اینجور که از عکسا بر میاد این عکس ها دقیق فیفا نکست هستاز نوع نوشتن اسم بازی کن ها سمت راست و چپ تصویر پایین صفحه + نتیجه ی بازی سمت راست بالای صفحه مشخصه
اینجور که از عکسا بر میاد این عکس ها دقیق فیفا نکست هستاز نوع نوشتن اسم بازی کن ها سمت راست و چپ تصویر پایین صفحه + نتیجه ی بازی سمت راست بالای صفحه مشخصه
به نظر میاد که امسال، فیفای دیگری خواهیم دید...
ببخشید. میدونم اینجا جاش نیست ولی
امضاش به خودش مربوطه.. به شما چه ربطی داره آخه؟
سلام؛
نباید فیفا PC دقیق مثل کنسول باشه، دلیلش هم کاملا مشخصه، سازنده ها فرق میکنن. اگه اون دو نسخه کاملا یکی بودن اخبارشون هم باید با هم اعلام میشد. در ضمن شکل قرارگیری اسم بازیکنا و نمایش نتیجه شبیه فیفا 10 هست، شاید نسخه نکست فیفا 11 با اون فرق داشته باشه...
حسین پس بالاخره فیفا نکست برای پی سی هم تائید شد.ولی ایکاش نگن 70 درصد یا 90 درصد نکست شده این مسخره بازیا چیه آخه یا 100 درصد یا هیچی
فکر کنم با این خبری که دادی PES بازها رو هم به تاپیک خودت کشوندی خوب کاسبی میکنی ها![]()
ولی من از همین جا اعلام میکنم بعد از عرضه احتمالی فیفا 11 نکست بر روی پی سی همه فوتبال دوستان به این عنوان هجوم آورده و تاپیک همسایه خالی از سکنه شده و حتی تنها بازمانده (محمود) هم مجبوره برای تهیه رزق و روزی بیاد اینجا(شوخی میکنم برای من هیچ فرقی نمی کنه مهم لذت بردن از بازیه حالا یا pes یا fifa)
----------------------
راستی منم بالاخره به خواست خدا و دعای خیر مردم تا آخر هفته adsl میگیرم و قول میدم اینجا بحث های جالبی با شما و بقیه بچه ها راه بندازیم
(خدایی میبینی چقدر جوانان ایرانی قانع هستن با یه adsl که برای بدست آوردنش اعتصاب و چند روز روزه گرفتن و صدقه دادن کلی ذوق میکنن.) این درد دلو باید به کی گفت؟؟؟................ هیهههییییییییییییییی!
بازار فیل و فیل کش هم داغه اگه کسی نوع خوبشو داره به ما هم بده.
حالا بزار این فیفا بیاد فعلا که از روی یه عکس نمیشه چیزی قضاوت کرد
ولی خدا کنه فقط بازی رو پورت نکرده باشن که با سیستمهای اخر روز هم گرافیکش اذیت کنه
از اینکه بالاخره نکست زدن جای خوشحالی داره ولی بازم خدا کنه 100 درصد نکست باشه که اینو بعید میدونم تو سال اولی که برای کامپیوتر میخوان بزنن نکست بزنن چون باید جائی کار واسه سالهای بعد بزارن حداقل برای نسخه کامپیوتری
ولی واقعا خبر خوشحال کننده ای بودی امسال چه حالی میده دوتا فوتبال توپ و کلاس داشته باشیم دیگه میشه با هر سلیقه ای بین دوستان با یکی از این دو فوتبال تمرین کرد و کل انداخت![]()
سلام
یادمه پارسال دوستان می گفتن حاضرن نسخه آینده (FIFA 10 pc ) همون نکست سال قبل (FIFA 09 ) باشه
من فکر کنم امسال قسمت زیادی از بازی نکست 10 رو به پی سی 11 اختصاص بدن
البته حدس منه که می تونه اشتباه در بیاد
سلام
راست میگی
من که نگفتم حتما باید یا به اجبار پاکش کنه گفتم بی انصافیه
در ضمن خیلی خیلی خیلی ببخشیدا فکر نکنم با شما نقل و قول کرده باشم که به شما جواب بدم
بابا دمشون گرم انصافا دل مردمی رو شاد کردند
بابا بی خیال اینا نکست بدن حالا شده 1% هم باشه؛ باشه یه مو از خرس کندن غنیمته
شما هنوز از قوانین اولیه فروم مطلع نیستی !!
اولاً تاپیک فیفا چه ربطی به امضای من داره ؟؟ شما میتونستی در پروفایل من این مطلب رو ذکر کنی نه در اینجا.
دوماً fouad-pes هم حرف منو زدن و امضای من به هیجکس ربط نداره حتی اگر حق یا ناحق باشه.
از مدیران خواهش میکنم این پست های مربوط به امضا رو که دز صفحه ی قبل هم هست پاک کنید تا تاپیک منحرف نشه.
آقا لطفا دعوا نکنید.این بحث ها ربطی به تاپیک ندارد و لطفا این ها را در پروفایل شخصی هم مطرح کنید.لطفا
FIFA 11 Audio-Tool
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by google_boy07; 13-07-2010 at 17:41.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)