سلام بین 18.5 و شایدم 20 !
امتحانش انصافا اسون بود من که واسه قبولی رفته بودم این نمره رو آوردم![]()
ولی من میگم فیزیک سخت میشه![]()
سلام بین 18.5 و شایدم 20 !
امتحانش انصافا اسون بود من که واسه قبولی رفته بودم این نمره رو آوردم![]()
ولی من میگم فیزیک سخت میشه![]()
بله ! همه ی حالتا رو حساب کردم جز اینکه تعریفو 2 قسمت کنه ، ممنون خوشحالم کردیتعریف تجانس خودش 2 بخشه ! ... + ویژگیش که میشه 3 تا 0.25
سوال مگه 0.75 نداره ؟!
ولی یه اشتباه دیگمم پیدا کردم ، تو سوال 15 ننوشتم عمود مشترک ، نوشتم " عمود بر 2 خط "
اینو نمره میدن ؟
نمره نميدن قطعاولی یه اشتباه دیگمم پیدا کردم ، تو سوال 15 ننوشتم عمود مشترک ، نوشتم " عمود بر 2 خط "
اینو نمره میدن ؟
انشالله همه طراحاي هندسه در بهشت برين با من محشور بشن
خيلي بچه ها رو خوشحال كردن
منم ایشالا بالای 19.5 میشم ! ولبی نمیدونم چه طور میگید آسون بود ؟ من که دهنم سرویس شد تا تونستم همشو بنویسم !
من ساعت 3 شب تموم کردم + 2.5 خواب + 1ساعت صبح ،حل نمونه سوال 88
ولی خب برا هندسه نمونه سوال خیلی تاثیر نداره.
منم می گم سوالا خوب بود و خیلی خوشحالم که فصل چهار سوالای مفتیش رو داده بودن. اوایل امتحان یکم خودم رو گم کردم و وقت از دست دادم ولی خب به هر حال تونستم 20 دقیقه آخر امتحان وقت زیادی بیارم. فکر کنم اگه مصحح ها گیر الکی ندن ، 19.5 به بالا بگیرم. اگه نمرم کمتر بشه اصلا ارزش این همه خوندن و نوشتن رو نداشت. آخرای امتحان دستم فلج شده بود.( 5 صفحه کامل نوشتم ).
تجانس هم فکر نکنم بخواد شکل بکشیم. ولی کلا با توجه به این وقت کم نباید هم از این سخت تر باشه. سوال در سطح 88 بود. دستشون درد نکنه.
؟؟؟ نمی دونستم زمین شناسیشون اینقدر حجیم باشه . چون تو کنکورشون فکر نکنم خیلی تاثیر داشته باشه ، گفتم حتما کتابش حجیم نباشه . ولی اگه اینطوره واقعا مثل خودمون این دو روز براشون جهنم بوده.چحجم درسشون وحشتناک بود برا 1 روز و نیم ، امیدوارم خوب داده باشن .
خب به هر حال اینم گذشت. ( ولی چقدر سخت گذشت. )
خدا کنه عربی آسون باشه، بقیه درس های باحالین
.
دست طراحاش درد نکنه . نه به اون طراح های دین و زندگی نه به اینا . خدا پدر مادرشونو بیامرزه .
بچه ها شما سوال 17 رو با برهان خلف حل کردین یا خط عمود؟من هردو رو یاد داشتم ولی دیدم خط عمود هندسی تره ازین راه رفتم.درسته؟
نه . اگه خواستن كه امتحاناي بعدي رو سخت بدن من با توجه به اسمم يارانه نقدي رو به طراحاي امتحانات بعدي نميدم![]()
دمشون گرم...20 میشیم ایشالله!
نگران 0.25 ونباشید زیاد بنویسید نمره میدن...طرف بیکار نیست که بشینه همه چزئیات رو روش زوم کنه!والا!
معلم ما سوال 17 رو از عمود کردن رفته بود گفت دسته...بروبچ نگران نباشید
من از شیمیم میترسم ، فیزیک که اگه اشتباه لپی نکنیم و خوب بخونیم 20 قطعا ، زبانم مفته 20 ، شیمی من رو 19.5 حساب کردم عربیم 17 البته فکر کنم عربی 15 اینا بشم ... باید یه راه پیدا کنم برا عربی خوندم بیشتر از 30 دقیقه نمیتونم بخونم باید هر 30 دقیقه به 30 دقیقه زنگ تفریح یک ساعته بدم مگرنه حالم بد میشه !خدا کنه عربی آسون باشه، بقیه درس های باحالین
.
ایشاللا میدن !نمره نميدن قطعا![]()
شرمنده شرمنده ، این قسمت حذف شد !
Last edited by e.khafan!; 03-06-2010 at 10:55.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)