سلام مجدد
دوستان کسی نیست جوا بده؟؟؟؟؟
ممنون
سلام مجدد
دوستان کسی نیست جوا بده؟؟؟؟؟
ممنون
سلام.
دوستان همونطور که میدونین خیلی از بچه ها مثل خودم با مشکل نویز داشتن روی خطوط مواجه هستن.
توی این چند روزه با مفاهیمی مثل snr مواجه شدم که آشنایی ندارم باهاشون.اینه که از اساتید محترم میخوام در مورد مفاهیم بالا توضیحاتی رو ارائه بدن و اینکه از کجا بفهمیم واسه ما چنده و چه رنجی باشه قابل قبوله و اینکه خطی که نویز داره دلایلش میتونه چیا باشه و چطور میشه رفع کرد و خلاصه هر اطلاعاتی که در این زمینه کمک میکنه به ماهایی که اطلاعاتمون کافی نیست.
ایمان جان سایت زیر کامل توضیحات snr و attenation رو نوشته و چند تا دلیل نویز رو هم نوشته . یه کم مطلبش زیاد . اگه زیاد نبود همینجا میذاشتم . ولی شلوغ میشه .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من کابل اصلی تلفن با کابل برق ورودی خونه از یک لوله رد شدن.اگر از هم جدا کنم تاثیری داره تو پینگ؟
سلام با مودم linksys wag120 این اعداد را داشتم ، از مخابرات اصفهان از یکی از شهرستان های اطراف هستم ، قبلا خیلی خوب بود ولی الان وضعیت افتضاحی تو سرعت پینگ دارم ، این اعداد چجوریه وضعیتش ؟ DSL Upstream Rate: 509 kbps DSL Downstream Rate: 2046 kbps Down up DSL Noise Margin: 288 dB 295 dB DSL Attenuation: 288 dB 216 dB DSL Transmit Power: -380 dBm -442 dBm
سلام با مودم linksys wag120 این اعداد را داشتم ، از مخابرات اصفهان از یکی از شهرستان های اطراف هستم ، قبلا خیلی خوب بود ولی الان وضعیت افتضاحی تو سرعت پینگ دارم ، این اعداد چجوریه وضعیتش ؟ DSL Upstream Rate: 509 kbps DSL Downstream Rate: 2046 kbps Down up DSL Noise Margin: 288 dB 295 dB DSL Attenuation: 288 dB 216 dB DSL Transmit Power: -380 dBm -442 dBm
Last edited by payman1991; 25-07-2012 at 14:10.
و این در صورتیه که ذوستام توی یکی دیگه از محله ها این عددا را داره up.-------------.com/images/lv7qyfw5eoq2105qrt23.jpg
v t a n d o w n l o a d
Last edited by payman1991; 25-07-2012 at 23:27.
این وضعیت خط من هست.تغییر کدوم یکی از اینها میتونه پینگ من رو کم کنه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by gamekhor2007; 03-08-2012 at 21:16.
خط شما فیبر نوری هست و کیفیت خوبی هم داره . سرعت 1 مگ رو مخابرات بهبهان به هر شخصی میده ؟ نامحدوده ؟
شما نمی تونید کاری کنید که پینگ پایین بیاد و مشخصات خط شما نشون میده مشکلی از این نظر ندارید .
از کجا فهمیدی بهبهان هستم؟والا سرویس من 128 نامحدود هست که با 64 و 256 همه یکجورن ولی اختلاف قیمت دارن.من با مهر مغازه تونستم بگیرم.یعنی فروشنده گفت فقط یک مهر بزن اگر زمانی بجای 128 خواستی بالاتر بگیری بتونم بدم.با همین 128 دانلودم تا 100 میرسه.پایین یا بالا بردن upstream تاثیری تو پینگ نداره؟
Last edited by gamekhor2007; 04-08-2012 at 13:35.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)