تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 28 از 451 اولاول ... 182425262728293031323878128 ... آخرآخر
نمايش نتايج 271 به 280 از 4506

نام تاپيک: کلوپ Asus N61JQ

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

Reletive speed 12.27
    Kilo nodes per second 5891

البته اوجور که من دیدم هنگام تست حالت توربو سی پی یو فعال نشد. یعنی احتمالا این تست نتیجه عملکرد پروسسور در فرکانس 1.6 هست نه 2.8. حالا چرا این برنامه نمیتونه حالت توربو رو فعال کنه نمیدونم. اگرم تست 3dmark خاستی بگو واست بزارم.
    در ضمن من اینو تو ویندوز 32 بیتی تست کردم.
    ممنون ، لطف کردی
    من رو 1564 با i5 430M تست گرفته بودم ، حدود 4450 شده بود ، توربو هم فعال شده بود ، فکر کنم حد اقل بیشتر از 7000 بشه اگه توربو i7 فعال شه ، دوست داشتم میفهمیدم واقعا چقدره چون من کار پردازشی دارم ، میخوام ببینم بین i5 430M و i7 چقدر اختلاف هست ، ارزش 500 اختلاف قیمت رو داره یا نه( هدفم 5741G هست و N61jq ) البته میدونم بیشتر اختلاف بخاطر گرافیک هست

2. 3 کاربر از golabi_65 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    تهران

1

منم مشکل شما رو داشتم. تازه بدترش رو. چون حتی نمی تونستم ویندوز دیگه ای رو نصب کنم. بعد از کلی بدبختی مجبور شدم درایو ریکاوری رو فرمت کنم و قید ویندوز اورجینال رو هم بزنم(البته رو دی وی دی بک آپ گرفتم ازش). الانم دوتا ویندوز Ultimate 32 و 64 بیتی نصب کردم. مشکلاتم کاملا برطرف شده و سرعت سیستم هم واقعا زیاد شده. تازه تمام اون آشغالای اسوس رو هم روش نصب کردم ولی بازم سرعتش خیلی بیشتر از قبله. تازه دیشب ویندوز 32 بیتی خودشو راحت آپدیت کرد و الانم کاملا به روزه. اورجینال میخام چیکار.
    دوست عزیز مگه ویندوز اورجینال خودش هوم 64 بیتی نیست؟آیا ویندوز 64 بیتی خودش اگه مقل مال شما مشکل نداشته باشه خوبه تو بازیا؟

4. این کاربر از hamid361 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز S A M S U N G's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

ای بابا اینا که یه طومار مشکله
    چرا کسی زودتر نگفت

میگفتن صفحه نمایشش به پای وایو نمیرسه اما خیلی خوبه
    صدای اسپیکرشم خوبه
    سرعت بالا

واقعا اینطوریه

من این مشکلاتو رو در مورد 1 وایو نشنیدم تا حالا
    سلام .

دوستان من تمام برنامه های اسوس رو پاک کردم . سرعت لپ تاپ به طور فوق العاده ائی زیاد شد . یعنی انگار الان داره نفس میکشه . سرعت حدود 3 برابر شد . واقعا این برنامه ها جون لپ تاپ رو میگیره .

در مورد صفحه نمایش . در محیط بسته صفحه نمایشش فوق العاده عالی هستش . من پسر عمم f11 داره و وقتی تصویر اینو دید گفت چقدر عالی هستش .

صدای اسپیکر هم بازم میگم خوب نیست ولی راضی کنندست . ولی در عوض صداش تو هدفون رو بشنوید عاشقش میشید .

در کل بعد از پاک کردن این برنامه ها من واقعا از این لپ تاپ خوشم اومد .

MW2 رو نصب کردم و بدون افت فریم اجرا شد و گرماش هم واقعا عالی هستش ( در براب 4870x2 کامپیوتر خونه )

کلا به نظرم اسوس کارش رو عالی انجام داده ولی با اولش اگه دیدن سرعتش پایینه فقط کافیه این برنامه های مضخرف رو پاک کنید .

در ضمن حتما حتما کارت گرافیک رو قبل از استفاده در بازی و ... آپدیت کنین چون تفاوت محسوسی رو دیدم .

سوالی در موردش بود در خدمتم .

مخلصیم.

6. 6 کاربر از S A M S U N G بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز pooria.rio's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    آکانت جدید :Pooria-ir

پيش فرض

بچه ها بهترین قیمت تو پایتخت با گارانتی سازگار ارقام وبصورت قسطی و سود 2 درصد که زیر سود بازار پیدا کردم 1450 چون من قسطی می خوام انتخابم محدود میشه مگه نه 1400 هم سراغ دارم به نظرتون این گارانتی خوبه؟همه میگم امرتات در برابر اینا خیلی ضعیفه و نوپا.
    من با امرتات کار کردم
    اتفاقا خیلی گارانتیه خوبیه،و فوق العاده هم خوش قول هستن

8. 5 کاربر از pooria.rio بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Vespoher's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

درود با دوستان
    من با لپ تاپ مشکلی ندارم جز این:

وقتی لپ تاپو hibernate و یا sleep میکنم بعدش که میخوام باهاش کار کنم صفحه آبی میاد و سیستم ریست میشه . اینم کد خطاش ....
    ممنون میشم بگید چطوری میتونم مشکلو حل کنم ...

Problem signature:
    Problem Event Name: BlueScreen
    OS Version: 6.1.7600.2.0.0.768.3
    Locale ID: 1033

Additional information about the problem:
    BCCode: 19
    BCP1: 0000000000000020
    BCP2: FFFFFA80040ACC10
    BCP3: FFFFFA80040ACCB0
    BCP4: 00000000040A0001
    OS Version: 6_1_7600
    Service Pack: 0_0
    Product: 768_1

Files that help describe the problem:
    C:\Windows\Minidump\061110-30092-01.dmp
    C:\Users\Computer\AppData\Local\Temp\WER-85457-0.sysdata.xml

این مشکل یواش یواش داره میره روی اعصاب ....

10. 2 کاربر از Vespoher بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

درود با دوستان
    من با لپ تاپ مشکلی ندارم جز این:

وقتی لپ تاپو hibernate و یا sleep میکنم بعدش که میخوام باهاش کار کنم صفحه آبی میاد و سیستم ریست میشه . اینم کد خطاش ....
    ممنون میشم بگید چطوری میتونم مشکلو حل کنم ...

Problem signature:
    Problem Event Name: BlueScreen
    OS Version: 6.1.7600.2.0.0.768.3
    Locale ID: 1033

Additional information about the problem:
    BCCode: 19
    BCP1: 0000000000000020
    BCP2: FFFFFA80040ACC10
    BCP3: FFFFFA80040ACCB0
    BCP4: 00000000040A0001
    OS Version: 6_1_7600
    Service Pack: 0_0
    Product: 768_1

Files that help describe the problem:
    C:\Windows\Minidump\061110-30092-01.dmp
    C:\Users\Computer\AppData\Local\Temp\WER-85457-0.sysdata.xml

این مشکل یواش یواش داره میره روی اعصاب ....

12. 2 کاربر از Vespoher بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال hasibi01's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    کرمان - رفسنجان

پيش فرض

دوست عزیز مگه ویندوز اورجینال خودش هم 64 بیتی نیست؟آیا ویندوز 64 بیتی خودش اگه مقل مال شما مشکل نداشته باشه خوبه تو بازیا؟

آره ویندوز اورجینال خودش نسخه home 64 bit هست. در مورد مشکل داشتن هم تو بازیا با ویندوز 64 بیتی کمی مشکل پیش میاد. البته درسته که رم رو کامل میشناسه و از منابع سیستم بهتر استفاده میکنه ولی هنوز بعضی از بازیا درست نمیشناسنش. مثلا من هر کار کردم نتونستم کرایسیس رو روش اجرا کنم. واسه همین یه نسخه 32 بیتی هم کنارش نصب کردم. البته به مرور زمان که سیستم های 64 بیتی بیشتر جا بیفتن. نیاز به ویندوز 32 بیتی هم کمتر میشه.

البته فکر کنم پارتیشن بندیه سیستم من از همون اول مشکل داشت چون تا تمام درایوها رو پاک نکردم نتونستم ویندوز نصب کنم. تا قبل از پاک کردن درایو ریکاوری فقط میتونستم ویندوز اورجینال رو ریکاوری کنم. و موقع نصب ویندوز همیشه ارور CAN NOT OPEN C:\RECOVERY.DAT میداد حالا تو هر درایوی که میخواستم ویندوز نصب کنم.

اینیم که نوشتم اون برنامه رو تو ویندوز 32 بیتی تست کردم واسه این بود که اون موفع با 32 بیتی بوت کرده بودم و حوصله ریست نداشتم. و فکر نمیکردم تفاوت چندانی تو عملکرد داشته باشن.
    Last edited by hasibi01; 11-06-2010 at 08:53.

14. 3 کاربر از hasibi01 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام .

دوستان من تمام برنامه های اسوس رو پاک کردم . سرعت لپ تاپ به طور فوق العاده ائی زیاد شد . یعنی انگار الان داره نفس میکشه . سرعت حدود 3 برابر شد . واقعا این برنامه ها جون لپ تاپ رو میگیره .

در مورد صفحه نمایش . در محیط بسته صفحه نمایشش فوق العاده عالی هستش . من پسر عمم f11 داره و وقتی تصویر اینو دید گفت چقدر عالی هستش .

صدای اسپیکر هم بازم میگم خوب نیست ولی راضی کنندست . ولی در عوض صداش تو هدفون رو بشنوید عاشقش میشید .

در کل بعد از پاک کردن این برنامه ها من واقعا از این لپ تاپ خوشم اومد .

MW2 رو نصب کردم و بدون افت فریم اجرا شد و گرماش هم واقعا عالی هستش ( در براب 4870x2 کامپیوتر خونه )

کلا به نظرم اسوس کارش رو عالی انجام داده ولی با اولش اگه دیدن سرعتش پایینه فقط کافیه این برنامه های مضخرف رو پاک کنید .

در ضمن حتما حتما کارت گرافیک رو قبل از استفاده در بازی و ... آپدیت کنین چون تفاوت محسوسی رو دیدم .

سوالی در موردش بود در خدمتم .

مخلصیم.
    یعنی هیچ کدوم از برنامه ها به درد بخور نیست ؟. من که نگاه کردم جز یکی دو تا بقیه تو استارت آپ لود نمیشن. پس در حقیقت نمیتونه باعث کندی بشه . میشه هر موقع خواستی اجرا کنی و ازش استفاده کن .
    برنامه ها رو که پاک کردی مشکلی یا اروری نمیده . اگه اینطوره که منم به حسابشون برسم ... ولی واقعا تاثیر زیادی داره ؟ خیلی محسوسه ؟؟؟؟؟؟
    البته من همون اول اون بسته امنیتی و آنتی ویروس مسخره Trend رو پاک کردم . همون باعث شد ویندوز بهتر کار کنه . به جاش نود 32 ریختم ...

16. 3 کاربر از Vespoher بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز S A M S U N G's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام .

من بازی ها ، Ofiice . آنتی ویروس و چند تا برنامه که حجمشون زیاد بود رو پاک کردم و بقیه هنوز هستن . اونها هم البته به درد نمیخوره

ویندوز باید پاک باشه بابا این شرکتا میان تا خرخره برنامه نصب میکنن روش .

در کل به نظر من الان خوب هستش .

راستی این علامت فقل ، روی خود لپ تاپ که وقتی ویندوز میاد بالا روشن میشه یعنی چی ؟ !

مخلصیم .

18. 3 کاربر از S A M S U N G بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام .

من بازی ها ، Ofiice . آنتی ویروس و چند تا برنامه که حجمشون زیاد بود رو پاک کردم و بقیه هنوز هستن . اونها هم البته به درد نمیخوره

ویندوز باید پاک باشه بابا این شرکتا میان تا خرخره برنامه نصب میکنن روش .

در کل به نظر من الان خوب هستش .

راستی این علامت فقل ، روی خود لپ تاپ که وقتی ویندوز میاد بالا روشن میشه یعنی چی ؟ !

مخلصیم .

سلام . مرسی
    این قفل روی لپ تاپ همون چراغ Numlock خودمونه دیگه . یه چراغ هم کنار Caps lock داره ...

20. 3 کاربر از Vespoher بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •