تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 28 از 76 اولاول ... 1824252627282930313238 ... آخرآخر
نمايش نتايج 271 به 280 از 751

نام تاپيک: ◄ ™ Lenovo اا بررسی و مباحث پس از خرید / درخواست مشاوره ممنوع ►

آخر فروم باز E.G_band's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴

پيش فرض

اولا ک قیمتشو زده 1399 بخوایم سرراستش کنیم میشه 1400 نه 1300

بعدشم عمرا اگه بزارن قیمتش زیر 1300 بیاد چه مهر چه اسفند y560p رو هنوز قیمتشو نیوردن پایین اونوقت بیان 570 و ارزون کنن عمررررررررررررررررررررررر ررررررررا

خدا لعنتشون کنه

لنوو خوذش قیمت 560 رو 300 دلار پاییو آورده .تا چند وقت دیگه تو ایرانم میاد پایین بعدشم اینکه وقتی بازار کساد باشه بیشتر تخفیف می دن تا بخری

حـــــرفـه ای rave-87's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

دوستان من در حال بررسی مدل y470 هستم
    یک سوالی برام پیش اومده
    توی لینک زیر در قسمت Internal Storage گزینۀ هارد ssd هم من میبینم
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    خواستم ببینم کسی اطلاعاتی از اینکه چه برند هاردهایی با لنوو همخوانی بیشتری دارن یا اینکه اصلاً امکان تعویض هارد لپ تاپ با هارد ssd توی ایران هست یا نه ، رو داره؟

داره خودمونی میشه Phoenix84's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

یک سوالی برام پیش اومده
    کد:
    خواستم ببینم کسی اطلاعاتی از اینکه چه برند هاردهایی با لنوو همخوانی بیشتری دارن یا اینکه اصلاً امکان تعویض هارد لپ تاپ با هارد ssd توی ایران هست یا نه ، رو داره؟
    فکر نمیکنم نیاز به تعویض هارد باشه.ssd از طریق پورت m-sata نصب میشه و میتونید در کنار هارد برای نصب سیستم عامل و برنامه ها از اون استفاده کنید.

4. این کاربر از Phoenix84 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال mac_world's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

سلام
    من بالاخره بعد از کلی بد بختی یکیو پیدا کردم که این لپتاپو داشته باشه
    رفتم خونشون کار کردم با 6080 خودم مقایسش کردم
    اول از همه
    نقاط برتری 570 میگم

1_دمای و گرمای بسیارکمتر
    2_باز شدن لپتاپ راحت تر بود
    3_سرعت و قدرت بیشتر تو چند تا بازی ( نه خیلی زیاد ولی کم هم نبود)
    4_راحتی بیشتر با کیبورد
    5_ ترک پد بهتر و روون تر
    6_سرعت باز شدن آیتیونز بیشتر بود
    7_بازشدن power dvd سریع تر بود
    8_ویندوز سریع تر بالا میومد
    نقاط برتری 6080

1_زاویه دید از بالا بهتر بود
    2_سرعت باز شدن آفیس یه کم بیشتر بود
    3_سرعت نصب بازی 2_3 ثانیه بیشتر بود
    4_زیبایی (از نظر من)
    5_رم بیشتر (البته این شخص خودش 570 ارتقاع داده بود )
    6_کیبوردش ماشین حسابی
    سوالی بود بپرسین

6. این کاربر از mac_world بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

یک سوالی برام پیش اومده
    کد:
    تا جایی که من خوندم و فهمیدم نیازی به تعویض هارد دیسک با انواع SSD نیست. این لپ تاپ و همین طور چند تا دیگه خودشون در کنار sata ورودی mSATA هم دارن که با تهیه هارد هایی که این ورودی رو دارن میتونی از SSD هم استفاده کنی. یکی از هارد های mSATA یی که اگه بگردی شاید تهران گیر بیاد مدل intel 310 هستش که با ظرفیت های 40 و 80 گیگ موجوده و قیمت هاشونم به ترتیب حدود 130 و 260 تومنه.
    یه راه دیگه هم هست که بجای عوض کردن هارد سیستم میشه از sata ی DVD-RW استفاده کنی.یعنی یه bay adapter بخری (عکس زیر) و هارد ssd رو داخلش قرار بدی.

8. این کاربر از arial_moho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای rave-87's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

تا جایی که من خوندم و فهمیدم نیازی به تعویض هارد دیسک با انواع SSD نیست. این لپ تاپ و همین طور چند تا دیگه خودشون در کنار sata ورودی mSATA هم دارن که با تهیه هارد هایی که این ورودی رو دارن میتونی از SSD هم استفاده کنی. یکی از هارد های mSATA یی که اگه بگردی شاید تهران گیر بیاد مدل intel 310 هستش که با ظرفیت های 40 و 80 گیگ موجوده و قیمت هاشونم به ترتیب حدود 130 و 260 تومنه.
    یه راه دیگه هم هست که بجای عوض کردن هارد سیستم میشه از sata ی DVD-RW استفاده کنی.یعنی یه bay adapter بخری (عکس زیر) و هارد ssd رو داخلش قرار بدی.
    1-اگر درست فهمیده باشم پس هارد ssd کنار هارد معمولی قرار میگیره ؟

2- توی اون لینکی که داده بودم ظرفیت 64 به بالا رو عنوان نکرده بود ، به نظرت اشکال نداره 80 بندازم ؟
    3-تنها روش اضافه کردن هارد ssd همینه ؟ یعنی توی همون لینکی که داده بودم هم منظورش همین بوده؟
    آخه مثل اینکه سرعت m-sata از esata کمتره

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    z /\ n j /\ n

پيش فرض mersi doste aziz

این تاپیک که جاش بنظرم خیلی خالیه رو زدم تا اونایی که از لپ تاپ ها و نت بوک های لنوو استفاده میکنن بیان و نظراتشون رو دربارش بگن و همچنین اخبارهای مهم این شرکت رو اینجا داشته باشیم
    البته میتونم به مدیریت حق بدم که این رو نداشتیم به خاطر اینکه این برند واقعا مورد کم لطفی قرار گرفته تو ایران
    rastesho bekhay donbale 1 rahnemaye khob dar morede laptopaye lenovoam.bazi az seriash va ghean mohkam o kar doroste mesle u 550 k 1kam ghadimi shode vali baz karesh doroste.mikham 1 jadid begiram size 13,14 k 1 serie bashe k emtehanesho pas dade bashe.serie z o zead tarif mikonan.z370 khobe?bishtar shabake kar mikonam vali gerafikam moheme baram.1chi mikham begiram ro asabam nare sakhtjoon bashe.age rahnemaim konid.chassssshm fingilisham neminivisim.alane k payam bead.thanks

اگه نباشه جاش خالی می مونه SAJAD0936's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

rastesho bekhay donbale 1 rahnemaye khob dar morede laptopaye lenovoam.bazi az seriash va ghean mohkam o kar doroste mesle u 550 k 1kam ghadimi shode vali baz karesh doroste.mikham 1 jadid begiram size 13,14 k 1 serie bashe k emtehanesho pas dade bashe.serie z o zead tarif mikonan.z370 khobe?bishtar shabake kar mikonam vali gerafikam moheme baram.1chi mikham begiram ro asabam nare sakhtjoon bashe.age rahnemaim konid.chassssshm fingilisham neminivisim.alane k payam bead.thanks
    چشام در اومد تا تونستم بخونم

z370 خوبه مدل قابل اعتمادیه ولی به نظر من z470 انتخاب بهتریه نسبت ب z370 چرا؟؟؟؟؟؟؟؟

چون 370 تنها مزیتش اینه که 0.2 کیلو سبکتره ولی 470 گرافیک بالاتر و قیمت پایینتری داره

و اگه توقع گرافیک بالا داری باید بگم ک 370 ک کاملا از مرحله پرته 470 هم نمیتونه پاسخگویه نیازهای گرافیکی بالا باشه.

توصیه من اینکه z470 با سی پی یو i5 و گارانتی سازگار تهیه کنی اگه با گرافیکش مشکل نداری.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

دوستا خواشن یکی جواب بده
    از دوستان کسی ریکاوری های lenovo y560 رو داره؟؟؟ من خیلی بش احتیاج دارم و خودمم ریکاوری نگرفتم حالا همه چیز پاک شده
    اگر کسی داره خواش میکنم در اختیار من قرارا بده

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

در سایت lenovo مدل z470 و z570 با گرافیک gt540m هم هستند.آیا با این کانفیگ در بازار ایران موجود هست؟
    به غیر از سازگار کدام شرکت دیگر نیز این برند را وارد می کند؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •