سلام دوستان
کسی قیمت جدید این گوشی رو نداره ؟
سلام دوستان
کسی قیمت جدید این گوشی رو نداره ؟
از نظر من باتریش ضعیفه من با استفاده تقریبا زیاد هر روز به شارژ میزنمدوستان عزیز من احتمالا تا چند وقت دیگه یه Desire بگیرم .
خواستم ببینم این گوشی مشکل خاصی یا چیزی نداره ؟
مثلا شنیدم که HD2 مشکل باطری داره .
ممنون میشم کاربرای اینجا نظرشون رو در مورد این گوشی بگن .
ولی HD2 رو میخوره
متاسفانه یکی از بزرگترین مشکلاتش همین ضعیفی باتریش هست،البته اگه حواست باشه مشکلی واست پیش نمیاد،من الان حدود 6ماه هست که دارمش،فوقالاده هست،ازش کاملا راضی هستم!!بنده خدا 3و4بارم از دستم افتاده به صورت خیلی وحشتناک،اخ فعلا نگفته،با اینش بیشتر دارم حال میکنم!!!
آره منم مشکل دیگه ای ندارم باهاش
از این شارژ آماده ها واسه این گوشی نیست ؟
والا اون قدیم هم که گوشیهای نوکیا سری N دیگه شاخ بازار بودن , هر روز شارژ میخواستن و الان هم همه نوکیا ها اینطورین. گوشیهای سامسونگ هم که همینطوری هستند. فقط فکر کنم سونی اریکسون وضعیتش تو این زمینه از همه بهتر باشه.
دیگه این مشکل نیست. همه اینطورین خب.
والا امین جان علائدین بدون گارانتی تا 450 هم میتونی پیدا کنی
اما با گارانتی میره بالای 500 .
سلام، این چند سوال رو لطفا پاسخ بدید:
1- این مشکل که تنها 120 مگابایت فضا برای نصب برنامه ها وجود داشت در آپدیت های جدید حل شده؟
2- در آپدیت های جدید پشتیبانی از Divx صورت میگیره؟
3- Desire رنگ مشکی هم داره؟
با تشکر.
واسه من همون 2.2 هست آپدیت جدید نکردم ، یه VPlayer نصب کنی راحت Divx رو اجرا میکنه1- این مشکل که تنها 120 مگابایت فضا برای نصب برنامه ها وجود داشت در آپدیت های جدید حل شده؟
2- در آپدیت های جدید پشتیبانی از Divx صورت میگیره؟
3- Desire رنگ مشکی هم داره
رنگ مشکی هم تو سایت ها نوشته داره ولی من بیرون ندیدم ،
دوستان یه سوال :
من که گوشیم روت نشده هست، (خب نیازی بو روت شدن ندیدم،چون 2.2 روش بود و ساپورت فارسی هم داشت) نمیتونم یه جور پارتیشن بندی کنم؟
مثلا من الان بازی آسفالت رو دانلود کردم، ولی حتی وقتی حافظه داخلیم خالی خالی هم باشه نمیتونم نصبش کنم!
یا بازی مدرن کامبت...یا کلا هر فایل پر حجم دیگه.
ممنون میشم راهنمایی کنید!
یه سوال نبودن دوربین دوم برای این گوشی ضعف بزرگی برای برقراری تماس تصویر آیا راه حلی دارید ومعایب دیگر این گوشی از نظر شما چییه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)