تو این قسمت که ظاهرا اینجور نوشته که تی وی های جدید در ماه های April May به بازار عرضه می شن یعنی یه چیزی تو بهار سال آینده....یه چند ماهی هم می کشه تا سر از ایران در بیارن!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تو این قسمت که ظاهرا اینجور نوشته که تی وی های جدید در ماه های April May به بازار عرضه می شن یعنی یه چیزی تو بهار سال آینده....یه چند ماهی هم می کشه تا سر از ایران در بیارن!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
همونطور که تو پست های قبلی گفته شده بود فیلیپس تلویزیون های LED جدیدی را معرفی کرده که مشخصات خوبی دارند اونایی که دوست دارند مشخصات این دستگاه ها رو ببینن می تونن لینک های زیر مراجعه کنند....
در سری 9 هزار کد 9606
در سری 7 هزار کد 7606
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در سری 3 هزار با کد 3606
و در سایر سری های شش، هشت و پنج هم مدل های جدیدی را معرفی کرده...فقط تنها نکته ای که باعث نگرانی هست اینه که تو مشخصات این تی وی های جدید نوشته شده که دارای ----S/T/C هستند اون چیزی که آدم رو نگران می کنه اینه که نکنه یه وقت به خاطر داشتن ----S این مدل ها وارد نشن و یا اینکه به کل بگیرند سیستم --- رو از روی تی وی های جدید از بیخ و بن حذف کنن....!
Last edited by sound.vision; 10-03-2011 at 16:09.
متاسفانه فيليپس توي ايران خيلي ضهيف كار ميكنه
-برند خاصي هست مدل هاي 2010 رو هنوز نميتونيم پيدا كنيم چه برسه به 2011
-اين شيفتي كه بين زمان توليد وورود محصولات سال هاي مختلف و جود داره نگران كنندست براي خريداران
دقیقا همینطور هست... فیلیپس نزدیک به چندین دهه هست که تو ایران فروش داره و متاسفانه نباید وضعیت این چنینی داشت... فکر می کنم 30 یا حتی 40 سال است که ساختمان مرکزی و نمایندگی فیلیپس تو خیابان انقلاب نزدیک میدان فردوسی تهران است اینقدر برای خودش بین مردم اعتبار داشت که وقتی می خواستند آدرس بدهند می گفتند روبروی ساختمان فیلیپس یا همون جایی که ساختمان فیلیپس هست... اما بخش فروش و بازاریابی اینقدر بد کار کردن که کمتر این برند طرفدار داره.... اسم نمایندگیش شرکت آریا الکترونیک بود قبلا (اگه اشتباه نکنم) حالا هم که شده پارس الرمس... نه درست جنس وارد می کنن و نه تبلیغات حسابی می کنند که مردم یه برند حسابی رو بشناسند..... کل نمایندگی های فروش فیلیپس از انگشتان دست هم فراتر نمی ره... خوب معلومه دیگه برندی مثل ال جی فرمانروایی برای خودش راه بندازه تو ایران....! اگه درست کار کرده بودن همون آریا الکترونیک باید سایت مونتاژ محصولات صوتی تصویری فیلیپس رو تو خاورمیانه از آن خودش کرده بود نه اینکه دست و پا شکسته اونم با کلی تاخیر و قیمت بالا چند تا دونه دستگاه وارد کنه....!
{همین کارا رو می کنن که آدم می ره جنس از مرز بدون گارانتی میاره}
سلام من هم طرفدار پرپاقرص فيليپس هستم. تصميم گرفتم برم بانه يك 9704 بيارم . البته شايد هم 9705 ولي چون هنوز سه بعدي مشكلات خاص خودشو داره بيشتر نظرم رو 9704 است. توي شهر ما (مشهد) فكر نمي كنم فيليپس پيدا بشه. كسي مي تونه كمكم كنه كه اگه رفتم بانه چيكار كنم سرم كلاه نره؟
منوي مخفيشو چي جوري بيارم كه ببينم چقدر كار كرده؟
ربه طور كلي چه تست هايي رو تي وي انجام بدم و بعد بخرمش؟
قيمت ها در بانه و اينجا چي جوريه؟ صرق مي كنه برم بانه؟
سلام من هم طرفدار پرپا قرص فيليپس هستم. تصميم گرفتم برم بانه 9704 بگيرم. يا شايد هم 9705 البته نظرم رو 9704 است چون سه بعدي هنوز خيلي مشكلات داره. توي شهر ما ( مشهد) هم فيليپس پيدا نميشه.
حالا مي خوام منو راهنمايي كنين اگه رفتم بانه منوي مخفي تي وي رو واسه ساعت كاركردش چي جوري بيارم؟
كلا چي تست هاي رو تي وي انجام بدم كه سرم كلاه نره؟
اصلا ارزش داره برم بانه خريد كنم؟
9704 46 اينچ تو بانه و اينجا چنده؟
اسمارت ال اي دي فيليپس با ال اي دي پرو چه فرقي مي كنه؟
-عزيز مشهد التون نمايندگي فيليپس هست ميتونيد برين اونجا ومقايسه اي داشته باشين
-در مورد خريد هم گير منوي مخفي نباشين
-تست هاي پيكسل سوخته و ضربه نخوردن سالم بودن پنل رو تنها انجام بدين
-و احيانا چك كردن شماره سريال دستگاه با باكس
40PFL9704 2900
-خوب smart منظورش بيشتر در مورد نحوه كنترل وپردازش نقاط نوردهي هست كه هوشمندانه انجام ميشه و مخصوصا مقدار مصرف انرژي رو تا 50 % كاهش ميده
و در مورد led pro هم بايد گفت علاوه بر اين با موتور پردازش تصوير قدرتمدن اين پنل و همينطور افزايش نقاط نوردهي (فكر ميكنم 224 نقطه بود ) و كنترل بك لايت بازتوليد رنگ مشكي رو در حد عالي دارين ( سياه رو سياه تر و سفيد رو سفيد تر دارين )
سلام به دوستان ارجمند
از بین مدلهای موجود فیلیپس مناسبترین انتخاب با توجه به اولویتهای ذیل چیست ؟
1- upscaling مناسب برای تصاویر sd
2- کیفیت عالی تصاویر از نظر زمان پاسخدهی، کنتراست و ...
3- دارا بودن پورتهای مختلف از قبیل usb و sd memory card و ساپورت تجهیزات جانبی از جمله هارد اکسترنال و ...
4- کیفیت مطلوب در زمان استفاده از بازیهای کامپیوتری
5- مصرف بهبنه انرژی
6-دارای گیرنده دیجیتال
7- طراحی ظاهری مناسب و کیفیت بدنه
از عزیزانی که لطف می کنند و در این خصوص راهنمایی میفرمایند صمیمانه سپاسگذارم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)