كشته هك كردن سيستماش بودم![]()
من تا حالا به هیچ فیلمی توی سایت صدا و سیما رای ندادم ولی می خواهم به این فیلم رای بدهم.کسی می داند چه سایتی باید بریم ؟
متاسفانه در مورد این سریال نظر سنجی تمام شده و تا تاریخ 3/3/89 بیشتر نبوده ولی ادرس سایت این هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اين سوتي ها عاديه.همه هم مي دونيم.
بريد نقد هاي ديگه رو بخونيد كه كوبيدن تو سر سريال.![]()
واسه اینکه اونا نامردی پیروز نمی شن پدر شخصیتای خوب باید حتما در بیادکاملا تایید می شه ..
آقا به خدا تو فیلمای خارجیم 90 درصد به بالا آدم خوبا برنده می شن !
خب همیشه همین بوده ....
چرا از اونا با این شدت انتقاد نمی شه ؟!
اگرم دقت کرده باشی وقتی ماجرا تموم شد تا زه پلیسا می رسن!
اما تو فیلمای ایرانی همین که یه گره کور بوجود میاد یهو نیرو انتظامی سر می رسه و همه چی به خوبی تمو ممی شه
مسعود آب پرور گفته:
به عقیده بسیاری در حال حاضر اگر کارگردانان بخواهند، سریالی پلیسی بسازند، مخاطبان به طور حتم آن را با مجموعه «هوش سیاه» و ریزه کاریهای موجود در آن قیاس میکنند.
باز هم این مقوله باعث خوشحالی من است و این وظایف و مسئولیتهای من را بیشتر میکند که در ساخت «هوش سیاه 2» بیشتر و بهتر از «هوش سیاه» عمل کنم.
یعنی در «هوش سیاه2» ما شاهد فرار دوباره جمشید کاظمی از زندان و از دست مأموران پلیس خواهیم بود؟!
ممکن است که این اتفاق بیفتد هر کس میتواند در این زمینه حدس و گمان خود را داشته باشد.
معمولاً و در کشور ما وقتی سریال یا فیلمی را در اوج رها کنی، خاطرهاش در ذهن مخاطب، ماندگارتر میشود تا اینکه سعی در ساخت سریهای دوم و سوم و... آن داشته باشیم. فکر نمیکنید ساخت «هوش سیاه 2»به محبوبیت و موفقیت «هوش سیاه 1» لطمه وارد کند؟
مطلقاً. این اطمینان را به شما و خوانندگانتان میدهم که اگر شرایط ساخت «هوش سیاه 2» مهیا شود، آن را بسیار دیدنی و هیجانانگیزتر از سری اول خواهم ساخت و شاید حتی زمینه برای ساخت 3 و 4 آن هم مهیا شود. دوست دارم هوش سیاه دغدغه دائم مردم باشد و همیشه در آنتن به دنبال آن بگردند یک ادعای بزرگ را هم ضمیمه حرفهایم کنم اگر روزی شاهد ساخت سری های جدید از هوش سیاه باشم شخصیت سرگرد احمدی و حسین یاری میتواند به یک قهرمان ملی تبدیل شود.
منبع:جام جم آنلاين
ماشالا اعتماد به نفس
خداییش آقای آبکی پرور یه سر به این تاپیک بزنه از ساخت سری اول هم پشیمون میشه. آقا رو باش3 و 4.
توهم
توهم
توهم
یا هوووووووووووووووو مددی
ای خدا! پول حق من و شما رو میدن باهاش چی میسازن؟! هوش سیاه 2؟!
مرتیکه خجالت هم نمیکشه! میگه طرفدارا منتظرش بمونن! بشه قهرمان ملی مردم؟! طرف فک کرده اسپایدر من یا ایرون من یا کت ومن یا سوپر من یا....ساخته!!!!
یکی نیست بگه بیچاره،شما عرضه نداری داستان های تاریخ واقعی ایرانو فیلم کنی و هزاران نفر از روش پول بخورن(اشاره به پول گرفتن برای عکس انداختن با اشخاصی که در خیابون هالیوود لباس شخصیت های معروف رو پوشیدن و کلا شبیه اونا هستن!) و خیلی راه های دیگه!
اونقوت اغا! میخوان برا من از تو مخ شست و شو داده شده ی پر از کاه و عقده ی 24 خودش برا من شخصیت ملی درست کنه!
احتمالا اخرش میشه شخصیت میلی!(صدا وسیمای میلی چرا نباید شخصیت میلی درست کنه و تحویل بده؟)
تازع اين كه نوشت ادامه دارد يعني 2 هم هست ؟
به نظرم سريال خيلي جالبي بود حيف كه آخرش مثل اولش نبود!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)