سلام به همه.گفتم یه چند تا چیز بزارم واسه کسایی که زیاد نمیرن تو .my lg cookie
من خودم از بضیاش خوشم اومد گفتم اینجا هم بزارم.
top menu aIno:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] iPhone Keylock+Battery+Sound+Notifications
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] --------------------------------------
Day And Night keylock
-------------------------------------کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
iPhone 4 Suave Keylock
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید--------------------------------کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
G1 Android Keylock :: coma //v1.1
---------------------------------------------کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Keylock]iLock - New Version!!!
------------------------------------------کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
v1.0 Slide Up Keylock by suluni
-------------------------------کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
iPhone 4 Cookie v1.1 (iPhone OS 4)
---------------------------------کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Windows Phone 7 TopMenu
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

جواب بصورت نقل قول
.gif)