تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 28 از 674 اولاول ... 182425262728293031323878128528 ... آخرآخر
نمايش نتايج 271 به 280 از 6731

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2011

آخر فروم باز night lord's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

فک کنم قدرت پاس رو نشون میده....
    چقدر مسخره . یادمه world cup 2002 بازی میکردم یه زمانی وقتی شوت میزدی یه خط آبی پشت توپ میومد تا توپ به دروازه برسه. همین باعث شد من دیگه بازیش نکنم . اگه قراره بازی واقع گرایانه بشه این مسخره بازیا چیه/!؟

آخر فروم باز joey jordison's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

چی یه باره دیگه بگو بخدا اگر شبیه فیفابشه دیگه حالم از کونامی بهم
    شما بازی جام جهانی این شرکت Ea Sports را ببینید کلا دیگه از pes 2010 حالتون بهم میخوره............بنده از خدام هست که بازی شبیه فیفا نکست بشه البته با حفظ اون خصوصیتهای PES فعلا هم نمیشه چیزی گفت اینها دارن هی مسی را نشان میدن که روش خیلی کار کردن باید دید سایر بازیکنها هم حرکاتشون خوب شده یا نه

3. 3 کاربر از joey jordison بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

سلام

از تمام دوستان خوبم توی انجمن بازی تشکر میکنم این اظهار محبت شما واقعا منو خیلی شرمنده میکنه و از طرفی مسولیتمو در قبال خبر رسانی سنگین تر امیدوارم بتونم از شرمندگی دوستان در بیام .
    در ضمن از دوستانی که اخبار و تصاویری از بازی توی تاپیک قرار دادن تشکر میکنم .
    من از دیروز تا الان نتونستم به تاپیک سر بزنم و الان از سر کار دارم این مطالبو مینویسم . چند تا از سایتهای بازی نقدهایی از اولین پلی تست خودشون ارائه دادن که سعی میکنم تا شب مهمترین مطالب اونها رو توی تاپیک بزارم از جمله سایت معروف PSM3 که علاوه بر نقد و بررسی پلی تست یک جلسه پرسش و پاسخ هم برگزارکرده .

آرمین جان همونطوریکه یکی از بچه ها گفت اون خط قدرت پاسه . گفته میشه توی نسخه 2011 مثل فیفا گزینه پاس دستی هم وجود خواهد داشت که این میتونه بازیو بشدت سخت و واقعی کنه .

سلام حسین جان. میبینم که دوباره شدی یار و یاور PES باز ها
    مصطفی جان فکر میکنم منظورت اینه که از وقتی کنسول خریدم و فیفا بازی میکنم دیگه pes رو کنار گذاشتم . نه اینطور نیست با وجود نواقصی که در بازی وجود داره من هنوزم pes رو دوست دارم . مهمتر از اون اینکه تقریبا تمام دوستانم توی p30 world اینجا جمع هستن همین هم صحبت شدن با شما کلی برام ارزش داره .

راستی حسین جان قرار بود توی بازی از سیستم Drag & Drop برای Formation جدید استفاده کنند خبری از این سیستم نیست ؟
    من هنوز وقت نکردم اخبار بازیو پیگیری کنم به محض اینکه خبری در این رابطه به چشمم خورد حتما توی تاپیک میزارم .

حسين جان نفهميديم اون تصوير پايين كه گفته بودي مربوط به چيه. خودت بگو
    یکی از بچه ها توضیح داد پایین نقل و قولو گذاشتم :

تصویر leak شده ی بالا مربوط میشه به اثبات اینکه PES 2011 از Motion Controller شرکت Sony یعنی Move پشتیبانی می کنه :

منبع و اطلاعات بیشتر :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    انتظار نداشتم به این سرعت کسی بتونه بفهمه که موضوع اون عکس چیه . راستی اسم شریف شما چیه ؟

ولی توی این اسکرین هایی که من دیدم باز این تماشاچی ها توی ذوق میزنن...خیلی بی روح هستن و فقط نشستن و بازی رو تماشا میکنن...همه شبیه به هم و با یک سری لباس مشخص!
    اگه کونامی روی این قسمت هم کار میکرد خیلی خوب میشد...

ما که دهنمون سرویس شد بس که گفتیم هر دوی این ورزشگاه ها یکی هستن ولی کونامی نفهمید...جالب اینجاست که توی نسخه 2010 این ورزشگاه رو با دو ایم دو اسم در بازی قرار داده بود...مثل این که امسال هم همینطوره.
    !
    پارسال مدیر مسول بخش گرافیک بازی میگفت برای نسخه بعد تصمیم دارن امکان ادیت و ویرایش تماشاگران رو هم به بخش ادیت بازی اضافه کنن باید منتظر بمونیم ببینیم آیا اینکار صورت میگیره یا نه .

پارسال همین بحث ورزشگاه شهر میلان مطرح شد . کونامی جوابش اینه که درسته که این ورزشگاه با دو اسم متفاوت در بازی وجود داره اما نوع چمنشون با هم متفاوته .

.....................

اگه یادتون باشه چند هفته پیش کونامی توی اخباری که از این نسخه منتشر کرد توی یکی از بندها اشاره کرده بود که در نسخه 2011 بازی دارای تنوع در سرعت و آهنگ بازی میشه . این مساله میتونه نقش مهمی در طبیعی شدن بازی داشته باشه تا الان در هیچ بازی فوتبالی کامپیوتری این تنوع وجود نداشته و این میتونه تحول مهمی در بازی ایجاد کنه البته باید صبر کنیم ببینیم در عمل و در زمین بازی چطوری خودشو نشون میده . در این رابطه سایت JEUXVIDEO اظهار نظری همراه با یک تصویر در رابطه با این موضوع داشته که در زیر میبینید :

نسخه 2011 امکانی جدید برای تنظیم استراتژی بازی ارائه خواهد داد که مربوط میشه به زمان بندی بازی .بعنوان نمونه ما میتونیم در بخش استراتژیهای بازی آهنگ و سرعت بازیو به این شکل تعریف کنیم که تیم در نیمه اول یک بازی کند و دفاعی ارائه بده و در 15 دقیقه پایانی به بازی سرعت بده .

چیزی که من از این مطلب برداشت میکنم اینه که فقط میشه مدت مشخصی از بازیو تحت کنترل قرار داد و این کامل نیست اگه بتونن کاری بکنن که در جریان اتفاقاتی که در بازی رخ میده سرعت بازی کم و زیاد بشه واقعی عالی میشه . مثلا زمانیکه مدافعین دارن توی نیمه خودشون پاسکاری میکنن سرعت پاسکاری و حرکت بازیکنان مثل فوتبال واقعی کم بشه و در زمانیکه مثلا بک کناری حرکت اورلپ انجام میده سرعت به حداکثر برسه یا مثلا در زمان درگیریها بخصوص در منطقه یک سوم دو تیم و زمان و مکانهای بسیار زیاد دیگه در طول زمان بازی .

5. 17 کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Armin 7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    رشــــت

پيش فرض

با سلام.
    خوشحالم که سری جدیدی از بازی مورد علاقم قرار به بازار بیاد .
    و از شما عزیزان که در تکاپویید تااخرین اطلاعات رو به این تاپیک و علاقه مندان به این بازی برسونید , صمیمانه تشکر کنم.
    و امیدوارم که بروبچ کونامی یه حالی به این تماشاگرها و عکاسان ( بیشتر شبیه یه پلاکاردن) و فیلمبردار بنده خدا که همیشه رو یه نقطه کلید کرده و کلا عوامل اطراف زمین , بده . تا بازی اون حس واقعی و Real رو به بازی کننده القا کنه.
    سپاس از زحمات بی دریغ شما عزیزان عزیزتر از جان.

7. این کاربر از Armin 7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه romell's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

امسال PES از سیستمی استفاده کرده که بازیکن ها به صورت مداوم وبسار طبیعی هر جایی که توپ هستش رو بهش نگاه کنن و مسیر توپ رو با چشم دنبال کنن

Off-screen Messi likeness, used to show how player's eyes will track the ball. Highly impressive, especially in replays.

---------- Post added at 03:36 PM ---------- Previous post was at 03:33 PM ----------

بازی از 5 حلت تنظیم سرعت گیم پلی بهره میبره و خودتون با توجه به سلیقه خودتون تنظیمش کنید حالت منفی یک سرعت گیم پلی FIFA 10 رو داره

Is the game play a bit slower than last year?
    Yes, and no. The new variable speed setting has five options, with 0 as default, from -2 to +2. We quite liked -1 for a FIFA 10 style game, but they are still being tuned. You'll be able to play it at the speed you like.

9. 8 کاربر از romell بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Traceur's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

چیزی که من از این مطلب برداشت میکنم اینه که فقط میشه مدت مشخصی از بازیو تحت کنترل قرار داد و این کامل نیست اگه بتونن کاری بکنن که در جریان اتفاقاتی که در بازی رخ میده سرعت بازی کم و زیاد بشه واقعی عالی میشه . مثلا زمانیکه مدافعین دارن توی نیمه خودشون پاسکاری میکنن سرعت پاسکاری و حرکت بازیکنان مثل فوتبال واقعی کم بشه و در زمانیکه مثلا بک کناری حرکت اورلپ انجام میده سرعت به حداکثر برسه یا مثلا در زمان درگیریها بخصوص در منطقه یک سوم دو تیم و زمان و مکانهای بسیار زیاد دیگه در طول زمان بازی .
    دقیقا حسین جان
    در مورد مطلب (امکان تنظیم استراتژی بازی) میتونم بگم که اتفاقات درون بازی حتی برای خود گیمر هم قابل پیش بینی نیست که مثلا در نیمه ی اول بازی رو روی بازی کند تنظیم کنند .لذا باید استراتژی بازی رو همونطور که شما فرمودین متناسب با جریانات و پستی بلندیهای بازی قرار بدن.
    Last edited by Traceur; 02-06-2010 at 15:26.

