دوستان یعنی شماها همتون بازی ها رو از طریق شبکه 3 نگاه می کنید!!!
حوصلتون سر نمیره؟؟؟
دوستان یعنی شماها همتون بازی ها رو از طریق شبکه 3 نگاه می کنید!!!
حوصلتون سر نمیره؟؟؟
قاعدتا که باید حوصلمون سر بره مخصوصا وقتی یک زن و مرد بخوان در گوشی صحبت کنن و ....
بنده به نکته بسیار مهمی در مورد اینکه چرا کیفیت توپ جام جهانی افتضاحه و همه ازش ناراضین پی بردم
حتما می دونید که اسم این توپ هست جابولانی خوب حالا چند بار بگید جابولانی جواد خیابانیجابولانی جواد خیابانی
می بینید که این کلمات تقریبا آوای مشترکی دارن
نتیجه اخلاقی این که چون این توپ یه ربطی به خیابانی داره اینقدر افتضاح از آب در اومده![]()
هنوز فرصت برای شیلی بود (
مثل اینکه توپ کرنر نشده رفته بیرون ؟!!!
یک تیکه هم به بازیکنان هندوراس گفت " این بازی کن سفیده "
آقای گزارشگر من را ببخش !
Last edited by far2009; 17-06-2010 at 06:27.
تازه علاوه بر اون جمله جالب ( اگه خدای نکرده شیلی ببازه) این اقای تحلیل گر خیلی تلاش کردند تا به بینندگان بی سواد ایرانی آموزش بدهند که پرسونالیتی میشه شخصیت ... خیلی هم اصرار داشتند، من الان خیلی خوشحالم با این واژه آشنا شدم...اگر ایشون انقدر به زبان های دنیا وارد نبودند من از غم ندانستن معنی پروسنالیتی حتما ایدز می گرفتم می مردم.
من که همین الان به تهیه کننده فوتبال برتر که شامل همه فوتبالا میشه اعتراض خود را رساندم:
آقا میشه این مجریاتونو بگین کمتر تپق بزنن آخه چرا در پخش فوتبال، گزارش هیچ ربطی به فوتبال نداره مثلا عادل تون میگن:"مادرشونو گروگان گرفتن" چه ربطی به فوتبال داشت.
اتفاقا این اطلاعات , ما رو از اوضاع برزیل اگاه میکنه.
هنوز اینم بگم که ادریانو متهم به عضویت در گروه قاچاق مواد مخدر هست. یا چند تا از هم محلی هاش تو اینکار بودن
ولی جداً این خیابانی خیلی باحالهآدم هم فوتبال میبینه هم می خنده
دیگه چی میخوایم؟
![]()
بازی برزیل - نروژ جام جهانی 98 خیابانی داشت میگفت بابای این بازیکن نروژ ماهیگیر بوده(یا ماهی فروشی داشته)
مزدک میرزائی(بازی اسپانیا-سوئیس): در حالی که سوئیس 1 بر صفر جلو هست , مزدک میگه: به نظر میرسه که الان اسپانیا دوباره به گل دست پیدا کنه(مگه قبلا گل زده بود که حالا دوباره بزنه؟
)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)