سلام
کم کم داره هیجان به بازی تزریق میشه . تا اینجا که خوب بود اما جای کاره زیادی داره . بازم به قول دوستمون برا یه بار بازی کردن میارزه . راستی این بازی چند ساعت گیم پلی داره؟ من الان حدود 4 ساعتی یه ضرب رفتم .
سلام
کم کم داره هیجان به بازی تزریق میشه . تا اینجا که خوب بود اما جای کاره زیادی داره . بازم به قول دوستمون برا یه بار بازی کردن میارزه . راستی این بازی چند ساعت گیم پلی داره؟ من الان حدود 4 ساعتی یه ضرب رفتم .
خیلی داستانش کوتاه بود فکر کنم در کل 6 ساعت طول کشید تا تموم شد .
سلام
بازی خوب و جالبی بود.
ولی نمیدونم چرا اینقدر زود تموم شد
تازه داشت از بازی خوشمون میومد یهو تیتر اخر بازی اومد
بد جوری تو ذوقم خورد![]()
عزیز مرسی.فکر کنم اینجا درست باشه(بالا سرش یک چادر هست و تنهای تنها هم هست).ولی یک مشکلی هست!من هر چی تیر میزنم طرف نمیمیره!اصلآ انگار تیر از تو بدنش رد میشه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!تازه دوستام هم نقش برگ چغندر دارن تو اون صحنه و جرآت نمی کنن برن جلو!
دوستان یک کرک آدم وار بزارید اعصاب نموند واسمون با این همه باگ.![]()
اینو ببینین.خودم عکس گرفتم
پاهاش تو سنگه بدنش تو دیوار![]()
اینجور حوادث تو جنگ طبیعیه![]()
البته انصافا بافتها رو خيلي طبيعي كار كرده . نور پردازيشم خوبه
ولي نمي دونم اين دست و پا ها چرا اينجوري تو هم ميرن
با سلام
دوست عزیز اگر منظور شما همون مراحل اول دوم هست ،اگر شما بمدت یک شبانه روز هم به رگبار ببندینش نمی میره چون قرار نیست اون شکلی بمیره باید از یک راهی بهش نزدیک بشید وبعد بکشیدش،همون مراحل اول یه جا هست شبه و از بالای بلندی با تیربار تیراندازی میشه ،سمت چپ یه در هست که میره میرسه به محل همون تیربار. در کل تو هر مرحله ای ازاین موارد براتون پیش اومد سعی کنید به هدف نزدیک بشید.
Last edited by hamed30; 18-10-2010 at 10:43.
میشه بگید کدوم بازی های کونامی رو بازی کردید
قد که کوتاه نیست ولی معلولیت جسمی امکانش هست ،عوضش دشمن معلولیت ذهنی داره...![]()
سلام
محتوای مخفی: خطر لو رفتن داستان
Last edited by mosolim; 18-10-2010 at 15:05.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)