صورت سه بعدی باید اول TV مخصوص یعنی 3 بعدی داشته باشیم بعد فیلم مورد نظر و دستگاه پخش Blu-ray برای پخش فیلم و در نهایت باید با عینک مخصوص بتونیم یه فیلم رو به صورت سه بعدی ببینیم
    حالا وقتی TV های سامسونگ ادعا دارند که تصاویر دو بعدی رو به صورت سه بعدی تبدیل می کنند
    کد:
    حالا آیا فقط با عینک مخصوص میشه تصاویر سه بعدی رو دید

11. این کاربر از shahin666 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

اون خز که شوخی بود بابا ! فارسی داشته باشه که چه بهتر ولی گویا نداره...
    اره باید تی وی و فیلمت و پلیرت همه 3D باشن ! (هر بلوری پلیری 3D نیست)
    این 2بعدی به 3بعدی مطمئنا همش تبلیغاته من تست کردم همچین عمق زیادی نمیده که اگه همونم نمیداد سنگین تر بود در هر صورت یه قابلیت اضافه بر تی وی های دیگست ...
    بله فقط با عینک باید دید !

13. این کاربر از pandora tomorro بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    البرز

پيش فرض

اون خز که شوخی بود بابا ! فارسی داشته باشه که چه بهتر ولی گویا نداره...
    اره باید تی وی و فیلمت و پلیرت همه 3D باشن ! (هر بلوری پلیری 3D نیست)
    این 2بعدی به 3بعدی مطمئنا همش تبلیغاته من تست کردم همچین عمق زیادی نمیده که اگه همونم نمیداد سنگین تر بود در هر صورت یه قابلیت اضافه بر تی وی های دیگست ...
    بله فقط با عینک باید دید !
    پس یعنی شما میگید این همه تبلیغ که سامسونگ میکنه و همش حرف از تبدیل تصاویر 2 بعدی به 3بعدی یعنی کلا هیچی و عملا به این شکل تصاویر رو به صورت 3 بعدی واقعی در نمیاره

تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

واقعا چطور انتظار دارین وقتی یه برنامه ای سورسش 2D هست با قدرت نرم افزار تبدیل به 3D بشه ؟! پس دوربین های 3D چند هزار دلاری کارش چیه ؟! گفتم که یه امکانات اضافه بر 3D های دیگه هست که وجودش بهتر از نبودشه...

16. این کاربر از pandora tomorro بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای t_tanhayam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

در مورد زبان فارسی خوب همونطور که دوست خوبم فرمودند توی منوها وجود نداره
    عربی هست
    که نیازها رو برطرف میکنه میتونید تلتکست فارسی وزیر نویس فارسی رو داشته باشین

18. این کاربر از t_tanhayam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •