من برنامه نویس این بازی هستم و بیشتر کار ساخت مراحل هم دست منه و اون داستان بچه 12 ساله که بزرگ میشه هم فقط توی 3-4 دقیقه نوشتم .
اگه یادتون بیاد توی صفحه 12 - 13 عماد جان اعلام کردند که فقط دو گروه به صورت جدی دارن این بازی رو میسازن یکی گروه پرشین جی تی ای که وابسته به وینسارا بود و یکی هم گروه جی تی ای گیمرز (گروه عماد و من و برو بکس) که از روی مرام با هم کار میکردیم و به هیچ جایی وابسته نبودیم و توی یک فروم مجاینی با یک دامنه پیچیده (gta-gamers.7forum.net) تونسته بودیم بازدیدی معادل 1300 - 2400 در روز رو به دست بیاریم و این اوخر یکی از بچه های با مرام سایت یک دامنه به اسم gtagamers.ir و هاست برای سایت ما تدارک دید (این شخص کسی نبود جز امین تری دی) و این اواخر من و سیامک (سیامک مدیر وینسارا هستند که پرشین جی تی ای رو ساپرت میکردند ) با هم دعوامون شد و در وقع من به ایشون پرخاشگری کردم و همون روز دوست ایشون از عماد (مدیریت جی تی ای گیمرز) درخواست کردند که یک کنفرانس بزاریم تا قضیه این دعوا رو آشکار کنیم و ما کنفرانس رو با این نیت گزاشتیم ولی خوشبختانه علاوه بر نادیده گرفتن موضوع اصلی به موضوع ادغام دو گروه پرشین جی تی ای و جی تی ای گیمرز پرداختیم و تصمیم بر این شد که این ادغام انجام نشه چون سیامک میگفت باید گروه ها کاملاً یکی بشه و منم میگفتم که مرام بچه ها این وسطه که بازی رو میسازه و اگه این مرام از بین بره و کار رسمی بشه هیچ چیزی پیش نمیره و مثال راکستار شمالی و راکستار جنوبی رو مطرح کردم که هر دوتاشون جی تی ای رو میسازن ولی رئیس هاشون و کاراشون کاملاً از هم جداست و توسط یک لیدر به هم وصل هستند و آقای سیامک مخالفت کردند با من ولی مثل اینکه در همین حین داشتند با عماد به صورت خصوصی صحبت میکردند و آخر سر هم همون چیزهایی که من گفتم انجام شد و هنوز هم متعجبم که چرا از همون اول حرف من رو انجام ندادن از اینها که بگزریم بالاخره این دو گروه با هم ادغام شد و کار به صورت جدی شروع شد ...
تا قبل از این ادغام 10% امکان داشت که کار ساخت جی تی ای تهران متوقف بشه ولی حالا 100% اطمینان وجود داره که جی تی ای تهران ساخته میشه ما یک دمو رو فعلاً در حال تدارک دیدنش هستیم که در این تایپیک در صفحه آخر توضیحاتشو دادم :
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فعلاً همه کار های دمو داره روی روالش و بهتر از اون چیزی که پیش بینی کردیم انجام میشه و احتمالاً تا 3-4 ماه آینده این دمو با تمام جزئیات و تدارکات آماده دانلود بر روی سایتمون قرار میگیره که البته مطمئنن اشخاصی این دمو رو به عنوان جی تی ای تهران اصلی به فروش میزارن و ما هم منتظر این اشخاص هستیم تا به صورت قانونی این فروش ها رو متوقف کنیم و جایزه بزرگی هم برای اشخاصی که بتونند فروشندگاه غیر قانونی این بازی رو پیدا کنند تدارک میبینیم[COLOR="Silver"]