ممنون که گفتی علی جون ، درستش کردمنوشته شده توسط allii110
ممنون که گفتی علی جون ، درستش کردمنوشته شده توسط allii110
نوشته شده توسط majjidd
majjiddجان دانلود نميشه ميشه لطف كنيد يه جاي ديگه اپلود كنيد ممنون ميشم.
در ضمن از اوني كه ميترسيديم سرمون اومد بعد از اين همه زحمت ويك ماه وقت كرك br0991 اجرا نميشه
كرك دانلود ميشه روش كليك راست كنيد و سيو از بزنيد من دارم دانلودش ميكنم تستش ميكنم و خبرشو به همه ميدم
عالييييييييييي بود مجيد جون . ممنونم .بچه ها كرك به درستي كار ميكنه . دمت گرم همشهري مرسي .
سلام درسته كرك مجيد جان به خوبي كار ميكنه .دستش طلا
خوشحالم که کارت راه افتادنوشته شده توسط piishii
عالييييييييييي بود مجيد جون . ممنونم .بچه ها كرك به درستي كار ميكنه . دمت گرم همشهري مرسي
خواهش ميكنم قابلي نداشتسلام درسته كرك مجيد جان به خوبي كار ميكنه .دستش طلا
نه كيجن نيست كركه,همون كركه(گرند لر)توضيح بدي ببينم همونيه كه ميخواهم يعني كيجن هستش كد فعال ساز را توليد ميكنه يا همون كرك گرند لرد هستش؟؟؟!!!!!!!!!!!!
من نميخوام از دوستمون مجيد عزيز ايراد بگيرم اما اينم از كار ميفته و هي بايد كرك كني مال من بعضي موقع ها كد ميخواد بعضي موقع ها نه . يكي يك فكري برداره . بقيه هم اين مشكل رو دارند ؟؟
من اصلا ناراحت نمیشم اینم یک نوع انتقاد است که اگه کسی انتقاد پزیر نباشه چی میشه...من نميخوام از دوستمون مجيد عزيز ايراد بگيرم
اما
من که این مشکل روندارم وتا موقه ای که ویندوز رو عوض نکنم مثل روز اول کار میکنهاينم از كار ميفته و هي بايد كرك كني مال من بعضي موقع ها كد ميخواد بعضي موقع ها نه
حتی ازروی سی دی خودم وکرکش برای چنتا از دوستام هم رایت کردم اونا هم این مشکل رو ندارن وخیلی هم خوشحالا که 11هزارو خورده ای پول ندادن که سی دی شو بخرن
Last edited by majjidd; 16-05-2006 at 04:47.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)