هیچ میدونستید در سال 2002 تیم هندوراس در رتبه 20 رنک جهانی بوده ؟ ولی متاسفانه الان شده 38 آم
پایینترین ررنکینگشون هم 90 آم بود ه.
هیچ میدونستید در سال 2002 تیم هندوراس در رتبه 20 رنک جهانی بوده ؟ ولی متاسفانه الان شده 38 آم
پایینترین ررنکینگشون هم 90 آم بود ه.
خیلی خوبه که فونت آبی رو انتخاب کردید، ولی من از اول تاپیک فونت آبی-خاکستری روشن رو انتخاب کردم که شبیه پرچم بشه ... :x
---------- Post added at 02:08 PM ---------- Previous post was at 02:06 PM ----------
راستی ، گفته بودم که یه تشابه خیره کننده ای بین تیممون با "معروف ترین" تیم دنیا پیدا کردم ؟ تیمی که بین همه سنین و افراد دنیا محبوب هست... خودتون ببینید :
و این است نمادی از قدرت این تیــــم ؛ دشمنان بترسند!
اینم ماله هندوراسه ها ! فقط نمی دونم دقیقا معنیش چیه !
ادای منو درمیاری؟
بابا من هر چی میگم که بهتون بر میخوره..عجبا!
دوستان عزیز...من بعد از اون تیمی که گفتم طرفدار هندوراس هستم و به این تیم و هوادارانش عشق می ورزم
ممنون/![]()
عالی عالی عالی!راستی ، گفته بودم که یه تشابه خیره کننده ای بین تیممون با "معروف ترین" تیم دنیا پیدا کردم ؟ تیمی که بین همه سنین و افراد دنیا محبوب هست... خودتون ببینید :
گفتم کاکرو چقد شبیه دیوید سوئازو بازی میکنه =)))))
سوباسا هم که کپیه پاوُنه =)))))
آفرین به تو هوادار متعصب : دی
ممنون هم سنگرعالی عالی عالی!
گفتم کاکرو چقد شبیه دیوید سوئازو بازی میکنه =)))))
سوباسا هم که کپیه پاوُنه =)))))
آفرین به تو هوادار متعصب : دی![]()
خوب دوستمون SI-SA الان یه تشابه نشون داد من هم یک تشابه نشون میدم
اون حرم سمت جپ 1 دلاری هم شبیه اون هست دیگه این بحث رو ادامه ندیم تاپیک منحرف میشه![]()
یکی از قوانین هواداری اینه که تیم اولتون هندوراس باشه X(من بعد از اون تیمی که گفتم طرفدار هندوراس هستم و به این تیم و هوادارانش عشق می ورزم
ممنون/![]()
ساعتگرد واسه تون معنی می کنم، از ساعت هفت که میشه :اینم ماله هندوراسه ها ! فقط نمی دونم دقیقا معنیش چیه !
جمهوری هندوراس ، آزاد ، قدرتمند ، مستقل![]()
عجب گیری دادی به من!
ممنون/![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)