ولی واقعا یادش بخیر اوروچی 1 هر چقدر بازی میکردم سیر نمیشدم.عالی بود.
ولی من با اینکه تموم مراحلو میرفتم خیلی از کاراکترا باز نمیشد چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ولی واقعا یادش بخیر اوروچی 1 هر چقدر بازی میکردم سیر نمیشدم.عالی بود.
ولی من با اینکه تموم مراحلو میرفتم خیلی از کاراکترا باز نمیشد چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام.
من فکر کنم چون شما همه ی مطالبی که گذاشتی انگلیسی بود به همین خاطر حذف کردن.
بیشتر کاربران نمیتونن مطالب انگلیسی رو ترجمه کنن به همین خاطر دنبال منابع فارسی میگردن.
به نظر من اگه شما بتونی مطالب فارسی بذاری دیگه حذف نمیشه.
![]()
اوروچی 2 رو از کجا بگیرم؟
بالاخره بعد از چند هفته كتاب آموزش كامل كردن بازي Samurai warriors2 رو نوشتم اينم لينكش.
تمامي آنلاك كردن ها رو با اين كتاب ميتونين انجام بدين.
ليك:
---------- Post added at 07:43 PM ---------- Previous post was at 07:39 PM ----------
اينم ترينري كه قولشو داده بودم
هم براي پلير1 هم براي پلير2 كار ميكنه
اينم لينك:
---------- Post added at 07:45 PM ---------- Previous post was at 07:43 PM ----------
و درآخر سيو كامل بازي Samurai warriors2
اينم لينك:
سلام
واقعا كه دستت درد نكنه گل كاشتي دمت گرم حال دادي
راستي يه سوال عكس چاهارم آفيسرها تو Orochi چه جوري آزاد ميشه؟![]()
سلام تو orochi تو هر گروه یه نفر بیشتر مهارت cavalier رو نداره ینی سر جمع 4 چه شکلی باید دهش کرد؟
راستی cavalier من چاره ولی هنوز همون اسب پکیده اول بازی را دارم چه باید کرد؟![]()
Last edited by AP9; 17-01-2012 at 18:24.
به زودي آموزش كامل Orochi رو هم قرار ميدم دوستان!
سلام.
هانزو جون کارت عالی بود همه ی راهنماییهات و سیوهات کامل بود. واقعا که زحمت کشیدی
امیدوارم همیشه تو کارهات موفق باشی.
![]()
سلام.
طریقه گرفتن همه Ability ها و گرفتن اسب Matsukaze و Red Hare در بازی Warriors Orochi:
اول اینکه باید همه ی کاراکتر ها رو آنلاک کرده باشین. چون مشخص نیست که Cavalier ها و بقیه Ability ها دست چه کسانی هست.
در قسمت Camp و سپس Characters رفته و سه تا کاراکتر انتخاب کنین.به صفحه Camp برگشته و وارد Team Info بشین. یک کاراکتر انتخاب کنین و وارد Ability Acquisition بشین.
در قسمت Ability Available نوع Ability رو بهتون نشون میده که در صورت برنده شدن آنلاک میشه. مثل: Speed , Power , Recover , Cavalier , .....
در قسمت Conditions کارهایی رو که برای آنلاک شدن مورد نیاز هست رو بهتون میگه. به عنوان مثال بهتون میگه باید 100 تا آدم بکشین , یا 5 تا از افسران بازی رو بکشین , یا از موسو استفاده نکنین و....
اگه درست کارها رو انجام بدین در قسمت Status کلمه Acquired ظاهر میشه و اگه غلط انجام بدین کلمه Failed ظاهر میشه.
برای آزاد کردن اسبها هم باید 10 عدد Cavalier رو جمع کنین.
نکته 1:
یادتون باشه اگه وسط انجام این کارها کاراکتر رو عوض کنین, حتی اگه یک دشمن با کاراکتر بعدی بکشین, تعداد کشته های کاراکتر قبلی به حساب نمیاد.
مثلا شما با Mitsuhide Akechi بازی میکنین و باید 120 تا دشمن و 2 افسر رو بکشین.اگر 119 تا آدم رو با Mitsuhide بکشین و فقط یکی رو با شخص دیگری بکشین, کشته ها به حساب نمیاد و دوباره باید 120 تا دشمن و 2 افسر رو بکشین.
نکته 2:
هر کاراکتر دارای چند Ability هست. ممکنه که Cavalier اولین Ability نباشه. به همین خاطر شما باید تک تک Ability ها رو با کاراکتر ها بگیرین.
![]()
سلام راستی یه سوال برام پیش اومد SW3 اومده؟؟؟ یا WO2یاWO3
Last edited by Hanzo_Hattori; 05-02-2012 at 21:03.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)