تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 28 از 228 اولاول ... 182425262728293031323878128 ... آخرآخر
نمايش نتايج 271 به 280 از 2272

نام تاپيک: ADSL Pishgaman / شرکت پیشگامان

داره خودمونی میشه anjel1985's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

داداش نگران نباش ، ما بيداريم !
    طوري جوابش رو داديم كه رفته و پشت سرش رو هم نيگا نكرده.
    آره دقیقا، مرتیکه با اون جوابای مسخرش

2. این کاربر از anjel1985 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه H@/\/\ID's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    ❤❤❤❤ IRAn❤

پيش فرض

دوستان من هم از پیشگامان سرویس میگیرم
    یه 512 مگ نامحدود 1-10 زده
    منظورشونو نفهمیدم
    نامحدودش 27 تومن
    توضیح میدین در مورد این سرویس:
    دقیقا آخری:

تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان من هم از پیشگامان سرویس میگیرم
    یه 512 مگ نامحدود 1-10 زده
    منظورشونو نفهمیدم
    نامحدودش 27 تومن
    توضیح میدین در مورد این سرویس:
    دقیقا آخری:

1- 10 ینی ایننترنتت با 10 نفر دیگه تقسیم میشه، اگه دانلود 512 با 1-1حدود 120 کیلو باشه، 1-10 میشه حدود 12 کیلو یا کمتر

5. این کاربر از anjel1985 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز MILAD99's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    ServerInside

پيش فرض

من که سرعتم همچنان عالیه و شبا هم با 150KB و گاهی بیشتر دانلود میکنم
    عجیبه توی شهرهای دیگه به این بی کیفیتی هستش!!
    خدا رو شکر توی این 1سال سرویس من پایدار بوده

7. این کاربر از MILAD99 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2005

پيش فرض نوع سرویس

اگر لطف کنید نوع سرویستونو بگید ممنون میشم...
    چون برای من 512 ، 4 گیگ در ماهه و شبانم بین 20 تا 50 هست...(مرکز امامت تهران)

9. این کاربر از mrr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    تهران

14

همیشه اینطور بوده حتی ماه رمضون یا حتی دهه ی زجر سرعت دانلودتون 150
    بوده؟؟؟؟؟ واقعا؟؟؟؟؟
    مال کجایین شما؟

11. این کاربر از anjel1985 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت bandehkhoda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

آره دقیقا، مرتیکه با اون جوابای مسخرش
    با سلام خدمت دوستان خوب سایت
    من مدت خیلی زیادی بود که به دلیل یک عمل جراحی و همچنین مشغله کاری فرصت نکرده بودم به این تاپیک سر بزنم.

می بینم که دوستان خوب و مودبی مثل anjel1985 , feizol 'گرامی همچنان بدون منطق و با رفتاری کاملاً غیر حرفه ای و با ادبیاتی که در شأن یک ایرانی نیست سعی در خراب کردن وجهه دیگران دارند.

از روز اول هم گفته بودم که من وکیل مدافع پیشگامان نیستم .

- 10 ینی ایننترنتت با 10 نفر دیگه تقسیم میشه، اگه دانلود 512 با 1-1حدود 120 کیلو باشه، 1-10 میشه حدود 12 کیلو یا کمتر
    جناب anjel1985 عزیز شما که هنوز نمیدونی سرعت دانلود 512 باید چقدر باشه ، و اصلاً با چه فرمولی محاسبه میشه سعی نکن برای با اطلاع جلوه دادن خودتون ، دیگران رو تخریب کنی. لطفاً قبل از اینکه سعی کنی دیگران رو خراب کنی تا خودت رو موجه نشون بدی سعی کن کمی اطلاعاتت رو بالا ببری .

در جواب اون دوستمون که سئوال کرده بودن باید عرض کنم که سرعت اینترنت با کیلو بیت مشخص میشه ( با حروف کوچک مثل kb/s ) مثلا میگن 512kbp/s و سرعت دانلود با کیلو بایت مشخص میشه لطفاً توجه کنید " کیلو بیت و کیلو بایت " که با حروف بزرگ انگلیسی مشخص میشه مثل KB/s
    از اونجائی که هر 8 بیت مساوی با یک بایت میشه
    8bit = 1byte
    پس برای اینکه سرعت دانلود رو مشخص کنید باید سرعت اینترنت رو تقسیم بر 8 کنید تا سرعت واقعی دانلودتون رو تو بهترین و ایده آل ترین شرایط مشخص کنید :
    توجه کنید که عرض کردم بهترین شرایط . چون سرعت اینترنت بستگی به عوامل زیادی مثل نویز روی خط ، عدم استفاده از فیلتر شکن و vpn، عدم استفاده از دوشاخه های ضد برق و بعضی از تلفنهای بی سیم بر روی خط adsl، فاصله مودم شما تا مرکز مخابرات، فرسودگی خطوط تلفنی و ده ها عامل دیگه داره که باعث میشه کیفیت و سرعت مطلوب رو نداشته باشه و کندی سرعت رو به همراه داره.
    سرعت دانلود رو میتونید طبق لیست پائین محاسبه کنید :

128kb/s ÷ 8 = 16KB/s
    256 kb/s ÷ 8 = 32 KB/s
    512 kb/s ÷ 8 = 64 KB/s
    1024 kb/s ÷ 8 = 128 KB/s
    2048 kb/s ÷ 8 = 256 KB/s

به زبان ساده تر یعنی اینکه با یک خط adsl با سرعت ( کیلو بیت ) 512kb/s شما میتونید حداکثر(کیلو بایت )64KB دانلود داشته باشید .
    اگر سرعت شما بیشتر از این بود بدونید که شرکت ارائه دهنده اینترنت شما به دلیل داشتن پهنای باند آزاد ، پهنای باند بیشتری رو برای شما بسته . که البته این رو هم عرض کنم که غیر قانونیه چون طبق قانون هیچ مشترک خانگی نمیتونه بیشتر از سرعت 128 داشته باشه که بعضی از شرکتها این قانون رو اعمال نمیکنند چون معتقدند که این یک قانون غیر عادلانه است.

در زمانی هم که ضریب شیرینگ اعمال بشه یعنی اینکه شما داخل یک گروه قرار میگیرید ، بطور مثال ضریب شیرینگ یک به ده یعنی اینکه شما داخل یک گروه 10 نفره قرار میگیرید که اگر یکی از این 10 نفر از سیستم استفاده نکنه پهنای باندش بین 9 نفر دیگه تقسیم میشه و قطعا هر چقدر تعداد این نفرات پائین تر باشند احتمال افزایش کیفیت و سرعت اینترنت شما افزایش پیدا می کنه .

من به دلیل مشغله زیاد فرصت زیادی برای سر زدن به این تاپیک ندارم . اگر دیر به دیر سر زدم ( البته با توجه به اینکه من نیتم کمک به دوستان کم اطلاع تر بوده و برعکس دوستان دیگه که این تاپیک رو به میدان جنگ و ... تبدیل کردن لطفاً دوستان اصل جوانمردی و انصاف رو رعایت کنند و پشت سر بنده صفحه نگذارند . پیشگامان باشه یا نباشه ، بفروشه یا نفروشه، ارزون باشه یا گرون ، خوب باشه یا بد هیچ تفاوتی تو وظیفه انسانی من نداره و من فقط سعی میکنم اطلاعات اندکم رو با دیگران به اشتراک بگذارم و از اطلاعات خوب دیگران هم بهره مند بشم و ازشون چیزهای خوب یاد بگیرم و بقول لقمان که گفت ادب رو از بی ادبان آموختم سعی میکنم از بی ادبها هم چیز یاد بگیرم . یا به قول فرمایش مولای متقیان که فرمودند حرف درست رو بپذیر اگر چه از مشرکین بنده هم به شرط رعایت ادب و انصاف آماده پذیرش مشکلات شخصی خودم هستم . مشکلات پیشگامان هم اگر وجود داشته باشه مدیرانش باید حلش کنند نه من .
    پس لطفاً هم مودب باشید و هم منصف. با قر قر کردن هم هیچ مشکلی از هیچ آدمی حل نمیشه ، اون دوستانی که صبح تا شب به همه بی احترامی و بی حرمتی میکنند و فکر میکنند که مشکلشون حل میشه ، سخت در اشتباه هستند . خیلی مرد تشریف دارند مثل انسانهای متمدن با شرکت تماس بگیرند و مشکلشون رو با مدیران شرکت حل کنند و با همفکری و همینطور ارائه پیشنهادات سازنده و انتقاد صحیح و بجا سعی کنند که مشکل رو حل کنند وگر نه توهین و فحاشی و خاله زنک بازی و قر قر که مشکلی رو از کسی حل نمیکنه.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض کاهش خیلی زیاد سرعت شبانه

سلام دوستان من از سرویس 128 خانگی پیشگامان استفاده میکنم. حدود یک ماهه که سرعت دانلود شبانه برای من یک چهارم روزانه شده(این اتفاق دقیقاً راس ساعت 1 شب تا 7 صبح میفته ) در حالی که قبلا سرعت روزانه و شبانه یکی بود . کسی میدونه علتش چیه؟ برای بقیه هم شده یا فقط برای منه؟

اگر بخواهیم به جای سرویس های حجمی از سرویس های اشتراکی نامحدود استفاده کنیم باید چه کار کنیم ؟آخه تو لیست قیمت ها رو سایت سرویس های اشتراکی را هم زدن اما موقع خرید سرویس فقط میتونم از همون سرویسهای حجمی انتخاب کنم.

14. این کاربر از راحت بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من مدت خیلی زیادی بود که به دلیل یک عمل جراحی و همچنین مشغله کاری فرصت نکرده بودم به این تاپیک سر بزنم.

می بینم که دوستان خوب و مودبی مثل anjel1985 , feizol 'گرامی همچنان بدون منطق و با رفتاری کاملاً غیر حرفه ای و با ادبیاتی که در شأن یک ایرانی نیست سعی در خراب کردن وجهه دیگران دارند.

جناب anjel1985 عزیز شما که هنوز نمیدونی سرعت دانلود 512 باید چقدر باشه ، و اصلاً با چه فرمولی محاسبه میشه سعی نکن برای با اطلاع جلوه دادن خودتون ، دیگران رو تخریب کنی. لطفاً قبل از اینکه سعی کنی دیگران رو خراب کنی تا خودت رو موجه نشون بدی سعی کن کمی اطلاعاتت رو بالا ببری .

در جواب اون دوستمون که سئوال کرده بودن باید عرض کنم که سرعت اینترنت با کیلو بیت مشخص میشه ( با حروف کوچک مثل kb/s ) مثلا میگن 512kbp/s و سرعت دانلود با کیلو بایت مشخص میشه لطفاً توجه کنید " کیلو بیت و کیلو بایت " که با حروف بزرگ انگلیسی مشخص میشه مثل KB/s
    از اونجائی که هر 8 بیت مساوی با یک بایت میشه
    8bit = 1byte
    پس برای اینکه سرعت دانلود رو مشخص کنید باید سرعت اینترنت رو تقسیم بر 8 کنید تا سرعت واقعی دانلودتون رو تو بهترین و ایده آل ترین شرایط مشخص کنید :
    توجه کنید که عرض کردم بهترین شرایط . چون سرعت اینترنت بستگی به عوامل زیادی مثل نویز روی خط ، عدم استفاده از فیلتر شکن و vpn، عدم استفاده از دوشاخه های ضد برق و بعضی از تلفنهای بی سیم بر روی خط adsl، فاصله مودم شما تا مرکز مخابرات، فرسودگی خطوط تلفنی و ده ها عامل دیگه داره که باعث میشه کیفیت و سرعت مطلوب رو نداشته باشه و کندی سرعت رو به همراه داره.
    سرعت دانلود رو میتونید طبق لیست پائین محاسبه کنید :

128kb/s ÷ 8 = 16KB/s
    256 kb/s ÷ 8 = 32 KB/s
    512 kb/s ÷ 8 = 64 KB/s
    1024 kb/s ÷ 8 = 128 KB/s
    2048 kb/s ÷ 8 = 256 KB/s

به زبان ساده تر یعنی اینکه با یک خط adsl با سرعت ( کیلو بیت ) 512kb/s شما میتونید حداکثر(کیلو بایت )64KB دانلود داشته باشید .
    اگر سرعت شما بیشتر از این بود بدونید که شرکت ارائه دهنده اینترنت شما به دلیل داشتن پهنای باند آزاد ، پهنای باند بیشتری رو برای شما بسته . که البته این رو هم عرض کنم که غیر قانونیه چون طبق قانون هیچ مشترک خانگی نمیتونه بیشتر از سرعت 128 داشته باشه که بعضی از شرکتها این قانون رو اعمال نمیکنند چون معتقدند که این یک قانون غیر عادلانه است.

در زمانی هم که ضریب شیرینگ اعمال بشه یعنی اینکه شما داخل یک گروه قرار میگیرید ، بطور مثال ضریب شیرینگ یک به ده یعنی اینکه شما داخل یک گروه 10 نفره قرار میگیرید که اگر یکی از این 10 نفر از سیستم استفاده نکنه پهنای باندش بین 9 نفر دیگه تقسیم میشه و قطعا هر چقدر تعداد این نفرات پائین تر باشند احتمال افزایش کیفیت و سرعت اینترنت شما افزایش پیدا می کنه .

من به دلیل مشغله زیاد فرصت زیادی برای سر زدن به این تاپیک ندارم . اگر دیر به دیر سر زدم ( البته با توجه به اینکه من نیتم کمک به دوستان کم اطلاع تر بوده و برعکس دوستان دیگه که این تاپیک رو به میدان جنگ و ... تبدیل کردن لطفاً دوستان اصل جوانمردی و انصاف رو رعایت کنند و پشت سر بنده صفحه نگذارند . پیشگامان باشه یا نباشه ، بفروشه یا نفروشه، ارزون باشه یا گرون ، خوب باشه یا بد هیچ تفاوتی تو وظیفه انسانی من نداره و من فقط سعی میکنم اطلاعات اندکم رو با دیگران به اشتراک بگذارم و از اطلاعات خوب دیگران هم بهره مند بشم و ازشون چیزهای خوب یاد بگیرم و بقول لقمان که گفت ادب رو از بی ادبان آموختم سعی میکنم از بی ادبها هم چیز یاد بگیرم . یا به قول فرمایش مولای متقیان که فرمودند حرف درست رو بپذیر اگر چه از مشرکین بنده هم به شرط رعایت ادب و انصاف آماده پذیرش مشکلات شخصی خودم هستم . مشکلات پیشگامان هم اگر وجود داشته باشه مدیرانش باید حلش کنند نه من .
    پس لطفاً هم مودب باشید و هم منصف. با قر قر کردن هم هیچ مشکلی از هیچ آدمی حل نمیشه ، اون دوستانی که صبح تا شب به همه بی احترامی و بی حرمتی میکنند و فکر میکنند که مشکلشون حل میشه ، سخت در اشتباه هستند . خیلی مرد تشریف دارند مثل انسانهای متمدن با شرکت تماس بگیرند و مشکلشون رو با مدیران شرکت حل کنند و با همفکری و همینطور ارائه پیشنهادات سازنده و انتقاد صحیح و بجا سعی کنند که مشکل رو حل کنند وگر نه توهین و فحاشی و خاله زنک بازی و قر قر که مشکلی رو از کسی حل نمیکنه.

تعجب میکنم شما که خودتونو مطلع(به حر حال مدافع شرکت)میدونید خلاف واقع حرف میزنید و دم از اصالت بیان و راستگویی و احترام متقابل می زنید چرا به فهم شعور کاربرای محترم احترام نمی گذارید همه ما فرق بیت و بایت این چیزارو وقتی بچه بودیم خوندیمو میدونیم شما هم بهتره طرف هاتونو یه مشت بچه و teenager تصور نکنید حالا کاری به این ندارم که ما هممون چقدر بیچاره ایم که داریم سر بیت و بایت مسخره که ادم خندش میگیره در مقابل سرعتای نجومی کشورای دیگه بحث میکنیم و مجبور به این شدیم واسه قانع کردن همدیگه به هم دروغ بگیم و خودمون و گول بزنیم و بگذریم... شما هیچ کس رو پیدا نمیکنید با ک512 از پیشگامان با شیر 1 به 10 اونم نامحدود 64 ک دانلود داشته باشه.دوستام میونن زنگ بزنن از پشتیبانی بپرسن البته اگه راستشو بهتون بگه...
    کاش همه صداقت داشتن!
    512 ÷ 8=64 64÷10=6.4

16. 2 کاربر از mohsen_21p بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه feizol65's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

من مدت خیلی زیادی بود که به دلیل یک عمل جراحی و همچنین مشغله کاری فرصت نکرده بودم .....
    جناب anjel1985 عزیز شما که هنوز نمیدونی سرعت دانلود 512 باید چقدر باشه ، و .....
    ما شديم بي منطق و غيرحرفه اي و كسي كه فرق بين بيت و بايت رو نميدونه ؟!!!!!!!!!!!!!!
    براي فهميدن اينكه كي بامنطقه و كي بي منطق ، بهتره يه سر به پستهاي زير بزني :
    پست خودت : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    پست من : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    جالب اينجاست كه اشاره اي به اين 2 تا تاپيك نداشتي !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    چقدر حرف از ادب و انصاف ميزني. اي كاش خوت هم كمي انصاف داشتي.
    و اگه كاربران اين تاپيك برات كمي ارزش داشتن ، خيلي سريعتر از اينها به اين تاپيك سر ميزدي. مشغله كاري ، همه دارن.
    يه نگاه به 4-5 صفحه اخير مينداختي ، متوجه مي شدي كه :
    من بيشتر از 10 بار با پيشگامان صحبت كردم و مشكلم رو عنوان كردم. متاسفانه مودبانه ترين جوابي كه شنيدم ، اين بود كه سياست شركت همينه !!!

حرف آخر : كم كم داري به يه پشتيبان واقعي پيشگامان تبديل ميشي ، يه آدم پيچ (يعني همون ماهيت واقعي ات) .
    Last edited by feizol65; 20-02-2012 at 15:46.

18. این کاربر از feizol65 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •