تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 28 از 61 اولاول ... 1824252627282930313238 ... آخرآخر
نمايش نتايج 271 به 280 از 605

نام تاپيک: معرفی HDPlayer های Novatron با قابلیت ----T

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

دوستان سلام
    من با دستگاه نواترون مدل 83 و با ورژن فریمور 64 از طریقTV ---- چند رکورد (ضبط به صورت مستقیم) انجام داده ام. وقتی که فایل های ضبط شده را Play می کنم هنگام عقب و جلو بردن تصویر اگر سرعت آن بیش از X2 باشد تصویر هنگ می کند (حتی برای چند دقیقه) و وقتی مجدداً play می کنم از همان قسمتی که دستور عقب و جلو بردن فیلم را داده بودم پخش می شود.
    لطفا چنانچه شما هم با این مشکل روبرو شده اید اعلام فرمائید شاید این مشکل هم با نصب فریمور ورژن 64 ایجاد شده باشد.
    با سلام
    دوست عزیز حق با شماست ، بنده هم امتحان کردم همینطور بود ، آیا در فریمور قبلی این مشکل را نداشته ؟
    اگر اینطور باشه که باید گفت فریمور 64 پر از اشکال است .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

با سلام
    با بررسی پست های بالا و جمع بندی مشکلات مطرح شده توسط دوستان ، مشکلات مربوط به فریمور 64 به شرح زیر به نمایندگی مارت منتقل شد و قرار شد در فریمور بعدی که به زودی عرضه خواهد شد رفع گردد :
    1- هنگ کردن در زمان تعویض شبکه در بعضی اوقات
    2- مشکل فایلهای ضبط شده از تلویزیون که هنگام نمایش روی سرعت بالای 2X گیر می کند
    3- کار نکردن برنامه ریزی ضبط از تلویزیون ( خیلی مهم )
    4- تاخیر در رفتن پنجره مشخصات شبکه ،بعد از تعویض شبکه (12 ثانیه)
    5- ضعیف بودن خروجی صدا از طریق HDMI
    6- پارازیت روی شبکه خروجی آنتن آنالوگ دستگاه ، هنگام روشن بودن دستگاه و عملا عدم استفاده از تلویزیون در زمان ضبط یک شبکه توسط DVBT
    7- اضافه شدن امکان تغییر رنگ زیرنویس
    8- امکان مشاهده زمان باقیمانده تا خاموش شدن دستگاه ، با زدن کلید sleep
    از دوستان خواهش می کنم مشکلات و نقطه نظرات خود را در مورد دستگاه نواترون در همین تایپیک طرح تا مورد استفاده عموم واقع شود . با تشکر

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

با سلام
    با بررسی پست های بالا و جمع بندی مشکلات مطرح شده توسط دوستان ، مشکلات مربوط به فریمور 64 به شرح زیر به نمایندگی مارت منتقل شد و قرار شد در فریمور بعدی که به زودی عرضه خواهد شد رفع گردد :
    1- هنگ کردن در زمان تعویض شبکه در بعضی اوقات
    2- مشکل فایلهای ضبط شده از تلویزیون که هنگام نمایش روی سرعت بالای 2X گیر می کند
    3- کار نکردن برنامه ریزی ضبط از تلویزیون ( خیلی مهم )
    4- تاخیر در رفتن پنجره مشخصات شبکه ،بعد از تعویض شبکه (12 ثانیه)
    5- ضعیف بودن خروجی صدا از طریق HDMI
    6- پارازیت روی شبکه خروجی آنتن آنالوگ دستگاه ، هنگام روشن بودن دستگاه و عملا عدم استفاده از تلویزیون در زمان ضبط یک شبکه توسط DVBT
    7- اضافه شدن امکان تغییر رنگ زیرنویس
    8- امکان مشاهده زمان باقیمانده تا خاموش شدن دستگاه ، با زدن کلید sleep
    از دوستان خواهش می کنم مشکلات و نقطه نظرات خود را در مورد دستگاه نواترون در همین تایپیک طرح تا مورد استفاده عموم واقع شود . با تشکر
    من همه 28 صفحه را خواندم و مشکلات این دستگاه خیلی بیشتر از این چند موردی است که شما نوشتی !!!
    کسی که 280 تومان پول بی زبان را میده انتظار داره حداقل یک سیستم سالم و بدون نقص خریداری کنه
    خدا را شکر که هنوز این دستگاه را نخریدم وگرنه باید یکی تو سر خودم میزدم یکی تو سر دستگاه !!!
    مثلا مشکل عدم ضبط از تلویزیون یا همان Schedule Recording یک مشکل مهم و اساسی است الان دستگاههای درپیتی نیز این امکانو دارند و اصلا کسی که داره تلویزیون میبینه باید بتونه برای وقتی که خونه نیست برنامه مورد علاقشو ضبط کنه
    و یا پارازیت روی خروجی آنتن آنالوگ دستگاه یعنی موقع ضبط یک برنامه تماشای کانال دیگه تلویزیون تعطیل !!!

4. 2 کاربر از rfah بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2004

پيش فرض

بهتر یکی از دوستان تمام مشکلات فوق را به انگلیسی ترجمه کرده و به سایت اصلی

و یا این سایت که فیرم ویر های جدید رو میزاره بفرسته تا سریعتر مشکل رو حل کنند

با تشکر

سایت اصلی فریم ویر های جدید نواترون

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

بهتر یکی از دوستان تمام مشکلات فوق را به انگلیسی ترجمه کرده و به سایت اصلی

و یا این سایت که فیرم ویر های جدید رو میزاره بفرسته تا سریعتر مشکل رو حل کنند

با تشکر

سایت اصلی فریم ویر های جدید نواترون

کد:
    کد:
    تا آنجا که من پستهای قبلی را خوندم به این نتیجه رسیدم که ظاهرا شرکتی بنام مارت نمایندگی رسمی فروش و خدمات پس از فروش را در ایران بعهده داره ، مگه این مشکلات جزو ضمانت و خدمات پس از فروش نیست؟!!
    واقعا که تو ایران بیشترین سودو به اصطلاح نمایندگیها میکنند چون خیلی راحت یک محصول میارند تو بازار و بعد هم از ارایه هرگونه خدمات و تعهدات شانه خالی میکنند!!!
    آخه من نمیدونم هنگ کردن زیاد دستگاه که بچه ها اشاره کردند آیا مشکل حساب نمیشه ؟ نمایندگی تعهدی برای رفع اون نداره؟ بالاخره یا باید مشکلو حل کنه و یا دستگاهو تعویض کنه و یا دستگاهو پس بگیره
    اگه من این دستگاهو داشتم همه جیکو پیکشو در میاوردم و برای اطلاعرسانی اینجا مینوشتم
    از بچه های گل تایپیک نیز میخوام اونایی که دستگاهو دارند همین کارو بکنند . آخه شترسواری که دولا دولا نمیشه!!!

7. این کاربر از rfah بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

r-k

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

من همه 28 صفحه را خواندم و مشکلات این دستگاه خیلی بیشتر از این چند موردی است که شما نوشتی !!!
    کسی که 280 تومان پول بی زبان را میده انتظار داره حداقل یک سیستم سالم و بدون نقص خریداری کنه
    خدا را شکر که هنوز این دستگاه را نخریدم وگرنه باید یکی تو سر خودم میزدم یکی تو سر دستگاه !!!
    مثلا مشکل عدم ضبط از تلویزیون یا همان Schedule Recording یک مشکل مهم و اساسی است الان دستگاههای درپیتی نیز این امکانو دارند و اصلا کسی که داره تلویزیون میبینه باید بتونه برای وقتی که خونه نیست برنامه مورد علاقشو ضبط کنه
    و یا پارازیت روی خروجی آنتن آنالوگ دستگاه یعنی موقع ضبط یک برنامه تماشای کانال دیگه تلویزیون تعطیل !!!
    با سلام
    دوست عزیز شما درست می فرمایید کسی که اینقدر هزینه می کند انتظار یک محصول خوب و بدون نقص را دارد اما با مذاکراتی که با نمایندگی مارت داشتم ، گفتند بیشتر این مشکلات نرم افزاری است و قابل رفع شدن است .
    بنده نیز اول قصد خرید پروویژن را داشتم (حدود 100 تومان) اما به چند دلیل نواترون را خریداری کردم :
    1- کره ای بودن محصول
    2- ظاهر زیبا
    3- امکان پخش همه فرمتها ( البته هنوز موفق به آزمایش همه فرمتها نشده ام)
    4- برنامه ریزی ضبط از تلویزیون که زیاد مورد استفاده است (البته درحال حاضر این امکان کار نمی کند)
    5- ورودی کامپوزیت برای ضبط از دوربین و یا ...
    6- امکان نصب هارد اینترنال 3.5 (ساتا) داخل دستگاه
    من هم در این مدت (3 هفته) که دستگاه را خریده ام خیلی اذیت شده ام ، بطور مثال دیروز(جمعه) شاید بیشتر از 15 بار موقع تعویض کانال هنگ کرد و از این تعداد فقط 4 بار طوری هنگ کرده بود که مچبور به قطع دستگاه از برق شدم ، برای دستگاه با این قیمت کلید پاور یا ریست در نظر نگرفتند و اگر هنگ کند و خودش ریست نشود مجبور به درآوردن سوکت برق ورودی دستگاه از پشت آن هستم که اینکار ممکن است آسیب به دستگاه برساند ، و جالب اینجاست که وقتی هنگ میکند قادر به دیدن شبکه آنالوگ معمولی تلویزیون نیز نیستم زیرا بشدت برفکی و همراه با پارازیت است .
    بهرحال منتظر رفع مشکلات اعلام شده توسط نمایندگی نواترون(مارت) هستم ، اگر حل شد که در این تایپیک برای دوستان ذکر خواهم کرد .

9. این کاربر از r-k بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

يكي از دوستان سوال پرسيد بود كه چون جنبه عمومي داره اينجا هم ميزارم

سلام دوست عزیز
    میشه لطف کنید و نحوه دانلود کردن فایل هایه تورنت رو با نواترون 83 توضیح بدید
    من امروز مودممو بهش وصل کردم ولی قسمت تورنتم همچنان غیر فعال بود
    با تشکر

سلام
    من از منوالش خوندم و انجام دادم
    فايل تورنت رو تو فولدر تورنت نواترون كپي كنيد
    بعد از طريق فايل منيجر نواترون اونو اجرا ميكنيم و بلافاصله شروع ميكنه به دانلود
    همين !
    موفق باشيد

11. این کاربر از sash بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

r-k

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

سلام
    من يه مشكل جديد دارم
    وقتي از پورت اي وي ركورد ميكنم ديگه از محيط ركورد خارج نميشه و حتما بايد سيم پاور را قطع كنم ؟
    كس ديگري هم اين مشكل را دارد ؟
    من 82 دارم و فريم وير 64

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

سلام
    من يه مشكل جديد دارم
    وقتي از پورت اي وي ركورد ميكنم ديگه از محيط ركورد خارج نميشه و حتما بايد سيم پاور را قطع كنم ؟
    كس ديگري هم اين مشكل را دارد ؟
    من 82 دارم و فريم وير 64
    با سلام خدمت دوست عزیز جناب sash عزیز
    سایه تان روی این تایپیک سنگین شده قربان
    شما که قبل از ما دستگاه را خریده اید و در پستهای قبلی مطالب مفیدی مرقوم میکردید چرا دیگر در این تایپیک تبادل نظر نمی کنید؟
    بهرحال دستگاه من هم 82 با فریمور 64 است و تا بحال چند بار از طریق پورت ای وی رکورد کرده ام و به چنین مشکلی برنخورده ام
    به امید ارایه نظرات بیشتر از طرف جنابعالی
    Last edited by r-k; 16-08-2010 at 18:00.

14. این کاربر از r-k بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

تا آنجا که من پستهای قبلی را خوندم به این نتیجه رسیدم که ظاهرا شرکتی بنام مارت نمایندگی رسمی فروش و خدمات پس از فروش را در ایران بعهده داره ، مگه این مشکلات جزو ضمانت و خدمات پس از فروش نیست؟!!
    واقعا که تو ایران بیشترین سودو به اصطلاح نمایندگیها میکنند چون خیلی راحت یک محصول میارند تو بازار و بعد هم از ارایه هرگونه خدمات و تعهدات شانه خالی میکنند!!!
    آخه من نمیدونم هنگ کردن زیاد دستگاه که بچه ها اشاره کردند آیا مشکل حساب نمیشه ؟ نمایندگی تعهدی برای رفع اون نداره؟ بالاخره یا باید مشکلو حل کنه و یا دستگاهو تعویض کنه و یا دستگاهو پس بگیره
    اگه من این دستگاهو داشتم همه جیکو پیکشو در میاوردم و برای اطلاعرسانی اینجا مینوشتم
    از بچه های گل تایپیک نیز میخوام اونایی که دستگاهو دارند همین کارو بکنند . آخه شترسواری که دولا دولا نمیشه!!!
    با سلام
    همانطور که در چند پست قبلی ذکر کردم ، مشکلات موجود را به نمایندگی (مارت) منتقل کرده ام و قول رفع آنرا داده اند ، امروز نیز تلفنی پیگیری کردم گفتند مشکلات را به شرکت اصلی ایمیل کرده اند و قرار بود امروز تلفنی نیز با شرکت اصلی مذاکره داشته باشند .
    بهرحال مشتری نیز تا یک مدت زمانی صبر می کند و درصورت عدم رفع مشکلاتش از طریق گارانتی اقدام می نماید ، اما امیدوارم با آمدن ورژن جدید فریمور دستگاه ، همه این مشکلات رفع شود .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •