چی چی رو گل بگیریم من تازه می خواستم بعد از امتحانام راه بندازم میشه توضیح بدید مشکل چیه ، دانلود افلاینم نمیشه کرد؟
چی چی رو گل بگیریم من تازه می خواستم بعد از امتحانام راه بندازم میشه توضیح بدید مشکل چیه ، دانلود افلاینم نمیشه کرد؟
نترس بالام جان
وقتی که سرویس 15 تومنی حذف بشه عملا این تاپیک هم بی مصرف می مونه چون 15 تومن یه مبلغی بود که در توان همه بود و فرض مثال 10 تومن هم برای ارسال سرجمع 25 تومن میشد که برای هر کسی قابل پرداخت بود
ولی سرویسهای دیگه فاقد این تخفیف بود و الان سرویسهای دیگر یکطرفه هست که قمیتشون از 30 -40 تومن شروع میشه
باید دید علی چیکار میکنه ما هم از همون روش به ملت توصیه کنیمم.
متاسفانه توی بد وضعیتی هم کوچ کرد و رفت اگه این سرویس 15 تومنی پابرجا می موند خیلی خوب بود.
حیف زود از بینمون رفت.![]()
دوستانی که دانلود افلاین دارن ...
1)می صرفه که فقط بخاطر دانلود این بساط رو راه انداخت ؟من طالب همه چی هستم فیلم ،عکس، بازی ،نرم افزار پس هرچی اومد خوش اومد !
2)سرعت دانلود افلاین چقدره؟
بعد در مورد کانالها چند تا سوال داشتم******
Last edited by Dark Soul; 11-06-2010 at 23:22. دليل: حل مشکل
داداش این انجمن خودش تاپیک مخصوص افلاین داره
باید برید اونجا ثبت نام کنید نه توی این تاپیک
هرچیزی جای خودش
ولی محض اطلاع یکی دوتا از سئوالات رو جواب میدم.
1- والا همه چی میاد اکثریتش هم فیلمهای ناجور هستش.
2-سرعتش 2 مگه
3-اگر در مورد باز کردنشون هست با سافتکم میشه و یه سری پلاگین که میری توی یه پفورلدر کپی میکنی و دیگه کانالها رو باز میکنه
قصه کانال باز کردنش خیلی زیاده ولی بچه هایی که کار کردن میتونند راهنمایی کنند.
سئوالی در مورد یک طرفه داشتی در خدمتیم.
منو بکشنم کنار این adsl وامکسو این چرتو پرتا نمیرم
ماهی صد تومن پول این ماهواره ای میدم دانلود بدون محدودیت بهترین خدماتو هم دارن میدن خبری از جیلتر هم نیست
ولی اینو میگم یه adsl ارزون + اینترنت ماهوارهای = رویای شیرین
اینم بگم این اینترنت ماهوارهای نیست که مشکل داره مشکل از یه جای دیگست
روزی چند گیگ دانلود داری ؟
ماکزیمم تا دو گیگ دانلود دارم
البته نمیگم هیچ مشکلی نداره ولی مشکلات زیادی که اینترنت کشورمون داره نسبت به مشکلات اینترنت ماهوارهایی خیلی وحشتناکه
حالا خودتون باید ببنید خدمات اینترنت کشورهای اروپایی بهتره یا خدمات اینترنت فلان شرکت در فلان شهر کشور خودمون؟
دادا مشکلاتت مربوط به تاخیر بین سرویس دهنده های اینا و اروپا هستش.
درصورتی که اگر از دوطرفه استفاده بشه ( که تو این مملکت نمیشه ) میتونی راحت تر کار کنی و از 100 تا aDSL سبانت و شاتل و...کوفت و زهرمار هم بهتره
کلا من طلبه دوطرفه هستم میخوام یه بار خرج کنم اگه این لامصبها مجوزشو دادند که میگیرم هرچقدر هم هزینه اش بشه( درصثورتی که زیاد نباشه و طبق گفته این رفیقم توی هلند یک میلیون و خورده ای در ماه هزینه نداشته باشه) حتما میرم سراغ دو طرفه.
یک طرفه برای این رفیقمون خوبه که توی زابل زندگی میکنه و لب مرزه بنده خدا بهش گفتم GPRS ماهی 10 تومن بال دراورد از خوشی میگفت ماهی 220 تومن هزینه اینترنت دایال آپ میدم که وصل میشم به چابهار !
خوب وقتی GPRS رو با دوربورد یک طرفه مخلوط کنیم ببین چه چیزی میشه حدود 20تا30 تا رسیو میگیره اگر هم خدا کمکش کنه و EDGE رو بگیره که دیگه تا 50-60 تا رو شیرین میزنه.
ولی لتنسی فوق العاده زیادی داره برای کم کردن این لتنسی همباید از DNS های که مهرداد گفته توی تاپیک خودش استفاده کنه اگر اینجوری کارش راه بیفته که دیگه صلوات وگرنه باید ماهی 200 تومن بریزه جیب مخابرات.
هدف از ساخت این تاپیک هم کمک به این دوستانمون بود وگرنه توی این تهران که شاتل 51 رو بری پیشش 30 تومن هم میده.
فعلا
اشکال سرویس های یطرفه پینگ بسیار بالا هست وگرنه به نظر من عیب دیگه ای نداره .
این --- رو باید از کجا بخرم و چه مارکیش رو؟
قیمتش چنده؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)