11. 2 کاربر از Traceur بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز joey jordison's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

اون تنظیم سرعت گیم پلی کاری بود که کونامی باید خیلی وقت پیش تو بازی جای میداد!

13. 2 کاربر از joey jordison بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال shutdown's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    your behind

پيش فرض

آقا pes2010 که اشغاله....فقط گرافیکش خوبه....داوریش خیییییلی بیخوده....بازیکناش خییییلی سوتی میدن....من تا حالا 2500/600 تا فوتبال بازی کردم فقط 6 تا پنالتی گرفته داور!!!یه قسمتی هست تو منو بازی که این اطلاعاتو مینویسه....
    یارو جفت پا میاد تو سینه بازیکن داور پنالتی نمیگیره....حرص ادم رو در میاره....

15. این کاربر از shutdown بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز M A X I M U M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

با سلام به همه
    منم به زودی به جمعتون می پیوندم
    حسین عزیز بابت تمام اطلاعات مفیدت مچکرم
    منم به زودی ترجمه اخبار سایت های رسمی رو شروع می کنم
    در مورد خود بازی چیز جالبی که تا الان مشخص شده امکان کنترل بیشتر روی دروازه بان هاست که به نظر با کنترل های پیشرفته نسخه بعدی کاملا همخوانی داره
    در تمام نسخه های قبلی جلو اومدن به خود دروازه بان برای تمام دروازه بان ها بخاطر یکسان بودن هوش مصنوعی بازی برای تمام تیم ها خیلی مشکل ساز بود برای مثال در دنیای واقعی یه سری دروازه بان ها هستند که در خروج ها اشتباه نمی کنن یا خیلی کم اشتباه می کنن پس با شرایط قبلی حق این دروازه بان ها و طرفدارانشون پایمال میشه
    به این ترتیب این نکته کوچیک اما تاثیر گذار هم در بازی رعایت خواهد شد

17. 3 کاربر از M A X I M U M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز google_boy07's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

حسين جان .............

آيا زمان تاخير بازي درست شده و ديگه مثل 2010 نخواهد بود ؟
    داوري تو بازي چطوريه ؟
    هوش مصنوعي بازيكنان ؟

عكس العمل دروازه بانها چطور شده .؟
    انيميشنهاي بازي ؟
    چقدر هنوز ميشه نسخه 2009 بازي رو توش لمس كرد ؟ البته نسخه 2010 هنوز حال و هواي نسخه 9 رو داشت اما اينو برا اين ميگم كه امسال روي گيم پلي بازي خيلي كار كردن و انيميشنهاي زيادي به بازي اضافه شده .؟

راستي اون شركت blue sky اگه اشتباه نكنم معلوم شد كارش تو بازي چيه؟؟

و..........در كل نظر اونايي كه بازي كردن چيه ( البته فكر كنم هنوز كد 30 درصد بود بازي ؟!؟)

خيلي حرف زدم

passing bar only use L2 for pes2011
    regarding pes2011 information, one thing that bother me is passing bar system for "simple passing".so I would like give feedback to konami, that is "passing bar only use L2"

i would like to explain passing bar method:
    concentrate level to play:
    Relax = x , Medium concentrate = xx , Full concentrate = xxx

In previous pes,
    no passing bar :
    pass (x)--> pass (x) -->long pass/through ball (xx) --> shoot (xxx)result very fun.

Next Pes 2011,
    passing bar all the time :
    pass (xxx) --> pass (xxx) --> long pass/through ball (xxx) --> shoot (xxx) result frustated.

"My feedback/recommendation,
    passing bar only use L2: pass (x) --> pass (x) --> L2 pass (xx) --> L2 long pass (xxx) --> shoot (xxx) result perfect PES"

Of course all this happen in long term not short term, if we play pes over n over again, i am pretty sure this is the result.

besides that,
    it also give
    advantages to konami, so they don't have to make the code so they can save time n money, n can do other thing more important.

advantages for pesfan is there will be no problem later,now before it finished already stated the problem from penpas. I am pretty sure later in feedback for pes2012 will be make the passing bar faster or slower, or anything related to it.

conclution:
    pes 2011 will be the best football game in universe, I agree with all the konami will give us,
    I don't agree only 1 thing, that is passing bar for simple pass,
    i am not disagree for the passing bar, it is also the best new feature, what I don't agree is that passing bar for simple pass.
    Last edited by google_boy07; 02-06-2010 at 17:59.

19. 2 کاربر از google_boy07 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •