منم از همین جا خریدم
نمایندگی اصلی امرتات هستش(این رو از خود شرکت امرتات پرسیدم طبقه 10 پایتخت واحد 1001 فک کنم)
واقعا هم سر قیمت خیلیییی راه میاد
منم از همین جا خریدم
نمایندگی اصلی امرتات هستش(این رو از خود شرکت امرتات پرسیدم طبقه 10 پایتخت واحد 1001 فک کنم)
واقعا هم سر قیمت خیلیییی راه میاد
نه گرافیکش همون 330 هستش...فقط من نمیدونم این '1' که تو عکس پایین هست و جلوی graphics نوشته شده یعنی چی؟ چی کار باید بکنم که بیاد بالا؟
![]()
ّّF115 هر جا تو پايتخت مي پرسن مي گن نداريم ... بعضيام قيمتاي نزديك 1600 مي دن.
من 1520 قيمت داشتم .. چي كار كنم ؟![]()
دوستان دارید نظم این تایپک رو بهم می زنید.
فقط درمورد مدل های نامبرده شده صحبت کنید در مورد دیگر مدل ها فقط می تونید به صورت مقایسه با این مدل ها صحبت بشه .
◄◄ | D | مشاوره خرید لپ تاپ - بین 1.5 میلیون تومان و 2 میلیون تومان :
◄ درخواست قیمت انواع لپ تاپ + ليست قيمت ( تبليغات ممنوع )کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
همه چيز درباره سري f ( نهايت تكنولوژي ) سوني وايوکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
از همکاریتون متشکرمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
متاسفانه بازار لبتاب ایران به هیچ وجه ثبات نداره با کمیاب شدن یکسری محصولات و ترخیص شدن یکسری دیگه از محصولات از گمرگ قیمت ها به شدت آشفته میشه تا میخواد بازار به ثبات برسه دوباره این اتفاق میفته، ولی جنسی که به صورت کلان و حساب شده از طریق نمایندگی های معتبر وارد بشه کمتر این بلاها سرش می یاد.
همینطور که در صفحه اول این تایپک گفتم f115 توسط همه شرکت های وارد کننده ، وارد میشه، پس شما باید جواب دو سوال رو برای تصمیم گیری بدست بیارید:
1. آیا شرکتی هست که f115 وارد کرده باشه ولی بارش هنوز تو گمرگ باشه؟
2. این محصول (f115 ) در بازار جهانی چه وضعیتی داره ، بخصوص امارات؟خرید فروش میشه یا دیگه موجود نیست؟ و...؟
بهت پیشنهاد می کنم از نرم افزار زیر جهت تهیه پشتیبان استفاده کنی جهت اموزش و جزییات هم داخل همین سایت مطلب زیاده:
آپدیت کردن بایوس لبتاب کار خیلی ساده و بدون خطریه فقط کافیه فایل دانلود شده از سایت سونی رو اجرا کنید. باتوجه به تاکید سایت سونی به آپدیت بایوس حتما این کارو انجام بدین.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آپدیت بایوس وقتی خطرناکه که بخواد برق بره و آپدیت ناقص انجام بگیره چون لبتاب از باتری می تونه استفاده کن و...
یه احتمال هست که روی گرافیک intel باشه
شما برو تو Nvidia contorol panel
بعد برو توی physix بعد اونجا گرافیکو بزار روی gt330 بعد نمره بگیر
اگه نشد برو گرافیکتو اپدیت کن
سلام یه سوال خنده دار این صدای 115 چجوری کم و زیاد میشه
هیچ دکمه ای نداره برا این کار![]()
من F116 دارم فک کنم مثل هم باشه
با گرفتن کلید Fn و زدن کلید F4 صدا بلند
با گرفتن کلید Fn و زدن کلید F3 صدا کم
با گرفتن کلید Fn و زدن کلید F2 صدا قطع میشه
موفق باشید...![]()
دوست عزیز یه سوال برام پیش اومد اینکه اول پشتیبان بگیرم و بعد آپدیت کنم یا برعکس
و اینکه با توجه به عکس پیوستی درست رفتم یا نه و نیازی هست که چیز های دیگه رو هم آپدیت کنم
راستی این منطقه که ما هستیم نمیشه روی بودن برق حساب کرد یعنی هر لحظه امکان رفتن برق وجود دارهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبه نظر شما ممکن خطر داشته باشه
چیزی هست که بتونم به وسیله اون مودم ADSL رو روشن نگه دارم
موفق باشید ...![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)