لنوو خوذش قیمت 560 رو 300 دلار پاییو آورده .تا چند وقت دیگه تو ایرانم میاد پایین بعدشم اینکه وقتی بازار کساد باشه بیشتر تخفیف می دن تا بخری![]()
لنوو خوذش قیمت 560 رو 300 دلار پاییو آورده .تا چند وقت دیگه تو ایرانم میاد پایین بعدشم اینکه وقتی بازار کساد باشه بیشتر تخفیف می دن تا بخری![]()
دوستان من در حال بررسی مدل y470 هستم
یک سوالی برام پیش اومده
توی لینک زیر در قسمت Internal Storage گزینۀ هارد ssd هم من میبینم
خواستم ببینم کسی اطلاعاتی از اینکه چه برند هاردهایی با لنوو همخوانی بیشتری دارن یا اینکه اصلاً امکان تعویض هارد لپ تاپ با هارد ssd توی ایران هست یا نه ، رو داره؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فکر نمیکنم نیاز به تعویض هارد باشه.ssd از طریق پورت m-sata نصب میشه و میتونید در کنار هارد برای نصب سیستم عامل و برنامه ها از اون استفاده کنید.
سلام
من بالاخره بعد از کلی بد بختی یکیو پیدا کردم که این لپتاپو داشته باشه
رفتم خونشون کار کردم با 6080 خودم مقایسش کردم
اول از همه
نقاط برتری 570 میگم
1_دمای و گرمای بسیارکمتر
2_باز شدن لپتاپ راحت تر بود
3_سرعت و قدرت بیشتر تو چند تا بازی ( نه خیلی زیاد ولی کم هم نبود)
4_راحتی بیشتر با کیبورد
5_ ترک پد بهتر و روون تر
6_سرعت باز شدن آیتیونز بیشتر بود
7_بازشدن power dvd سریع تر بود
8_ویندوز سریع تر بالا میومد
نقاط برتری 6080
1_زاویه دید از بالا بهتر بود
2_سرعت باز شدن آفیس یه کم بیشتر بود
3_سرعت نصب بازی 2_3 ثانیه بیشتر بود
4_زیبایی (از نظر من)
5_رم بیشتر (البته این شخص خودش 570 ارتقاع داده بود )
6_کیبوردش ماشین حسابی
سوالی بود بپرسین
تا جایی که من خوندم و فهمیدم نیازی به تعویض هارد دیسک با انواع SSD نیست. این لپ تاپ و همین طور چند تا دیگه خودشون در کنار sata ورودی mSATA هم دارن که با تهیه هارد هایی که این ورودی رو دارن میتونی از SSD هم استفاده کنی. یکی از هارد های mSATA یی که اگه بگردی شاید تهران گیر بیاد مدل intel 310 هستش که با ظرفیت های 40 و 80 گیگ موجوده و قیمت هاشونم به ترتیب حدود 130 و 260 تومنه.
یه راه دیگه هم هست که بجای عوض کردن هارد سیستم میشه از sata ی DVD-RW استفاده کنی.یعنی یه bay adapter بخری (عکس زیر) و هارد ssd رو داخلش قرار بدی.
![]()
1-اگر درست فهمیده باشم پس هارد ssd کنار هارد معمولی قرار میگیره ؟
2- توی اون لینکی که داده بودم ظرفیت 64 به بالا رو عنوان نکرده بود ، به نظرت اشکال نداره 80 بندازم ؟
3-تنها روش اضافه کردن هارد ssd همینه ؟ یعنی توی همون لینکی که داده بودم هم منظورش همین بوده؟
آخه مثل اینکه سرعت m-sata از esata کمتره
rastesho bekhay donbale 1 rahnemaye khob dar morede laptopaye lenovoam.bazi az seriash va ghean mohkam o kar doroste mesle u 550 k 1kam ghadimi shode vali baz karesh doroste.mikham 1 jadid begiram size 13,14 k 1 serie bashe k emtehanesho pas dade bashe.serie z o zead tarif mikonan.z370 khobe?bishtar shabake kar mikonam vali gerafikam moheme baram.1chi mikham begiram ro asabam nare sakhtjoon bashe.age rahnemaim konid.chassssshm fingilisham neminivisim.alane k payam bead.thanks![]()
چشام در اومد تا تونستم بخونم
z370 خوبه مدل قابل اعتمادیه ولی به نظر من z470 انتخاب بهتریه نسبت ب z370 چرا؟؟؟؟؟؟؟؟
چون 370 تنها مزیتش اینه که 0.2 کیلو سبکتره ولی 470 گرافیک بالاتر و قیمت پایینتری داره
و اگه توقع گرافیک بالا داری باید بگم ک 370 ک کاملا از مرحله پرته 470 هم نمیتونه پاسخگویه نیازهای گرافیکی بالا باشه.
توصیه من اینکه z470 با سی پی یو i5 و گارانتی سازگار تهیه کنی اگه با گرافیکش مشکل نداری.
دوستا خواشن یکی جواب بده
از دوستان کسی ریکاوری های lenovo y560 رو داره؟؟؟ من خیلی بش احتیاج دارم و خودمم ریکاوری نگرفتم حالا همه چیز پاک شده
اگر کسی داره خواش میکنم در اختیار من قرارا بده
در سایت lenovo مدل z470 و z570 با گرافیک gt540m هم هستند.آیا با این کانفیگ در بازار ایران موجود هست؟
به غیر از سازگار کدام شرکت دیگر نیز این برند را وارد می کند؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)