منتظریم ...
منتظریم ...
Last edited by ANAMORPH; 17-11-2010 at 00:59.
برای اساسین کرید باید آپدیت جدید داشته باشی دیگه.
gamespot و IGN هم جدیدا دست به یکی کردن که نمر به بازیا کم بدن ، به fallout و fable III ، که 7.5 دادن! الان gamespot به acb داده 8.5 یعنی این که فوق العاده هست!
احتمالا مد رو نمره پایینه .. شاید هم کلاس باشه ... شاید هم حقیقتی بس فراتر از افکار ما پشتش هست ! ... شاید![]()
![]()
gamespot از گرافیک تعریف کرده حسابی هم به داستان توپیده
(البته هم gamespot و کاربراش یه نمه شیرین می زنن مثلا mw2 ازش میگیره 8.5 street fight میگیره 10)![]()
من چند صفحه آخرو گشتم کسی تاریخ عرضه نگفته بود (آخه معمولا خیلی این سوالو میپرسند)
حالا کیه تاریخ عرضه ؟به شمسی بگید لطفا
این که مانیاسافت تو سایتش گفته که بازی رو اجرا کرده راسته؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اتفاقا گیم اسپات یکی از بهترینهاس......امتیاز fable هم حدود 8 اینا بود خیلی حقش نبود...... .
در مورد امتیاز کاربران هم اصلا اعتباری نداره فقط به امتیاز خود کارشناس باید توجه کرد چون مثلا من اونجا عضوم اگه از رو عقده برم به این بازی 1 بدمکلی میانگینش پایین میاد.....
پس امتباز کاربرا اعتباری نداره.فقط امتیاز کارشناس...... .
خوبیهایی که گیم اسپات گفته:
1-عظیم..شهری زیبا با جزییات عالی
2-پناهگاه ها و پلتفرمینگ بازی جالب هستن
3-طولانی...بسیار مفرح و با فعالیتهای متنوع
4-اقتصاد و مسایل پولی معنادار از قبل در بازی هستش
5-انواع بهبود ها در بازی اعم از کوچیک و بزرگ
بدیهایی که گیم اسپات:
1-داستان اصلی ناامید کنندس
2-استخدام اساسینها کاری از قبل تعیین شده(منظور خطی ) و در نهایت بی معنی هستش.... .
3-گلیچ در بازی
بازی شماره 2 که بازی اصلی هستش امتیاز 9 رو گرفته بود در نتیجه نباید انتظار امتیاز بالاتر از یه نسخه اصلی رو داشته باشین.
میانیگن امتیازهای بازی از کل سایتها در متا:
برای نسخه x360 امتیاز 91
برای نسخه ps3 امتیاز 91
.
Last edited by halflife g; 17-11-2010 at 20:53.
Gamespot به نسخه X360 و Ps3 بازی Fallout new vegas نمره 7.5 داده به نسخه PC نمره عالی 8.5 داده ...
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by vegas; 17-11-2010 at 21:33.
دوستان . این لینک رو نگاه کنید (متن راهنمای اجرای بازی رو بخونید):
بهش اعتماد کنم ؟ درست میگه ؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فقط همین یه مورد مثبتم داشت من میرفتم بازی رو...1-عظیم..شهری زیبا با جزییات عالی
من تازه همین دیرو نسخه شماره 2 رو تمومیدم. اینقد با یک حال کرده بودم که نمیخواستم دو رو برم ولی چون این یکی ادامه ی دو بود تمومیدم که بفهمم چی به چیه... واقعا باید به تیم سازنده ac احسنت گفت که اینقدر زیبا شهرهارو مدلسازی میکنن در بازی و تا این حد به جزییات اهمیت میدن. در ضمن حس و حال اون شهر در اون زمان رو هم به گیمر القا میکنن و از این لحاظ فقط به نظرم بازی Saboteur میتونه تا حدی با این بازی رقابت داشته باشه.
یه خوبیه دیگه بازی های ac اینه که کلی اطالاعات راجع به شهرها، بناها، مردم و ... یاد میگیری. فقط شماره یک باعث شد من کلی راجع گروه های دخیل در جنگ های صلیبی یا چگونگی پیدایش و انقراض حشاشین تو نت سگ چرخ بزنم تا روشن شم! و شاید اگر این بازی ساخته نمیشد من نمیفهمیدم که یه عده از ما ایرانیا و شیعه ها اولین تروریستای تاریخ بودیم و این حس غرور فعلی رو نداشتم: دی تو شماره دو هم که تو اون زیرزمین میفهمیم که اولین بار در تاریخ یه قاتل پارسی از سلاح مخفی استفاده کرده که نشون دهنده هوش مردمان پارسیه
+
خیلی باهات مخالفم: دیپس امتباز کاربرا اعتباری نداره.فقط امتیاز کارشناس...... .
خیلی وقتا شده یه بازی رو ادیتور سایت امتیاز پایین داده ولی چون میانگین امتیاز یوزرا بالا بوده گرفتم و پشیمون هم نشدم. اون ادیتور شغلش ایجاب میکنه مو رو از ماست بکشه بیرون تا پیش باقیه همکاراش کم نیاره ولی دلیل نمیشه که یه گیمر به استناد اون یه بازی رو بگیره یا نگیره.
درسته که این امتیاز شاید نتیجه ساعت ها کندوکاو در بازی و آنالیز اون باشه ولی یادمون باشه که اون امتیاز در نهایت امتیاز فقط یه نفره ولی امتیاز میانگین یوزرا امتیاز تعداد خیلی زیادی از گیمرها از نقاط مختلف دنیا با سلایق و دیدگاه های متفاوت و حتی افکار مذهبی مختلفه!
+
هی نگید گیمزپات به این بازی امتیاز بد داده به اون یکی خوب... همه بازی هارو که یه نفر نقد نمیکنه که... شما باید ببینید اون شخصی که امتیاز داده کیه تا اگر به نظرتون اشتباه بود دفعه ی بد دیگه تره هم واسش خورد نکنید
+
خالکوبی دست جناب Kevin VanOrd که بازی رو واسه گیمزپات نقد کرده :
جهت اطلاع بگم که ایشون این اواخر به نسخه های کنسولی Star Wars: The Force Unleashed II امتیاز 7.0 ، به Vanquish امتیاز 9.0 ، به نسخه pc بازی Darksiders امتیاز 8.0 و همونطور که دوستمون بالاتر گفت امتیاز 8.5 رو به نسخه pc عنوان Fallout: New Vegas داده.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)