من فقط تونستم نیمه اول بازی رو ببینم !به نظر من همین مساوی هم واسه آرسنال عالی بود... انصافا بارسا عالی بازی کرد... ولی عجب تعویض طلایی داشت این ونگر... والکات و میگم!
تو نیمه اول توپ دست بارسلونا بود ولی فقط یه موقعیت گل ایجاد کرد
من فقط تونستم نیمه اول بازی رو ببینم !به نظر من همین مساوی هم واسه آرسنال عالی بود... انصافا بارسا عالی بازی کرد... ولی عجب تعویض طلایی داشت این ونگر... والکات و میگم!
تو نیمه اول توپ دست بارسلونا بود ولی فقط یه موقعیت گل ایجاد کرد
خواهیم دیدتو نیو کمپ ... اونجایی که تا حالا هیچ تیمی بدون گل خورده ازش بیرون نیومده جبران می کنیم...![]()
فقط خیلی خیلی نگران آرشاوینم
مسی هم چیز خاصی من ازش ندیدم
الان فردوسی پور گفت که فابرگاس بازی بعدی رو از دست داد...!![]()
پس دیگه کار آرسنال تموم شده است...الان فردوسی پور گفت که فابرگاس بازی بعدی رو از دست داد...!
من برم با گزارش عادل جون یه بار دیگه نیمه دوم رو ببینم....این گزارشگر شبکه لیدر که خیلی بی حس گزارش می کرد ...اصلا هیجان نداشتیم![]()
بد بازی نکرد آرسنال نیمه دوم
فابرگاس رو بیخود از دست داد فکر میکنم داور اشتباه کرد!
شانس مارو میبینی همه اتفاقات تو نیمه دوم افتاد من نتونستم نیمه دوم و ببینم![]()
دوستان مونیخی باید بهتون تبریک بگم و به نظر من مرد بازی دیشب دمیکلیس بود که چندین موقعیت خوب رو از رونی گرفت و نذاشت پاس های زیادی به رونی برسه
در مورد بازی برگشت باید بگم که کار ما فوق العاده سخته اونم بدون رونی ولی سعی خودمونو میکنیم تا از تجربه فرگوسن استفاده کنیم ولی از حق نگذریم هر چی منچستر شانس داشته ! این بازی بدشانسی آورد ( تیرک ویدیچ و مصدومیت رونی و گل دقیقه 92 )
من امیدورام که بازی بعدی بازی قشنگی از آب در بیاد و یه بازی تماشاگر پسند رو به نمایش بزارن
بارسا تو زمین خودش میبره ولی بازی قشنگی میشه و کاملاً یکطرفه نیست
پیکه هم بازی برگشت رو از دست داد... بازی برگشت واقعا جالبه که بارسا دفاع های اصلیشو نداره!!!
شما از کجا مطمئنی؟بارسا تو زمین خودش میبره ولی بازی قشنگی میشه و کاملاً یکطرفه نیست
پویول و پیکه بازی برگشت نیستن ولی عوضش مارکز و میلیتو رو داریم بازم خیالمون راحته
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)