نوشته شده توسط yasinred
سلام
لينك شما رو اضافه ميكنم ولي اول يك مقدار انگليسي به سايتت اضافه كن تا براي بيننده هاي خارجي جذاب تر بشه. دگمه كوچك خودمو ضميمه كردم.
نوشته شده توسط yasinred
سلام
لينك شما رو اضافه ميكنم ولي اول يك مقدار انگليسي به سايتت اضافه كن تا براي بيننده هاي خارجي جذاب تر بشه. دگمه كوچك خودمو ضميمه كردم.
Hiنوشته شده توسط daffy
Maybe I'm too ashy these days but it's a long way before i'm ashes.
Take care, bye
ببخشيد آيا در اينجا منظور از خاكستري چيه چون من تا حالا چنين كلمه اي نشنيدم(ashy)نوشته شده توسط love-to-learn
پیشاپیش خیلی ممنون
دقیقاً موافقم
(( زكات علم آموزختن آن است ))
در ضمن امین سی جان
اولاً اگه علی جان(خردمند) را تو انجمن دیدی سلام منا هم برسون چون نه به ایمیلام جواب میده نه به تلفنام نه وقتی میرم در خونشون که دیگه هیچی
چشم حتما.
بچه ها يكي زحمت ترجمه اين چند جمله رو ميكشه ممنون ميشم
(( agree with veeroo18, it is a bummer that your image didn't get chosen, but eventually, if you keep up your good work, it will be, and at that point you want people to vote, right?
And I really don't think there is partiality: look at me, I am nobody in CG, nobody in this forum knows me except pradipta, I think, I have never won anything, I just joined the forum: they have no reason to be partial to me. I am pretty sure most of the other finalists can say the same.
So come on, don't take it hard and have fun, and vote for me while you are at it... ))
نوشته شده توسط amin a.^2
سلام
بخاطر ايهامي كه كلمه ي خاكستري تو فارسي داره منم سعي كردم تو انگليسيشم از يه كلمه ي ايهام دار استفاده كنم كه بنظر من بهترينش همون ash بود.
ash هم به معنی رنگ خاکستری و هم به معنی خاکستری که بعد از سوزاندن هر چیزی (ازجمله انسان) باقی میمونه است.
ضمنا برای رنگ خاکستری میشه بجای ash از ashy هم استفاده کرد که ashy یه کم informal تره.
امیدوارم متوجه شده باشین اگه سوال دیگه ای هست من در خدمتم.
موفق باشید
نوشته شده توسط Amin CG
سلام
خيلي خيلي ببخشيدا واقعا ببخشيد جسارت نباشه ولي شما ترجمه هايي كه دوستان براتون كردن رو يعني ياد گرفتين و فهميدين چي به چيه؟ يا حداقل قصدتون ياد گرفتنش بود؟
البته دوباره بگم قصد جسارت نبود فقط جمله تون خيلي جالب بود برام.![]()
موفق باشيد
دوباره سلامنوشته شده توسط Amin CG
با veeroo18 موافقم حیف شد که طرح شما انتخاب نشد ولی در نهایت اگه کارت رو همینطور ادامه بدی طرحت بالاخره انتخاب خواهد شد و اون موقع از دیگران میخواهی که به شما رای بدن. درسته؟
من واقعا فکر نمیکنم که قصد و غرضی در کار بوده باشه: ببین من تو CG هیچی نیستم(شخص مهمی نیستم) تو این فوروم هیچکس منو نمیشناسه بجز Pardipta من فکر کنم تاحالا چیزی برنده نشدم فقط عضو این فوروم شدم : هیچ دلیلی نداره که آنها نسبت به من متعصب باشن. تقریبا مطمئنم که اکثر فینالیستهای دیگه هم نظرشون همینه.
حالا بجنب زیاد سخت نگیر و خوش باش و در عين حال به منم رای بده.
Last edited by love-to-learn; 19-09-2006 at 22:51.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)