نه هنوز منتشر نشده .برای دانلود هم فکر نکنم اومده باشه .نه تک نفره نیست و در بیشتر ماموریتها به صورت چند نفره میرن دخل دشمنو میارن![]()
نه هنوز منتشر نشده .برای دانلود هم فکر نکنم اومده باشه .نه تک نفره نیست و در بیشتر ماموریتها به صورت چند نفره میرن دخل دشمنو میارن![]()
شما اصلا تا حالا سبک FPS بازی کردی یا اصلا سری های قبلی COD را بازی کردی که این سوال رو میپرسی ؟
اون بازی های استراژی هست که باید وارد ارتش بشی .
بدون شرح...مقاله ای از سایت معتبر wikipedia
In the United States, the average video game player is 35 and has been playing video games for over 12 yearsخوب با تفاسیر شما کلا قشر جوان توی این کشور(پرترافیک ترین کشور از لحاظ کاری)بیکارند
سلام
ای ول عجب مقاله ی روحیه بخشی. چون فکر میکردم من که 25 سال دارم با چه رویی هنوز دارم بازی میکنم از طرفی نمی تونم از بازی دل بکنم. حالا وقتی میانگین 35 ساله پس حتما 40 یا 50 ساله ها هم بازی میکنن. فکر کنم بهتر باشه بابام بکشم تو خط.
آقا راستی کف کردیم از بی کال افی این دقیقا نسخه ی pc و نسخه x360 کی میاد. یه هفته دیگه تو بازار هست؟
اونا کلا آدمای جالبی هستن مسلم جان.......... .خیلی تو فکر غذای روحی خودشون هستنعده کثیرشون حتما یه تایم مطالعه دارن واسه خودشون.......یا یه تایم واسه بازی.....یا فیلم دیدن........یا خوشحالی و رقص و......... .
یعنی واسه همه تفریحا و صنعتهای تفریحی مثه گیم یا سینما ارزش قایلن.... .جالبه.
بازی قراره 16 روز دیگه ریلیز جهانی بشه ...ولی طبیعتا یه چند روز زودتر به دست ما خواهد رسید
احتمالا از 15 ابان بیران
راستی یکم ذهن من درگیره این مولتی پلیر بازی هست ! اگه free باشه که دیگه کرک نمیخواد ! مگه میشه ؟ یعنی این شرکت یک سود بسیار بزرگ رو میخواد از دست بده ؟!
بعد از need for speed world که free بود احتمال داره بعضی از شرکت ها یک سری از مد های مولتی پلیر بازی رو رایگان بزارند بازی کنی.
پیش نمایشی از بازی که به صورت سه بعدی روی کنسول x360 انجام شده نوشته شده که من نکات مهمش رو اینجا واسه دوستان مینویسم(حتما بخوونید که جالبه):
1-مرحله ای که توانستیم آن را تجربه کنیم همان چیزی بود که در نمایشگاه E3 امسال تجربه کرده بودیم......در ابتدا بازیکن مرحله را در یک جت SR-71 شروع می کند؛.نکته ای که در این بخش قابل توجه است نغییر بین سربازان پیاده نظام و سربازی که در جت بود که بازی را همانند یک عنوان Real Time Strategy کرده بود.
ویژگی های درخشان سه بعدی زمانی شکل می گرفت که شخصیت قابل بازی شروع به استفاده از کمان خود کرد ر این بخش دو مورد بود که در هنگام نمایش سه بعدی این مرحله توجه خود را به من جلب کرد.اولین آن کمان پولادی بود که کنترل آن را در دست گرفتم.شاید نکته ی مهمی به شمار نرود،اما نکته ای که در آن لحظه قابل توجه بود اضافه شدن دوربین به این اسلحه بود.افکت دوربین به شکل خارق العاده ای طراحی شده بود،طوری که در هنگام زوم احساس کردم که در واقع در حال نگاه کردن به دوربین یک کمان واقعی هستم.شیشه ی دوربین به طور محسوسی از محدوده ی فلزی خارج بود و عمق آن لذت بازی را دو چندان می کرد.دومین نکته افکت انفجار این مرحله بود.ذرات و دانه های برف به درستی از چهار چوب صفحه نمایش به بیرون پرتاب می شدند؛جرقه ها نیز در زمان تجربه ی WMD (نام این مرحله) دارای مزیت های خاص خود بودند.اگر بخواهیم در بین تمام نسخه های سری ندای وظیفه پرچم دار با ابهت ترین گرافیک را انتخاب کنیم،بدون شک Black Ops در صدر قرار دارد؛به نظر می رسد Treyarch به طور کامل آن را انجام داده است.
2-مد جدیدی به نام Combat Training به من نشان داده شد.این مد به شما اجازه می دهد تا بدون تجربه ی بخش چند نفره بتوانید XP Point کسب کنید(مانند kz2) در این بخش دشمنان شما توسط هوش مصنوعی کنترل می شوند و شما باید آن ها را همانند دشمنان واقعی بکشید و امتیاز کسب کنید.برای prestige کردن مشکل دارید؟ به این بخش مراجعه کنید،درجه ی سختی را بر روی آسان قرار دهید و تا زمانی که تایم بازی به پایان برسد دشمنان خود را از بین ببرید و امتیاز کسب کنید.لازم به ذکر است که این بخش نیز در مد سه بعدی قابل اجرا است
3-اگر چه نمایش Black Ops در دنیای سه بعدی مزیت های خاص خود را به همراه داشت،اما در عین حال دارای ضعف و مشکلات خود بود.یکی از آن مشکلات کیفیت تصاویر در این مد بود.از آن جایی که برای تجربه ی سه بعدی عناوین تصاویر باید دو بار رندر شوند (می توانید در هر زمان که خواستید آن را روشن/خاموش کنید)،سازندگان باید تا حدودی افکت ها را از لحاظ کیفیت کلی Scale کنند.خوش بختانه فریم ریت با وجود صحنه های شلوغ ثابت بود
4-Call Of Duty:Black Ops اولین تجربه ی نگارنده به عنوان انجام بازی های سه بعدی در X360 بود؛خوش بختانه تفاوت آن چنانی بین نسخه های PlayStation 3 و PC مشاهده نشد.... .
منبع:بازینما
Last edited by halflife g; 24-10-2010 at 21:08.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)