تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 28 از 36 اولاول ... 18242526272829303132 ... آخرآخر
نمايش نتايج 271 به 280 از 358

نام تاپيک: فوتبال باشگاهی در اسپانیا | فصل 2010-2011 | پیش فصل

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

بویان: رئال نمی تواند بهترینها را بخرد؛ چون بهترینها در بارسا هستند

ستاره جوان باشگاه بارسلونا در صحبتهایی از اعتماد مربی جوان تیمش تشکر کرد، او معتقد است که اطمینان گواردیولا به او انرژی و امیدو می دهد.

سایت گل - تمرینات پیش فصل بارسلونا در حالی آغاز شده که بازیکنان ملی پوش این تیم همچنان در تعطیلات تابستانی هستند. یک بازیکن اسپانیایی که در حال حاضر زیر نظر گواردیولا به تمرین می پردازد، بویان کرکیچ است. ستاره جوان آبی اناری پوش مطمئن است که امسال سال اوست.

بویان در صحبتهایی گفت: «در آستانه درخشان ترین سال زندگی ام هستم. احساس قدرت فراوانی می کنم و با انگیزه های به مراتب بیشتری به کارم ادامه می دهم و این باعث می شود که احساس خوشبختی کنم.»

البته بویان به خوبی می داند که برای حضور در ترکیب اصلی تیم، کار سختی را پیش رو خواهد داشت و گفت: «می خواهم ثابت کنم که می توانم در بارسلونا باشم و به تیم کمک کنم. از اعتماد مربی تیم متشکرم، چرا که این اعتماد به من انرژی و امید می دهد. در سه سال اخیر، کاملا با رختکن تیم اخت شده ام. من در بارسلونا رشد کرده ام و اینجا درسهای زیادی آموخته ام و تمام احساساتم بسیار خوب است.»

بارسلونا در بازار نقل و انتقالات تابستانی، داوید ویا را به خدمت گرفت ولی این ماجرا بویان را نگران نمی کند. بویان ادامه داد: «ویا بازیکن خوبی است، یک گلزن تمام عیار که کمکهای فراوانی به بارسا خواهد کرد. ولی فکر می کنم که می توانیم در کنار هم به میدان برویم، چون بازیکنانی هستیم که به خوبی در جناحین و در مرکز میدان حرکت می کنیم.»

کرکیچ در ادامه صحبتهایش با آنالیز شرایط باشگاه رئال مادرید گفت: «رئال با به خدمت گرفتن مورینیو، قهرمانی های بیشتری را به دست آورده است. او مربی خوبی است که توقع کار زیادی از بازیکنانش دارد. هر چند که فصل گذشته رئال مادرید آمار و ارقام خوبی را نیز کسب کرده و این فصل نیز در همین مسیر به حرکتش ادامه خواهد داد.در مورد خریدهای این تیم هم باید بگویم که رئال نمی تواند بهترینها را بخرد؛ چون بهترینها در بارسا هستند»

بویان در مورد موفقیت تیم ملی اسپانیا در رقابتهای جام جهانی گفت: «به این تیم حسادت می کنم ولی حسادتی سالم. از موفقیت تیم بسیار خوشحال شدم، همه ما خیلی دوست داشتیم که آنجا باشیم. هدفم این است که بار دیگر به تیم ملی اسپانیا بازگردم و نهایت تلاشم را به کار خواهم گرفت.»

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

2010/7/21

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

تيري آنري: آرسنال نمي تواند مانع از جدايي فابرگاس شود

بارسلونا مدت هاست كه به دنبال به خدمت گرفتن اين ستاره ملي پوش اسپانيايي است اما توپچي ها با بازگشت او به باشگاه سابقش مخالفت كرده اند.

سايت گل - تيري آنري، اسطوره باشگاه آرسنال، اعلام كرد كه اين باشگاه نمي تواند مانع از جدايي از سسك فابرگاس و پيوستن او به بارسلونا شود.

اين در حالي است كه باشگاه كاتالاني مدت هاست كه به دنبال به خدمت گرفتن اين ستاره ملي پوش اسپانيايي است اما توپچي ها با بازگشت او به باشگاه سابقش مخالفت كرده اند. فابرگاس كه محصول سيستم جوانان بارسلوناست، در سال 2006 به آرسنال پيوست و در فصل اخير بازوبند كاپيتاني اين باشگاه را نيز به بازو بسته بود.

آنري كه به زودي به طور رسمي به هواداران نيويورك رد بولز معرفي مي شود، خود زماني براي جدايي از آرسنال با ترديدهاي زيادي مواجه شده بود. پيش از اين گزارش شده بود كه او اظهار اميدواري كرده است كه فابرگاس به حضورش در آرسنال ادامه دهد اما او اين مسئله را تكذيب مي كند.

او در مصاحبه با خبرنگاران گفت: "من هرگز نگفتم كه مي خواهم فابرگاس در آرسنال بماند. من گفتم طرفدار آرسنال هستم و براي من بهتر است كه او در آرسنال بماند. اما شما نمي توانيد به بازيكني كه مي خواهد به زادگاه و خانه اش برگردد بگوييد كه اين كار را نكند."

کد:
    2010/7/22

حمایت رئال مادرید از بنزما در پی رسوایی اخلاقی اخیرش

خورخه بالدانو از این بازیکن جوان فرانسوی بر سر مسائل قانونی حمایت کرده است.

سایت گل - خورخه بالدانو، مدیر رئال مادرید که در کلاس‌های تابستانی دانشگاه مادرید شرکت کرده بود، اعلام کرد که کریم بنزما مورد حمایت باشگاه رئال مادرید است.

او اخیرا با اتهام رابطه نامشروع با دختری نوجوان روبرو شده است و والدانو گفته: «رئالی‌ها مطمئن هستند او بی‌گناه است و این را به دادگاه‌های فرانسه نشان خواهند داد. ما از بازیکنمان تا نهایت کار حمایت خواهیم کرد، چون به بی‌گناهی او اطمینان داریم.»

مهاجم مادرید و فرانک ریبری متهمان این پرونده هستند و اگر اتهام آنها ثابت شود ممکن است تا سه سال آینده را در زندان بگذرانند و مجبور به پرداخت جریمه نقدی سنگینی شوند.

کد:

2010/7/22

اگه نباشه جاش خالی می مونه jyjy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    نصف کره خاکی

پيش فرض

بویان: رئال نمی تواند بهترینها را بخرد؛ چون بهترینها در بارسا هستند
    ایول واقعا حرف درست و بجایی زده

پروفشنال mtx891's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

ببخشید بارسلونا جز ادریانو و ماسچرانو بازیکون دیگه ای نخریده؟
    من 20 صفحه اخر این تایپیک رو خوندم همش راجب فابرگاس بود هیچ فکر کردن تو سیستم 4-3-3 بارسا فابرگاس کجا میخاد بازی کنه
    جای هانری؟

پروفشنال hamidkabiri6270's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    شهر غم

پيش فرض

من 20 صفحه اخر این تایپیک رو خوندم همش راجب فابرگاس بود هیچ فکر کردن تو سیستم 4-3-3 بارسا فابرگاس کجا میخاد بازی کنه
    جای هانری؟
    بارسا با این همه بازیکن خوب احتیاج به خرید بازیکن دیگه ایی نداره.اگه فابرگاسو بخرن همه چی تکمیله.

حـــــرفـه ای davy jones's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    کشتی مرد هلندی

پيش فرض

جای هانری؟
    مگه ماسکرانو رو خریدن؟

آخر فروم باز Retired User's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Road To Perdition

پيش فرض

امیدوارم سسک اشتباه هانری رو نکنه و از آرسنال نره
    همتون میدونید که اصلا سبک فوتبال سسک به بارسا نمیخوره
    و البته جای خالی ای هم واسش نیست
    یه نیمکت نشین محض

پروفشنال mtx891's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

یه نیمکت نشین محض
    اره میاد جای هانری میشینه رو نیمکت

اگه نباشه جاش خالی می مونه scali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    جایی همین نزدیکی

پيش فرض

یه نیمکت نشین محض
    کاملا تایید میشود .

هانری که واقعا بزرگترین اشتباه رو کرد و ای کاش سسک این اشتباه رو نکنه .

اگه نباشه جاش خالی می مونه errmii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

سامی خدیرا: تنها به بازی برای رئال فکر می کنم

در روزهای اخیر گزارش هایی منتشر شده مبنی بر اینکه باشگاه بایرن مونیخ قصد دارد با جذب خدیرا، مانع از پیوستن او به رئال مادرید شود.

سایت گل- بازی های خوب سامی خدیرا، هافبک جوان اشتوتگارت، در جام جهانی بسیاری را تحت تاثیر قرار داد و همین مسئله موجب شد تا تیم های بزرگی در فصل نقل و انتقالات به دنبال به خدمت گرفتن او باشند و البته بیش از همه رئالی ها به دنبال خرید این هافبک ملی پوش آلمانی هستند.

اما در روزهای اخیر گزارش هایی منتشر شده مبنی بر اینکه باشگاه بایرن مونیخ قصد دارد با جذب خدیرا، مانع از پیوستن او به رئال مادرید شود.

خدیرا در مصاحبه با نشریه بیلد گفت:" بله، مطمئنا من به حضور در رئال مادرید فکر می کنم. آنها قبلا تایید کرده اند که به دنبال خرید من هستند.

رئال مادرید بزرگترین باشگاه دنیاست و مورینیو نیز یکی از موفق ترین مربیان دنیاست. او همیشه مورد تحسین من بوده و او با شیوه ای بازی می کند که من می توانم به خوبی با آن تطبیق پیدا کنم. سیستم بازی او مشخص است، یک خط دفاعی سازمان یافته، ضد حملات سریع و پیروزی های یک گله. در حال حاضر این تنها شیوه پیروزی و موفقیت در جام هاست.

اگر بخواهم در اشتوتگارت بمانم، به مدیر برنامه هایم اجازه نمی دهم که با من در مورد پیشنها سایر تیم ها صحبت کند. رئال مادرید تنها باشگاهی است که تاکنون در مورد آن فکر کرده ام اما هنوز تصمیمی نگرفته ام. در چمد روز آینده در مورد باشگاه آینده ام تصمیم گیری می کنم."

خدیرا هنوز یک سال دیگر با اشتوتگارت قرارداد دارد اما باشگاه آلمانی ترجیح می دهد او را در همین تابستان با پیشنهادی 15 میلیون یورویی به فروش برساند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •