تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 28 از 33 اولاول ... 18242526272829303132 ... آخرآخر
نمايش نتايج 271 به 280 از 321

نام تاپيک: F.3.A.R. -> F.E.A.R 3

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان عزیز.
    ببینم این بازی کلا مشکل داره یا فقط واسه من اینجوریه . من وقتی بازی رو شروع میکنم دور اول عادی یعنی مردن دشمنا و کاراکتر بازی و نوار اسلومیشن. ولی بعد از این که یه بار کشته بشم دیگه بازی غیر عادی میشه یعنی دشمنا با حد اقل ده گلوله میمیرند و کاراکتر بازی هم با یک گلوله در ضمن نوار اسلومیشن هم که خالی بشه دیگه پر نمیشه . یه مشکل دیگه هم هست که وقتی بعد از جند بار گیم اور میشم دیگه بازی سریع نمیاد رو اخرین چک پواینت بلکه میگه مموری فول و وقتی که اینتر رو میزنم میاد منوی اصلی و باید دوباره از منوی اصلی بازی رو اجرا کنم. لطفا بگید مشکل از کرکه یا ؟
    اگه از کرکه لطفا یه کرک سالم برام معرفی کنید
    با تشکر

منم دقیقا مشکل شمارو دارم +
    مرحله 1 هم که تموم کردم 1دمو نشون داد و بعدش 1قسمتی اومد enterزدم ولی تغییری نکرد.از بازی بیرون رفتم باز که بازش کردم بازی دوباره از اول شروع شد

اگه نباشه جاش خالی می مونه bazisaz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

خوب شاید مشکل از ک.ر.ک باشه آخرین ک.ر.ک رو از سایت skidrow براش بگیرید یه تست بزنید .

کاربر فعال انجمن بازی mehdy.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    ...guess

پيش فرض

دوست عزیز با این کرکی که گذاشتید این مشکلم حل شد ولی وقتی مرحله اول رو تموم کردم بعد از نشون دادن یک دمو صفحه کلا سبز میشه و هیچ کاری نمیتونم انجام بدم به نظرتون ایندفعه مشکل از کجاست ؟
    منم دقیقا مشکل شمارو دارم +
    مرحله 1 هم که تموم کردم 1دمو نشون داد و بعدش 1قسمتی اومد enterزدم ولی تغییری نکرد.از بازی بیرون رفتم باز که بازش کردم بازی دوباره از اول شروع شد
    همین طور که حدس زده بودم هر دوی شما نسخه بتای بازی رو دارید که فقط یه مرحله رو داره و تنها کاری هم که برای کامل بازی کردن می تونید انجام بدید اینه که نسخه_ی اصلی بازی رو بگیرید!!!
    البته بد بختیش اینه که تا بازی رو نصب نکنید نمیشه نسخه_ی بتا رو از اصل تشخیص داد(تنها از روی ورژن فایل اجرایی) ولی تا اونجا که من میدونم حداقل بیشتر نسخه های تک DVD اصل بودند ولی دیگه هیچ حسابی توی نسخه های 2 یا 3 دی وی دی نیست!!!

4. 2 کاربر از mehdy.z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه ava-net's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    تهران - ورامین

پيش فرض سلام

پس تا نصبش نکنی نمیشه فهمید که بتا هست ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

پس تا نصبش نکنی نمیشه فهمید که بتا هست ؟
    همونجور که دوست عزیز مهدی گفت.تک دی وی دی ها مشکل ندارن.برا من 2تا دی وی دی هست که دی وی دی دوم نصفش پرشده

7. این کاربر از saman_gh510 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز SAEEDSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    ZombieLand

پيش فرض

سلام. این بازی ارزش بازی کردن رو داره؟ دوستانی که بازیش کردن راضی هستن؟ آدم رو میبره به دنیای دیگه؟

آخر فروم باز soliman's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    GameLand

پيش فرض

همین طور که حدس زده بودم هر دوی شما نسخه بتای بازی رو دارید که فقط یه مرحله رو داره و تنها کاری هم که برای کامل بازی کردن می تونید انجام بدید اینه که نسخه_ی اصلی بازی رو بگیرید!!!
    البته بد بختیش اینه که تا بازی رو نصب نکنید نمیشه نسخه_ی بتا رو از اصل تشخیص داد(تنها از روی ورژن فایل اجرایی) ولی تا اونجا که من میدونم حداقل بیشتر نسخه های تک DVD اصل بودند ولی دیگه هیچ حسابی توی نسخه های 2 یا 3 دی وی دی نیست!!!
    والا دوست عزیز مال من هم فقط یک عدد دی وی دی بود. حالا چرا بتا از اب در اومد بماند.

داره خودمونی میشه mojtaba57's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

والا دوست عزیز مال من هم فقط یک عدد دی وی دی بود. حالا چرا بتا از اب در اومد بماند.
    دوستان عزیز منم همین مشکل رو داشتم. برای حل مشکل نسخه 3 دی وی دی رو حتما تهیه کن

11. 2 کاربر از mojtaba57 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Khan gholi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

سلام. این بازی ارزش بازی کردن رو داره؟ دوستانی که بازیش کردن راضی هستن؟ آدم رو میبره به دنیای دیگه؟
    از لحاظ داستانیش که خوب هست.از لحاظ گیم پلی تقریبا شبیه کال او دیوتی هست با این تفاوت که مد زامبی هم توش اوردن.بازی جالبی اگر شماره های قبلییش رو بازی کردی از اینم خوشت میاد

اگه نباشه جاش خالی می مونه milad dante's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    همینجا...

پيش فرض

3 تا dvd دیگه چیه؟؟؟؟واسه من 1 dvd بود... تا آخرشم رفتم اصلا هم به مشکل نخوردم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •