چه جوری تمومش کردی؟؟؟؟؟ من هنوز هنوز شروع نکردم تو تموم کردی؟؟؟؟؟!!![]()
چه جوری تمومش کردی؟؟؟؟؟ من هنوز هنوز شروع نکردم تو تموم کردی؟؟؟؟؟!!![]()
دوست عزیزچه جوری تمومش کردی؟؟؟؟؟ من هنوز هنوز شروع نکردم تو تموم کردی؟؟؟؟؟!!![]()
الان خیلیا دارن بازیو دوباره و با تصمیمات دیگه میرن
سلام دوستان . این ملکه ی عقربها تو بخش اولو چطوری میشه کشت خیلی سگ جونن
منظورت Queen Of Endrega ـه ؟
اگه منظورت Queen Of Endrega هست، من این شکلی کشتمش:
اول یه Quen بزن رو خودت، که اگه بهت حمله کرد چیزیت نشه، بعد، ازش فاصله بگیر و سر راهش Yrden بکار، با این کار وقتی می خواد بیاد سمتت می خوره به Yrden و Stun میشه، تو این لحظه باید بری پشتش و بهش اتک بدی، از جلو هم این کارو می تونی بکنی ولی از عقب بیشتر ازش جون کم میشه، این وسطا هم تا نیروهات پر بشه می تونی از سم یا بمب مثل Grapeshot استفاده کنی... این کار رو چندبار تکرار کن، بعدش میمیره! یادت باشه از Silver Sword برای کشتنش استفاده کن...
Last edited by marmolak kocholo; 06-06-2011 at 07:45.
دوستان تو چپتر 3 اونجایی که فیلیپا تلپرت میکنه و اون اژدها میاد توی برجه . چطوری اونو بکشم ؟ خودمو ترکوندم یه ذره از جونش کم شد![]()
دوستان کسی می دونه از کجا میشه فهمید چه وقتی از روز ؟ تو چپتر یک یه side quest داره گفته بعد از ظهر باید انجام شه حالا من هرچی میگردم هیچ ساعتی تو بازی پیدا نمی کنم
ctrl رو نگه دار برو تو meditation(وسطی) و بعد meditate و حالا ساعت رو انتخاب کن
برای این کوئست ساعت رو بعد میدنایت بذار مثلا 1 نصفه شب
عزیز لطف کن بزار تو اسپویل تا یه نفر که بازی رو تموم نکرده نیاد ببینه !!!
------
اول چون تو برج هستید و فضا کمه، یکم سخته رد کردنش، شما اول یه Quenبزن رو خودت، بعد هر موقع خواست بهت حمله کنه یا جا خالی بده یا بزار بخوره بهت، چون Quen داری چیزیت نمیشه،(سعی کن همیشه Quen رو داشته باشی)، لزومی نداره با شمشیر بکشیش، می تونی از Axii استفاده کنی(همونی که آتیش میده)... همین طوری هی جا خالی بده هی Axii بزن تا جونش نصب بشه، بعد اینکه جونش نصف شد میره بالای برج، اونجا فضا بازتره، آدم راحت تر می تونه بهش حمله کنه... اونجا هم از همین روش استفاده کن، هی بپر این ور اونور و جاخالی بده...
خواستی اونجا که میره بالای برج رو بیشتر بهت توضیح بدم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)