من چک کردم ، برای من باز شد!
-----------------------------
این پاسخنامه ها رو تو همون صفحه ای که رتبه رو نوشته ، خواهند گذاشت؟
من که چیزی نمی بینم! قررار بود امروز بیاد!
من چک کردم ، برای من باز شد!
-----------------------------
این پاسخنامه ها رو تو همون صفحه ای که رتبه رو نوشته ، خواهند گذاشت؟
من که چیزی نمی بینم! قررار بود امروز بیاد!
Last edited by BossX; 03-08-2010 at 15:40.
من ميدونم كه پارسال يكي با حدوده 2600 منطقه 2 داروسازي يزد قبول شد...البته بومي يزد بود و دختر هم بود![]()
من رشته م هنره،رتبه ی کل در سهمیه م شده 2397 کسی می تونه بگه می تونم جایی باهاش قبول بشم یا نه؟ می خوام تهران باشه یعنی علم و فرهنگ می یارم؟
تو همین تاپیک فکر کنم اخرین قبولی های داروسازی رو گذاشته بودم ... فکر میکنم با این رتبه قبول شدن سخته . ولی ما که 100 تا انتخاب داریم . اینهایی که شک دارین و دوست هم دارین اول بزنین . شد که خدا رو شکر . نشد هم اشکالی نداره . قرار نیست بقیه الویت ها رو از دست بدیم که .
بر عکس ... مکانیزم این انتخاب رشته از هر جای ایران دقیق تره . من میگم اصلا به مشاوره های بیرون سر نزنید . افتضاح مشاوره میدن. همین گزینه 2 و سنجش از همه تو ایران بهتره .
سلام دوستان عزیز
ممنون میشم راهنماییم کنید.
میخواستم بدونم با رتبه 60000 منطقه 2 میشه پزشکی و داروسازی بین والمللی قبول شد؟؟؟؟ اگه اره کجا میشه قبول شد؟؟
چون تو انتخاب رشته نمیشه بیشتر از 2 تا دانشگاه بین والملل زد!
ممنون میشم کمک کنید.
با سلام
انتخاب رشته ی گزینه 2 اصلا" قابل مقایسه با سنجش نیست .
مال گزینه 2 خیلی قابل قبول تر و عاقلانه تر هست . ولی مال سنجش اصلا به درد نمی خوره .
هر چند به نظر من هر کس فقط و فقط خودش میتونه بهترین انتخاب رشته رو واسه خودش بکنه .
در مورد رتبه ی 2900 هم که فرمودید سخته توی داروسازی قبول شه پیشنهاد میکنم یه سری به کتاب یادگار ماندگار کانون رشته های داروسازی بزنید ... با توجه به این که ایشون پسر هست به نظر من اگه همه دارو ها رو بزنه صد درصد قبول میشه ... با توجه به این که امسال ظرفیت رشته های پزشکی دندون پزشکی و دارو سازی رو زیاد هم کردن . هر چند قبول دارم پیش بینی خیلی خیلی سخته و هر سال با سال قبل فرق داره .
موفق باشید
Last edited by hes_violin; 05-08-2010 at 15:12.
سلام . من با رتبه 20000منطقه 2 هیچ دانشگاه شبانه ای میتونم قبول بشم؟ از پیام نور بدم میاد غیر انتفاعی هم بدتر خیلی ناراحنم
ریضی منطقه 2 رتبه در سهمیه 2000
آیا نرم افزار اصفهان یا صنعتی اصفهان قبول میشم؟
کنکور عربی.عربی دانها به کمک ما بی عربیان بشتابند
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه بومی اصفهان هستی، احتمالش خیلی زیاده...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)